Gość: Gość IP: 212.160.156.* 06.10.05, 11:38 Nowa Gala - co sądzicie o tym gresie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Nowa Gala - co sądzicie o tym gresie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:55 Mam w kuchni położony gres z Nowej Gali. Jestem zadowolona, ładnie się prezentuje, łatwo czyści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiapro1 Re: Nowa Gala - co sądzicie o tym gresie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 17:51 Lepiej sprawdz kalibracje plytek.Ja laczylam mat z polerem i poler ma roznice w wymiarze ok. 3mm,widac to jak cholera,bo fugi sa inne.W sklepie powiedziano mi ze takie odchyly moga byc,bo nie jest to wada>Drugi raz wybralabym cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Nowa Gala - co sądzicie o tym gresie? IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 06.10.05, 20:27 mamy polaczone mat z polerem w przedpokoju, 60x60 i 60x30 w obu rodzajach, polozone rownolegle do scian (nie w karo). Sprzedawca zwrocil nam uwage na kalibracje i musielismy czekac na te sama dla wszystkich typow. Pasuja do siebie. Jesli byla jakas roznica, to moze +-1mm. 3mm to chyba bylo miedzy kalibracjami. Wygladaja super. Odpowiedz Link Zgłoś