varna771 20.08.12, 17:29 Dlaczego moje posty z FK i nie tylko w wątkach forumowicza trolla o nicku Jósef_to _ja sa usuwane?? to już nie można wyrazić swojego zdania?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wersja_robocza Re: FK - pytanie ? 21.08.12, 16:00 Forum służy wyrażaniu własnego zdania. Regulamin jednak zaleca przestrzeganie netykiety, unikanie publikowania wulgarnych i niegrzecznych komentarzy i nie wdawanie się w przepychanki słowne. W tym i w wielu innych wątkach na FK usuwane są posty łamiące te zasady. Żaden z forumowiczów nie budzi szczególnego zainteresowania moderatorów (czyt. nikt na nikogo się nie uwziął). ; Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: FK - pytanie ? 21.08.12, 16:41 Rozumiem to doskonale :) nie jestem osoba wulgarna ani w realu ani w necie, a tym bardziej nie łamię regulaminu ... więc nie rozumiem tej sytuacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: FK - pytanie ? 21.08.12, 17:33 varna771 napisała: > Rozumiem to doskonale :) nie jestem osoba wulgarna ani w realu ani w necie, a t > ym bardziej nie łamię regulaminu ... więc nie rozumiem tej sytuacji ! Cytować nie będę, bo z jakiegoś powodu te posty zostały przecież usunięte, natomiast nazywanie swoich dyskutantów "żenującymi imbecylami", wypowiadanie się o ich "łepetynach" oraz generalne ataki personalne tego typu nie są zgodne z Netykietą. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: FK - pytanie ? 21.08.12, 17:45 szkoda ,że nie zauważyłaś ataków personalnych na moją osobe trolla jósefa( może to tez jest niezgodne, że nazywam go trollem ) i te posty nie zostały usuniete ! Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: = Re: FK - pytanie ? IP: *.aster.pl 21.08.12, 18:09 Podobno na ataki nie należy odpowiadać. W tenże sposób człowiek określany przez Ciebie mianem trola wyluzuje i stanie się pacyfistą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: FK - pytanie ? 21.08.12, 18:16 Gość portalu: = napisał(a): > Podobno na ataki nie należy odpowiadać. W tenże sposób człowiek określany przez > Ciebie mianem trola wyluzuje i stanie się pacyfistą ;) to nie jest typ czlowieka, który dąży do pokoju ... lubi toczyć wojny , a jego eskalacja chamstwa i wulgarnego języka jest naprawde WIELKA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: = Re: FK - pytanie ? IP: *.aster.pl 21.08.12, 21:39 Prawie każdy podpowie Ci, żeby to ignorować tudzież nadstawiać drugi policzek, jak kto woli. Tak mówi teoria. Praktyka wygląda nieco inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: = Re: FK - pytanie ? IP: *.aster.pl 21.08.12, 18:07 Nieśmiało zapytam, czy Twoje tłumaczenie należy brać literalnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: FK - pytanie ? 29.08.12, 15:15 > Cytować nie będę, bo z jakiegoś powodu te posty zostały przecież usunięte, natomiast nazywanie swoich dyskutantów "żenującymi imbecylami", wypowiadanie się o ich "łepetynach" oraz generalne ataki personalne tego typu nie są zgodne z Netykietą. Kochana Kasiu, a jak się ustosunkujesz do żenujących wypowiedzi kombinerek na przykład w tym wątku? Są równi i równiejsi? Odpowiedz Link Zgłoś