moni755 07.06.08, 16:15 Gdzie najlepiej kupić meble kuchenne w Poznaniu a może polecicie kogoś kto je wykona. Czekam na pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piwoniasz Re: Meble kuchenne w Poznaniu IP: *.master.pl 08.06.08, 00:29 www.majchrzak.pl w top shopping Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: Meble kuchenne w Poznaniu IP: *.centertel.pl 09.06.08, 16:25 TIP DESIGN - mamy namiary od znajomych, właśnie kończą naszą kuchnie. Polecam. Mają bardzo dobre ceny AGD potrafią doradzić, dotrzymują terminów. Napisz do nich maila, numeru tel nie podam bo nie wiem czy mi wolno. tip_design@icpnet.pl Pozdrawiam Artur i Monika. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matkad Re: Meble kuchenne w Poznaniu IP: *.eastwest.com.pl 13.02.09, 23:04 Witajcie, Czy mogę prosić o zdjęcia kuchni zrobionej przez TIP DESIGN? na maila matkad@interia.pl. Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Nie polecam Mebli z ul. Dziadoszańskiej w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 14:17 Chcę Was tylko ustrzec od tego co mnie spotkało, czekanie na meble w nieskończoność, gdyby nie moja inicjatywa też nie wiadomo czy ktoś z osób tam pracujących wpadłby na tak genialny pomysł i zadzwonił że np będzie opóźnienie i że przepraszają...nie, na to liczyć na pewno nie można. Poza tym meble jak już są dostarczone nie po 6 tyg ale po 12tyg to są nie takie jak trzeba i bez frontów..bo fronty się dopiero 'robią' jak to określili Panowie którzy je przywieźli. w dodatku są zacieki, kolor nie do końca odpowiada kolorowi z próbnika..po prostu, brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
karine14 Re: Nie polecam Mebli z ul. Dziadoszańskiej w Poz 02.12.14, 17:35 Mam niestety podobne doświadzenia- odradzam meble z firmy GE-MAR z Poznania... Niestety, nie polecam! Czas realizacji projektu wydłużył się o miesiąc - a to jeszcze nie koniec.. Cześć szafek do poprawki... Nie mówiąc o skrzywionych lakierowanych frontach.. Odpowiedz Link Zgłoś
karine14 Re: Meble kuchenne w Poznaniu 02.12.14, 17:33 Jeśli mogę coś doradzić - odradzam meble z firmy GE-MAR z Poznania... Niestety, nie polecam! Czas realizacji projektu wydłużył się o miesiąc - a to jeszcze nie koniec.. Cześć szafek do poprawki... Nie mówiąc o skrzywionych lakierowanych frontach.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.kaa Re: Meble kuchenne w Poznaniu 10.05.15, 18:43 Ja zdecydowanie odradzam WFM !!! Tak, bardzo rozczarowała mnie ta firma, a zapowiadało się dobrze. Po ok 6 miesiącach odpryskuje lakier !!! ( fronty - biały lakier) w różnych miejscach naliczyłam ostatnio 8 !!! Co patrzę to pojawiają się nowe - to nie jest normalne. Fronty nie mają żadnych skaz aby doszło z mojej winy do jakiś uszkodzeń a jednak lakieru brak w kilku miejscach, co to ma być? żeby tak odpryskiwało i po tak krótkim czasie, absurd. Zapewniano nas, że to są lepsze lakiery, trwalsze i zdecydowanie są droższe od Ikei. Na pewno nie nadają się do użytkowania i za taką cenę !!! lepiej sobie kuchnie wymieniać co 5 lat. Reklamacji nie przyjmują chcieli to nawet załatwić tylko przez przesłanie zdjęć !!! Skończy się sprawa w sądzie. Odradzam lepiej sobie kuchnie kupić tańszą i wymieniać co kilka lat i nie marwić się o to że po kilku miesiącach coś się dzieje i jeszcze nie czują się za to odpowiedzialni. ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś