sfera.armilarna 08.11.13, 23:00 Pytanie klasyka: dokad sie udac, do kogo napisac w przypadku gdy uwazam iz jestem przez moderacje, opiekunow usuwany bez podania konkretnie przepisu prawa badz forumowego regulaminu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Pytanie klasyka: dokad sie udac, jesli 10.11.13, 18:31 Pisz na forum@gazeta.pl z linkiem (linkami) do wątków, w których usunięto Twoje wypowiedzi. Jeśli to całe usunięte wątki, podaj (choćby orientacyjną) datę, kiedy były założone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Pytanie klasyka: dokad sie udac, jesli IP: 78.250.15.* 11.11.13, 21:20 W końcu jakiś sensowny wpis. ____________________________ Jestem na FCz od jego poczatkow. 2002 rok. Tak wrocilem tam skad mnie wygnano. Zaczolem poezja piszac z USA. Pisze poezja bedac tu w EU. ______________________________ Pewnie. Latwiej bylo zyc i przezyc czasami stan wojenny w metropoliach Polski. _____________________________ Trudno. _______________________________ Mnie sie nie udalo. ______________________________________ Dlaczego wiec od 2005 roku ten sam czlowiek rozwalal innych forumowiczow, a systematycznie do dzis "wspierany" i "nobilitowany" niestety przez wpisy ktore tu czyta Moderatora, wykreslajacego mnie, blokujacego, ublizajacego----piszac tru na publicznym forum oszczercze, czyli niezgodne z prawda stwierdzenia. A ten czlowiek, systematycznie od ponad 8. lat nawet na zalogowanym FCz pod wielomanickami mnie oszczerczo ubliza? Tu jest ten link: forum.gazeta.pl/forum/w,55,147980145,,Nastori.html?v=2 ____________________________________________________ Tragedia. Po prostu tragedia. _________________________________________________ Dziekuje raz jeszcze za jakis jedna z pierwszych rozsadnych odpowiedzi w temacie o ktory pytaleModreracje od 8. lat. I nikt dotychczas poza Toba i GIWI nie dal mi sensownej odpowiedzi. Pozdrawiam, MP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pytanie klasyka: dokad sie udac, jesli IP: 78.250.15.* 11.11.13, 21:40 Czytalem to co napisalem. I nie jest to jasne, wiec wyjasnie. Wpisy publiczne Moderatora protegowaly, za&checajac do chamskiej jazdy, nie twierdze, ze swiadowie, ale jak pokazuja archiwalne wpisy FCzestochowa, do chamskiej jazdy, nie tylko nawet kradziezy mych nickow, ale rowniez mego imienia, nazwiska i oszczerczych faktow z mego osobistego zycia. ___________________________ Dysponuje tym archiwum. ______________________________ A najswiezszy dowod "noblitacji" po publicznym niemile mnie okreslajacym wpisie Moderatora, kolejnym zacheceniu "trolla", kolejne probie zupelnego mnie z a b l o k o w a n i a. _________________________________________ Nie tak sobie wyobrazalem uczenie i wspomaganie ludzi uzaleznionych od agresji. Bo Moderator wspiera wlasnie to. Wystarczy przejrzec dokumentacje. Gosc pisze na FCz o 3. na ranem o tym samym obsesyjne uprawiajac od lat stalking forumowiczu. _________________________________________________ Zadajcie sobie sami pytanie, Wy z doswiadczeniem takim jak ja ponad 10. letnim i z listami ktoore Wam prywatnie slalem. Czy to jest nietypowe? Tego rodzaju patologia na forach Gazety Wyborczej w Polsce? ____________________________________ Bo ja do Was pisze na ten temat od kilku lat. _____________________________________ Pozdrawiam, MP PS To mnie kosztuje emocjonalnie zbyt duzo. Bo jak na dzis to wygrywa ten "forumowy bandyta i pajac". Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Pytanie klasyka: dokad sie udac, jesli 13.11.13, 13:16 Gość portalu: ja napisał(a): > Czytalem to co napisalem. > > I nie jest to jasne, wiec wyjasnie. Masz rację, nie jest. Prosimy doprecyzować problem, podając przykładowe linki oraz loginy, które według Ciebie szykanują Cię na forum. Pomijam tutaj problem Twojego spamowania Częstochowy wierszami - to już wielokrotnie tłumaczyliśmy i stanowisko podtrzymujemy - tego typu wpisy będą wysyłane na Oślą Ławkę. > Wpisy publiczne Moderatora protegowaly, za&checajac do chamskiej jazdy linki, kopie treści wpisu, z loginem oraz datą i godziną opublikowania wpisu poproszę, na forum@agora.pl, nie tu. >nie twierdze, ze swiadowie, ale jak pokazuja archiwalne wpisy FCzestochowa, do chamski > ej jazdy, nie tylko nawet kradziezy mych nickow, ale rowniez mego imienia, nazw > iska i oszczerczych faktow z mego osobistego zycia. > Dysponuje tym archiwum. Prosimy zatem o przesłanie archiwum. Jedynie na tej podstawie jesteśmy w stanie stwierdzić, czy zgłoszenie jest zasadne, czy też nie. Kradzież nicków, czyli tzw podszywanie się, jest naprawdę stosunkowo łatwo wyjaśnić: wystarczy podać swój login na forum oraz login, który się pod Ciebie podszywa. My to ze swojej strony sprawdzamy i blokujemy podszywki, nie od dziś taka procedura funkcjonuje na forum. Gorzej, że sam używasz X loginów oraz - jak widać chociażby w tym wątku - piszesz w jednym wątku zalogowany oraz pacynkujesz jako gość. To samo w sobie jest sprzeczne z regulaminem, który obowiązuje każdego użytkownika tak samo, w Tym Ciebie - kolejne próby pacynkowania będą więc usuwane oraz blokowane. Jeżeli udowodnisz nam naruszenie w stosunku do swojej osoby (linki, archiwum, cokolwiek), wierz mi, że odpowiednie wpisy zostaną usunięte. PS. kto, według Ciebie, moderuje Częstochowę? Odpowiedz Link Zgłoś
sfera.armilarna Re: Pytanie klasyka: dokad sie udac, jesli 13.11.13, 20:16 Droga Kasi.aa, dziekuje Ci za normalna nie ublizajaca mi odpowiedz. Jestes pierwsza osoba z administracji forow, ktora poinformowala mnie, ze moje wiersze na FCz, ktore umieszczam tam od 2002 roku, kwalifikowane sa przez Was w kategorii spamu. Jako argument tej klasyfikacji podalas natomiast forum Częstochowa służy do dyskusji na tematy związane z Częstochową. forum.gazeta.pl/forum/w,55,98643382,98643382,bablowiec.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,92123264,92123264,Pajacyk_klikajcie.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147976584,147976584,Dzien_Niepodleglosci.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147976584,147976584,Dzien_Niepodleglosci.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147998762,147998762,Smierc_W_Allena.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147976588,147976588,Barwy_.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147977930,147977930,Zolnierz_polski.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,146205229,146205229,Dlaczego_storima_nie_lubi_taniej_rady.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147768893,147768893,asmenol_za_1_zl.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,124678880,124678880,Czy_da_sie_.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,110845106,110845106,Smolensk.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147905977,147905977,Z_roku_na_rok.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147860914,147860914,Zydzi_naciskaja.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147807327,147807327,spadek.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,146791760,146791760,Zwolnienie_z_wf.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,112587345,112587345,wejdzcie_na_forum_chemtrails_jak_sie_bronic.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,63699407,63699407,jak_sprawdzic_bank_po_numerze_konta_.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147493244,147493244,I_wyszlo_szydlo_z_worka_.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147770293,147770293,_60_a_href_http_wyborcza_biz_biznes_1_100969_1.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147531170,147531170,Zakladamy_forumowa_partie_polityczna_Postulaty_.html forum.gazeta.pl/forum/w,55,147705556,147705556,_ekspertow_Macierewicza_.html Odpowiedz Link Zgłoś
sfera.armilarna Re: Pytanie klasyka: dokad sie udac, jesli 13.11.13, 20:35 Przepraszam. Zbieralem linki do watkow niemajacych nic wspolnego z przeslaniem forum regionalnego, ktorym jest FCz i przez nieuwage wyslalem nieskonczony post. _________________________________________________________ Kasi.aa, Jako argument klasyfikacji wierszy w kategorii spam, podalas: forum Częstochowa służy do dyskusji na tematy związane z Częstochową. Wymienilem Ci z tuzin watkow, k o n k r e t n i e z podaniem jak prosilas mnie, l i n k o w. ktore z Czestochowa nic wspolnego nie maja. Moglbym tak dopisac, tuziny postow niemajacych nic wspolnego z Czestochowa, poza jednym wspolnym faktem: ich autorami sa Czestochowianie. Pisze z duzej litery bo odwoluje sie do mieszkancow czetochowskiego regionu. _________________________________________________________________ Ponawiam moje pytanie na ktore do dzis nie otrzymalem konkretnej odpowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/w,654,147619176,147644344,Re_Do_Szanownej_Moderacji.html_________________________________________________________________ Skoro zamieszczam tam, moje refleksje zwiazane z moim miejscem, dziecinstwa, grobami mych dziadkow, rodzicow, bliskich, i forumocza to od ponad 10 lat odpowiada. Dlaczego uznajesz to w imieniu administracji jako spam? __________________________________________ Prosze pozwol, ze na temat pisania o mnie w kategoriach "pacynkowania", na przykladzie tego watku napisze Ci w innym czasie. PozdrawiaMP. Odpowiedz Link Zgłoś
sfera.armilarna Re: Pytanie klasyka: dokad sie udac, jesli 13.11.13, 20:39 i forumocza to od ponad 10 lat odpowiada. i forumowiczom to odpowiada, czemu daja wyraz. ________________________________________________ Przepraszaam, ale to naprawde zabiera mi zbyt duzo czasu, aby wg mnie rzeczy oczywiste wykladac jak powyzej. Ale skoro mnie o to prosisz. Tak tez czynie. Bo piszae tu przede wszystkim o m o d e r a cj i Forum Czestochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sfera.armilarna Prosze o opdpowiedz na zadane pytanie 13.11.13, 21:50 Napisalas: gorzej, że sam używasz X loginów oraz - jak widać chociażby w tym wątku - piszesz w jednym wątku zalogowany oraz pacynkujesz jako gość. Jestem zarejestrowany trojnickowo: stori ma ma stori i jak widac. ___________________________ Powyzsze dwa nicki zostaly zablokowane, jak mnie poinformowalas z pôwodu "spamu poezji". __________________________ °Pisze wiec jako tenSam nieukrywajac sie pod wielonickowym chamstwem _____________________________________________ Pïosze z EU komorki tu bez logowania bo z a b l o k o w a l i s c i e mozliwosc logingu! __________________________________ Pisze jako "ja" "mp" bo wiadomo, ze to ja a nie jakis cham rasista ktory na przyklad ubliza wielonckowo, chamsko, lamiac polskie prawo w sieci. __________________________________________________ Ja to ja. Nie ukrywam sie. I nie pacynkuje._______________________________ Chyba ze jeszcze ponownie uslysze ten zarzut jak dla mnie przepraszam w zupelnie niezrozumialym i abnsurdalnym k o n t e k s cie. ___________________________________ Autyzm? ____________________________ YTak. To ja. _________________________ Prosze o konkretne odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania. PozdrawiaMP Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Prosze o opdpowiedz na zadane pytanie 14.11.13, 15:00 Po raz trzeci w tylko jednym wątku bardzo proszę o kontakt na adres forum@agora.pl W mailu proszę przesłać odpowiedź na pytania i prośby o udokumentowanie zgłoszenia, zawarte pod tym linkiem: forum.gazeta.pl/forum/w,654,147948656,148019361,Re_Pytanie_klasyka_dokad_sie_udac_jesli.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima, mastori Re: Prosze o opdpowiedz na zadane pytanie IP: 78.250.115.* 18.11.13, 11:06 Droga Kasi.aa, dziekuje Ci za twe odpowiedzi, a przede wszystkim za normalne i ludzkie traktowanie uzytkownika forow. Po nieprzyjemnych, nieprawdziwych oskarzeniach, przezwiskach rodem z podstawowki dla dzieci z ptalogia socjalna, szczelnie zakladanych blokadach, ktore wbrew wszelkim prawom "omijam" wyskakujac jak pajac, pasożyt i forumowy bandyta z wierszem na FCzestochowa. Natomiast Ty i Giwi odpowiadacie przyzwoicie, czyli normalnie. _______________ Kasi.aa wszystko co napisalas zrozumialem, natomiast, pominelas niezauwazajac mojej wypowiedzi na temat moderacji. Czyli ukazywaniu sie wpisow niezwiazanych z forum regionalnym, a i niebedacymi kasowanymi. Przeslalem Ci liste takich watkow. Moja ekspresja, opinia, odczucia, w formie odmiennej (wiersze) czym rozni sie od niezwiazanych, cytowanych watkow "nieczestochowskich"? Wyjasnilem rowniez ta "zawilosc" w moim prezentowanym tu na poprzednim watku CV. Dodam jeszcze, ze chamskie, awanturnicze wpisy prowokujace do jatrzen nie sa usuwane, a subtelnosc polskie slowa, rozmaite rymy, piekno jezyka polskiego, dowcip, tak: Rozpoczyna się kampania Więc odpowiem na pytania Łatwe, trudne, czyste, brudne Krótkie, dłuższe, grube, chudsze Nawet te od pana drania Co się schlany w sali słania I butelką wymachuje Krzycząc: Wina! Wina! Czyja? To że mi go wciąż brakuje? Panie! Ja z tego powodu To się ciągle winny czuję! Moment, chwila, już notuję... Pij pan piwo panie draniu Wówczas nie będzie przyczyny Aby wino winnym winić! Cała sala brawo bije Browar strzela otwierany Nikt już więcej nie jest winny Choćby nawet w trupa schlany! ______________________________ Pozdrawiam, sfera.armilarna PS Mam nadzieje ze jasno sie wyrazilem dlaczego nie moge sie logowac? Odpowiedz Link Zgłoś