Dodaj do ulubionych

Admin użytkownik - eksperyment

02.04.03, 14:17
Odbywa się taki eksperyment. Na jednym z forów adminem został "stary" użytkownik forum. Ma dosyć duże prawa - może niewiele mniej niż my ale tylko na tym jednym forum.
Na razie idzie dobrze i myślę, że będziemy to rozszerzać. Na każdym forum ktoś będzie adminował. To nawiązuje do pomysłu 7 z zeszłego roku ale nie jest w sieci niczym nowym.
A fora prywatne pokazują, że użytkownicy są lepsi od nas :-)
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji - o Forum ;-P
---
TB
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:20
      na którym? kierowana naukową ciekawościa badacza zjawisk paranormalnych pytam ;)
      • misiania Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:23
        o. tak jakby diabełek Ci wystawał spod skrzydeł, Anielo :)
        • aniela_ Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:24
          y-y to taka fatamorgana jak zjawa kagana ;)
      • tebe Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:28
        To, na którym, stanie się jasne w tym tygodniu jeszcze. Chyba, że właśnie skłamałem...
        • basia! Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:29
          eee...jak dzieci..
        • misiania Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:30
          yhy, faceci generalnie kłamią, Anielo, więc zaprawdę powiadam Ci, że forum owo
          objawić się może lecz nie znasz dnia ani godziny, kiedy rozjaśnią się mroki.
          • aniela_ Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:33
            a nene taki dajmynato Tebe uzytkownikowi by nie sklamal, najwyzej nie wszystko
            Ci powie.. ;)
            • misiania Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:34
              Basia słusznie zauważyła, że będą wybory na adminów. może by tak kupić (mimo
              matczynych finansowych obciążeń) suknię wieczorową oraz kostium kąpielowy?
              • aniela_ Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:37
                znaczy nie wiem jak Basi wyszly te wybory w czasie przyszlym, ale mi sie
                wniosek pochopny nasunal ze juz po wszystkim i bylaby to nietrafiona
                inwestycja ;)
                • misiania Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:39
                  no ale jeżeli to pierwsza z jaskółek jest?

M. wyjmująca puder z kosmetyczki
                  • aniela_ Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:41
                    a nene władza psuje. zle wplywa na cere i osią talię. ale jesli bylyby wybory
                    na szara eminencję to ja bym mogla sie zrobic na szaro, z tego powodu tak czuje
        • eela Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 15:23
          tebe napisał:

> To, na którym, stanie się jasne w tym tygodniu jeszcze. Chyba, że właśnie
          skłam
          > ałem...

To powiedz chociaż, w którym kierunku patrzeć, bo forów jest mnóstwo. :-)
          • tebe Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 16:44
            eelu, cierpliwości :-)
            nie mówimy o regionach - bo tu jak wiadomo chcemy rozdawać = oprzeć się na prywatnych
            • eela Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 19:37
              W momencie, gdy wysyłałam, pomyslałam to samo, co napisałeś. Sorry.
    • basia! Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:28
      1.kto wybiera admina
      2.jakie ma/będzie miał uprawnienia
      3.i co? tak za darmo!!!!
      • aniela_ Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:33
        ciiiiszej, tu sie pracuje....
      • tebe Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:41
        Admina wybieramy my - na podstawie historii na forum. Potem przyglądamy się temu co robi.
        Tak, za darmo. Jeśli zależy mu na forum, lubi to miejsce i chce to robić. Uwaga - forum, którym się zajmuje raczej nie musi być tym na którym pisuje.
        Może przerzucać na oślą ławkę i może usuwać posty.
        • misiania Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:42
          aha! taki admin-demiurdżek, znaczy się.
        • jeruba Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:44

to widze jakies nowe obyczaje dotarły z wielkiego świata
          nieprzepuszczałem, że emateczki mogą mieć tak zbawienny wpływ na eksperymenty

pzdry,
          j.j.

ps. a co będziesz tebe robił w pracy jak się wszystkie fora będą same
          moderowały?

-------------------------------------------------------
          strzeż się tych miejsc, gdzie ludzie......
          • tebe Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:47
            Nieprawdą jest jakoby to wynikało z eDziecka. Forum urosło bardzo i to chyba jest sposób na utrzymanie jego jakości.
            T
            • jeruba Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:53

jasne dzieki, a co z drugą częścią pytania?

pzdry,
              j.j.

• tebe Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:57
                Naprawdę się o to martwisz? :-)
                Do takiej sytuacji szybko nie dojdzie. Poza tym nawet jakby mi ktoś w tym momencie zrobił wszystko co mam do zrobienia to i tak zaraz wyskoczyłoby drugie tyle ;-)
                • jeruba Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 15:03

hehehe a z kim się będę boksował
                  a swoją drogą wielki brat czuwa:)

pzdry,
                  j.j.

• basia! Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:44
          tebe napisał:

> Admina wybieramy my - na podstawie historii na forum. Potem przyglądamy się
          tem
          > u co robi.
          > Tak, za darmo. Jeśli zależy mu na forum, lubi to miejsce i chce to robić.
          Uwaga
          > - forum, którym się zajmuje raczej nie musi być tym na którym pisuje.
          > Może przerzucać na oślą ławkę i może usuwać posty.

Oj,Tebe...chyba przesoliłeś..skoro z założenia ma to być osoba ,której zależy
          na forum...i ma przezucać na oślą...i usuwać ,aha, nie z tego co lubi ,na to co
          lubi przyjdzie inny admin usuwać...:(
        • aniela_ Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 14:46
          aha przepraszam Wasz na chwile, pojde zafalszowac wlasna historie (na wszelki
          wypadek gdyby padlo na mnie, z tym adminem)
    • Gość: Normals Przyjmuję propozycję! IP: 195.94.207.* 02.04.03, 14:42
      Zgadzam się być adminem na Wa-wie.
      • aniela_ Re: Przyjmuję propozycję! 02.04.03, 14:47
        nie hcce byc zlym prorokiem ale zdaje sie propozycja nie przyjęła Ciebie :( aha
        i jeszcze: Twoja wlasna Historia zdaje sie swiadczyc przeciwko Tobie.
        • tebe Re: Przyjmuję propozycję! 02.04.03, 14:58
          A co byś Normals wycinał?
          • misiania Re: Przyjmuję propozycję! 02.04.03, 14:59
            yhy, coś mi się wydaje, że cokolwiek Normals powie, może być wykorzystane
            przeciwko niemu.
            • aniela_ Re: Przyjmuję propozycję! 02.04.03, 15:05
              hyyh moze on juz powiedzial ale zostal wybrany odgornie nowym kaganem i go nie
              slychac ? ;)
              • misiania Re: Przyjmuję propozycję! 02.04.03, 15:12
                mógłby głową w wątek popukać, na znak!
                • Gość: Niech Normals na W-we!!! IP: 217.197.165.* 02.04.03, 15:16
                  Popieram!
                  PS. Bo to moj e-kumpel.
                  • tebe Re: Normals na W-we!!! 02.04.03, 15:23
                    W tym temacie - nie będzie to nigdy publiczna dyskusja kto-gdzie.
                    Poznacie ich po owocach jeśli już.
                    • basia! Re: Normals na W-we!!! 02.04.03, 15:24
                      to ja dziękuję za deser,zostanę przy daniu głównym
                    • aniela_ Re: Normals na W-we!!! 02.04.03, 15:27
                      po jablku adama go poznam moze?
                      • misiania Re: Normals na W-we!!! 02.04.03, 15:36
                        po rzepce w kolanie?

yyyyy to już chyba było...
                        • aniela_ Re: Normals na W-we!!! 02.04.03, 15:38
                          jest jeszcze jeczmien na oku, ale to chyba nie owoc?
                          • misiania Re: Normals na W-we!!! 02.04.03, 15:39
                            dlaczego nie? owoc trawy.
                            • aniela_ Re: Normals na W-we!!! 02.04.03, 15:41
                              a nie hyhy po owocach trawy to chyba zaden admin akurat nie chcialby byc
                              rozpoznany w godzinach pracy ;)
                              • misiania Re: Normals na W-we!!! 02.04.03, 15:44
                                hyhy, policzki jak jagody może będą więc wskazówką?
                                • Gość: Niech Normals na W-we!!! - Jeszcze raz!!! IP: 217.197.165.* 02.04.03, 15:45
                                  To jest lobbing! Tebe - rob notatke sluzbowa!
                                • aniela_ Re: Normals na W-we!!! 02.04.03, 15:45
                                  albo poziomkowa uroda kierowac sie mozna
                                  • misiania Re: Normals na W-we!!! 02.04.03, 15:47
                                    a może ten naturalizowany admin adminuje edziecku?..
                                    • aniela_ Re: Normals na W-we!!! 02.04.03, 15:48
                                      aha po owocach macierzynstwa go poznamy?
          • Gość: Normals Do Tebe!!! IP: 195.94.207.* 02.04.03, 15:52
            tebe napisał:

> A co byś Normals wycinał?

Odpowiadam:

1. Wizjonerów polonijnych i ich kazania na tematy geopolityczne i ekonomiczne
            2. Chamstwo językowe wszelkiego rodzaju (przekleństwa, wulgaryzmy)
            3. pogaduszki typu misiania i aniela_ (nadmiar słodyczy jest szkodliwy, poza
            tym forum to nie czat)
            4. Wątki/posty obrażające osoby publiczne
            5. Wątki/posty obrażające byty internetowe
            6. Powtarzające się notorycznie tematy nie wnoszące nic nowego do dyskusji (na
            Warszawie jest to na przykład twórczość robertaroberta - w kółko o rowerach,
            czy swego czasu wątki antygejowskie)
            7. Wszelkie wątki/posty noszące znamiona prób podważenia autorytetu Normalsa
            8. Wszelkie wątki/posty noszące znamiona prób podważenia autorytetu Niecha (bo
            to mój e-kumpel)

Dziękują za okazane mi zaufanie. Nominację proszę przesłać na adres
            znawca@gazeta.pl

• aniela_ Re: Do Tebe!!! 02.04.03, 15:54
              o. to ja wrzucam do urny wyborczej czarna kuleczke. nie podoba mi sie pkt 3
              programu wyborczego kandydata.
              • Gość: Niech Normals jest jasnowidzem!!! IP: 217.197.165.* 02.04.03, 15:56
                Czyta w moich myslach! Pomijam ostatnie punkty. Ale punkt numer 3!!!!!!!!!!!!!!!
                NOBLA MU, A NAWET DWA!!!!!!!!!!!
              • misiania Re: Do Tebe!!! 02.04.03, 16:01
                yhy. drugą czarną kulkę wrzucam. aczkolwiek z drugiej strony faktem jest, że
                jawię się jako przykład, hyhy. razem z Anielą się jawię.
                • aniela_ Re: Do Tebe!!! 02.04.03, 16:03
                  aha za bardzo kazuistyczny ten pkt trzeci jak na moj gust.
                  • misiania Re: Do Tebe!!! 02.04.03, 16:04
                    może to prosty przykład mizoginizmu jest?
                    • Gość: Niech Nie na Warszawe! Cale forum mu dajcie!!! IP: 217.197.165.* 02.04.03, 16:06
                      Z takim talentem! Nie zmarnujcie tej szansy - za chwile wezmie go WP albo Onet.
                      PS. Mizogin nie lubi kobiet. To tak dla wyjasnienia nieadekwatnosci tej
                      glupawej uwagi.
                    • aniela_ Re: Do Tebe!!! 02.04.03, 16:07
                      spiesze z radą: nie wdawaj sie Misiania. trasę łuku szerokiego polecam w
                      podobnych sytuacjach
                • Gość: Adminormals Re: Do Tebe!!! IP: 195.94.207.* 02.04.03, 16:05
                  Żałosne. Obrażone dzieci. Wasze głosy, tak samo jak robertaroberta, z racji
                  tego, że jesteści przedmiotem dyskucji są nieważne. Podobnie jak Normalsa i
                  Niecha.

Ale Adminormlsa głos się liczy, a ja wrzucam wielką białą kulę!
                  • aniela_ Re: Do Tebe!!! 02.04.03, 16:06
                    yhy przepoczwarzyl sie w admina na naszych, Misiana, oczach. jak w tym filmie o
                    narozinach obcego
                  • misiania Re: Do Tebe!!! 02.04.03, 16:07
                    o, walczysz z molami może?
                    • aniela_ Re: Do Tebe!!! 02.04.03, 16:08
                      widzialas? wbil biala kulę. niezdara ;)
                      • misiania Re: Do Tebe!!! 02.04.03, 16:12
                        widziałam, hyhy. no i zwyczajem dziewiętnastowiecznych rodziców... ;))
                      • misiania Re: Do Tebe!!! 02.04.03, 16:16
                        zauważyłaś może, Anielo, jak łatwo stać się czyjąś muzą?
                        • Gość: aniela Re: Do Tebe!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 16:56
                          a tak. dawno to zauwazylam (wybacz poslizg ale na szeroim sie znalazlam luku )
                    • Gość: Niechmaster Ja tez!!!!!!!! IP: 217.197.165.* 02.04.03, 16:08
                      Wrzucam dwie biale kule! Bede chodzil o lasce. Ewentualnie Bog-forum-normals
                      mnie uzdrowi!
                      • Gość: Adminormals Re: Ja tez!!!!!!!! IP: 195.94.207.* 02.04.03, 16:12
                        Gość portalu: Niechmaster napisał(a):

> Wrzucam dwie biale kule! Bede chodzil o lasce. Ewentualnie Bog-forum-normals
                        > mnie uzdrowi!

Proszę pisać Normals wielką literą, bo będę zmuszony wyciąć. To podpada pod
                        jeden z punktów Regulaminu Normalsa.
                    • Gość: Adminormals Re: Do Tebe!!! IP: 195.94.207.* 02.04.03, 16:10
                      Poczucie humoru sprawa gustu i dlatego żarty najlepiej opowiadać sobie po
                      cichu. Wy zaś wzięłyście megafon i swoimi nędznymi, wymizerowanymi żarcikami(?)
                      próbujecie rozśmieszyć całe forum. Problem, że po waszej kuracji większości
                      chce się płakać, nie śmiać. Zlitujcie się i skoczcie sobie na jakiś czat.
                      Naprawdę, publika wam niepotrzbna. Uwierzcie, teraz musicie jeszcze trenować.
                      • Gość: Niechmaster Drobny blad Normalsa IP: 217.197.165.* 02.04.03, 16:14
                        Plakac? Stary, ja mam koszmarne rozwolnienie. Wolalbym oczy wyplakac niz tak
                        sie meczyc.
                        PS. Nasze haslo: punkt 3. naszym punktem 1!
                      • Gość: aniela Re: Do Tebe!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 16:59
                        uwazam ze bywanie na czasie lezy w zlym tonie. i nie dziwi mnie wcale fakt, ze
                        bawia nas zupelnie inne rzeczy. powiem nawet ze uraziloby mnie, gdybysmy sie z
                        tych samych spraw smiac mieli. zycze powodzenia w wyznaczaniu kierunkow i
                        trendow w zartach (przeciwnych do mojego)
                        • Gość: aniela Re: Do Tebe!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 17:00
                          na cazcie mialo byc (nie czasie). ze uprzedze ewentualne wybredne zarciki
                          • Gość: aniela Re: Do Tebe!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 17:00
                            nieno, do trzeciego razu sztuka: czacie (nawet mi to przez palce nie chce
                            przejsc)
                      • Gość: ainela Re: Do Tebe!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 17:26
                        a o tym ze ja z kolei nie znajduje przyjemnosci w czytaniu sygnowanych i przez
                        Ciebie postow, nie wspominam wylacznie przez grzecznosc. ale mysle ze gdybys
                        poszedl z nimi na czata, rozwiazaloby to problem.
            • tebe Re: Do Tebe!!! 02.04.03, 16:14
              Oj to za dużo byś ciął po prywacie.
              A z owocami masz problem. :-)
              Czy ja mówiłem, że to nie publiczna dyskusja...
              • Gość: Adminormals Re: Do Tebe!!! IP: 195.94.207.* 02.04.03, 16:16
                Oczywiście, że nie publiczna. Ślij nominację na znawca@gazeta.pl
                • Gość: Niechmaster To jest lobbing!!! IP: 217.197.165.* 02.04.03, 16:19
                  To nie jest dyskusja. Forumowi eksperci wypowiadaja sie w pewnej kwestii. A
                  przy okazji jakbys wycial posty OT razem z ich autorami to nie trzeba by tak
                  wietrzyc.
                  • tebe Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 16:22
                    Mówiłem już, ze nie lubię ciąć?
                    • Gość: Niech Re: To jest lobbing!!! IP: 217.197.165.* 02.04.03, 16:25
                      A kto cial kagana? A znasz: "lepiej juz w domu miec kagana, niz aniele na forum
                      od rana"?
                      • tebe Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 16:32
                        nie znam. wogóle nie wiem o czym piszesz ale i tak nie lubię..
                        • Gość: Niech Re: To jest lobbing!!! IP: 217.197.165.* 02.04.03, 16:35
                          Ja tez nie lubie.
                          PS. Choc nie jestem pewien czy to samo mamy na mysli, ale nie badzmy
                          drobiazgowi.
                          PS2. Normals adminem!!! Tylko zafundujcie mu w domu dostep do netu, bo on
                          uczciwy jest, ergo ubogi.
                          • kropka Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 18:23
                            To nie jest głupia propozycja z tym Normalsem. Znana prawda, że najlepszym
                            stróżem jest złodziej :))
                            • Gość: Niech Re: To jest lobbing!!! IP: 217.197.165.* 02.04.03, 18:28
                              Po pierwsze Normals jest jedna z ciekawszych postaci na W-wie. I niewatpliwie
                              inteligentna. Niestety tez jedna z bardziej kontrowersyjnych. Po drugie jezeli
                              bedzie dostawal proszki przez cala dobe, a nie tylko przy posilkach, to moze
                              nawet nad soba zapanuje. Problemem jest tylko jego felerny dostep do sieci -
                              godziny pracy w dni powszednie.
                              PS. Powtarzam - jestem za. Ale nie wezme za taka decyzje grama
                              odpowiedzialnosci.
                              • pies_na_lubiczow Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 18:31
                                ty też jesteś inteligentny. I co z tego?
                                Inteligencjia jak nie jest używana, to znika.
                                • Gość: Niech Re: To jest lobbing!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.03, 19:33
                                  Dokladnie tak. Ja juz bylem inteligentny. I wystarczy. Teraz to jest cos
                                  takiego jak bol w usunietej konczynie.
                            • eela Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 19:43
                              kropka napisała:

> To nie jest głupia propozycja z tym Normalsem. Znana prawda, że najlepszym
                              > stróżem jest złodziej :))

Abstrahując od osoby, admini raczej nie powinni być z forów, na których piszą.
                              • Gość: Niech Re: To jest lobbing!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.03, 19:50
                                Slusznie - na napoje poprosze kogos z motoryzacji.
                                • kropka Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 19:55
                                  a co przeszkadza, że z motoryzacji? Uważasz, że jak ktoś nie rozróżnia
                                  koktajli, to nie odróżni spamu, chamstwa i wulgaryzmów od normalności?
                                  • kropka Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 19:56
                                    to może ja zgłosze się na te alkohole, co? Piję niewiele
                                    • basia! Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:05
                                      niby nie chodzi tu o eksperta,tylko o admina,ale admin spoza forum na którym
                                      pisze może mieć inne poczucie humoru,albo mieć poczucie humoru tam gdzie go
                                      nie tolerują i wysłać na oślą to czego nie powinien.
                                      • Gość: Niech Re: To jest lobbing!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.03, 20:15
                                        Admin powinien znac forum, a poza tym jesli on ma byc tylko od wycinania to
                                        niechaj zatrudnia krojczego. Ja widze admina raczej jako moderatora forum.
                                        • eela Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:23
                                          Największą wartościa tego forum jest brak moderacji.
                                      • eela Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:20
                                        Nie sądzę, aby tak było. Osoba spoza danego forum bedzie bardziej obiektywna.
                                        Wyrzucać można tylko spamy i posty sprzeczne z prawem i Netykietą. Poczucie
                                        humoru nie ma tu nic do rzeczy. Nie można wywalac postów tylko dlatego, że nam
                                        sie nie podobają.
                                        • basia! Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:22
                                          myślę,że jednak ma.Taka osoba powinna np.zakładać również wątki,a tu poczucie
                                          humoru lub znanie zasad gry w piłkarzyki jest niezbędne
                                          • eela Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:26
                                            A po co taka osoba ma zakładac wątki? Admin społeczny jest od pilnowania
                                            porządku na forum. Wątki zakładają forumowicze.
                                            • basia! Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:27
                                              eela napisała:

> A po co taka osoba ma zakładac wątki? Admin społeczny jest od pilnowania
                                              > porządku na forum. Wątki zakładają forumowicze.

niekoniecznie,co to ma być miotła? poza tym ,chodzi o użytkownika -admina..w/g
                                              tebe on ma lubić forum
                                              • eela Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:36
                                                No oczywiście, ze ma lubic. Większość osób będących tu forum lubi, bo inaczej
                                                by ich nie było. Głównie ma pilnowac porzadku, czyli byc miotłą, co nie znaczy
                                                oczywiście, ze ma wywalać bez umiaru. Obcy tez potrafi założyc wątek, jak
                                                bedzie trzeba.
                                                • basia! Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:41
                                                  jakoś nie wierzę w ideałów,takich co by każemu odpowiadali.Po to są różne
                                                  fora,że ludzie są różni i chcą w różny sposób rozmawiać na różne tematy.
                                        • Gość: aniela Re: To jest lobbing!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 20:23
                                          eela napisała:

> Nie sądzę, aby tak było. Osoba spoza danego forum bedzie bardziej
                                          obiektywna.
                                          > Wyrzucać można tylko spamy i posty sprzeczne z prawem i Netykietą. Poczucie
                                          > humoru nie ma tu nic do rzeczy. Nie można wywalac postów tylko dlatego, że
                                          nam
                                          > sie nie podobają.

zgadzam sie,uwazam ponadto ze powinien to byc prawnik (zna lepiej prawo niz
                                          przecietny uzytkownik)
                                          • eela Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:30
                                            Bez przesady :-). Dlatego uważam, ze powinien byc z zewnątrz, że między
                                            forumowiczami często są silne zatargi i admin z danego forum może nawet wbrew
                                            własnej woli wyrzucać posty (balansujące na krawędzi) osób nielubianych przez
                                            siebie.
                                            • Gość: aniela Re: To jest lobbing!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 20:33
                                              aha wspolnie stworzmy porret pamieciowy spolecznego admina (nene nie napisze
                                              ze powinien to byc niebieskooki blondyn w typie skandynawa bo mnie admin
                                              zawodowy wytnie).
                                              po 1. powinien byc z forum i nie byc z forum
                                              po 2. powinien lubic forum i nie musi sie znac na przedmiocie forum
                                              po 3. powinien wycinac i zakladac (to chyba latwe do opanowania)

macie prawie ze consensus w sprawie ;)
                                              • eela Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:39
                                                Gość portalu: aniela napisał(a):

> po 2. powinien lubic forum i nie musi sie znac na przedmiocie forum

Popatrz, ile jest forów tematycznych. Myslisz, ze NKA znają sie na wszystkim?
                                                Przecież to niemożliwe. A radza sobie całkiem nieźle.
                                                • basia! Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:47
                                                  Zakończę tą dyskusję.Powiedziałam jakie jest moje zdanie i tyle.Całe szczęście
                                                  nie mnie głowa będzie boleć przy podejmowaniu decyzji.Jestem tu z własnej
                                                  woli,dla własnej przyjemności.Mogę wejśc i wyjść kiedy mam ochotę.

Pozdrawiam
                                            • basia! Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:35
                                              w takim razie ,ten który się zdecyduje na bycie adminem na forum ,które go nie
                                              dotyczy,nie interesują poruszane tematy,nie jest to jego pracą! ,ma lubić to
                                              co robi...to ja nie nie chcę nawet poznać takiej osoby...bo dla mnie to jest
                                              chore!!!!!
                                              • Gość: aniela Re: To jest lobbing!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 20:36
                                                dlaczego? to moze byc spoleczny charyzmatyk przeciez. wielu takich posrod nas
                                                • basia! Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:38
                                                  ale ja aspołeczna jestem od urodzenie
                                                  • Gość: aniela Re: To jest lobbing!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 20:39
                                                    trudno. najwyzej nie bedziesz adminem.
                                                  • basia! Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:42
                                                    Gość portalu: aniela napisał(a):

> trudno. najwyzej nie bedziesz adminem.

otworzę szampana na tą okoliczność:)
                                                  • Gość: Niech Re: To jest lobbing!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.03, 20:45
                                                    Widzisz Bu, poznalas aniele z tej lepszej strony. Konstruktywna krytyka.
                                                    Zdobyla sie na nia mimo iz Tebe zlamal jej serce. Czy tez to co jej nakrecaja
                                                    co rano. Poznalas tez Eele - "mam jedno forum, ale gdybyscie dali mi
                                                    portal...". Brnij dalej - pewnie pojawi sie tu jeszcze kilka innych postaci.
                                                  • basia! Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:49
                                                    Już zakończyłam dyskusję.Wychodzę stąd:)
                                              • eela Re: To jest lobbing!!! 02.04.03, 20:45
                                                A po co masz taka osobę poznawać. Czy teraz wiesz, który admin wyciął chamskie
                                                posty? Nie wiesz przeciez. Zrozumialam z tego, co napisał Tebe, że nie będą
                                                informować, kto jakie forum adminuje. Moim zdaniem słusznie. Dopiero by sie
                                                zaczęły wojny podjazdowe! Dlaczego on a nie JA???
                                                • Gość: aniela Re: To jest lobbing!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 21:03
                                                  zaczelam sie obawiac czy moga uczynic adminem potajemnie i wbrew woli i
                                                  swiadomosci. bo ja np nie chcialabym zeby sie okazalo ze jestem adminem
                                                  jakiegos forum. (nie tylko dlatego ze kolor czerwony nie jest modny w tym
                                                  sezonie)
            • sceptyk To jest niezle, Chyba sie uszczypne. 02.04.03, 23:31
              Gość portalu: Normals napisał(a):

> > A co byś Normals wycinał?
              >
              > Odpowiadam:

> 4. Wątki/posty obrażające osoby publiczne

------------------------------------------

Na Mysia, Normals, na Mysia! Tu sie marnujesz.
              • spieprzaj_dziadu Re: To jest niezle, Chyba sie uszczypne. 02.04.03, 23:34
                On myslal o sobie. Och scepcyk, cale zycie przed toba. Tylko zdaz.
    • hm` Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 18:17
      Hm, to zastanow sie Tebe nad Lublinem, taki admin jak Pepperoni78 bylby dobry.
      pozdr. hm`
      • tebe Re: Admin użytkownik - eksperyment 02.04.03, 18:28
        Z regionami to mam proooooblem.
        • Gość: hm` Re: Admin użytkownik - eksperyment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.03, 19:29
          Hm, czemu problem, nie umiesz wybrac odpowiednia osobe?? Na lublinie nic sie
          nie dzieje, spamy sobie przeplywaja swobodnie jak chca... A, ze jestem w tym
          forum zorientowany to: peppe jest najlepsza osoba.
          pozdr. hm`
        • roman_j Re: Admin użytkownik - eksperyment 03.04.03, 09:57
          tebe napisał:

> Z regionami to mam proooooblem.

Jaki problem, jeśli można wiedzieć? :-))
          • tebe Re: Admin użytkownik - eksperyment 03.04.03, 15:09
            Ano problem dwojaki. Z jednej strony kusi z drugiej strony to zadanie lokalnych redakcji.
            Temat na razie dotyczy forum dużego. Równolegle spróbujemy zająć się regionami ale inaczej nieco: prywatyzując maluchy i więcej robiąc z większymi. Tam gdzie się nie uda, może skusimy się na takie ruchy.
        • Gość: Adminormals Re: Admin użytkownik - eksperyment IP: 195.94.207.* 03.04.03, 10:13
          tebe napisał:

> Z regionami to mam proooooblem.

Jeżeli chodzi o Wa-wę Adminormals jest lekiem na całe zło. Zapewniam.
    • basia! Re: jeszcze słówko 02.04.03, 23:07
      Przyszło mi właśnie do głowy,że jeżeli użytkownik-admin ma się zajmować
      porządkiem,to nie powinien nazywać się adminem tylko dyżurnym.Takim jak w
      szkole ,od noszenia kredy i ścierania zabazgranej tablicy.I pomalujcie mu nick
      na pomarańczowo.
      • Gość: aniela Re: jeszcze słówko IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 23:11
        ale z drugiej strony, jesli mialby byc dobrym duchem forum (jak chca inni) to
        dajcie mu przescieradlo i pomalujcie nicka na bialo (bedzie to admin w czapce
        niewidce)
      • Gość: Niech Re: jeszcze słówko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.03, 23:12
        Nie. On powinien nazywac sie cenzor. Mam dla was kandydata. Na wszystkie fora.
        Oprocz forum Eeeli. Ona sobie da rade sama.
        • Gość: Kagan Re: jeszcze słówko IP: *.dsl.vicnet.net.au 04.04.03, 04:36
          Gość portalu: Niech napisał(a):
          > Nie. On powinien nazywac sie cenzor. Mam dla was kandydata. Na wszystkie fora.
          > Oprocz forum Eeeli. Ona sobie da rade sama.
          Zabanowaliscie mnie na bigpond i monash, to teraz nie musze
          sie bawic w uprzejmosci i moge napisac wam prosto z mostu,
          ze jestescie szuje, co sie poslugujecie, jak komunisci,
          ceznura prewencyjna, usuwajac moje posty niemalze
          w momencie ich wyslania.
          Mam was wiec w doopie, i jeszcze raz przypominam, ze
          wiem dobrze co robil Adam Michnik w dzielnicy St. Kilda
          miasta Melbourne podczas swych wizyt na antypodach...
          Wplywowe lobby zydoskie nieco zatuszowalo te pedofilska
          afere, ale nie na dlugo... A prawda predzej czy pozniej wyjdzie na jaw!
          Kagan
          • Gość: Kagan Re: jeszcze słówko IP: *.vic.bigpond.net.au 05.04.03, 10:57
            Kagan odbanowany
            Autor: Gość: Kagan IP: *.vic.bigpond.net.au
            Data: 05-04-2003 10:27
            W zwiazku z odbanowaniem ofiaruje zawieszenie broni!
            Programy zawalajace serwery Wyborczej postami odkladam
            na wysoka polke. Mam nadzieje, ze tam beda lapac kurz...
            Kagan
    • Gość: Aussie Zdziecinnienie adminow... IP: 203.12.115.* 03.04.03, 02:33
      Wczoraj na "Form o Forum" zauwazylem idiotyczne postepowanie admina, ktory
      usuwal kazdy post pochodzacy od Kagana (albo kogos podajacego za Kagana i
      piszacego z biblioteki La Trobe University w Melbourne, Victoria, Australia).
      Rozumiem, ze Kagana nie lubia na forum "Wybiorczej" za jego czesto dosc ostre
      ataki na religie, papieza, kapitalizm, liberalizm czy Michnika, ale to chyba
      nie powod, aby automatycznie usuwac kazdy jego post? W ten sposob tylko
      rozwscieczacie Kagana, i powodujecie, ze zaczyna pisac ostrzej...
      tebe napisał:
      Odbywa się taki eksperyment. Na jednym z forów adminem został "stary"
      użytkownik forum. Ma dosyć duże prawa - może niewiele mniej niż my ale tylko na
      tym jednym forum.
      Na razie idzie dobrze i myślę, że będziemy to rozszerzać. Na każdym forum ktoś
      będzie adminował. To nawiązuje do pomysłu 7 z zeszłego roku ale nie jest w siec
      i niczym nowym.
      TB
    • Gość: Aussie Zdziecinnienie adminow... IP: 203.12.115.* 03.04.03, 02:33
      Wczoraj na "Form o Forum" zauwazylem idiotyczne postepowanie admina, ktory
      usuwal kazdy post pochodzacy od Kagana (albo kogos podajacego za Kagana i
      piszacego z biblioteki La Trobe University w Melbourne, Victoria, Australia).
      Rozumiem, ze Kagana nie lubia na forum "Wybiorczej" za jego czesto dosc ostre
      ataki na religie, papieza, kapitalizm, liberalizm czy Michnika, ale to chyba
      nie powod, aby automatycznie usuwac kazdy jego post? W ten sposob tylko
      rozwscieczacie Kagana, i powodujecie, ze zaczyna pisac ostrzej...
      tebe napisał:
      Odbywa się taki eksperyment. Na jednym z forów adminem został "stary"
      użytkownik forum. Ma dosyć duże prawa - może niewiele mniej niż my ale tylko na
      tym jednym forum.
      Na razie idzie dobrze i myślę, że będziemy to rozszerzać. Na każdym forum ktoś
      będzie adminował. To nawiązuje do pomysłu 7 z zeszłego roku ale nie jest w siec
      i niczym nowym.
      TB
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka