IP: *.static.isp.enf.pl 12.01.17, 13:09
Witam, mam dosyć nie mały kłopot, a mianowicie, kiedyś używałem poczty bioly331@g.pl i założyłem na nią konto Steam z 3 lata temu i teraz jak chciałem odzyskać to konto to nie mogę bo poczta g.pl nie istnieje, a nawet jakbym się zalogował to potrzebowałbym kod z mail'a do którego nie mam dostępu, więc mam pytanie czy dałoby się jakoś założyć mail g.pl lub coś w tym stylu żebym chociaż mógł dostać kod który przyjdzie na mail czy nie ma szans?
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: mail g.pl 12.01.17, 14:43
      Niestety, Twoje konto pocztowe było nieaktywne od co najmniej dwóch lat. Nie ma możliwości jego przywrócenia.

Na steamie jest kilka wariantów, by uwierzytelnić siebie jako użytkownika, ale w tej sprawie trzeba zwrócić się do administracji steam.
      • Gość: shaziq Re: mail g.pl IP: *.static.isp.enf.pl 12.01.17, 14:47
        Tylko własnie jest taki kłopot że trzeba dać dowody zakupów, jakieś kody co były używane, a ja tego nie posiadam i nawet loginu nie pamiętam, więc najprawdopodobniej tego nie odzyskam, ale dobra, dzięki za odpowiedź.
      • dariusz1405 Re: mail g.pl 24.04.17, 19:50
        ktos ukradl mi hasło do maila na poczcie gazeta gdzie moge to zglosic zeby to jakos odzyskac na tamtego maila mi przychodziły faktury Jak biore odzyskiwanie haslo to mi pokazuje Wykonaj instrukcje, które zostały przesłane na adres e-mail m******p@m**l.ru

• bagienny Re: mail g.pl 24.04.17, 20:34
          Napisz na adres naszej pomocy - pomoc@agora.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka