Dodaj do ulubionych

Producent Mebli opinie

IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.12, 13:53
Witam.
Znalazłam ostatnio w sieci firmę produkującą meble, chciałabym poznać wasze opinie na temat tej firmy.
Czy ktoś ma od nich meble?
Nazwa firmy Meble-Zadora (uwaga jest kilka firm o tym nazwisku dlatego podaję bezpośrednią stronę)

Produkują kuchnie i meble na wymiar. Podobają mi się kuchnie Angielskie i Klasyczne
Czy ma ktoś od nich meble? www.meble-zadora.pl
Jakie mają ceny?
Jaka jakość?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Producent Mebli opinie IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 23:19
      Większość mebli z ich galerii widziałem na innych stronach więc nie wiadomo co konkretnie zrobili , najłatwiej to zobaczyć po sprzętach agd w kuchniach angielskich których raczej nie ma w naszych sklepach ...
      • Gość: gość Re: Producent Mebli opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.12, 15:30
        Witam.
        Kontaktowałam się dziś z nimi i sprzęty na zdjęciach są dostępne w Polsce, marka to Sub Zero & Wolf, ale niestety ceny kosmiczne tak samo jak sprzęt.
        • Gość: Gość Re: Producent Mebli opinie IP: *.204.104.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.09.12, 22:33
          Dla mnie ta firma to oszuści. Wklejając zdjęcia z nieswoich realizacji na swoją stronę to jest po prostu oszustwo i normalnie rzecz nazywając kradzież cudzej pracy.
    • Gość: Kanellanka Re: Producent Mebli opinie IP: *.home.aster.pl 09.10.12, 19:21
      Od 10-ciu miesiecy nie mogę sie doprosic o usuniecie usterki w ramach reklamacji(wybrzuszenie blatu na złaczu).Oczywiscie meble miały miec dwuletnia gwarancję wliczoną w cenę realizacji zamówienia .Mieszkanie jest zlokalizowane w Krakowie tak wiec firma "Meble-Zadora Wojciech" ma mnie prawie pod nosem ale i w nosie . Ostatnie dwa moje telefony nie zostały odebrane!!!! Brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Przy okazji nadmienię,ze ostateczny kosztorys jest duzo wyzszy od "szablonowej ceny za metr bieżący ".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka