Dodaj do ulubionych

Polecane blogi

07.06.12, 17:42
Cześć,

chcemy promować interesujące, ciekawe, ładne czy po prostu fajne blogi, jeżeli macie jakieś swoje typy dopisujcie je w tym wątku.
Autoreklama też jest na miejscu, jeżeli ktoś uważa, że jego blog zasługuje na uwagę nie ma sprawy ;]

--
bagienny pozdrawia
Obserwuj wątek
    • bookfa Re: Polecane blogi 11.06.12, 11:08
      Dajcie wyjść z cienia blogom z kategorii KULTURA. Ciągle są za bardzo offowe
      • drakaina Re: Polecane blogi 13.09.12, 22:36
        bookfa napisała:

> Dajcie wyjść z cienia blogom z kategorii KULTURA. Ciągle są za bardzo offowe

Popieram!!!

--
        Scribere necesse est
        O sztuce u dawnych
        Wariacje operowe
        • bagienny Re: Polecane blogi 17.09.12, 14:31
          To może jakiś polecicie? smile
    • justinehh Re: Polecane blogi 11.06.12, 20:35
      ja mam interesującego bloga smile)
      migi.blox.pl/html
    • srk76 Re: Polecane blogi 12.06.12, 12:13
      Familijny
    • roztoczanski Polecane blogi 21.06.12, 00:41
      Polecamy blog prowadzony przez Radzido "Świat nasz kolorowy", jeśli ktoś lubi makro, to na pewno nie będzie żałował, zapraszamy:
      swiatnaszkolorowy.blox.pl/
      • mariuszgr4 Blog and roll 21.06.12, 22:07
        Z pewną dozą nieśmiałości - zapraszam Was do odwiedzin Ilustrowanego Bloga Muzycznego - Blog and roll.
        Jedni na urodziny kupują sobie zdalnie sterowane helikoptery, którymi chcą się sami pobawić (tak zrobił mój znajomy), inni - jak ja - stawiają kolejny kubeł na internetowym śmieciowisku. Z całkiem dziecięcą nadzieją, że ludzie zechcą podnieść właśnie tę pokrywę i zajrzeć do środka.
        Takie czasy - wszyscy chcą grać, nikt nie chce słuchać, wszyscy chcą pisać, nikt nie chce czytać.
        blognroll.blox.pl/html
    • szary-burek Re: Polecane blogi 23.06.12, 13:15
      To i ja polecam swój Fotoblog szaryburek.blox.pl/html
    • damakier1 Re: Polecane blogi 25.06.12, 23:15
      Każda pliszka swój ogonek chwali - polecam swój:
      wwwtrembil.blox.pl/html
    • rozieblox Re: Polecane blogi 05.07.12, 18:34
      Uważam, że możliwość zgłaszania swoich jest bez sensu - wiadomo, że praktycznie każdy chciałby dotrzeć do możliwie dużej grupy ludzi.

Mi się dziś rzucił na głównej blog earthdawn owcy traktujący o grach RPG. Nie znam całości, bo widziałem z 2-3 wpisy, ale wygląda na dość fajnie napisany. Zgłaszam.
      • mariuszgr4 Blog and roll 09.07.12, 18:38
        Znalazłem się w polecanych, kolumnie po lewejsmile) Jako że apetyt rośnie w miarę jedzenia, pytanie do Admina: jakie kryteria trzeba spełnić, żeby być oznaczonym tym pomarańczowym znaczkiem? Pozdrawiam,
        Mariusz z blognroll.blox.pl/html
        • orosadm Re: Blog and roll 09.07.12, 23:13
          A jakie trzeba spełnić, żeby się znaleźć z lewej strony?
        • bagienny Re: Blog and roll 10.07.12, 11:16
          Interesujące Cię informacje znajdziesz po tym adresem.
          • brezly Re: Blog and roll 10.07.12, 19:06
            Pod tym adresem jest link do bloga, na którym ostatni wpis jest z 21 grudnia 2006.
            Czy inne informacje na tej stronie są równie aktualne? smile))
            • rozieblox Re: Blog and roll 12.07.12, 19:05
              Brawo. Znalazłeś linka do nieaktualizowanego bloga Syndykatu. Teraz napisz, co skłoniło Cię do przypuszczeń, że reszta informacji jest nieaktualna?

Ale tak, w pozostałych też są błędy. Pewnie 7 dni na odpowiedź z regulaminu nie jest aktualne (ja czekałem dłużej). Nie trzeba (w praktyce) zamieszczać 2 wpisów tygodniowo. Ogólnie Syndykat trochę śmierdzi trupem.

Nie zmienia to faktu, że informacje z linka są w większości nadal aktualne.
              • brezly Re: Blog and roll 13.07.12, 17:27
                rozieblox napisał:

> Teraz napisz, co skłoniło Cię do przypuszczeń, że reszta informacji jest nieaktualna?

Cztery lata współpracy z tą platformą blogową big_grin

• vitoos Re: Polecane blogi 18.07.12, 22:18
      www.owadybezcenzury.blox.pl
      Makrofografia + historie z życia owadów wzięte wink
      Pozdrawiam autora wink
    • mathmed Re: Polecane blogi 31.07.12, 14:16
      Swój blog uważam za ładny, a czy ciekawy to już zależy od zainteresowań. Dla sportowców, kolarzy, zainteresowanych sportem, jazdą na rowerze chyba jest ciekawy. Po części dla początkujących programistów także, bo stąd mam najwięcej wejść.
      mój blog
    • piece_of_glass Re: Polecane blogi 31.07.12, 22:24
      polecam swoje, bo dobre. a co wink

ilikedesign.blox.pl/html
      pieceofglass.blox.pl/html

pozdrawiam
      • damakier1 Re: Polecane blogi 09.09.12, 18:08
        Skoro tak ładnie poleciłaś, to zajrzałam. A tam: szukana przez ciebie strona nie istnieje sad(
    • Gość: meg_21 Re: Polecane blogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 13:20
      to ja dorzucę coś dla autostopowiczów i miłośników taniego podróżowania:

www.podrozezajedenusmiech.blox.pl
    • raggafaya Re: Polecane blogi 05.08.12, 14:10
      bagienny napisał:

> Cześć,
      >
      > chcemy promować interesujące, ciekawe, ładne czy po prostu fajne blogi, jeżeli
      > macie jakieś swoje typy dopisujcie je w tym wątku.
      > Autoreklama też jest na miejscu, jeżeli ktoś uważa, że jego blog zasługuje na u
      > wagę nie ma sprawy ;]
      >
      > --
      > bagienny pozdrawia

Bagienny, a jest jakaś szansa, żeby znaleźć się w polecanych (lewa strona) na głównej stronie blox.pl? wink
      • isereel Re: Polecane blogi 27.08.12, 16:25
        Czy blog niezastrzeżony ( opcja dla dorosłych ) z wulgaryzmami powinien znaleźć się w polecanych ?
      • rozieblox Re: Polecane blogi 02.09.12, 20:54
        Podaję numer konta... wink
        • niedobry.tata Re: Polecane blogi 13.09.12, 09:29
          niedobrytata.blox.pl - o dzieciach dla dorosłych, uśmiech gwarantowany smile
    • arthur_the_king Re: Polecane blogi 17.09.12, 16:01
      Drakaina się tu wypowiedziała i nawet linki tam były ale bez należytej autoreklamy, więc pozwolę sobie polecić z jej bogatej twóeczosci zwłaszcza:

ferengis.blox.pl
      wariacjeoperowe.blox.pl
      Pierwszy czytam od dawna i to już klasyka, drugi to nowa perełka, co doceniam nawet ja zasadniczo ignorant w kwestii muzyki poważnej
      • bagienny Re: Polecane blogi 17.09.12, 16:03
        Miło widzieć, że powstał nowy i stary został zreaktywowany. Dziękuję smile
    • Gość: Jacek Re: Polecane blogi IP: *.r-link.pl 03.10.12, 13:55
      ja mogę polecić fajnego bloga z wierszykami dla dzieci
      bajeczkadlasyneczka.blox.pl/html
    • Gość: Jacek Re: Polecane blogi IP: *.r-link.pl 03.10.12, 14:00
      ja mogę polecić fajnego bloga z wierszykami dla dzieci

Twórczość radosna młodej mamy
    • cryssy Re: Polecane blogi 11.10.12, 00:01
      Jak wielkim nietaktem będzie wychwalanie swojego tworu?
      Tego dowiem się w pierwszej odpowiedzi ale zanim to zachęcam wszystkich racjonalistów z dystansem do świata (oraz tych których ów ten intryguje) do mojego jak narazie niewielkiego dołka.
      cryssy.blox.pl/html
      • mariuszgr4 Re: Polecane blogi 14.10.12, 18:41
        Od dwóch tygodni nic się nie zmieniło w "Polecanych" na Blox.pl. Wciąż "wiszą" te same blogi. Gdyby zwolniło się jakieś miejsce - zgłaszam swój akcessmile
        blognroll.blox.pl/html
        • Gość: kropka306 Re: Polecane blogi IP: *.hdsfrc.com 17.10.12, 14:47
          Korzystając ze sposobności, zapraszam do czytania mojego wytworu

mamokracja.blox.pl
          blog mamy, która kocha swoje dziecko, ale czasem pakuje walizki do Honolulu... wink
          Pozdrawiam
          Kropka
    • noirdesir2 Re: Polecane blogi 19.10.12, 10:17
      kotów nigdy za wiele:
      • Gość: lesniczy.lp Re: Polecane blogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 10:54
        Polecam mój blog leśniczego o tym co w lesie piszczy: lesniczowka.blox.pl bogato ilustrowany moimi fotografiami przyrodniczymi. Każdy znajdzie tam coś dla siebie i pozna wiele ciekawych historii z życia lasu, jego mieszkańców, no i pozna bliżej życie leśniczego. Zapraszam!
    • Gość: markasik Re: Polecane blogi IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.11.12, 13:49
      U mnie straszno i śmieszno, ku przestrodze. Dopisuję się, mimo że jestem nowa, bo im więcej czytających, tym mocniejsza motywacja, by brnąć w to dalej smile
      Zaglądajcie, zapraszam smile
      • markasik Re: Polecane blogi 26.11.12, 13:51
        Ups, bez logowania weszło, zatem się poprawiam i zapraszam
        dlaczegoludzkosc.blox.pl/html
        > U mnie straszno i śmieszno, ku przestrodze. Dopisuję się, mimo że jestem nowa,
        > bo im więcej czytających, tym mocniejsza motywacja, by brnąć w to dalej smile
        > Zaglądajcie, zapraszam smile
    • brumming Re: Polecane blogi 09.12.12, 14:58
      Mój blog jest bardzo ciekawy i polecany.
      Uważam, że nieźle sobie radzi.
    • Gość: ewa Re: Polecane blogi IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.13, 20:28
      Hm, naprawdę blog "Good Asian Sex" wart jest pokazywania w sekcji 'regionalne'?
      smile
      • bagienny Re: Polecane blogi 01.01.13, 22:16
        Zależy co kogo interesuje smile A kategorie wybierają użytkownicy.
        • Gość: lesniczy.lp Re: Polecane blogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.13, 19:51
          polecam blog leśniczego www.lesniczowka.blox.pl z niszowj dziedziny traktującej o tym co w lesie piszczy. Ciekawy, ładny i chyba oryginalny bo taki jest polski las...
    • rozieblox Re: Polecane blogi 10.01.13, 21:19
      Proponuję poznanzoo.blox.pl

Mimo trochę niszowej (głównie Poznań) treści, słabego designu widać zaangażowanie autora i unikatową treść.
      Nie żebym sam znalazł - zuzanka.blogitko.pl/2013/01/08/zimowy-sen-zwierzat/ - tam jest określony jako uroczy i bardzo dokładny.
    • ojciec.karmiacy Re: Polecane blogi 12.01.13, 03:29
      Blogi mój, oraz "W stronę Precla" zgarnęły ostatnio dwie równorzędne (z przyznanych przyznanych 4) głównych nagród w kampanii społecznej na rzecz rodzin dzieci niepełnosprawnych "Na jednym wózku" pod patronatem żony Pana Prezydenta. Można powiedzieć, że w tej kategorii Blox ma All Stars wink Może nas też warto promować?smile
      preclowastrona.blox.pl/html
      ojcieckarmiacy.blox.pl/html
      A tu werdykt kapituły konkursu wraz z uzasadnieniem:
      www.promykslonca.pl/images/pdf/rozstrzygniecie_konkursu_blogow.pdf
      Pozdrawiam serdeczniesmile
    • wixon Re: Polecane blogi 14.01.13, 18:59
      No to ja też polecę swojego bloga smile .. (mam nadzieję, że komuś się spodoba)

victorias.blox.pl/html
      • brezly Re: Polecane blogi 15.01.13, 19:03
        "Szukana przez Ciebie strona nie istnieje.
        Chcesz mieć blog pod adresem: victorias.blox.pl? Załóż go teraz! . "
    • kasica_k Stanikomania 15.01.13, 16:36
      Pozwolę sobie na małą autoreklamę: blog o ekscytującym temacie (bielizna damska), a w nim nowatorski wpis - pierwsza w historii Stanikomanii recenzja stanika bez fiszbin, czyli "Mój pierwszy raz bez drutu" smile

stanikomania.blox.pl/2013/01/Czy-zaufac-Intuicji-czyli-podtrzymanie-na-miekko.html
      • squirk Re: Stanikomania 16.01.13, 14:05
        Jestem tylko przyczajonym paczaczem wink ale szczerze Stanikomanię polecam, bardzo praktyczny blog.
        smile
        • bagienny Re: Stanikomania 16.01.13, 15:38
          Wpis był na głównej stronie gazeta.pl ;]
          • kasica_k Re: Stanikomania 17.01.13, 00:58
            Doniesiono mi (niestety był tylko przez jakiś czas i nie zdążyłam osobiście zaobserwować wink, bardzo się cieszę i polecam się na przyszłość wink
          • markasik Re: Stanikomania 23.01.13, 11:27
            Wpisy na głównej stronie gazety zmieniają się codziennie. Ale dlaczego od niemal dwóch miesięcy polecacie te same teksty w dolnym panelu na stronie głównej (te ze zdjęciem)? Choćby nie wiem jak interesujące, po dwóch miesiącach muszą się przejeść wink Może więc odświeżyć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka