Dodaj do ulubionych

Rywalizujecie z Rydzykiem w hipokryzji seksualnej?

01.09.04, 15:44
Samo życie, zakłamani admini:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=15398236
Obserwuj wątek
    • tebe Re: Rywalizujecie z Rydzykiem w hipokryzji seksua 01.09.04, 16:43
      Wiesz, z jednej strony mamy bardzo nieprzyzwoite prywatne fora dla dorosłych
      z drugiej strony - przypomnij mi, z jakiego forum to wyleciało?
      • wqrwiony2 Znalazłem to na Oślej Ławce - przyznasz sam, 01.09.04, 17:01
        że to uczciwy post na życiowy temat...
        • tebe Re: Znalazłem to na Oślej Ławce - przyznasz sam, 01.09.04, 17:38
          Jednakowoż, gdyby to wyleciało z komputerów albo samolotów, w dużym stopniu
          byłoby to działanie usprawiedliwione... W tym kontekście śledzenie oślej nie
          daje najlepszych wniosków.
          Pozdrawiam
          • niech Re: Znalazłem to na Oślej Ławce - przyznasz sam, 01.09.04, 17:50
            A czy gdyby to wylecialo z forum Warszawa to byloby to uzasadnione czy nie?
            • tebe Re: Znalazłem to na Oślej Ławce - przyznasz sam, 01.09.04, 17:52
              Sam sobie potrafisz odpowiedzieć. A ja mógłbym np. odpowiedzieć nawet powołując
              się na Twoje wpisy. Choć problem można jeszcze rozwinąć, forów ci u nas
              dostatek.
              • niech Re: Znalazłem to na Oślej Ławce - przyznasz sam, 01.09.04, 18:00
                Nie wiem czy na pewno myslales o tej odpowiedzi - to znaczy brzmiacej "to
                zalezy". Moje wpisy o menstruacjach umieszczam na forach "tuning" oraz "wirusy"
                wiec ten przyklad tez jest nieadekwatny. Po prostu zainteresowalem sie skad
                nagle taka dbalosc o merytoryczna czystosc forum.
                PS. Podkreslam ze jestem za a nie przeciw. Czystosci.
                • kropka Re: Znalazłem to na Oślej Ławce - przyznasz sam, 01.09.04, 20:07
                  no to wreszcie wiem, dlaczego czasem dziwnie piszesz.
                  To po prostu napięcie przedmenstruacyjne.
                  I wszystko jasne
                  • niech Re: Znalazłem to na Oślej Ławce - przyznasz sam, 01.09.04, 20:37
                    Dziwnie pisze bo nie moge doczekac sie menarchy!
          • jureek Re: Znalazłem to na Oślej Ławce - przyznasz sam, 01.09.04, 17:53
            tebe napisał:

> Jednakowoż, gdyby to wyleciało z komputerów albo samolotów, w dużym stopniu
            > byłoby to działanie usprawiedliwione... W tym kontekście śledzenie oślej nie
            > daje najlepszych wniosków.

Toż mówię - do kitu z taką oślą.
            Jura
          • Gość: wqrwiony2 Jesteś bezczelny! Boli was, że ktoś wam na ręce IP: *.aine.pl 01.09.04, 18:57
            patrzy?
            • tebe Re: Jesteś bezczelny! Boli was, że ktoś wam na rę 02.09.04, 11:05
              wkurzony, jeśli to Ty, bo żadne numery mi się nie zgadzają, to odpowiem, że nie
              boli - zwracam tylko uwagę na pewne względności. ponieważ ten post jest jednak
              powtórzeniem, nie przywrócilibyśmy go nawet gdyby pochodzi z kobiety, zdrowia
              czy seksuologii (ew. jeszcze mężczyzny).
              tam chyba mógłby pasować.
              pozdrawiam
              • wqrwiony2 Cytuję: 03.09.04, 12:20
                " tym kontekście śledzenie oślej nie
                daje najlepszych wniosków".
                A jednak boli... To po co utrzymujecie tę Oślą Ławkę, skoro traktujecie ja jak
                wstydliwa panienka książkę o rozwoju człowieka, skrzętnie ukrytą na najwyższej
                półce...?
                • tebe Re: Cytuję: 03.09.04, 12:31
                  Bez wiedzy o tym, gdzie post był pytanie o jego obecność na Oślej nie ma sensu.
                  Pozdrawiam
                  • diab.lica tebe 03.09.04, 12:44
                    tebe napisał:

> Bez wiedzy o tym, gdzie post był pytanie o jego obecność na Oślej nie ma
                    sensu.

to moze umieszczajcie na OL informacje, z jakiego forum wylecial dany watek
                    ile pytan typu "dlaczego watek wylecial" unikniecie...
                  • jureek Re: Cytuję: 03.09.04, 14:14
                    tebe napisał:

> Bez wiedzy o tym, gdzie post był pytanie o jego obecność na Oślej nie ma sensu.

W takim razie napisz od razu wprost, żebyśmy w ogóle nie pytali o obecność
                    wątków na oślej, bo wszystkie te pytania są bez sensu. Przecież zwykły
                    użytkownik nie wie skąd pochodzą wątki na oślej. Kiedyś fora regionalne miałe
                    własne ośle ławki, teraz połączono wszystkie ośle i użytkownik wie jeszcze mniej
                    . Nie sądzę, żeby zależało Wam na tym, żeby wiedział więcej.
                    Pozdrawiam
                    Jura
                    • fdj ___________________________ 03.09.04, 14:22
                      jureek napisał:

> W takim razie napisz od razu wprost, żebyśmy w ogóle nie pytali o obecność
                      > wątków na oślej, bo wszystkie te pytania są bez sensu.

A może uzyszkodnik mógłby nie pytać o takie rzeczy?
                      (tak, wiem - nie mógłby)

> Kiedyś fora regionalne miałe własne ośle ławki

Regionalne tak, ale już tematycznie niekoniecznie. Zdaje się zaś, że TeBemu
                      chodziło zwłaszcza o to, że tamte wątki nie pasowały do tematycnych (komputery,
                      samoloty).
                      • jureek Re: ___________________________ 03.09.04, 14:41
                        fdj napisał:

> jureek napisał:
                        >
                        > > W takim razie napisz od razu wprost, żebyśmy w ogóle nie pytali o obecnoś
                        > ć
                        > > wątków na oślej, bo wszystkie te pytania są bez sensu.
                        >
                        > A może uzyszkodnik mógłby nie pytać o takie rzeczy?
                        > (tak, wiem - nie mógłby)

A o co pytać na forum o moderacji? Jaką Aniela ma dzisiaj na sobie sukienkę?
                        Pytanie o to, dlaczego jakiś wątek znalazł się na oślej, jest moim zdaniem
                        najnaturalniejszym pytaniem na tym forum.
                        Jura
                        • tebe Re: ___________________________ 03.09.04, 15:09
                          Nieno, to był skrót.
                          Sens ma post: napisałem o okresie i seksie na f. Zdrowie, to jest teraz na OŁ
                          chyba was pogieło. Ew. był sobie ten post na Zdrowiu a jest na OŁ, czy was ...
                          Natomiast pytanie o wyrwane z kontekstu treści na OŁ...
                          Ale nie będziemy jej rozwijać.
                          pozdr.
                          • messja Re: ___________________________ 03.09.04, 19:26
                            tebe napisał:

> Natomiast pytanie o wyrwane z kontekstu treści na OŁ...
                            > Ale nie będziemy jej rozwijać.

nieno, to twoje zdanie o "wyrwaniu z kontekstu" (i tu nie bede konczyc)...
                            tylko zaczna nowe zdanie: watki z oslej lawki nie mozna "wyrwac z kontekstu" bo
                            dla czytacza, ktory je tam przypadkowo znajduje nie maja zadnego absolutnie
                            kontekstu. wiecej nawet: czasami sa calkowitym zaskoczeniem. watki takie
                            zaskakuja czesto tym, ze trudno (bez kontekstu uznaniowosci adminow/aesow)
                            wytlumaczyc ich obecnosc w towarzystwie watkow, ktore ewidentnie lamia prawo i
                            regulamin.
        • tebe Re: Znalazłem to na Oślej Ławce - przyznasz sam, 01.09.04, 17:50
          Stoi sobie na forum identyczny post o identycznej treści z identycznego IP.
          Pierwszy został, drugi wyleciał.
          Poza wszystkim uważam, że jednak o takich życiowych sprawach lepiej rozmawiać
          na forach dla dorosłych.
          Pozdrawiam
          • diab.lica pytanie 01.09.04, 18:00
            tebe napisał:

> Stoi sobie na forum identyczny post o identycznej treści z identycznego IP.
            > Pierwszy został, drugi wyleciał.
            > Poza wszystkim uważam, że jednak o takich życiowych sprawach lepiej rozmawiać
            > na forach dla dorosłych.

czy forum kobieta jest forum dla doroslych?
            bo z tego forum wylatuja wszystkie fiuty i penisy, a zawsze myslam, ze kobieta
            to okreslenie na dorosla osobe plci zenskiej (w przeciwienstwie do dziewczynki)
          • jureek Re: Znalazłem to na Oślej Ławce - przyznasz sam, 01.09.04, 18:01
            tebe napisał:

> Stoi sobie na forum identyczny post o identycznej treści z identycznego IP.

Masz lepszą wyszukiwarkę. Moja jeszcze go nie znalazła.
            Jura
      • Gość: Jureek Re: Rywalizujecie z Rydzykiem w hipokryzji seksua IP: 212.20.131.* 01.09.04, 17:06
        tebe napisał:

> Wiesz, z jednej strony mamy bardzo nieprzyzwoite prywatne fora dla dorosłych
        > z drugiej strony - przypomnij mi, z jakiego forum to wyleciało?

Oj, Tebe, chyba żartujesz pytając zadając zwykłemu juzerowi takie pytanie.
        Przecież tej informacji nie ma na oślej, a pisałem już kilka razy, że nieźle by
        było, gdyby była.
        Jura
      • diab.lica Re: Rywalizujecie z Rydzykiem w hipokryzji seksua 01.09.04, 17:07
        tebe, to raczej ty nam powiedz, z jakiego forum to wylecialo :)
      • abstrakt2003 tebe ty chyba ....!? 01.09.04, 17:53
        A co ty widzisz nieprzyzwoitego w tym poście?
        • tebe Re: tebe ty chyba ....!? 01.09.04, 17:54
          Post jest taki se. Fora mamy dużo ciekawsze, te nieprzyzwoite.
          • niech Re: tebe ty chyba ....!? 01.09.04, 18:00
            A gdzie macie te niesmaczne?
          • abstrakt2003 Re: tebe ty chyba ....!? 01.09.04, 18:01
            Byłem, widziałem.
            Te fora są takie se.
    • bez_loginu4 Re: Rywalizujecie z Rydzykiem w hipokryzji seksua 01.09.04, 18:47
      ok teraz juz wiemy, ze o menstruacji nie pisze sie na forum kobieta, tylko na
      forum dla doroslych. forum babcia, czy jakos tak.....
      • Gość: niezalogowana Re: Rywalizujecie z Rydzykiem w hipokryzji seksua IP: *.arkonskie.v.pl 01.09.04, 19:41
        K...a nic juz z tego nie kumam

Przeciez babcie juz nie miesiaczkuja...

• kropka Re: Rywalizujecie z Rydzykiem w hipokryzji seksua 01.09.04, 20:10
          :)))))))))))))))))))))))))
        • bez_loginu4 Re: Rywalizujecie z Rydzykiem w hipokryzji seksua 02.09.04, 10:49
          Gość portalu: niezalogowana napisał(a):

> K...a nic juz z tego nie kumam
          >
          > Przeciez babcie juz nie miesiaczkuja...

podpowiedz: HTZ
          >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka