Gość: hehe Re: recLama IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 07.06.04, 10:45 hej!!! chcialabym tylko zauwazyc, ze zbliza sie czas teatru, czyz nie? i tak fajowo by bylo gdyby mozna bylo cosik w tej sprawie zrobic... ja bym byla chetna, miejmy nadzieje, ze sie na checiach nie skonczy:) no i pozdrawiam wszystkich!!!(zeby kurtuazji stalo sie zadosc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: recLama IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 08.06.04, 13:25 rzecz jasna mogę się mylić, ale chyba 18 czerwca się zaczyna, a kiedy kończy to już zupełnie nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrovka Re: recLama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:58 a kończy sie 21 czerwca.i tez tylko tyle wiem,ale mam nadzieję,że cos się ruszy.pozdrawiam opolan z mojego rodzinnego miasta,nie opola:) Odpowiedz Link Zgłoś
uzak czas teatru 13.06.04, 09:23 zaczyna się przyjazdem uczestników i warsztatami 15 czerwca a kończy 22....zaprzaszam wszystkich już 14 do kontaktu ze mną jakąkolwiek droga do 19.00 jestem w szkole Tak....pozdrawiam i narka! Odpowiedz Link Zgłoś
kanal13 STO LAT...STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.06.04, 14:09 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... Panie Uzak!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe ah-oh IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 15.06.04, 13:18 prosze panstwa, dzis oficjalnie zaczynaja sie wakacje! wiec czas do roboty - czas teatru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. hmmm IP: *.local.pl / 217.173.202.* 03.07.04, 20:24 hmmm. I co??? I już trzecia strona... Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Re: kasicbarcika 05.07.04, 09:24 witam po przerwie na forum 3 radosnych ludków.....ciekawy jestem jak sie to wszystko potoczy...jedno jest pewne Grecy sa mistrzami Europy....ja wlasnie wrócilem z wegier(gdzie TJW wygral festiwal) i juz zapomnialem jak Sabatha wyglada na zywo.... pozdrawiam wszystkich zywych na forum Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Re: miłych wakacji.... 07.07.04, 13:06 Jak sie wam odpoczywa...? ja tylko z tęsknotą mogę patrzec poprzez moje stresy dnia codziennego na słońce i marzyć...ale dziś dla tych co się nudza i nie mają co z życiem robić w Higlanderze gra Cheeba I Perer...(Roots Ragga Party)...powodzonka.... Sabatha miło cie było zobaczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha Re: miłych wakacji.... 08.07.04, 20:29 mi tez milo:D a kiedy jeszcze graja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe ojoj IP: *.local.pl / 217.173.202.* 08.07.04, 21:24 no biba byla udana, bo wysmienicia gral piter(a nie pirer, panie wspanaialomyslny bracie r.)!!! a ja sie zegnam ogulnie i szczegulnie, bo odjezdzam na saxy i jest mi smutno, ze wszystkich was opuszczam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: ojoj IP: *.local.pl / 217.173.202.* 09.07.04, 13:45 pzdrw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe londonindasumertajm IP: *.range81-153.btcentralplus.com 14.07.04, 12:39 pozdr z wielkiego miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Re: Wakacje!!! 14.07.04, 17:52 Piszcie co ciekawego u was na wakacjach....przynajmniej na chwilę to forum znowu odżyje....jwsne jest ,że w Opolu nic sie nie dzieje ale to jeszcze nie koniec świata...ja wiem,że wam nie brakuje energi i pomysłów.... Ja zachęcam wszystkich do przyjazdu chociaż na 1 dzień do Cieszyna na Festiwal Era Nowe Horyzonty mysle ,że w tym roku naprawde warto chociaż na chwile zamarudzić w kinie....a program jest bombowy wybierzcie sobie coś dla siebie: www.eranowehoryzonty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedu Re: Wakacje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 17:46 Ja siedze w domku udzielajac sie przy remonciku i pracach domowych. Takze nie maam sie czym chwalic. DO Cieszyna na 100% jade BAzyla i Mika. A w Opolu lipa, ale tylko z naszej winy - proste - brak inicjatywy ! Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Re: nie jest tak źle... 16.07.04, 18:00 dzisiaj w Akwarium Peter gra sound system....a poza tym w MOK Kubańczycy ...czyli ogólnie fajnie wam sie weekend zaczyna !!!! Ja póki co ucze sie do egzaminu i pozostaje mi czytanie książek...i sportowe emocje kolarsko piłkarskie(e viva Copa America!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe no cuz... IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.07.04, 11:57 nawet nie wiecie jacy z was szczesciarze, ze sobie mozecie isc na bibe... bo opole to naprawde fajne miasto! ja sie przyznam ze zaluje ze mnie tam nie ma! londyn to jeden wielki syf w poruwnaniu do naszej malej ojczyzny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: hmmm IP: 217.173.202.* 17.07.04, 16:58 Moje wakacje nie zapowiadaja sie ciekawie... Wszystkie moje plany wakacyjne w jednej chwili legly w gruzach...(i Pielgrzymka prawdopodobnie tez...buuu)... hmmm... i zeby bylo smiesznie- tylko z mojej winy... Nie wiem jak sierpien... ale lipiec z pewnoscia upynie mi z nosem miedzy notatkami z KOMUNIKACJI SPOLECZNEJ i z HISTORII WYCHOWANIA... :( ...Tak czy inaczej zycze wszystkim, ktorzy jeszcze czasem tu zagladaja... wspanialych wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha Re: hmmm 18.07.04, 20:01 a mi sie tylko turawa zapowiada...no i Bielawa i urodziny kolezanki Żaby na tej wlasnie:D pozdrowka dla wszystkich:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: hmmm IP: *.local.pl / 217.173.202.* 21.07.04, 10:55 UWAGA !!! PRZEPRASZAM, ALE Z PRZYCZYN NIE OD NAS ZALEZNYCH ZROBIMY TU CHWILOWO ;))) CZATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: hmmm IP: *.local.pl / 217.173.202.* 21.07.04, 10:57 Basienko... odpowiadam Ci na pytanko... oczywiscie ze mozesz... tyle ile tylko chcesz... napisz mi tylko kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: hmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:01 a moge jutro wbic i przekimac sie do soboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: hmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:04 czy lepiej w piatek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: hmmm IP: *.local.pl / 217.173.202.* 21.07.04, 11:04 niech strace... ;))) pewnie ze mozesz... a o ktorej bedziesz... tak na oko...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: hmmm IP: *.local.pl / 217.173.202.* 21.07.04, 11:07 stara... na przyszlosc nie zadawaj takich glupich pytan... ;))) jezeli pisze ze tyle ile chcesz... to tyle ile chcesz...(czy tam potrzebujesz) a tak swoja droga to straszetnie ci zazdroszcze tego wyjazdu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: hmmm IP: *.local.pl / 217.173.202.* 21.07.04, 11:17 dobrze basienko... moimi zajeciami sie nie przejmuj... spotakajmy sie jutro pod Uniwerkiem (glownym) od strony akademikow... miedzy 13:00 a 14:00... gdyby mnie w danej chwili nie bylo to siad plaski na laweczce i czekasz na kasienke...pozdrawiam serdecznie ... do zobaczonka jutro. pa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: hmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:20 no dobra,to ja przyjde pod uni,na palarnie i będe cierpliwie na ciebie czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: hmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:19 ehh,mało mam kasy i nie wime czy tak sie cieszyć...alew lepiej to niz w domu siedziec....przyjade gdzies na 12.30,tak planuje,więc jesli możesz to wyjz po mnie na stacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: hmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:22 to do zobaczenia jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: hmmm IP: *.local.pl / 217.173.202.* 21.07.04, 11:30 UWAGA !!! PRZEPRZASZAM W SWOIM I BASI IMIENIU ZA NIEWLASCIWE WYKORZYSTANIE FORUM... ALE JAK JUZ NADMIENILAM MUSIALYSMY TAK ZROBIC... W KAZDYM RAZIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH TYCH KTORZY PRZYCZYNILI SIE DO TEGO ZE TEN POST JEST 291 i wszystkich tych ktorzy w tym roku pojada do Cieszyna i nie zabiora mnie ze soba ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe ! IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.07.04, 12:12 bede bardzo wdzieczna za relacje z cieszyna! Odpowiedz Link Zgłoś
uzak wakacje 03.08.04, 18:01 jak widzę nic sie nie zmieniło stali bywalcy....to dobrze bo wiadomo chociaz ,że ktoś tu zagląda....tak trzymać... ja nie moge ochłonac z wrazenia po Cieszynie....szkoda ,ze u nas w Opolu jest takich rzevczy jak na lekarstwo.... Pozdrawiam i zyczę dalej udanych wakacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: wakacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.173.202.* 09.08.04, 04:08 ooooooooooojej... Miałam nigdzie nie jechać a tym czasem nie było mnie w domu już chyba ze trzy tygodnie... :))) Te wakacje NAPRAWDE dają rade... ogromne dzięki i buziaki dla wszystkich tych, którzy przyczynili się do tego, że jeszcze dłuuuuuugo nie zapomnę o tym jak wyśmienicie się bawiłam... I jeszcze jedno: pozdrawiam wszystkie ludziki odwiedzające to forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: wakacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.173.202.* 15.08.04, 12:43 Ludziki... No co jest ??????????? Czy naprawdę już nikt tu nie zagląda ?????????? (pozdrówki dla Sabbathy ;) ) *** no i dla wszystkich innych... Odpowiedz Link Zgłoś
uzak jak...zawsze 15.08.04, 17:17 zagląda zaglada...tylko tak sie składa,ze rozleniwił mnie czas wakacji...trzeba sobie wreszcie odpocząc i pozbierac siły....bo a nóz widelec bedzie mi sie chciało coś zrobic we wrześniu..... pozdrawiam wszystkich żyjacych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha Re: jak...zawsze 16.08.04, 13:11 bla...rafal zaprosibys na piwo a nie gdzies tam znikasz:P Odpowiedz Link Zgłoś
uzak nie ma sprawy 16.08.04, 13:25 Zapraszam!!!! bo już nie zamieżam sie nigdzie ruszać.... a Ty masz okazję teraz złamać 300 zostawiam Ci tą możliwość.....chyba ze ktoś coię ubiegnie...powiedz tylko gdzie i kiedy z tym piwem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe ! IP: *.range217-43.btcentralplus.com 16.08.04, 18:02 ja chce isc na piwo! peace mate!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: ! IP: *.local.pl / 217.173.202.* 16.08.04, 21:00 ojoj... nie udało mi sę... a tak bardzo chciałam figurować pod numerkiem 300... no cóż teraz, będę bardziej uważać.. i wpiszę się pod 400 (mam nadzieję...) (tak czy inaczej bardzo się cieszę, że ubiegłaś mnie Ty - hehe... a nie jakis inny ludzik...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: ! IP: *.local.pl / 217.173.202.* 17.08.04, 23:19 No Myszki... pisać... pisać... muszę być pod numerkiem 400... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: ! IP: *.range217-43.btcentralplus.com 18.08.04, 16:55 ja chce do cholery isc na piwo - warke strong z sokiem i rurkom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Re: Cafe Cinema 10.11.04, 18:36 Cafe Cinema IMPRESJE AFRYKAŃSKIE (Przegląd współczesnej knematografii afrykańskiej) 16.11.2004 godz. 20.00 (MOK- Amfiteatr, Sala Kameralna) bilety 8 zł Poniżejinformacje o filmach i fotosy, zamieszczone na stronie ministerstwa spraw zagranicznych: www.diplomatie.gouv.fr/mediasociete/cinema/cooperation/dif fusion/collections/afriques/index.html wersja po angielsku www.diplomatie.gouv.fr/mediasociete/cinema.gb/cooperation/ diffusion/collection/afriques/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
uzak do was,,,,zaproszenie.... 18.08.04, 22:54 do wszystkich zyjacych....nawet do Marceli zapraszam wszystkich na realne spotkanie po latach....czekam na propozycjie..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik FILM AMATORSKI !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local.pl / 217.173.202.* 23.08.04, 18:38 W piątek 27.08.2004r. pokaz FILMÓW AMATORSKICH w Klubie DWOREK o godz. 21:00... wstęp free... piwko jak zwykle 4zl. i 3,5zl.(studenckie)... zapraszam serdecznie, bo to naprawdę będzie COŚ przyjdź... WARTO !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe ALE.... IP: *.range217-43.btcentralplus.com 24.08.04, 16:10 ja chce isc na piwo!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik... Re: ALE.... IP: *.local.pl / 217.173.202.* 24.08.04, 18:52 ...jeśli mogę się wtrącić... hehe skarbie... ja się z Tobą wybiorę na Wareczkę Strong (z sokiem i rurką!)z ooooooogroooooooomną przyjemnością...!!!... musisz tylko jak najszybciej do nas wrócić... weźmiemy Nete i Błysk... i do tej Wareczki kupimy sobie to co zwykle i wybierzemy się tam gdzie zwykle... i wtedy...hmmm ... z resztą sama dobrze wiesz jak będziemy wyglądały ;))) !!! a jeśli chodzi o zaproszenie Szanownego Pana Uzaka... to ja jeśli mogę, to bardzo chętnie... poczekam tylko na to aż zbierze się większa ekipa... pozdrawiam serdecznie...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik... Re: ALE.... IP: *.local.pl / 217.173.202.* 24.08.04, 18:53 aaaaaaaaaaa... i dziękuję za uwagę!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha :D 28.08.04, 13:53 ja na piwo tez chce isc ale jak ktos mi postawi to piwo bo innaczej nie da rady:D hue hue hue hiro hiro hiro:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Filmy Amatorskie !!!!!!! IP: *.local.pl / 217.173.202.* 02.09.04, 19:40 W piątek wieczorem w Dworku znooooof pokaz Filmów Amatorskich !!! Przyjdźcie LUDZIKI... wstęp FREE !!! POZDRAWIAM SERDECZNIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Filmy Amatorskie !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:36 chętnie bym przyszła na te filmiki,ale odległość jest tą przeszkodą,której pokonac niestety nie moge.ale mam nadzieję,ze do pażdziernika filmów takich nie zabraknie i odwiedzę dworek wtedy.pozdrawiam organizatorów i ludzi odwiedzających tą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Filmy Amatorskie !!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.09.04, 21:09 odkad to barabara jest bb???sie pytam!!!! te, to se pykniemy wszyscy razem!!!! do dwora lub jak tam sobie kasienko zyczysz... he hej, dworek w pazdzierniku rzadzi-nie wczesniej nie pozniej... stara ekipa bedzie rzadzic - hehe, bee, blysk, neta...bedzie dobrze!!! ja sie nie moge doczekac! choc wlasciwie teraz narzekac nie moge;) PEACE MATES!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re: Filmy Amatorskie !!!!!!! IP: *.local.pl / 217.173.202.* 06.09.04, 02:12 Marcel słonko... !!! jak pisałam o tym, że wybierzemy się tam gdzie zwykle nie do końca miałam na myśli Dworek... wtedy myślałam bardziej o miejscu ściśle związanym z pewnym trunkiem... no wiesz tak Cię naprowadzając- jest tak całkiem sporo schodów!!! pozrawiam wszystkich odwiedzających forum... a w szcególności Hehe i Błysk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re: Filmy Amatorskie !!!!!!! IP: *.local.pl / 217.173.202.* 06.09.04, 15:27 Może i jestem nudna, ale zapraszam wszystkich na pokaz filmów Amatorskich w piątek wieczorkiem w Dworku... to będzie zdaje się 10.09.2004r... !!! To będzie już trzeci pokaz... jeśli jeszcze nie byłeś/aś to przyjdż koniecznie... powinno Ci się spodobać !!! wstęp free... tanie browarki ( jak na knajpę:P )... świetni ludzie i pozytywny klimat... pozdrawaiam i mam nadzieję do zobaczenia w piątek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha Re: Filmy Amatorskie !!!!!!! 08.09.04, 16:40 eee jak dla mnei nic ciekawego....nie ma miejsca....rafal sie kreci i wszystkim zaslania...nie dotrzymuje slowa:PPPPPPP i w ogole...nic nie bylko widac na ekranie...bueeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Filmy Amatorskie !!!!!!! IP: *.local.pl / 217.173.202.* 09.09.04, 19:51 booooo się zaraz ZDENERWUJĘ !!!!!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniapriv1 Re: Filmy Amatorskie !!!!!!! 11.09.04, 10:15 byłam ... piwko wypiłam i ... jestem duuuuuuuumna z mojej siostry :)))**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kluczbork Re: recLama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 09:51 chcesz podnieść sobie adrenaline, wejdż na www.nto.pl lekarz stwierdził zgon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kluczbork Re: recLama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 09:56 chcesz podnieść sobie adrenaline, wejdż na www.nto.pl Forum -lekarz stwierdził zgon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re: recLama IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:34 he he he... zgadnijcie co ??? :P Pokaz Filmów Amatorskich w Dworku w piątek 17.09.2004r wieczorkiem :D ... narazie tylko na 90%... jak zrobi się z tego 100% NAPEWNO zostawię tu informacje... czy tego chcecie czy nie :P ... pozdrawiam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re: recLama IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:16 Nie wiem czy kogokolwiek to iteresuje... ale dzisiejszy pokaz w Dworku się jednak odbędzie...!!! pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: recLama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:04 za 2 tyg. w piatek na pewno sie zjawie w DWORKU,ale teraz na razie jeszcze nie...pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re: recLama IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:41 UWAGA SPROSTOWANIE !!! z przyczyn niezależnych od organizatorów pokaz w dniu dzisiejszym się nie odbędzie... przepraszam za bałagan... pozdrawiam i do zobaczenia w przyszłym tygodniu... (mam nadzieję!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re: recLama IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:57 Basieńko... Skąd Ci się Skarbie wzięło to bb? z resztą jak tam chcesz... Za dwa tygodnie mówisz? AAAAAALE SIĘ CIEEEEEESZĘ !!! Pozdrawiam Cię serdecznie Słoneczko !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re: recLama IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 18:16 HURRRRRRRRRRRAAAAAAAAA...!!! PEWNIE MACIE OCHOTĘ MNIE ZAMORDOWAĆ... ALE POKAZ SIĘ JEDNAK ODBĘDZIE...!!! POZDRÓWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee no tak !!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 12:23 co się dzieje ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re:eeeeeee tam IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:30 No cóż... to i tak długo trwało... pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re:eeeeeee tam IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:30 no ja juz moge iść na pokaz filmow do "dworka",ale cos chyba jutro sie nie odbędzie?no co jest?to ja przyjezdżam cała znadziejowana na to,ze wreszcie pojde sobie na tego browca studenckiego i pooglądam sobie cos niecos,a tu sie okazuje,że nic z tego...no cóz pozostaje tylko studenckie,ale to i tak nie jest tak zle,a jak jeszcze dobra ekipa sie zbierze to juz nie ma co nazekac.nawołuje do zjawienia sie jutro w dworze!pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re:takie tam... IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 16:25 BRAWOOOOO BASIAAAAAAA !!!!!!!! To naprawde miło zobaczyc na tym forum jeszcze kogoś... pozdrawiam !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Re: Barlickiego 17 06.10.04, 16:01 Kto zna ten wie kto nie wie pozna jak przyjdzie o 17 na Barlickiego codziennie o 17.00 tylko 10 minut.....do boju....nie musicie być codziennie..... Odpowiedz Link Zgłoś
beee3 Re: filmy... filmy... filmy..! 07.10.04, 18:47 PAN SZWED NAPISAŁ.... JA SKOPIOWAŁAM I POKAZUJĘ WAM... """""16-go pazdziernika FILMOWY JAM 2 poczatek godzina 10.00 MOK Amfiteatr wszyscy chetni do krecenia filmow podziela sie na grupy, zapoznaja sie z tematem i wyrusza w plener krecic filmy. 19.00 w sali kameralnej poczatek Cafe Cinema w programie projekcje etiudek nakreconych podczas Jamu, oraz dobrych filmow niezaleznych mlodych tworcow. wstep dla ludzi nie bioracych udzial w JAMie 8 pln zasady jamu: bez montazu bez efektow cyfrowych 3-5 minut trwania """"" POZDRAWIAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha Re: filmy... filmy... filmy..! 08.10.04, 10:11 hahahahahaah i tak myy wygramy znowu:D lol:D fajnei ze jam znowuy jest zajebiscie bylo ostatnio:) od razu uspokajam - w tym roku chyba nie bierzemy udzialu razem:D Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Re: recLama 08.10.04, 15:52 wszelki duch kto to sie tu pojawia....życie wraca na forum.... i oto chodzi, o to chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość... Re: recLama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 15:13 dzisiaj też Ci co tesknia za latem zapraszamy!!!! Barlickiego17.... Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Re: recLama 12.10.04, 21:40 pzdrawiam i zapraszam do pomocy przy Filmowym Jamie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: recLama IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 13.10.04, 12:20 no w ogule pozdrawiam bo opole to piekne miasto nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: recLama IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 13.10.04, 12:33 no,tylko zimno w tym opolu ostatnio.ale przynajmniej w sobotę atmosfera się zrobi chyba cieplejsza,przynajmniej miejmy nadzieje,ze ludzie rozkreca sie troche i wyjda z tej jesiennej wegetacji z nowymi pomyslami i fajnymi opcjami na filmy...:)pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
uzak tak wiele 18.10.04, 12:55 dziekuje wszystkim, którzy sie całym sercem zaangażowali w pracę nad Filmowym Jamem....gdyby nie wy to nie wydarzyłby sie tak piekny dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
beee3 Re: CAFE CINEMA 05.11.04, 11:54 16.11.2004r. - CAFE CINEMA... szczegóły już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
beee3 Re: CAFE CINEMA... hmmm 13.11.04, 16:52 hmmm... jest już 13 listopad... obiecałam, że napiszę coś więcej na temat CAFE CINEMA... ale tak szczerze mówiac naprawde niewiele się zmieniło od mojego poprzedniego posta... dlatego musi wystarczyć tylko to, że CAFE się odbędzie... a tak na marginesie... w zasadzie nie wiem dlaczego ruszyło mnie sumienie i nie chciałam zostawić na tym forum niedokończonej informacji skoro tutaj i tak tylko ja zaglądam... tak czy inaczej... pozdrawiam... !!!!! ... jeśli ktoś tu jeszcze czasem bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Re: takie życie... 17.11.04, 16:17 Dziękuje wszystkim za pomoc przy "cafe cinema"...wyszło jak wyszło i myśle ,ze było pięknie przyszli ci ludzie, którzy na prawdę mają zaufanie do nas i myslę ,że nic nie stracili... Ten cykl chyba był najmocniejszy w historii cc .... Nie mniej jednak trzeba przyznac ,że nasze miasteczko zasnęło...ale cuż tak też czasmi bywa...problemów co nie miara... ale jak śpiewał jeden z bochaterów filmu "następny przystanek nadzieja!!!!" zyć nie umierać tak to już musi być.... Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Re: Cafe Cinema 01.12.04, 17:48 Cafe Cinema zaprasza na kolejne spotkanie pt> Następna stacja NADZIEJA gdzie pokazany zostaną filmy: Z Międzynarodowego Festiwalu Filmów Niezależnych Publicystyka 2004 "Po Cud"Jaroława Sztandery "Wilgoć" Daniela Wawrzyniaka. "Pytanie z sali"Filipa Sadowskiego. "Pociąg"Piotra Matwiejczyka "Co z nich wyrośnie"Artura Zawiszy "Musztra" Henryka Lehnerta "Przeżyć dzień" Grzegorza Gawrona "48 m2" Moniki Filipowicz "Czas na ciszę" Kazimierza Bihuna oraz pokaz specjalny filmu z cyklu "muzycy na scenie" "MANU CHAO Gira muondo tour" reż.Francois Bergeron PUBLICYSTYKA Festiwal jest unikatową w skali naszego kraju imprezą poświęconą promocji szerokopojętej publicystyki filmowej. Celem Festiwalu jest nie tylko pokazanie osiągnięć i trendów amatorskiej twórczości filmowej, ale także doskonalenie nabytych już umiejętności poprzez zajęcia warsztatowe, spotkania, dyskusje. Prezentujemy filmy omawiające aktualne wydarzenia, problemy życia społecznego, zjawiska polityczne, gospodarcze i kulturalne. Nie unika tematów trudnych i kontrowersyjnych. Historia "Publicystyki" sięga początku lat 90-tych, kiedy to za sprawą Nieprofesjonalnego Klubu Filmowego "Groteska" miała miejsce pierwsza edycja festiwalu. Kolejne ujawniły zainteresowanie autorów tematyką publicystyczną. W konsekwencji mogliśmy zobaczyć coraz lepsze i ambitniejsze filmy. Rozszerzenie w 1997 roku formuły festiwalu o twórców zagranicznych, spowodowało podniesienie rangi i znaczenia imprezy. Jury Festiwalu zasiadali m.in. Filip Bajon, Jerzy Trunkwalter, Andrzej Fidyk, Mariusz Wojaczek, Blanka Danilewicz, Sylwester Chęciński, Ctirad Stipl oraz Maciej Pieprzyca. "Publicystyka" od jedenastu lat odbywa się w Kędzierzynie-Koźlu, a jej głównymi organizatorami są: Miejski Ośrodek Kultury i Nieprofesjonalny Klub Filmowy "Groteska". Jury Wyraża uznanie dla autorów filmów z kraju i zagranicy za podejmowanie problematyki dnia codziennego zawierającej się w trudnej formule Festiwalu. Zauważa wysoki i wyrównany poziom prezentacji festiwalowych. Wysoko ocenia staranny dobór filmów przez komisję kwalifikacyjną. Uważa za celowe kontynuowanie Festiwalu "Publicystyka" w formule międzynarodowej i wnosi o ponowny patronat "UNICA" w roku 2005. Jury dziękuje organizatorom Festiwalu w Kędzierzynie-Koźlu za wzorowe przygotowanie i przeprowadzenie imprezy oraz wyraża uznanie dla widzów za niezwykle trafną ocenę filmów. 07.12.2004 wtorek godz.20.00 MOK(sala kameralna) bilety 8 zł seria filmow o francuskich muzykowwww.diplomatie.gouv.fr/mediasociete/documentaire/promotion/diffusi on/collections/musiques/index.htmlalbo po angielskuwww.diplomatie.gouv.fr/mediasociete/documentaire.gb/promotion/di ffusion/collections/musiques/index.html -- Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Re: recLama 01.12.04, 17:51 A tak na marginesie pozdrawiam wszystkich serdecznie...stęskniłem sie troche już za wami ....mam jednak nadzieję,że niedługo się spotkamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Św. Mikołaj ... 05.12.04, 18:38 Mimo tego,że tu wciąż tak pusto...bo bywały lepsze czasy...życzę WAM jak najpiękniejszych prezentów od św. Mikołaja....żadnych rózg...ale dużo szczęśliwych dni...aby uśmiech nie znikał w tych czasach z Waszych twarzyczek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha Re: Św. Mikołaj ... 20.12.04, 16:34 panie nauczycielu co pan takie bledy robi...wstyd wstyd...:P btw wesolych wszystkim wam swiat zycze:*** Odpowiedz Link Zgłoś
uzak Re: recLama 23.12.04, 10:38 Wiersz staroświecki Pomódlmy się w Noc Betlejemską, w Noc Szczęśliwego Rozwiązania, by wszystko się nam rozplatało, węzły, konflikty, powikłania. Oby się wszystkie trudne sprawy porozkręcały jak supełki, własne ambicje i urazy zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędze pozamieniały się w owieczki, a w oczach mądre łzy stanęły jak na choince barwnej świeczki. Niech anioł podrze każdy dramat aż do rozdziału ostatniego, i niech nastraszy każdy smutek, tak jak goryla niemądrego. Aby się wszystko uprościło - było zwyczajne - proste sobie - by szpak pstrokaty, zagrypiony, fikał koziołki nam na grobie. Aby wątpiący się rozpłakał na cud czekając w swej kolejce, a Matka Boska - cichych, ufnych - na zawsze wzięła w swoje ręce. ks. Jan Twardowski Na te święta i Nowy Rok...zyczę nam wszystkim abyśmy sie nie pogubili i zawsze podążali za pragnieniami naszego serca... Trzymajcie się cieplutko!!!! R A F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Wigilia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 13:52 Przypomniałem sobie tę powieść, w której skrzywdzony bohater już nikogo nie nazywa Ojcem, kiedy czytałem o narodzinach Jezusa. Jeszcze jako nienarodzony nie został On przyjęty w gospodzie, dlatego musiał przyjść na świat w miejscu, w którym trzymano bydło. Wątpię, by aniołowie posprzątali szopę przed przybyciem Maryi i Józefa, więc pewnie na ziemi leżał zwierzęcy nawóz, a w powietrzu unosił się smród. Dziś chcemy wynagrodzić Jezusowi ten afront. Na Jego przyjście przygotowujemy odświętne gadżety: zamiast ciemności - kolorowe światełka, zamiast zimna - ciepło kolęd, zamiast smrodu - zapach pieczonego karpia i pierników. Miły dla serca choinkowy nastrój nieco fałszuje jednak rzeczywistość, bo Zbawiciel chciał się narodzić tam, gdzie najmroczniej. Mówił przecież, że przyszedł do zagubionych owiec i tych, którzy się źle mają. Nie mam zamiaru psuć Ci świąt. Chciałbym jednak, byś na chwilę oddalił się od bożonarodzeniowej krzątaniny, zamknął w ciszy i zaprosił Nowonarodzonego do ciemniejszych zakamarków Twojego serca, do brudu, który chowasz przed ludźmi. Do Twojej zaborczości, marudzenia i narzekania zatruwającego życie wszystkim, którzy próbują Cię kochać, do stwierdzeń, że cały świat jest zły, a ludzie okropni, do mentorstwa, które budzi politowanie. Do egoistycznego braku czasu, który sprawia, że ciągle gonisz za swoim, a rodzice i dzieci oglądają Cię od wielkiego dzwonu, do samotności ludzi, którzy czekają na Twoją obecność, słowo, zainteresowanie. Do fantazji, w których jesteś playboyem przebierającym w seksownych kobietach, albo damą zdobywaną przez najbardziej szarmanckich i czułych facetów, i w których zostawiasz kogoś, z kim łączy Cię święty węzeł. Do podskórnej agresji wobec tych, którym się powiodło, których oskarżasz o złodziejstwo i korupcję, a których chętnie utopiłbyś w łyżce wody, bo musisz być wobec nich grzeczny. Do zachłanności, gdy pijesz o jeden kieliszek za dużo w poczuciu, że jeszcze kontrolujesz sytuację, i gdy opychasz się kaloriami i cholesterolem, choć lekarz kazał Ci uważać na wątrobę i serce. Do kłótliwości: tej wielkiej, która sprawia, że domownicy najlepiej czują się wtedy, gdy nie ma Cię w domu, i tej małej, przez którą od czasu do czasu płynie łza po czyimś policzku albo ktoś nie prześpi nocy. Jezus chce zaistnieć w najbardziej zapaskudzonych miejscach nie po to, by machnięciem boskiej rączki posprzątać Twoją stajnię Augiasza. On chce Ci powiedzieć, że nie boi się tego, co skrzętnie ukrywasz przed światem i wyrzucasz z pamięci; że umiłował Cię razem z Twoją słabością. Chce dotknąć Cię swoją Obecnością i zapalić w Twoich ciemnościach płomyk nadziei, że gnój, który rodzi się w ludzkim wnętrzu, nie zniszczy Twojego życia. Paweł Kozacki OP /2004-12-26 TP Odpowiedz Link Zgłoś
uzak ot co... 27.12.04, 11:12 Święta Święta i już po świętach...czas na podsumaowanie tego roku...przy całej gonitwie był to dobry rok...jeśli ktoś chciałby sie czymś szczególnym podzielić zapraszamy....z góry dziekuję tym którzy przyczynili się do tak licznych wypowiedzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś