25.06.12, 11:21
Czy naprawdę nie potraficie uporać się z WEGIANTAMI na FS?
I usuwacie wątki dotyczące tej plagi. Bo przecież spamowanie jest plagą-czyż nie?
Obserwuj wątek
    • chociemir do krakowiak2plus 25.06.12, 12:45
      SPOKÓJ!
    • kropka Re: FS 25.06.12, 21:09
      kilkakrotnie tłumaczyłam. Nie ma innego sposobu niż wycinanie na piechotę. Maja rózne nicki, zmienne IP, nie ma jak zablokować. Zgłaszajcie do kosza. Kto z administracji pierwszy zauważy, to wytnie
      • karkowiak2plus Re: FS 25.06.12, 22:39
        Kropko,ja bym chętnie z Tobą powspółpracował na tej niwie,ale może byś najpierw przeprowadziła jakąś akcję na samym forum. Jeśli którykolwiek z forumowiczów spróbuje zainicjować cokolwiek WY ADMINISTRACJA tniecie jego wątki.
        Osobiście kilka razy usiłowałem zebrać silną grupę pod wezwaniem i zawsze lądowałem na osiołku.
        Dogadaj się z Krechą (żeby Cię nie wyosłowała i załóż jakiś wątek edukacyjno-mobilizujący na FS.
        To co wyprawiają wegianci woła o pomstę do czyśćca.
        • kropka Re: FS 26.06.12, 01:38
          ale kogo i w czym mam edukować i mobilizować? Pisałam wielokrotnie, żeby nie gadać z trollami i spamerami. I co? Kazdy wątek wegan po godzinie ma co najmniej kilka postów.
          Narzekacie, że oszołom spamuje. Zobacz ile postów mają jego wątki.
          Jest paru forumowiczów, którzy lubią ten sport. Trudno, też ludzie. W końcu forum to rozrywka. Jak nikogo nie krzywdzą, to niech sobie z trollem pogadają co jakiś czas. Nie poradzisz. Nikt z administracji ani żaden aes nie siedzi na forum Społeczeństwo 24/7. Administracja ma kilka tysięcy forów + setki maili na godzinę, a my mamy pracę, domy, dzieci... i wszystkie związane z tym obowiązki.
          Klikajcie w kosz i weźcie pigułkę na cierpliwość. ktoś wpadnie i usunie co trzeba nie tracąc czasu na przeszukiwanie forum.
          • cfanylewakocentroprawak do kropka 26.06.12, 10:13
            kropka napisała:

> Kazdy wątek wegan po godzinie ma co najmniej kilka postów.

Bo jedzenie mięsa jest poważnym problemem społecznym :)

> Narzekacie, że oszołom spamuje

Nie każdy uważa, że on spamuje.

>Administracja ma kilka tysięcy forów + setki maili na godzinę, a my mamy pracę, domy, dzieci... i wszystkie związane z tym obowiązki.

Nikt nikogo nie zmusza do bycia moderatorem.

> Klikajcie w kosz i weźcie pigułkę na cierpliwość.

Przed usunięciem wpisu trzeba go przeczytać i dobrze ise zastanowić, zanim się go wytnie. Większość klikniętych w kosz postów nigdy nie powinna być usunięta.

Przy okazji zapytam dlaczego w nagłówku forum nie ma aktualnych moderatorów???

Poza tym kropko, dobrze się dzisiaj czujesz?

• cfanylewakocentroprawak do krakowiak2plus 26.06.12, 10:05
      Ciebie też wycinają (np. wczorajsze trzy twoje wulgarne posty).
      Chcesz aby na forum było przyjemnie? Zacznij od siebie ;)
      • karkowiak2plus Re: do krakowiak2plus 26.06.12, 14:40
        Spójrz na ten link:
        www.youtube.com/watch?v=RktRl9B-V70&feature=player_embedded
        Myślę ,że zamieścił go idiota.
        Jeśli napiszę co myślę to administracja to wytnie. Czy może mam wykazać się poprawnością polityczną i napisać,że link jest, a i owszem artystyczny,ale ja nie gustuję w takich formach przekazu i serdecznie proszę autora wątku by wymienił go na mniej obsceniczny?

Ja nie mam nic przeciwko weganom. Buntuję się jednak gdy ich spamerscy przedstawiciele starają się uprzykrzyć mi życie.
        Nie jestem fobem( homofobem,wegefobem) , ale uważam,że preferencje tak kulinarne,jak seksualne należą do strefy intymnej.
        Wy weganie(mam na myśli tylko wegespamerów) nie walczycie o dostatek marchewki na swoim stole. Wy w podły i podstępny sposób chcecie wyrugować mięso z mojego półmiska. Ja się na to nie godzę.
        • cfanylewakocentroprawak Jesteś niepoprawny 26.06.12, 17:45
          karkowiak2plus napisał:

> Spójrz na ten link:
          > ...> Myślę ,że zamieścił go idiota.

Jesteś niepoprawny. Znów niegrzecznie się wyrażasz. Niezależnie od okoliczności nie należy ludzi wyzywać od idiotów, itp.

> Jeśli napiszę co myślę to administracja to wytnie.

Prawidłowo :)

> Czy może mam wykazać się poprawnością polityczną i napisać,że link jest, a i owszem artystyczny,ale ja nie gustuję w takich formach przekazu...

Tak powinieneś napisać.

> ...i serdecznie proszę autora wątku by wymienił go na mniej obsceniczny?

No cóż, jedzenie mięsa jest obsceniczne, jak sam zauważyłeś, a przecież nie jesteś wege.

> Ja nie mam nic przeciwko weganom.

Naprawdę?

> Buntuję się jednak gdy ich spamerscy przedstawiciele starają się uprzykrzyć mi życie.

Sam również jesteś spamerem. Poobserwuj swoje wpisy i zauważ ile razy jesteś (lub powinieneś być) na oślej ;)

Ps. Dziękuję za podany link - już go wrzucam na forum, niech ludzie wiedzą jaka jest prawda :)

• karkowiak2plus Re: Jesteś niepoprawny 26.06.12, 22:25
            Jaki?
            Ty się pieścisz ze mną-czy brylujesz poprawnością polityczną?
            Rzeczy czasem należy nazywać po imieniu.Nawet najbardziej siarczyste przekleństwo ma rację bytu jeśli jest wypowiedziane w stosownych okolicznościach. Rażące jest wtedy,gdy pełni rolę przecinka,tudzież przerywnika. Jeśli używa się go w obecności dam,lub dzieci. Mężczyźni czasem wychodzą na nieudeptaną ziemię by wyjaśnić sobie sprawy,co do których nie znaleźli porozumienia bardziej cywilizowanymi metodami.Czy tam też rzekłbyś mi falsetem:Jesteś niepoprawny? Pękłbym ze śmiechu.
            A jeśli chodzi o link to raczej nie próbuj wdrażać w życie swojego pomysłu. Twój koleś wraz z tym filmikiem pasie się na osiołku.
            I mam propozycję. Nie staraj się narzucać z własnymi przekonaniami,gdyż zaczyna wyglądać to jak kliniczny przypadek,gdy gej próbuje poderwać heteroseksualnego faceta.
            Niech to nie będzie "łodygą" niezgody między nami. Ok?
            Celowo zamieniłem pewne słowo,by Cię nie urazić. Docenisz to?
          • karkowiak2plus Re: Jesteś niepoprawny 2 26.06.12, 22:38
            No właśnie. Zostałem pouczony przez człowieka,który ma następujący napis w swoim profilu:
            UŻYTKOWNIK O PODANYM NICKU NIE ISTNIEJE LUB ZOSTAŁ ZABLOKOWANY

Nie istnieje,czy został zablokowany?
            Jeśli nie istnieje,to nie może pouczać.Jeśli został zablokowany to nie ma prawa pouczać. A ja głupi siliłem się na odpowiedź.
    • misiu-jeden Co? 27.06.12, 07:36
      O so chozi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka