Dodaj do ulubionych

Oddzielny piekarnik

08.01.06, 13:49
Właśnie urządzamy (na papierze) naszą nową kuchnię i zastanawiamy się gdzie umieścić piekarnik? Bedziemy mieli aneks i zastanawiamy się czy piekarnik ustawiony oddzielnie, w bezpośrednim sąsiedztwie salonu, z dala od wyciągu nad płytą ceramiczną nie bedzie dostarczał do naszego mini-salonu zapachów, oparów itd. Bedziemy wdzięczni za podzielenie się Waszymi doświadczeniami w tym temacie ;-)
Obserwuj wątek
    • margie Re: Oddzielny piekarnik 08.01.06, 14:16
      Ja tak mam. Nic nie dostarcza. Wygodny - nareczcie nie trzeba sie zginac, zeby
      zobaczyc, co sie w srodku dzieje.
    • linnieff Re: Oddzielny piekarnik 08.01.06, 14:33
      Jesli tylko jest to technicznie mozliwie w Waszej kuchni - ja rowniez goraco
      polecam piekarnik na poziomie wzroku, ponad blatem (a co za tym idzie,
      oddzielenie go od plyty i okapu) - to jest naprawde genialne rozwiazanie!.
      Poza ewentualnym niezwykle milym dla nosa zapachem piekacego sie ciasta (ale
      takowy zazwyczaj unosi sie w trakcie pieczenia w calym domu :) nic zauwazalnego
      nie wydostaje sie z piekarnika. Mamy aneks kuchenny i piekarnik wysoko, bez
      okapu i nie ma najmniejszych problemow. Raz jeszcze serdecznie polecam takie
      rozwiazanie.

Karolina
    • kalubeccy Re: Oddzielny piekarnik 08.01.06, 14:38
      Dziekujemy - bardzo nam pomogłyście w podjęciu decyzji - możemy skupić się na kolejnym fragmencie kuchni ;-)
      Pozdrawiamy i bierzemy się za szafki ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka