olga_w_ogrodzie
03.10.12, 15:26
nie chciałam robić afery, ale mam tego totalnie dość.
drugi rok jestem narażona na obrzucanie mnie pomówieniami, kłamstwami, obelgami na forum redakcyjnym Schizofrenia utworzonym bez zapewnienia tam moderatora przez Ciebie, Marrant, jak się wydaje, tylko po to, by 2-3 ludzi miało miejsce do bezkarnego, swobodnego poniżania ludzi.
mało było, że mają ukryte forum, gdzie mogą plotkować, obrażać do woli ?
mało było, że dawałaś im bany i musiałaś sama ciąć, gdy założyli także otwarte forum na którym rzucali obelgami i kłamstwami pod adresem moim i osoby współmoderującej stare, prywatne forum Schizofrenia ?
mało było, że przychodzili na inne, moderowane przeze mnie forum prywatne grożąc mi donosami do urzędów i kłamiąc, a ja na to nic - tylko łeb schyliłam aż sama ciąć zaczęłaś na tym forum i mnie też poleciłaś to samo, byle szanownych państwa nie denerwować ?
trwa jakiś totalny absurd :
biorę na prośbę Siwej pod opiekę bezpańskie, prywatne forum Schizofrenia, znoszę tam spokojnie obelgi osób, które przywykły do tego, że na forum wolno wszystko - głosić pochwały picia, narkotyków i odstawiania zaleconych leków , ordynarnie traktować userów, kląć i wyganiać innych, którym się coś nie podoba etc., etc.
nigdy nie puszczają mi nerwy - tłumaczę, tłumaczę, proszę przez wiele miesięcy.
Siwa chce pomóc i zrobić z tego forum redakcyjne z pozostawieniem dotychczasowych moderatorek, ale proszę, by nie - wydaje mi się, ze tak będzie lepiej dla użytkowników.
gdy Siwa odchodzi - Ty Marrant, tworzysz równolegle redakcyjne forum Schizofrenia, zatem wycofuję się grzecznie do kącika - zmieniamy nazwę starego, prywatnego forum Schizofrenia i jego status na ukryte, byle już nie być punktem zaczepienia dla agresorów, nie wydawać się im konkurencją, nie prowokować jakichś bzdurnych wojenek forumowych - o wszystkim byłaś informowana zresztą.
ale nic nie skutkuje.
dzięki Tobie jest nowe, teraz już redakcyjne forum Schizofrenia na którym bez przerwy są tworzone kłamliwe i obelżywe wątki na mój temat - z używaniem mojego nicku lub z jego omówieniem.
na zwracane uwagi Ty odpowiadasz, by zgłaszać wątki do wycięcia.
ale ja już Ci mówiłam : nie chcę czytać tamtego forum, nie chcę zgłaszać, ale i nie chcę dostawać informacji o tym, że non stop jestem tam przedmiotem nagonki, obraźliwych kłamstw.
ja chcę mieć spokój - nie zaczepiam, nie komentuję, nie odpowiadam na prowokacje.