Dodaj do ulubionych

Nataly Meble Warszawa

10.05.15, 19:25
Chciałbym przestrzec przed tym studiem... ładna strona internetowa ale nic poza tym. Nieuczciwe podejście do Kliena, kasują pieniądze nie dając nic w zamian. Zerowa fachowość a meble wykonane beznadziejnie. Nie polecam tym bardziej że zainkasowane pieniądze są nie do odzyskania - WYBIERAJCIE INNE STUDIO - KAŻDE INNE BĘDZIE LEPSZE.
Obserwuj wątek
    • renn.ie77 Re: Nataly Meble Warszawa 11.05.15, 16:10
      Jakies dowody, chocby w postaci zdjec? Rozwiniecie mysli? Fakty? To znana firma z innego forum i jesli mnie pamiec nie myli, to wlasciciel publikuje tam zdjecia, ktore przecza temu postowi.
    • cristin8 Re: Nataly Meble Warszawa 14.05.15, 10:54
      Witam serdecznie wszystkich forumowiczów a w szczególności osobę tytułującą się "niezadowolony klient " , chciałabym się odnieść do wpisu tejże osoby, jestem mocno oburzona tą opinią,
      ponieważ swego czasu wykańczałam swoje mieszkanie i byłam klientką studia Nataly Meble i nie zgodzę się z powyższym wpisem, osoba prowadząca owe studio niezwykle miła, od pierwszej chwili zostałam otoczona fachową obsługą, Pan Piotr uważnie wysłuchał moich oczekiwań odnośnie zabudowy kuchni, po czym przedstawił mi całą masą rozwiązań odnośnie projektu i materiałów.....wybór był ogromny, rozwiązania ciekawe i bardzo funkcjonalne, również cenowo był dużo bardziej konkurencyjny niż dwa poprzednie studia które odwiedziłam. Bez wachania razem z małżonkiem zdecydowaliśmy się na współpracę z tym studiem.
      Realizacja przebiegała bez żadnych problemów, wszystko w czasie było wykonane, ekipa montażowa pierwsza klasa, grzeczni mili, po zamontowaniu wszystko zostało posprzątane, nawet szafki które mam na wysoki połysk wypolerowane. Meble wykonane z najwyższą pieczołowitością, wypieszczone do najdrobniejszego detalu........nigdy nie było z niczym problemu. Po wykonaniu zabudowy kuchni i przekonaniu się o jakości usługi która okazała się na najwyższym poziomie, zdecydowaliśmy się powierzyć na kompleksowe wykończenie całego mieszkania, były robione szafy wnękowe, zabudowy łazienek łącznie z bardzo skomplikowaną szafą w jednej z łazienek która była pod skosem, została cudnie wykonana wręcz z niemożliwymi do wykonania rozwiązaniami, zamontowali nam ogromne lustra na ścianach od podłogi do sufitu, wszystko spasowane co do milimetra, cała realizacja skończyła się w przewidzianym przez Pana Piotra czasie, także zostały dotrzymane wszystkie warunki zawarte w umowie.
      Wszystkim znajomym którzy zmagali się z wyborem firmy poleciliśmy Natay Meble i wielu z nich również skorzystało z usług tejże firmy i również są bardzo zadowoleni......także nie rozumiem powyższego wpisu, czuję w tym jakąś złość bez powyższego uzasadnienia, jest wielu takich co chcą na siłę komuś zepsuć opinię prężnej firmie z tego co wiem owe studio z dużym powodzeniem już od kilkunastu las realizuje swoje projekty to chyba mówi samo za siebie, skoro byli by tacy kiepscy jak opisuje "niezadowolony klient" to to studio dawno nie miało by prawa bytu na dzisiejszym rynku.
      Także wszystkim zainteresowanym dobrą i rzetelną firmą z czystym sercem polecam NATALY MEBLE gwarantuję bardzo dobą jakość usługi i jakości mebli.
      Nasze zdjęcia z realizacji są wstawione w galerii na stronie Nataly Meble, można sobie obejrzeć i zobaczyć jak pięknie zostały wykonane.
      A na koniec dodam że jest to nasze 3 mieszkanie które od podstaw wykańczaliśmy i tak jak zostały wykonane przez tą że firmę to nie ma porównania dwóch poprzednich które były wykańczane przez inne konkurencyjne firmy których nazwy nie będę podawała by nie robić im złej reklamy.
      Z pozdrowieniami dla wszystkich zainteresowanych a w szczególności dla "niezadowolonego klienta"
      • damarel Re: Nataly Meble Warszawa 17.05.15, 16:29
        Witam
        Przymierzam się do wykończenia dużego , dwupoziomowego mieszkania.
        Jestem już raczej zdecydowana na firmę Nataly, po przeczytaniu w większości bardzo pozytywnych opinii. Twoja opinia mnie jeszcze bardziej utwierdza w tym postanowieniu.
        Czy jesteś może z Warszawy? Chciałabym jeszcze dokładniej wypytać Cię o szczegóły.
        Czy możliwy byłby kontakt z Tobą telefoniczny, albo jeszcze lepiej osobisty? Proszę o informację. Pozdrawiam.
        • marget18 Re: Nataly Meble Warszawa 17.05.15, 21:19
          ja slyszalam tez bardzo duzo negatywnych opinii o nataly, poza tym jedno jest bardzo dziwne, mega duza rotacja pracownikow, ciagly nabor.. to swiadczy tez o firmie. ja mam sprawdzineggo fachowca odnosnie mebli, ale kontakt podaje priva.
          • kaminsa Re: Nataly Meble Warszawa 19.05.15, 09:02
            Dziwią mnie te negatywne opinie, 2 miesiące temu powstała moja kuchnia. Miałam dużo wątpliwości na etapie wybierania wykonawcy (w końcu nie jest to tania inwestycja), ale postawiłam na jakość, którą prezentuje właśnie Nataly. Już po rozmowach z właścicielem można się zorientować, że dobrze wie o czym mówi, co zdecydowanie wynika z doświadczenia. Mojej kuchni nie mam nic do zarzucenia, jest taka jak sobie wymarzyłam, montaż przebiegł bez zarzutu, wszystko pasowało idealnie. P. Piotr myśli o wszystkim jeszcze na etapie projektowania, potrafi dobrze doradzić, a jego pracownicy są bardzo mili i pamiętają nawet o drobnych szczegółach. Gorąco polecam
          • cristin8 Re: Nataly Meble Warszawa 19.05.15, 15:18
            Słyszałaś? czy miałaś osobisty kontakt z tą że firmą? skoro udzielasz takiej informacji???
            Najpierw miej do czynienia z nimi a potem dawaj opinie.
            Najlepiej udzielać porad nie mając samemu kontaktu, taaak takie są informacje są najrzetelniejsze, sama nie znam ale nie polecam.
            Ja też słyszałam że tacy ludzie to zwyczajne hieny co tylko żerują na ludzkich słabościach.
            Z wyrazami współczucia.....
        • cristin8 Re: Nataly Meble Warszawa 19.05.15, 15:08
          Tak jestem z Warszawy a dokładnie z Kabat.
          Oczywiście że możemy porozmawiać, proszę pytaj a odpowiem....
          Może nie na wszystkie pytania będę znała odpowiedź, ale odpowiem na co co będę mogła i znała odp. ale mogę Ci szczerze polecić tą firmę, nie zastanawiaj się, robią doskonale, na pewno się nie zawiedziesz się na nich i będziesz zadowolona :)
          Ja z czystym sercem ich polecam bo są naprawdę warci.
          A negatywne wpisy odnośnie tej firmy, to są po prostu złośliwe uwagi często konkurencji i ludzi co tak naprawdę nie mieli do czynienia z tą firmą a chcą tylko złośliwie zrobić krecią robotę by uprzykrzyć życie i zepsuć dobre imię firmy. Z tego co wiem to ta firma już od kilkunastu lat prężnie działa na rynku i nie jednemu takiemu złośliwcowi stawiała czoła....
          Także takim złośliwym ludziom to tylko można współczuć za brak szacunku dla ciężkiej pracy innych i za prezentowanie oj ale to bardzo niskiej kultury osobistej.
          Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
          • damarel Re: Nataly Meble Warszawa 19.05.15, 19:51
            Dzięki.
            Najważniejsza dla mnie kwestia, czy projektują i wykonują pod klucz całe mieszkanie, czy tylko kuchnię? Jak to wygląda w praktyce? Czy mają ekipę do wykończenia całego mieszkania? I co z zakupami wybranych materiałów?
            Na szybko to na razie tyle pytań.
            Pozdrawiam
            • cristin8 Re: Nataly Meble Warszawa 19.05.15, 20:06
              Witam Damarel, na wszystkie Twoje pytania odpowiem na priva ;)
              Pozdrawiam.
            • cristin8 Re: Nataly Meble Warszawa 19.05.15, 21:53
              Witaj Damarel chciałam Ci odp.na priva ale nie masz aktywowanego profilu więc odpowiem na forum, jak ja urządzałam swoje mieszkanie to firma Nataly robiła tylko zabudowy kuchni, szaf, łazienek.....my zrobiliśmy wszystko, kuchnię, szafy wnękowe, zamontowali nam ogromne lustra na ścianach, zrobili mi komodę na przedpokoju i szafkę tv mojego projektu,półki, jak trzeba było, poprawiali hydraulikę i elektrykę jak było trzeba...ogólnie wszystko co było możliwe w ich zakresie o nic się nie martwiłam, sprzęt AGD też był w ich zakresie, my tylko ustalaliśmy markę i model, wszystko było zamontowane na czas.....ale z tego co wiem to teraz robią całkowicie pod klucz, łącznie z murarką ścienną, pełną elektryką i hydrauliką, także wszystko.
              My jesteśmy z nich bardzo zadowoleni, zawsze byli nam do usług, P.Piotr przemiły człowiek, cały czas wszystko miał pod kontrolą, naprawdę rzadko spotyka się taką firmę by cała ekipa była taka miła i uprzejma.
              A jak wcześniej zaznaczyłam jest to nasze trzecie mieszkanie, także z różnymi mieliśmy do czynienia.
              To tyle co mogłam Ci na to pytanie odpowiedzieć, jakby co to śmiało pytaj dalej ;)
              Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
      • niezadowolony_klient_01 Re: Nataly Meble Warszawa 19.05.15, 19:35
        hmmm.... ciekawe... trzecie, czwarte... a może już piąte mieszkanie wykańczacie państwo z tą firmą... ja nie zdołałem nawet jednego... A może to po prostu autoreklama ? Właściciel studia wspominał że jakiekolwiek negatywne opinie nie pozostaną bez echa... no i jest.... mamy wolny rynek i na szczęście znalazłem uczciwą firmę w Warszawie...ale nie tą.
        • cristin8 Re: Nataly Meble Warszawa 19.05.15, 20:01
          A cóż takiego dziwnego że trzecie?, stać nas to powiększamy powierzchnię, obecnie zastanawiamy się nad budową domu i zapewne kompleksowe wykończenie powierzymy po raz kolejny Nataly Meble.
          Chciałabym zwrócić uwagę Niezadowolonemu .... by czytał uważnie, nie trzy mieszkania wykańczaliśmy z tą firmą tylko trzecie, poprzednie dwa były urządzane przez inne firmy których nazw nie wymienię z racji nie robienia im złej reklamy jak w Pana przypadku została znieważona Nataly Meble.
          I niestety ale nie zgodzę się z tą opinią że są nieuczciwi a wręcz powiem, że nieuczciwi niestety często okazują się sami klienci, którzy w taki o to sposób szkodzą innym którzy naprawdę ciężko pracują na dobre imię firmy.

• 0mkl Re: Nataly Meble Warszawa 19.07.15, 22:06
            Ja także nie zgadzam się z Panią / Panem "niezadowolonym". Chociaż... trochę się zgodzę: rzeczywiście Nataly ma fajną stronę :) Nie jest to pewnie najważniejsze, ale pokazuje przywiązanie do szczegółów. Ja jestem bardzo zadowolony, zarówno z kontaktu z właścicielem, Panem Piotrem oraz Panem Radkiem, który także przyjeżdżał do mnie na dodatkowe pomiary, ale także uczestniczył w montażu. Dodatkowe pomiary, bo kiedy zorientowałem się w podejściu firmy do klienta, to oprócz mebli kuchennych domówiłem jeszcze bibliotekę na książki. Porady Pana Piotra co do samego projektu, ale także sposobu otwierania szafek były nieocenione. Warto rozmawiać... Meble są zainstalowane od paru miesięcy i w odróżnieniu od moich poprzednich, nikt nie musiał ponownie regulować, czy dopasowywać. Zamówiłem fronty lakierowane na wysoki połysk, a to dodatkowe wyzwanie (widziałem w paru innych miejscach - płakać się chciało...). Nie jestem ekspertem, ale potrafię ocenić, czy jest ładnie i równo - tu nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Polecam i dziękuję, Panie Piotrze, o ile przeczyta Pan mój wpis :)
        • renn.ie77 Re: Nataly Meble Warszawa 29.10.15, 11:04
          Najlepiej jest zawsze poprzec wlasna opinie zdjeciami, szczegolowym opisem, itd. Tu widzimy... nic. Ja sama trafilam na kiepska firme i mam skopana kuchnie, ale wszystko tez mam udokumentowane: kazde obicie, zarysowanie, zle sklejona szafke, itd. To sa dowody czyjejs nierzetelnosci. Kuchnia byla juz dwukrotnie poprawiana i nadal wszystkie fronty kwalifikuja sie do wymiany. Prosze ? fakty, a na wyciagniecie klawiatury, jesli byloby to potrzebne, dokumentacja zdjeciowa. Nie potrzeba stosowac stu wielokropkow, mozna rzetelnie i w kilku zolnierskich slowach nakresilc problem.
          • nataly-meble Re: Nataly Meble Warszawa 29.10.15, 12:03
            Witam , może naświetlę sytuację bo ona mnie dotyczy .. Niezadowolony Klient napisał post dlatego bo zażądał ode mnie zwrotu zaliczki którą dał nam za projekt który mu wykonaliśmy i przesłaliśmy na maila. W umowie jest zapis że w momencie zamówienia mebli w mojej firmie zaliczka zostanie zaliczona na poczet mebli . Z jakiś przyczyn Klient stwierdził że meble zamówi gdzieś indziej i przez straszenie mnie internetem chciał wymóc zwrot tej kwoty .. Oczywiście pisząc coś o meblach nawet nie wie jak one wyglądają bo ich poprostu nie zamówił ... A poprzez takie wpisy myślał że się w jakiś sposób odegra... a pisać w internecie każdy może .. Pozdrawiam , Piotr www.nataly-design.pl
            • maksdobek111 Re: Nataly Meble Warszawa 24.04.24, 15:02
              bardzo jestem zadowolony z mebli od Nataly Design. bardzo dobra jakość, solidne wykonanie. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka