Dodaj do ulubionych

Linki do dobrych sklepów internetowych

09.08.05, 08:11
Witam
Bardzo prosze o linki do dobrych sklepów internetowych z artykułami agd
(zmywarki, kuchnie itp.). Pisząc dobre mam na myśli:
- dobre (niskie) ceny
- fachowa, miła obsługa
- rzetelnośc, uczciwość
- dobry kontakt (konkretne odpowiedzi na maile)
Będę wdzięczny za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek Re: Linki do dobrych sklepów internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:10
      www.rtvmedia.pl/sklep,998,14242887,74247921381994,,,pl-pln,0,0.html
      www.rubik-agdrtv.pl/index.php
      • Gość: Marcin Re: Linki do dobrych sklepów internetowych IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 30.09.05, 16:44
        www.maximedia.pl/
        -jak na razie, telewizor, blat, i piekarnik do zabudowy ...
    • Gość: luzhaker Re: Linki do dobrych sklepów internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:53
      Ja kupiłam lodówkę i pralkę w www.mfe.pl - dobry kontakt, dostawa dokładnie na
      umówioną godzinę, tanio, ceny do negocjacji
      a zmywarkę i okap www.topmarket.pl - obsługa w porządku, ceny niskie, tylko
      dostawę miałam po 22 ale za to na drugi dzień po zamówieniu
    • yomama Re: Linki do dobrych sklepów internetowych 09.08.05, 14:02
      my kupujemy w
      www.avans.pl/sklep/Pozdrawiam
      • yomama poprawny link do sklepu 09.08.05, 14:03
        www.avans.pl/sklep/
    • yomama porownywarka cen w sklepach internetowych 09.08.05, 14:04
      www.ceneo.pl/default.aspx
    • Gość: Madzia Re: Linki do dobrych sklepów internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:44
      www.swiatkuchni.pl, www.globalo.pl - spełaniają wsztstkie powyższe kryteria,
      szcególnie "fachowa, miła obsługa", co dla mnie jest nawet ważniejsze niz cena!
    • monjan Re: Linki do dobrych sklepów internetowych 30.09.05, 10:52
      nie kupowalam u nich, ale Pan jest sympatyczny i pomocny
      na terenie Lublina i Świdnika transport z wniesieniem-gratis
      www.s-studio.com.pl/
    • Gość: karolajna Re: Linki do dobrych sklepów internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 08:31
      www.sklep.electrolux-home.pl
      • Gość: owiec Jednym z najtańszych sklepów jest www.camcoo.pl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.05, 10:51
        W śród tych propozycji co tutaj padały to oni mają najniższe ceny jeśli chodzi
        o sprzęt marki ELEKTROLUX i WHIRLPOOL. To wiem napewno bo interesują mnie przy
        wyborze tylko te dwie marki.
        Jednak moge się założyć że sprzęt innych firm też jest u nich tańszy.
        Chyba poprostu mają najniższą marże.
        Proponowanie witryn producenta sprzętu Elektrolux lub nawet sklepu maxmedia
        mija się z celem bo tańsza od nich jest już nawet www.hoopla.pl
        • Gość: karolajna Re: Jednym z najtańszych sklepów jest www.camcoo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:39
          no niezupelnie - w elektroluxie wlasnie zakupilam zmywarke, piekarnik + plyte i
          suszarke i byly tansze niz gdzie indziej - wiem, bo sprawdzalam. nawet w
          porownywarce cen (www.ceneo.pl). do tego zakupy powyzej 2000 zlotych - dowoz za
          darmo w calej polsce. kontakt natychmiastowy, super wspolpraca. jedyny mankament
          - kurier nie wnosi sprzetu.
          poza tym to chyba wlasnie u producenta sa najwieksze szanse na nizsze ceny +
          promocje?
          • Gość: owiec do KAROLAJNA. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.05, 08:31
            Niestety widziałem cennik Elektroluxa bo byłem w salonie firmowym na
            Świętokrzyskiej w Warszawie. Taniej niż w tym cenniku jest już nawet w zwykłych
            sklepach takich jak Media Markt czy podobne.
            Porównywarka cen którą też widziałem jest do kitu bo pokazuje tylko ułamek
            sklepów internetowych , nie ma w niej np sklepów hoopli i camcoo które mają
            jedne z niższych cen jak nie najniższe.
            Co do transportu to w sklepach internetowych dowóz takiego większego sprzętu
            jak pralka kosztuje 60 zł i jest w to wliczona cena wniesienia , rozpakowania i
            sprawdzenia bo płaci się przy odbiorze po sprawdzeniu sprzętu.
            Producenci sprzętu mają największe ceny w swoich katalogach firmowych i nawet
            sklepy zwykłe kupując hurtowo dają później na sprzęt większy upust nie mówiąc
            już o sklepach internetowych gdzie nie potrzeba powierzchni wystawienniczej i
            innych podobnych czynników które zwiększają koszta.
            Na koniec jeśli możesz to napisz ile kosztował cię ten sprzęt jakie miał
            symbole i w jakim sklepie było drożej niż w samym Elektroluxie.
            Bo jakoś w to nie wierze a sam przeglądam oferty właśnie tej firmy i widziałem
            zarówno cenniki firmowe jak i w innych firmach.
            • Gość: karolajna Re: do OWIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:57
              witam!
              kupilam suszarke EDC 5310 za 1574 zl. w tanszym wedlug ciebie mediamarkcie
              kosztowala prawie 2200!
              poza tym zmywarke do zabudowy ESL 4131 za 1790 - w sklepach byla po ok. 1900-2000.
              piekarnik + plyta EON 3610 + EHL 6620P za 2633 - w sklepach za ok. 2900.
              nie pamietam juz wszystkich sklepow ktore sprawdzalam, ale z internetowych bylo
              to min. hoopla i jakis z wroclawia. ceny byly wyzsze (chociaz w ktoryms zmywarka
              byla nieco nizsza) i musialabym placic za transport. ze sklepow normalnych
              porownalam z kilkoma -min. mediamarkt i rtv euro agd.
              nie twierdze, ze nie mozna tych sprzetow znalezc taniej - chociaz ja nie
              znalazlam - ceny mi odpowiadaly. sposob zalatwienia transakcji rowniez.
              wejdz po prostu na ich strone www i sprawdz promocje a pozniej porownaj z
              innymi. mysle ze sa tani.
              pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka