tosia79 22.07.08, 15:40 witam Czy ktos ma może plytki z hiszpańskij firmy ITALGRES?? Zrezygnowałam z Calabrii Cersanitu, bo jest wycofana, i zakochałam sie w "Sorolli" Italgresu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda.124 Re: Italgres-płytki 23.07.08, 13:40 Bardzo ładne! Nie miałam do czynienia, ale śadze ze będą się dobrze sprawdzac. a jaki chcesz kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia79 Re: Italgres-płytki 23.07.08, 21:58 Cieszę się ,że się podobają.Moje kolory ti morengo+ blanco:-) Widziałam je w oryginale, są cudne.Morengo ma w sobie klika kolorów, szary, beżowy, burgundowy, fioletowy... Odpowiedz Link Zgłoś
magda.124 Re: Italgres-płytki 24.07.08, 12:03 Super. :) Ostatnio również patrze na te płytki do mojej łazienki.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.124 Re: Italgres-płytki 24.07.08, 13:54 tosia79 napisała: > witam > > Czy ktos ma może plytki z hiszpańskij firmy ITALGRES?? > Zrezygnowałam z Calabrii Cersanitu, bo jest wycofana, i zakochałam > sie w "Sorolli" Italgresu. Mówiąć o płytkach Calibria to kiedyś też nad nimi myślałam, ale zrezygnowałam ponieważ wydałyu mi sie trochę bez wyrazu . P.S. napisz cos na moim wątku pt. 'płytki do łazienki 4mkwadr.' - dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś