basia553 Re: Polecialo!!! 26.07.05, 20:14 nie chce siac pesymizmu, ale brawo NASA bede wolac, jak znowu cali i zdrowi wyladuja. Na jak dlugo jest zaplanowany lot? Odpowiedz Link
ertes Re: Polecialo!!! 26.07.05, 20:35 12 dni. Ja mysle ze to juz jest sukces. Niektorym rakiety wogole nie startuja albo spadaja po 500 metrach. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Polecialo!!! 26.07.05, 20:43 uhm... sukces... zwlaszcza jak sie przy ladowaniu w pyl obracaja... niech wroca szczesliwie! wtedy bedzie to SUKCES:) Odpowiedz Link
ertes Re: Polecialo!!! 26.07.05, 20:50 Ach jaki duch optymizmu w narodzie, az serce rosnie. Odpowiedz Link
don2 Re: Polecialo!!! 26.07.05, 20:54 Pesymizm nie na miejscu,nie mozna grzebac ludzi ,ktorzy jeszcze zyja.A ty Anita siadajac do samolotu ,tez widzisz sie juz zamieniona w pyl? Odpowiedz Link
ani-ta Re: Polecialo!!! 26.07.05, 21:06 dokladnie donie! dlatego kazdy lot dla mnie to mordega... ... poprzedzona wczesniejszym spisaniem / uzupelnieniem testamentu:) kazdy ma swojego hopla... ja mam latanie:P a juz latanie "dalej"... nie nastraja mnie w ogoole optymistycznie!!!:)))) Odpowiedz Link
don2 Re: Polecialo!!! 26.07.05, 21:11 mialem to kiedys,koniak pomaga na strach.Teraz mi wszystko jedno :))) Ale testamentu nie mam i nie musze wnosic poprawek :)))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Polecialo!!! 26.07.05, 21:31 mi pozostaje czerwone wino:( konieczku nie rusze...:( a i tak NIGDY PRZENIGDY nie zasne w samolocie... wole miec kontrole;P Odpowiedz Link
don2 Re: Polecialo!!! 26.07.05, 21:41 Za kazdym razem jak wlaze w samolot i widze kupe ludzi,a szczegolnie takie grubasy,zawsze sie zastanawiam,czy to mozliwe ,ze ta masa metalu plus te grubasy i walizki moga sobie tak latac w powietrzu.Ciagle mnie dziwia " zdobycze techniki" Odpowiedz Link
ani-ta Re: Polecialo!!! 26.07.05, 21:44 ooo ooo to tez to wlasnie!!!! to nie ma prawa latac! a lata!!! duzo bezpieczniej sie czuje w skorupce od orzeszka (tanie linie:P) niz w airbusie;( nadzieja... ze ta skorupka bedzie pooowoolutku jak piorko opadac...:))) aczkolwiek przywalenie lbem w sufit (a dokladnie w przyciski) przy wstawaniu.... eeech... ale czekoladke dali na pocieszenie i otarcie lez i krwi:)))) Odpowiedz Link
i.p.freely Re: I pomyslec 27.07.05, 05:00 ze gdyby ktos nie przyfilowal treilerow fruwajacych w powietrzu w czasie tornada to i dzambo dzetow by dzis pewnie nie bylo:)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: I pomyslec 27.07.05, 10:12 AjPi, szczescie, ze przez przypadek znam ten jezyk ;-)))))))))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: I pomyslec 27.07.05, 10:15 a cio? pisownia dzambo dzeta cie wbila w podloze?;) staje po stronie j.p.f. - uwazam, ze jak kaleczyc to na maxa;P zadnych rozwiazan polowicznych;)))))))))) a swoja droga - to te pionowe starty zdaje sie ze od dluzszego czasu nie lataja...;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: I pomyslec 27.07.05, 10:26 najbardziej mi sie podoba "przyfilowal" - czasy mlodosci mi sie przypomnialy ;-))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: I pomyslec 27.07.05, 10:37 :)))))))))) my w LO mowilismy "pokukaj na to..." - takie przeniesienie slangu niemieckiego na grunt polski:))))) niewtajemniczeni czasem mieli problemik:)))) Odpowiedz Link
don2 Re: I pomyslec 27.07.05, 10:47 zdaje sie ,ze na polski to ip miala na mysli kontrole lotow i ustawianie w korytarzach i kolejnosci tak lotu jak startu i ladowania.Fil tp fil :))) i to jest przyczynek do niedawnej dyskusji o jezyku. Odpowiedz Link
don2 Re: I pomyslec 27.07.05, 11:42 ja tez filowalem na dupeczki gdy bylem mlody." filuj stary jaka dupa wali przez ulice " Odpowiedz Link
ertes Re: Polecialo!!! 27.07.05, 15:58 Swoja droga to cale szczescie ze sa ludzie ktorzy nie boja sie ryzyka i sa optymistami bo do dzis chodzilibysmy na piechote gdyz z konia tez mozna spasc i zrobic sobie krzywde. Odpowiedz Link
don2 Re: Polecialo!!! 27.07.05, 16:05 Masz racje,postep wymaga ofiar,czesto w ludziach.nigdy nie chcialem byc pilotem testowym albo lykac jakies nieznane tabletki. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Polecialo!!! 27.07.05, 23:34 a jednak czegos szukaja w powloce... a moze trzeba bylo poczekac z tym lataniem? Odpowiedz Link