Dodaj do ulubionych

snajper55 stosuje dyskryminację

30.07.14, 15:19
Snajper55 , "opiekun" F. Religia rozrabia jak pijany zając , toleruje wpisy łamiące Netykietę, a kasuje moje wpisy zgodne z Netykietą, np. w tych wątkach :

forum.gazeta.pl/forum/w,721,152057557,152223573,Re_Biblia_jako_zrodlo_historyczne.html?wv.x=2
forum.gazeta.pl/forum/w,721,152057557,152223693,Re_Biblia_jako_zrodlo_historyczne.html?wv.x=2
forum.gazeta.pl/forum/w,721,152021038,152021038,Wojny_religijne.html

Proszę o wyjaśnienie tych praktyk i doprowadzenie snajpera do stanu używalności...

--
forum.gazeta.pl/forum/w,28,152349157,152349157,TK_Tusk_brzydko_sie_bawi_.html
Obserwuj wątek
    • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 30.07.14, 20:28
      m_toch napisał(a):

Emdzik jesteś wściekły bo nie możesz swojego nienawistnego antysemityzmu siać jak to dawniej namiętnie robiłeś ? Przypomnieć jak to mg20045 czy któryś z chasydów wyzywał od Żydków ??
      • taniarada Re: snajper55 stosuje dyskryminację 30.07.14, 22:32
        Gościu ,którego uważam za inteligenta .Przegina w swoisty sposób.Ja jestem panem ."milczeć gnojki .My musimy wam dokopać .Nie na odwrót.Mam rację snajper ?
        • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 30.07.14, 22:56
          taniarada napisał(a):

> Gościu ,którego uważam za inteligenta .Przegina w swoisty sposób.Ja jestem panem ."milczeć gnojki .My musimy wam dokopać .Nie na odwrót.Mam rację snajper ?

Dlaczego zaraz dokopać ? nie czujesz się silny intelektualnie to nie pchaj się tam gdzie sporo ludzi zna np katolicyzm i go z wielu powodów nie szanuje . Wy pobożni z wielką obrazą traktujecie każdą krytykę. Niestety kto sieje wiatr ten zbira burzę, prawda Motyczko ??
          • m_toch Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 14:02
            > Dlaczego zaraz dokopać ? nie czujesz się silny intelektualnie

Uważasz , że kopiącego łobuza (typowy ateista na Forum) można pokonać intelektem ?... :)
            • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 15:12
              m_toch napisał(a):

> > Dlaczego zaraz dokopać ? nie czujesz się silny intelektualnie
              >
              > Uważasz , że kopiącego łobuza (typowy ateista na Forum) można pokonać intelektem ?... :)

Emdzik jeszcze nigdy nie umiałeś mi odpowiedzieć na tematy czysto teologiczne nigdy .
              Jesteś teologicznym botem tak jak i 100% katolików na forach GW
        • m_toch Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 14:04
          Ja jestem pane
          > m ."milczeć gnojki .My musimy wam dokopać .Nie na odwrót.Mam rację snajper ?

Snajper udaje , że nie słyszy , więc odpowiem za niego : masz 100 % racji ... :)
          • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 14:11
            m_toch napisał(a):

> Ja jestem pane
            > > m ."milczeć gnojki .My musimy wam dokopać .Nie na odwrót.Mam rację snajpe
            > r ?
            >
            > Snajper udaje , że nie słyszy , więc odpowiem za niego : masz 100 % racji ... :
            > )

Emdzik nie masz prawa za niego odpowiadać.
    • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 30.07.14, 23:52
      Snajper, ten antyklerykał zawzięty i arogant jest opiekunem forum Religia? No to dobrze, że tam nie piszę. Szkoda nerwów.
      Cytat z wypowiedzi moderatora (moderować - łagodzić napięcia między ludźmi):

" Nie ma bardziej krwiozerczych bestii niż chrześcijanie. Moze to dlatego że ich kaplani piją krew swego boga i jedzą jego ciało w czasie nabożeństw? A moze z powodu ich symbolu przedstawiającego trupa wiszącego na krzyżu? "

Czy człowiek piszący takie teksty może zagwarantować neutralną moderację?
      • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 00:00
        jureek napisał:

> Snajper, ten antyklerykał zawzięty i arogant jest opiekunem forum Religia? No t
        > o dobrze, że tam nie piszę. Szkoda nerwów.

Raczej brak ci jakichkolwiek merytorycznych uzasadnień dla swojej wiary.

> Cytat z wypowiedzi moderatora (moderować - łagodzić napięcia między ludźmi):
        >
        > " Nie ma bardziej krwiozerczych bestii niż chrześcijanie. Moze to dlatego że ich kaplani piją krew swego boga i jedzą jego ciało w czasie nabożeństw? A moze z
        > powodu ich symbolu przedstawiającego trupa wiszącego na krzyżu? "
        >
        > Czy człowiek piszący takie teksty może zagwarantować neutralną moderację?

Nie może byc moderatorem ktoś kto ma swoje zdanie na temat fałszerstw religii ??

Oczywiste ze musi tam być moderator z certyfikatem episkopatu ??
        • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 06:58
          kolter napisał:

> Raczej brak ci jakichkolwiek merytorycznych uzasadnień dla swojej wiary.

Moja wiara to moja sprawa. Ani nie zamierzam prowadzić na forum działalności misjonarskiej, ani tłumaczyć się, dlaczego wierzę.

> Nie może byc moderatorem ktoś kto ma swoje zdanie na temat fałszerstw religii ?
          > ?

Swoje zdanie można wyrazić też w kulturalny sposób bez obrażania innych ludzi. I tego oczekuję od moderatora, który powinien świecić przykładem. Niestety, o Snajperze nie można tego powiedzieć.

> Oczywiste ze musi tam być moderator z certyfikatem episkopatu ??

Nie musi. Wystarczy, że będzie to człowiek nieobrażający ani wierzących, ani ateistów.
          • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 07:53
            jureek napisał:

> kolter napisał:

> Moja wiara to moja sprawa. Ani nie zamierzam prowadzić na forum działalności misjonarskiej, ani tłumaczyć się, dlaczego wierzę.

To po co przychodzisz na forum religia ??

> Swoje zdanie można wyrazić też w kulturalny sposób bez obrażania innych ludzi.

Przecież On nikogo nie obraża , no chyba ze ktoś przez takie słowa dostał szoku , bo w końcu oczy mu się otworzyły .

> > Oczywiste ze musi tam być moderator z certyfikatem episkopatu ??

> Nie musi. Wystarczy, że będzie to człowiek nieobrażający ani wierzących, ani ateistów.

No to pokaż w końcu gdzie i kiedy Snajper Ciebie akurat obraził ??
            • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 07:59
              kolter napisał:

> To po co przychodzisz na forum religia ??

Z tego też nie zamierzam się Tobie tłumaczyć.

> Przecież On nikogo nie obraża ,

Nazwanie kogoś krwiożerczą bestią nie jest obraźliwe?
              • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 10:46
                jureek napisał:

> kolter napisał:
                >
                > > To po co przychodzisz na forum religia ??
                >
                > Z tego też nie zamierzam się Tobie tłumaczyć.

To po co tu stękasz??

> > Przecież On nikogo nie obraża ,
                >
                > Nazwanie kogoś krwiożerczą bestią nie jest obraźliwe?

Nie.Przecież nie jesteś chrześcijaninem
                • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 10:58
                  kolter napisał:

> > Z tego też nie zamierzam się Tobie tłumaczyć.
                  >
                  > To po co tu stękasz??

Na pewno nie po to, żeby się Tobie tłumaczyć.

> > > Przecież On nikogo nie obraża ,
                  > >
                  > > Nazwanie kogoś krwiożerczą bestią nie jest obraźliwe?
                  >
                  > Nie.Przecież nie jesteś chrześcijaninem

Po pierwsze nie Tobie oceniać, czy jestem, czy nie jestem chrześcijaninem.
                  A po drugie, nawet gdybym nie był chrześcijaninem, to z tego, że mnie nie obraża, nie wynika wcale, że nie obraża w ogóle, bo przecież obraża tych, którzy chrześcijanami są.
                  • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 13:44
                    jureek napisał:

> Po pierwsze nie Tobie oceniać, czy jestem, czy nie jestem chrześcijaninem.

Ja widzę fakty , wiec to nie ocena a fakt .

> A po drugie, nawet gdybym nie był chrześcijaninem, to z tego, że mnie nie obraż
                    > a, nie wynika wcale, że nie obraża w ogóle, bo przecież obraża tych, którzy chr ześcijanami są.

Chrześcijanie nie wierzą w to ze np wafelek przy ołtarzu zamienia się w ciało Jezusa
                    • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 13:49
                      kolter napisał:

> Ja widzę fakty , wiec to nie ocena a fakt .

Jakie fakty pozwalają Ci z taką pewnością siebie stwierdzić, że nie jestem chrześcijaninem?

> Chrześcijanie nie wierzą w to ze np wafelek przy ołtarzu zamienia się w ciało J
                      > ezusa

Zapomniałeś już, co napisał Snajper? A napisał on, że chrześcijanie to krwiożercze bestie. Rozmowa jest nie o wafelkach, lecz o tym, czy słowa Snajpera są obraźliwe.
                      • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 14:10
                        jureek napisał:

> Jakie fakty pozwalają Ci z taką pewnością siebie stwierdzić, że nie jestem chrześcijaninem?

Poza tym ze zostali wytępieni około 1500 lat temu , to też pamiętam o czym kiedyś pisałeś

> Zapomniałeś już, co napisał Snajper? A napisał on, że chrześcijanie to krwiożercze bestie. Rozmowa jest nie o wafelkach, lecz o tym, czy słowa Snajpera są obraźliwe.

Nie, nie są to obraźliwe słowa, to subiektywności oceny .Udowodnij ze jest inaczej a wtedy będziesz mógł mówić ze to obraża.
            • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 08:55
              kolter napisał:

> > Moja wiara to moja sprawa. Ani nie zamierzam prowadzić na forum działalno
              > ści misjonarskiej, ani tłumaczyć się, dlaczego wierzę.
              >
              > To po co przychodzisz na forum religia ??

Swoją drogą ciekawe podejście do forum reprezentujesz. Jeżeli ktoś nie chce nawracać, ani się tłumaczyć, to już nie ma po co na forum przychodzić?
              Ty sam należysz do grupy nawracających czy tłumaczących się? Jak się czyta te Twoje teksty o otwieraniu oczu itp. to raczej do grupy nawracających się zaliczasz.
              • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 10:50
                jureek napisał:

> Swoją drogą ciekawe podejście do forum reprezentujesz. Jeżeli ktoś nie chce naw
                > racać, ani się tłumaczyć, to już nie ma po co na forum przychodzić?

Nie wiem po co Ty ale ja np po to żeby oświetlać drogę zagubionym owieczkom z domu Izraela :))

> Ty sam należysz do grupy nawracających czy tłumaczących się?

Twój duchowy brat taniarada nazywa mnie sadystą znęcającym się jak kat nad swoją ofiarą ,cokolwiek to znaczy :))

ak się czyta te T
                > woje teksty o otwieraniu oczu itp. to raczej do grupy nawracających się zaliczasz.

Tak nawracam z głupoty religijnej , tych którym sie wydaje ze sa tzw chrześcijanami. Jedak 90% ich wiezreń zaprzecza istocie chrześcijaństwa.
                • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 10:55
                  kolter napisał:

> Nie wiem po co Ty ale ja np po to żeby oświetlać drogę zagubionym owieczkom z
                  > domu Izraela :))

czyli dobrze przypuszczałem, że misjonarz
                  • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 13:42
                    jureek napisał:

> kolter napisał:
                    >
                    > > Nie wiem po co Ty ale ja np po to żeby oświetlać drogę zagubionym owiecz
                    > kom z
                    > > domu Izraela :))
                    >
                    > czyli dobrze przypuszczałem, że misjonarz

Tak , ateizmu
      • m_toch Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 14:00
        > " Nie ma bardziej krwiozerczych bestii niż chrześcijanie. Moze to dlatego że ic
        > h kaplani piją krew swego boga i jedzą jego ciało w czasie nabożeństw? A moze z
        > powodu ich symbolu przedstawiającego trupa wiszącego na krzyżu? "
        >
        > Czy człowiek piszący takie teksty może zagwarantować neutralną moderację?

To jest "neutralność talmudyczna"... :)

snajper55 napisał :
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,151983041,151984303,Jestem_czarna_lesba_z_Gabonu_wyznania_mojzeszowego.html
        • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 14:05
          m_toch napisał(a):

> To jest "neutralność talmudyczna"... :)

No emdzik znowu jesteś sobą , antysemita z ciebie wychodzi :))
      • m_toch jureek 31.07.14, 14:12
        > " Nie ma bardziej krwiozerczych bestii niż chrześcijanie. Moze to dlatego że ic
        > h kaplani piją krew swego boga i jedzą jego ciało w czasie nabożeństw?

Możesz podrzucić link do tej wypowiedzi ?...
      • wariant_b Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 23:51
        > No to dobrze, że tam nie piszę.

Szkoda, że tam nie piszesz.
    • m_toch Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 14:36
      > Snajper55 , "opiekun" F. Religia rozrabia jak pijany zając , toleruje wpisy łam
      > iące Netykietę,

Żeby nie być gołosłownym... :
      forum.gazeta.pl/forum/w,721,152057557,152355909,Re_Biblia_jako_zrodlo_historyczne.html
      snajper55 napisał:
      Nie ma bardziej krwiozerczych bestii niż chrześcijanie. Moze to dlatego że ich kaplani piją krew swego boga i jedzą jego ciało
      • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 14:38
        m_toch napisał(a):

> Żeby nie być gołosłownym... :
        > forum.gazeta.pl/forum/w,721,152057557,152355909,Re_Biblia_jako_zrodlo_historyczne.html
        > snajper55 napisał:
        > Nie ma bardziej krwiozerczych bestii niż chrześcijanie. Moze to dlatego że ich
        > kaplani piją krew swego boga i jedzą jego ciało

Dlaczego manipulujesz na swój prymitywny sposób ucinając znak zapytania ??
        • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 15:42
          kolter napisał:

> > Nie ma bardziej krwiozerczych bestii niż chrześcijanie. Moze to dlatego ż
          > e ich
          > > kaplani piją krew swego boga i jedzą jego ciało
          >
          > Dlaczego manipulujesz na swój prymitywny sposób ucinając znak zapytania ??

Po obraźliwym zdaniu, że chrześcijanie to najbardziej krwiożercze bestie, jest jakiś znak zapytania? Znak zapytania jest owszem po kolejnym zdaniu, ale obraźliwe jest to pierwsze, twierdzące, a nie pytające.
          • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 16:03
            jureek napisał:

> kolter napisał:
            >
            > > > Nie ma bardziej krwiozerczych bestii niż chrześcijanie. Moze to dla
            > tego ż
            > > e ich
            > > > kaplani piją krew swego boga i jedzą jego ciało
            > >
            > > Dlaczego manipulujesz na swój prymitywny sposób ucinając znak zapytania ?
            > ?
            >
            > Po obraźliwym zdaniu, że chrześcijanie to najbardziej krwiożercze bestie, jest
            > jakiś znak zapytania? Znak zapytania jest owszem po kolejnym zdaniu, ale obraźl
            > iwe jest to pierwsze, twierdzące, a nie pytające.

Dlaczego kłamiesz w bezczelny sposób ?? jest znak zapytania ,ale emdzik skrócił na swoje potrzeby ten cytat

emdzik to zacytował

" snajper55 napisał:
            Nie ma bardziej krwiozerczych bestii niż chrześcijanie. Moze to dlatego że ich kaplani piją krew swego boga i jedzą jego ciało"

Zresztą Stalin był ochrzczony a więc był chrześcijaninem. Wszystkie więc jego zbrodnie są zbrodniami chrześcijanina i na konto chrześcijan muszą być zaliczone. Nie ma bardziej krwiozerczych bestii niż chrześcijanie. Moze to dlatego że ich kaplani piją krew swego boga i jedzą jego ciało w czasie nabożeństw? A moze z powodu ich symbolu przedstawiającego trupa wiszącego na krzyżu?
            • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 16:38
              kolter napisał:

> Dlaczego kłamiesz w bezczelny sposób ?? jest znak zapytania ,ale emdzik skrócił
              > na swoje potrzeby ten cytat

Tak na ścisłość to i Ty kłamiesz używając liczby pojedynczej, bo w całej wypowiedzi Snajpera jest więcej znaków zapytania, a nie tylko jeden.
              Kluczowe jest jednak to, że obraźliwe zdanie, jakoby najbardziej krwiożerczymi bestiami byli chrześcijanie, jest zdaniem twierdzącym, a nie pytającym. To napisałem i nie jest to kłamstwo, czego dowodzi przedstawiony przez Ciebie poniżej cytat.

> Zresztą Stalin był ochrzczony a więc był chrześcijaninem. Wszystkie więc jego z
              > brodnie są zbrodniami chrześcijanina i na konto chrześcijan muszą być zaliczone
              > . Nie ma bardziej krwiozerczych bestii niż chrześcijanie. Moze to dlatego że
              > ich kaplani piją krew swego boga i jedzą jego ciało
              w czasie nabożeństw? A
              > moze z powodu ich symbolu przedstawiającego trupa wiszącego na krzyżu?

• m_toch Re: snajper55 stosuje dyskryminację 01.08.14, 14:46
              kolter, twierdzisz , że to nie jest zdanie twierdzące (oznajmujące) ??... :

> snajper55 napisał:
              > Nie ma bardziej krwiożerczych bestii niż chrześcijanie
              • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 01.08.14, 21:17
                m_toch napisał(a):

> kolter, twierdzisz , że to nie jest zdanie twierdzące (oznajmujące) ??... :
                >
                > > snajper55 napisał:
                > > Nie ma bardziej krwiożerczych bestii niż chrześcijanie

Przeczytaj całość a nie tylko to co akurat teraz ci pasuje
    • marrant Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 17:54
      Zgłaszałeś wpisy naruszające regulamin koszem, na forum@agora.pl lub AESowi na maila?

Wątki są pocięte prawidłowo.
      • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 18:21
        marrant napisała:

> Zgłaszałeś wpisy naruszające regulamin koszem, na forum@agora.pl lub AESowi na
        > maila?
        >
        > Wątki są pocięte prawidłowo.

I prawidłowe jest też to, że forum moderuje człowiek tak zaangażowany emocjonalnie po jednej ze stron jak Snajper? Prawidłowe jest, że moderator daje przykład obrażania chrześcijan nazywając ich najbardziej krwiożerczymi bestiami?

• marrant Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 18:33
          Jego zaangażowanie nie jest odzwierciedlone w moderacji. Nie ma ludzi całkowicie neutralnych światopoglądowo. Ważne, by działał niezależnie od swojego światopoglądu, a tak robi.
          Wypowiedzi "czarne" są wypowiedziami prywatnymi, a nie wypowiedziami opiekuna.
          • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 01.08.14, 07:30
            marrant napisała:

> Wypowiedzi "czarne" są wypowiedziami prywatnymi, a nie wypowiedziami opiekuna.

Owszem, nie ma ludzi całkowicie neutralnych, ale są mniej lub bardziej zaangażowani. Uważasz, że prawidłowo jest, gdy moderator jest tak bardzo zaangażowany, że posuwa się do obrażania?
            Doskonale wiem, że gdy moderator wypowiada się jako moderator, robi to na czerwono. Pytałem, czy uważasz za sytuację normalną to, że moderator jako prywatna osoba daje tak zły przykład kultury dyskusji, jak robi to Snajper. Na to pytanie odpowiedzi nie otrzymałem.
          • m_toch Re: snajper55 stosuje dyskryminację 01.08.14, 15:17
            marrant napisała:

> Jego zaangażowanie nie jest odzwierciedlone w moderacji.

Jesteś pewna ?...
            To dlaczego kasuje moje wpisy zgodne z Regulaminem ?...
            Np :
            forum.gazeta.pl/forum/w,721,152057557,152223573,Re_Biblia_jako_zrodlo_historyczne.html?wv.x=2
            forum.gazeta.pl/forum/w,721,152057557,152223693,Re_Biblia_jako_zrodlo_historyczne.html?wv.x=2
            Zakładam , że masz podgląd skasowanych wpisów , więc napisz w jaki sposób naruszyły Regulamin...

Przeciwnie - snajper55 toleruje obrażanie religii i mowę nienawiści wobec osób religijnych, a dyskryminuje osoby "niewygodne"...
            • wykress Re: snajper55 stosuje dyskryminację 02.08.14, 07:15
              ".... Przeciwnie - snajper55 toleruje obrażanie religii i mowę nienawiści wobec osób
              > religijnych, a dyskryminuje osoby "niewygodne"...'

....."marrant" robi tak samo! :-)
              • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 02.08.14, 18:19
                wykress napisał:

> ".... Przeciwnie - snajper55 toleruje obrażanie religii i mowę nienawiści wobec
                > osób
                > > religijnych, a dyskryminuje osoby "niewygodne"...'

Powiedz co to znaczy w twoim narzeczu "mowa nienawiści " ?
                >
                > ....."marrant" robi tak samo! :-)
        • snajper55 Re: snajper55 stosuje dyskryminację 31.07.14, 19:19
          jureek napisał:

> I prawidłowe jest też to, że forum moderuje człowiek tak zaangażowany emocjonal
          > nie po jednej ze stron jak Snajper? Prawidłowe jest, że moderator daje przykład
          > obrażania chrześcijan nazywając ich najbardziej krwiożerczymi bestiami?

Ty widzisz jakieś strony na forum Religia? Bo ja widzę dyskutujacych na różne tematy związane z religią forumowiczów. Wielu z nich, między innymi ja, ma wyraziste poglądy, czego Regulamin nie zabrania. Regulamin zabrania całkiem innych rzeczy.

S.
          • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 01.08.14, 07:33
            snajper55 napisał:

> Ty widzisz jakieś strony na forum Religia? Bo ja widzę dyskutujacych na różne t
            > ematy związane z religią forumowiczów. Wielu z nich, między innymi ja, ma wyraz
            > iste poglądy, czego Regulamin nie zabrania. Regulamin zabrania całkiem innych r
            > zeczy.

Stwierdzenie, że chrześcijanie to krwiożercze bestie to wyrażenie poglądu? I tak uważa ktoś, kto jest moderatorem? Żałosne.
            • m_toch Re: snajper55 stosuje dyskryminację 01.08.14, 15:08
              > Stwierdzenie, że chrześcijanie to krwiożercze bestie to wyrażenie poglądu? I ta
              > k uważa ktoś, kto jest moderatorem? Żałosne.

Tak , to jest żałosne... On się nadaje do moderacji jak przysłowiowy wół do karety...
              • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 01.08.14, 21:18
                m_toch napisał(a):

> > Stwierdzenie, że chrześcijanie to krwiożercze bestie to wyrażenie poglądu
                > ? I ta
                > > k uważa ktoś, kto jest moderatorem? Żałosne.
                >
                > Tak , to jest żałosne... On się nadaje do moderacji jak przysłowiowy wół do karety...

Emdzik twoja hipokryzja do wymiotów mnie wprost doprowadza.
            • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 01.08.14, 21:16
              jureek napisał:

>
              > Stwierdzenie, że chrześcijanie to krwiożercze bestie to wyrażenie poglądu? I ta k uważa ktoś, kto jest moderatorem? Żałosne.

Nie rozumiem czemu katolika tak boli stwierdzenie które absolutnie jego nie dotyczy ??
              • jureek Re: snajper55 stosuje dyskryminację 01.08.14, 21:57
                kolter napisał:

> Nie rozumiem czemu katolika tak boli stwierdzenie które absolutnie jego nie dot
                > yczy ??

Gdy obraża się żydów, to też mnie to boli, choć żydem nie jestem. A Tobie to zwisa? Koniec własnego nosa i nic dalej?
                • kolter Re: snajper55 stosuje dyskryminację 02.08.14, 00:13
                  jureek napisał:

> Gdy obraża się żydów, to też mnie to boli, choć żydem nie jestem. A Tobie to zw isa? Koniec własnego nosa i nic dalej?

Problem w tym ze Snajper nie kłamie ,historia tych którzy sami siebie nazywają chrześcijanami jest niezwykle krwawa . Przyjmując ze katolicy są chrześcijanami (choć to bzdura) Wystarczy przypomnieć tylko kościelne gestapo które przez 7 wieków istnienia skrzywdziło około 9 milionów ludzi !! Krwawe krucjaty które pochłonęły miliony ofiar ,ewangelizacja ogniem i mieczem obu ameryk to ponoć nawet do 100 milionów ofia . Holocaust wspomnianych juz Żydów praktycznie co kilka lat od 17 wieków .Chrześcijanie to najgorsze bestie w historii naszego kontynentu !!
      • m_toch Re: snajper55 stosuje dyskryminację 01.08.14, 15:19
        marrant napisała:

> Zgłaszałeś wpisy naruszające regulamin koszem, na forum@agora.pl lub AESowi na
        > maila?
        >
        > Wątki są pocięte prawidłowo.

To jest odpowiedź na co ?... Bo chyba nie na to :
        forum.gazeta.pl/forum/w,654,152349565,152349565,snajper55_stosuje_dyskryminacje.html
        Spróbuj jeszcze raz...
        • m_toch marrant - cud ! :) 04.08.14, 16:57
          Wpis skasowany przez snajpera - zmartwychwstał ! (po mojej interwencji) :
          forum.gazeta.pl/forum/w,721,152021038,152349746,Re_Wojny_ateistyczne.html
          Teraz napisz czy było w nim coś co dawało podstawy do skasowania... !

--
          Radosław Laskawy
          • kolter Re: marrant - cud ! :) 04.08.14, 22:25
            m_toch napisał(a):

> Wpis skasowany przez snajpera - zmartwychwstał ! (po mojej interwencji) :
            > forum.gazeta.pl/forum/w,721,152021038,152349746,Re_Wojny_ateistyczne.html
            > Teraz napisz czy było w nim coś co dawało podstawy do skasowania... !

To ignorancie " To ateizm zamienia w zombi... "
            • m_toch Re: marrant - cud ! :) 05.08.14, 13:51
              > To ignorancie " To ateizm zamienia w zombi... "
              >

Ignorancie, to dlaczego snajper nie skasował grigorija ? :
              forum.gazeta.pl/forum/w,721,152021038,152021038,Wojny_religijne.html
              > religia manipuluje ludźmi, jak ich zamienia w zombi a potem wraki.

I dlaczego reanimował mój wpis ?... :)
              • kolter Re: marrant - cud ! :) 05.08.14, 15:03
                m_toch napisał(a):

> > To ignorancie " To ateizm zamienia w zombi... "

>
                > Ignorancie, to dlaczego snajper nie skasował grigorija ? :

> I dlaczego reanimował mój wpis ?... :)

Poproś żeby te 5-6 tys innych jeszcze reanimował
                • jane-panzram Re: marrant - cud ! :) 06.08.14, 02:28
                  Ty to jestes klakierkiem snajpera? Zalozyles zakon wyznania snajperowego?
                  Uprawiasz tu dywagacje nt. religii i co ci sie wydaje na temat wierzacych - idz smiecic tym w dziale Religia. Tu jest dzial o moderacji, a nie o twoich pogladach religijnych.
    • m_toch Re: snajper55 stosuje dyskryminację 08.08.14, 16:34
      > Snajper55 , "opiekun" F. Religia rozrabia jak pijany zając , toleruje wpisy łam
      > iące Netykietę

Żeby nie być gołosłownym - snajper przez 2 tygodnie "nie zauważył" obraźliwych wpisów swojego pupilka ,grafomana grigorika (musiała interweniować Administracja):
      forum.gazeta.pl/forum/w,721,152057557,152068675,_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,721,152057557,152354878,_.html

--
      Sorry , takie mamy autostrady !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka