Gość: natala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:09 podtrzymujac poprzedni watek, bardzo prosze o opinie dot. pralek do zabudowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angel Re: pralki do zabudowy IP: 87.205.144.* 01.08.08, 19:47 Ja mam pralke do zabudowy Ariston i jestem bardzo zadowolona. Pierze bardzo dobrze, a przede wszystkim jest cicha!!! Pan w sklepie AGD powiedział, że pralki pod zabudowę są ogólnie trwalsze niż te wolno stojące. Nie wiem na ile to prawda, ale moja dziala jak na razie bez zarzutu, pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia117 Re: pralki do zabudowy IP: *.spray.pl 03.08.08, 09:54 my mamy electrolux starszy model niz ten co jest teraz dostepny. Mam juz 4 lata i jestem zadowolona. Tearz sie przeprowadzamy i dalej kupuje electrolux cena ok 1650 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala Re: pralki do zabudowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 10:40 dziekuje serdecznie, bede sugerowac sie Waszymi opiniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.e.a.t.a Re: pralki do zabudowy IP: *.wzp.pl 04.08.08, 13:56 Witam, też stoję przed wyborem pralki do zabudowy... prawie zdecydowałam się na BOSCH-a, ale cena mnie trochę odstrasza... chętnie poczytam pochlebne opinie o innych markach pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś