Dodaj do ulubionych

płytki VENICE

02.06.06, 14:06
szukam i szukam i nie mogę znaleźć w necie - pomóżcie...poszukuję
dystrybutora płytek VENICE z rejonu trójmiasta
Obserwuj wątek
    • Gość: inecita Re: płytki VENICE IP: *.chello.pl 04.06.06, 12:00
      A może to VENIS? Są takie ekskluzywne płytki...
      • goooosiak Re: płytki VENICE 05.06.06, 08:39
        VENIS - tak dokładnie...
        • Gość: inecita Re: płytki VENICE IP: *.k.omnitec.pl 05.06.06, 10:02
          Ja kupiłam w Warszawie więc w lokalizacji Ci nie pomogę ale poszperaj w necie,
          w Warszawie są w wielu sklepach z ekskluzywnym wyposażeniem glazury, np Anicar
          (jest ez strona internetowa. Ja własnie kupiłam takie pytki, strasznie drogie,
          a okazało się ze zostało mi 11 m i teraz nie wiem co z nimi zrobic :(((
          • goooosiak Re: płytki VENICE 05.06.06, 10:38
            szukam i szukam i nie mogę znalęźć... - mogłabyś podać orientacyjną cenę -
            jestem przygotowana na to ze sa drogie ale wszystko w rozsądnych granicach....
            • Gość: inecita Re: płytki VENICE IP: *.k.omnitec.pl 06.06.06, 09:39
              www.anicar.com.pl/
              Ostatnio widziałam w Warszawie na Bartyckiej, ceny około 100-150 zł za metr,
              zależy jaki model, ja mam Medium Blanco Mate, kosztują własnie około stówki,
              sprzedać chcę je nawet ponizej 80 zł ale zupełnie nie wiem jak znalezc kogos
              kto moze potrzebowac podobnych płytek, w gruncie rzeczy są dosc uniwersalne...
              A moze zamów z Warszawy,za transport kurierem zapłacisz około 80 zł, ja
              ostatnio za mozaikę z Sosnowca usłyszałam od kuriera 50 zł, co przy zakupie
              kilku metrów drogiej glazury nie jest powalającą sumą...
              • Gość: Krop Re: płytki VENICE IP: *.europe.hp.net 06.06.06, 11:04
                Też mam Venisa na ścianie w kuchni. Z tym że nie uważam że są to drogie czy
                ekskluzywne płytki (koło 100 zł za metr). Fakt że wyglądają dużo lepiej niż by
                świadczyła ich cena, prawie jak marmur ;-)

Venis ma sklep firmowy jeden na Bartyckiej a drugi na Grochowskiej. Ten na
                Grochowskiej jest chyba "główniejszy". Myślę że warto do nich zadzwonić, może
                nawet jak nie mają żadnego partnera w trójmieście (w co nie wierzę) to po
                prostu za lekką dopłatą dowiozą?
                • goooosiak Re: płytki VENICE 06.06.06, 12:19
                  dziękuję bardzo - na pewno zadzwonię
                  • Gość: dordulka Re: płytki VENICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:24
                    Płytki venis mozesz zamowic w KLINK-u, na pewno jest w gdansku, a i w Sopocie chyba tez. Nie wszytskie wzory mozna obejrzec na miejscu, ale wszytskie mozna zamowic z katalogu. Ja tak zrobilam i wlasnie czekam na moje kafelki.
                    • goooosiak Re: płytki VENICE 07.06.06, 08:08
                      Dzięki!!!!!!!!
                • inecita Re: płytki VENICE 08.06.06, 12:43
                  no wiesz, płytki z Castoramy za 20 zł to to nie są, jakośc bardzo dobra i
                  uwazana raczej za ekskluzywną, gdy je kupowałam stały razem z Versace itp. :)
                  • Gość: Krop Re: płytki VENICE IP: *.europe.hp.net 08.06.06, 15:03
                    No tak, ale ja w łazience np mam takie za ponad 400 za metr, to przy nich te
                    Venisy są tanie ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka