Dodaj do ulubionych

agd-tanio w sklepie www

16.07.04, 13:03
Ostanio użądzałam mieszkanie i przez przypadek znalazłam sklep internetowy z
agd.Ceny naprawdę są bardzo niskie i oczywiście w cenie przywiezli mi sprzęt
oraz wnieśli na 3 piętro,dodam że mieszkam w Piastowie.Warto polecam bo ja
na 3 rzeczach zaoszczedziłam ponad tysiąc złotych.
Dla zainteresowanych podaję adres:www.brava.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek11 Re: agd-tanio w sklepie www IP: *.stoen.pl 16.07.04, 14:01
      wybór w tym sklepie nie powala na kolana...
      porównałem ceny z tymi, które ja zapłaciłem za AGD w zeszłym miesiącu w zwykłym
      sklepie i też nie jest szczególnie... Ponieważ mieszkanie mam jeszcze nie
      odebrane panowie z mojego sklepu zawieźli sprzęt w jedno miejsce i wnieśli i
      zobowiązali się do przewiezienia do miejsca docelowego po jego przygotowaniu...

także w sumie nic szczególnego, chociaż jakbym mieszkał w małej miejscowości i
      nie miał bym czasu szukać taniej to kupiłbym w tym sklepie

pozdrawiam - jasiek
    • Gość: e Re: agd-tanio w sklepie www IP: *.polkomtel.com.pl 16.07.04, 14:25
      rzeczywiście oferta bardzo uboga :-)
      nie mają nic z mojej listy (a urządzam całe mieszkanie, więc jest trochę tego)
      • Gość: jasiek11 Re: agd-tanio w sklepie www IP: *.stoen.pl 16.07.04, 15:54
        he he , nie zebym mial % z reklamy, ale moze chcesz , drogi e w takim razie
        namiar na "mojego" dostawce AGD , jezeli jestes z okolic Wraszawy? Nie napisze
        raczej na forum, bo zaraz bedzie lament, ale odezwij sie na jasiek11@o2.pl albo
        daj maila do podesle Ci dane goscia

pozdrawiam - jasiek
        • hiko Re: agd-tanio w sklepie www 16.07.04, 16:04
          Zgadza się,w tej chwili jest mały wybór na stronie bo ich strona jest w
          przebudowie,ale jak zadzwonisz to ci podadzą ceny innych producentów a mają
          wszystkich i oczywiście można się targować,bo mówią że jeśli podasz zródło
          niższych cen i oni to sprawdzą to sprzedadzą jeszcze taniej.Ja tak zrobiłam.
          Jasiek11 wyślij na priv mi namiar na sklep z niższymi
          cenami:hiko@NOSPAM.gazeta.pl
          • Gość: jasiek11 Re: agd-tanio w sklepie www IP: *.stoen.pl 16.07.04, 16:08
            dobra-wysyłam. tylko tam sie trzeba ostro targowac :)
            poza tym gosc , z ktorym tam wszystko ustalałem potrafił skłonić mnie do zmiany
            jednego sprzętu i naprawdę sensownie to argumentować...

pozdrawiam - jasiek
            • hiko Re: agd-tanio w sklepie www 16.07.04, 16:39
              Zadzwoniłam podali stronę no i się przeraziłam bo ceny szokująco wysokie ,do
              tego nieczytelna strona.Nie zapędzaj ludzi w maliny jasiek11.
              • Gość: jasiek11 Re: agd-tanio w sklepie www IP: *.stoen.pl 16.07.04, 17:29
                nie miałem zamiaru i nie zapędzam- mowilem ze trzeba sie targowac.ze swoich cen
                gosciu zszedl dla mnie 5-6% i zakupy wyszły mnie w cenie porownywalnej do e-
                sklepu a do tego fachowe porady. Ale jak ktos chce kupic np tylko odkurzacz, to
                niestety nic nie utarguje. Ja pisałem (a moze zapomnialem-to przepraszam) , ze
                kupilem cale agd do mieszkania, to miał facet na czym opuszczac cene.

pozdrawiam - jasiek
                • api3 Re: agd-tanio w sklepie www 17.07.04, 13:00
                  a ja kupiła cały sprzę agd elektroluksa w sklepie na osiedlu. Podałam najniższe
                  ceny internetowe,a oni jeszcze zeszli o kilkaset zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka