pc_maniac 05.09.04, 10:40 Chciałem dzisiaj zerknąć czy są jakieś nowe opisy hoteli - patrzę, a tu linka do forum Egipt-hotele nie ma już na forum Egipt. Co się stało? Czy komuś on przeszkadzał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Co stało się z linkami do forów o hotelach? 05.09.04, 10:55 Eeee, na pewno nie przeszkadzał. Wczoraj była awaria na portalu i pewnie jeszcze nie wszystko wróciło na swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Co stało się z linkami do forów o hotelach? 05.09.04, 10:57 Acha, nie wiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Co stało się z linkami do forów o hotelach? 05.09.04, 13:44 Czekamy więc do jutra. Bo linku do forum o hotelach greckich też nie ma....... Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Forum TURCJA - HOTELE 06.09.04, 12:37 Link do Forum TURCJA - HOTELE równiez zniknął, ale widzę że dziś pojawił sie ponownie na swoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: Forum TURCJA - HOTELE 06.09.04, 12:58 Powinny juz byc wszystkie na swoich miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes2ktos Re: Jakieś czary? Było, ale znów nie ma IP: 66.144.4.* 06.09.04, 17:13 Tak, maas mozesz możesz wierzyć. Ona widzi prawie wszystko. ;) ...sygnaturka jest w techno... Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Jakieś czary? Było, ale znów nie ma 06.09.04, 17:26 Już wiem co było. Zalogowałem się gdy linka nie było i jakiekolwiek odświeżanie nie pomagało. Dopiero wylogowanie się i ponowne zalogowanie naprawiło sprawę. Dzięki i przepraszam za marudzenie. Odpowiedz Link Zgłoś