Gość: jolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 14:40 marzy mi się łazienka w kolorach srebra, szarości (ładnej, nie jakiegoś burasa) ożywionych jakimś innym kolorem, może różem? czy ktoś widział takie aranżacje? czy może znacie producentów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kup-lazienke.pl Re: mam dość beżu i brązów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 02:19 takie kolekcje płytek posiada w swojej ofercie bardzo dużo producentów - zapraszam do zapoznania się z ofertą na stronie - www.kup- lazienke.pl - tam znajdzie Pani dużo różnych opcji Odpowiedz Link Zgłoś
gutdesign1 Re: mam dość beżu i brązów 15.09.09, 09:13 Brawo :) Chętnie zaprojektuję dla Pani taką łazienkę, dobiorę materiały, ceny promocyjne, proszę pisać na gutdesign@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie.r Re: mam dość beżu i brązów 19.09.09, 12:12 Mam łazienkę właśnie w takich kolorach, ale już pół roku temu wycofywali z produkcji te płytki. Nazywają się Minimal www.lazienki24.pl/produkt-lazienkowe_Ceramika_TUBaDZIN_Minimal-016,98.html Chociaż z drugiej strony radziłabym wybrać jakieś błyszczące płytki, bo na tych matowych szybko widać kurz i jakiekolwiek zabrudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
haan87 Re: mam dość beżu i brązów 19.09.09, 18:31 Nowe kolory w łazience to superpomysł, jeśli chce się zmienić wygląd łazienki. Ja też miałam dość szpitalnego designu mojej, a że nie miałam za wielu środków finansowych, postawiłam na detale. Kupiłam kolorowe ręczniki oraz takie świece - łazienka wygląda teraz naprawdę żywo i oryginalnie:) Zainspirowały mnie do tego zdjęcia w jakieś gazecie branżowej. Przeszukałam sieć i udało mi się znaleźć takie świece w sklepie internetowym - tak oto niedrogim kosztem można naprawdę odmienić pomieszczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewela02 Re: mam dość beżu i brązów 20.09.09, 18:27 ja mam łazienke z płytkami grafitowymi ( z opilkami srebra) i z płytkami jasno szarym - mogę Ci wysłac projekt mojej łazienki , jesli chcesz. płytki mam z firmy marconi ... Odpowiedz Link Zgłoś
nochenegra Re: mam dość beżu i brązów 23.09.09, 10:00 Świetny i nowoczesny design!! Polecałabym wspomnianą już kolekcję Tubądzin, projektu Macieja Zienia? Jednak glazura to tylko pól sukcesu. Podczas remontu swojej łazienki, bardzo długo zastanawiałam się co jest nie tak,. Ogólnie wszystko wyglądało super: byłam zachwycona z płytek, wanny, lustra, brakowało jednak detali. Urządzając swoją łazienkę pamiętaj, że kolory dywaników, ręczników, a nawet szlafroka muszą do siebie pasować. Jeśli nie masz jeszcze skrystalizowanej opcji łazienki, to możesz poszukać np. w sklepach internetowych. Dla mnie inspiracją była kolekcja Gianni Ferrara, połączenie elegancji i praktyczności. Mam nadzieję, chociaż trochę pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: mam dość beżu i brązów 05.01.10, 13:19 nochenegra napisała: > Świetny i nowoczesny design!! Polecałabym wspomnianą już kolekcję > Tubądzin, projektu Macieja Zienia? Tutaj przykład płytek "Big Ben 2" w projekcie kuchni (po prawej stronie pomieszczenia): img6.imageshack.us/i/77cbe7e4dccd34b56a15d08.png/ Kolekcja naprawdę robi wrażenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: mam dość beżu i brązów IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 21:25 z chęcią bym zobaczyła jak wyszła łazienka z serii płytek zaprojektowanych przez Zienia,chociaz już widziałam w sklepie dech mi zaparło niesamowite uczucie płytki sa piękne Odpowiedz Link Zgłoś