s555toch 11.06.14, 15:56 "Walczy" hołubiąc obraźliwe słowo PISdak - i to w tytule wątku... forum.gazeta.pl/forum/w,28,151363185,151363185,Jak_odroznic_POwca_od_PISdaka_.html Pozdrowienia dla pisdaków z Moderacji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolter.nr Moderacja GW "walczy" z językiem nienawiści.. 11.06.14, 19:31 chasyd_666 14.08.12, 20:51 Czy analfabeta może pisać na Forum ? Znów wyszedłeś na ateistycznego idiotę, grgkh... Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Moderacja GW "walczy" z językiem nienawiści.. 12.06.14, 15:01 Widzisz posty naruszające regulamin, to zgłoś je mailem zamiast "cytować" pod każdym jego postem. Będziesz wycinany wraz z nim i stracisz kolejny login. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Moderacja udaje ,że walczy z chamstwem 12.06.14, 08:59 Z obrażaniem i pisaniem wszystkiego co ślina na język przyniesienie.forum.gazeta.pl/forum/w,28,151440487,151442551,Re_Cezary_Pazura_broni_prof_Chazana.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.nr Re: Moderacja udaje ,że walczy z chamstwem 12.06.14, 09:04 taniarada napisał(a): > Z obrażaniem i pisaniem wszystkiego co ślina na język przyniesienie. Dlatego dziw mnie czemu jeszcze nikt ci nie dał bana Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Moderacja udaje ,że walczy z chamstwem 12.06.14, 09:29 forum.gazeta.pl/forum/w,29,151390388,151436397,Re_Niech_kosciol_odwali_sie_od_homoseksualistow.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.nr Re: Moderacja udaje ,że walczy z chamstwem 12.06.14, 09:41 taniarada napisał(a): > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,29,151390388,151436397,Re_Niech_kosciol_odwali_sie_od_homoseksualistow.html Kablujesz na mnie czy na lepika ?? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Moderacja udaje ,że walczy z chamstwem 12.06.14, 09:47 kolter.nr napisał: > taniarada napisał(a): > > > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,29,151390388,151436397,Re_Niec > h_kosciol_odwali_sie_od_homoseksualistow.html > > Kablujesz na mnie czy na lepika ?? Nie kabluję cię .Tylko wszędzie pełno koltera .Może wrzucisz na luza trochę i odsapniesz.Bardzo zawzięty człowiek z Ciebie.Nie do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.nr Re: Moderacja udaje ,że walczy z chamstwem 12.06.14, 09:49 taniarada napisał(a): > kolter.nr napisał: > > > taniarada napisał(a): > > > > > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,29,151390388,151436397,R > e_Niec > > h_kosciol_odwali_sie_od_homoseksualistow.html > > > > Kablujesz na mnie czy na lepika ?? > Nie kabluję cię .Tylko wszędzie pełno koltera .Może wrzucisz na luza trochę i o > dsapniesz.Bardzo zawzięty człowiek z Ciebie.Nie do zobaczenia. Mogłeś zostać na tej swojej prowincji . Tobie jednak śnił się wielki świat , wychyliłeś się i od razu skoczyłeś do mnie. Do tego czasu nawet nie wiedziałem ze ta wiocha Częstochowa ma swoje forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Typowa mowa miłości...katolickiej: 12.06.14, 09:44 kolter.nr napisał: > taniarada 26.04.14, 19:51 > Po co się produkujesz i dajesz pożywkę tym komuchom i szumowinom.dyzmy to ostat > nia chwila by zobaczyć świętego w niedzielę .I dlatego taka wściekłość jak u Ba > lta .Później będzie miał za daleko.Reszta szumowin z Kwachem na czele i TW.bolk > iem pojechała do Rzymu.Nawet Donald Świętojebliwy też się zdecydował .Palikot n > ie pojechał to różańca nie dostał.Pokazałem Ci rano koyod jak się takich elimin > uje .Każdy ma swoje grono .Oni mają swoje kółko różańcowe z plutem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.nr Re: Typowa mowa miłości...katolickiej: 12.06.14, 09:47 Ta i coś takie śmie latać do moderacji , kablować. Bezradny mały ..... latał za mną z miesiąc temu od postu do postu bo miał nadzieję ze mi dokopie . Okazał się za cieniutki , to zaczyna kablować Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Typowa mowa miłości...katolickiej: 12.06.14, 09:56 zapijaczony_ryj napisał. Może tak spojrzysz w lustro .Tylko nie pluj na nie.Nie spotkałem jeszcze na tym forum ,by ktoś wyzywał się na ateistach.Lub wklejał ciągłe posty o nich.I to jeden za drugim .Kto się odezwie przeciw to zostaje zakrzyczany.Forum polega na wymianie poglądów a nie szczekanie ciągłe w jedną stronę.W jednym poście nikt nie umie się wysłowić .Tu jest tylko obrona. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.nr Re: Typowa mowa miłości...katolickiej: 12.06.14, 10:00 taniarada napisał(a): > zapijaczony_ryj napisał. Może tak spojrzysz w lustro .Tylko nie pluj na nie.Nie > spotkałem jeszcze na tym forum ,by ktoś wyzywał się na ateistach.Lub wklejał ciągłe posty o nich.I to jeden za drugim .Kto się odezwie przeciw to zostaje zakrzyczany.Forum polega na wymianie poglądów a nie szczekanie ciągłe w jedną stronę.W jednym poście nikt nie umie się wysłowić .Tu jest tylko obrona. Tandeciarko przypominam ci ze to ty wylazłeś z Częstochowy nastawiony na konfrontacje , zawsze unikasz staranie wszelkiej dyskusji na tematy stricte religijne , ty jestes tylko od prób wbijania szpil w zadek adwersarza . Konstruktywne według ciebie jest nazywanie w 29014 osoby nie wierzącej w gusła, komuchem ?? taniarada 12.02.14, 08:46 Szkoda Twojego wysiłku.Dzicz ta też mieszka w Polsce.Przecież żyjemy w kraju ,gdzie 41% życzy temu krajowi jak najgorzej .To nie są Polacy ,to jakaś dzicz zasiedlona na terenach polskich ,bez żadnej tożsamości .Ta dzicz pluje na swoje korzenie ,na wiarę ,na wszystkie świętości.Bezpłciowe chamy ,które martwią się teraz nową gwiazdą mediów "Trynkiewiczem .A nie martwią się losem ludzi młodych ludzi ,żyjących tu bez przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Moderacja GW "walczy" z językiem nienawiści.. 12.06.14, 15:16 "Posty, wątki do wycięcia itp. prosimy zgłaszać na forum@agora.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Moderacja GW "walczy" z językiem nienawiści.. 12.06.14, 23:36 Bez sensu to jest marrant .Najlepiej to nie czytać ,nie pisać i nie meldować .Ale po co jest to forum ?O to jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś