Dodaj do ulubionych

Totalny problem z pocztą

02.09.16, 15:16
Od tygodnia po zalogowaniu się do poczty jest ona zupełnie nieczytelna chyba że wejdę do wersji mobilnej. Nie mogę przesłać podglądu bo to tak jakbym dała wszystkim dostęp do mojej poczty.
Ciasteczka wyczyszczone, i nic. Pracuje pod XP i nie zamierzam tego zmienić, znów Wasi genialni informatycy dali ciała. Na innych komputerach dostaję się do poczty w wersji klasycznej bez problemu ale nie będą mi ludkowie od programów decydowali jakiego Windowsa mam używać i jak ma wyglądać moja poczta. Uwielbiam ludków którzy koniecznie chcą mieć monopol na to co jest dla mnie lepsze.

Oczywiście mogę mieć tą pocztę na tym komputerze w wersji mobilnej tyle tylko że ta wersja mobilna wygląda jak wielka czarna.... (oszczędzę sobie określenia) a obsługuje się ją jeszcze gorzej.

Bagienny zróbcie coś z tym, to jest kolejna kompromitująca wpadka.
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Totalny problem z pocztą 02.09.16, 15:24
      Windows XP nie ma żadnego wsparcia od 2014 roku support.microsoft.com/pl-pl/kb/292607
      Producenci przeglądarek nie gwarantują poprawnego działania i funkcjonowania stron na tym systemie operacyjnym.
      • inna57 Re: Totalny problem z pocztą 02.09.16, 16:02
        Czyli przez 2 lata moja poczta działała bez zarzutów bez wsparcia a teraz się zorientowała że nie ma jej kto ręki podać. Błagam nie ośmieszaj się. No chyba że chcesz mi i wielu innym którzy pracują pod XP zafundować za swoje nowiutkie komputery.
        • bagienny Re: Totalny problem z pocztą 02.09.16, 17:24
          Sugeruję zatem bezpłatną dystrybucję linuxa np. ubuntu - zwiększy stabilność i przede wszystkim bezpieczeństwo korzystania z sieci.
          • inna57 Re: Totalny problem z pocztą 02.09.16, 18:54
            Bagienny, kiepsko wyglądasz jako wujek dobra rada. Jedno do czego mnie skłania Wasze działanie to ewakuować się stąd jak najdalej. Najpierw zrobiliście rewolucję, teraz stwierdzacie że budować to Wam już się nie chce. Wydaje Wam się że wszyscy muszą się ścigać po nowości że bez nowego smartfona, laptopa, tabletu nie ma życia. Otóż wyobraź sobie że jest i tak łatwo się nas starszych nie pozbędziecie.
          • inna57 Re: Totalny problem z pocztą 22.09.16, 11:14
            Jak ty panie Bagienny jednak mało wiesz. Po trzech tygodniach przekonywania Bezimienne Roboty naprawiły moją skrzynkę na moich warunkach. Nie Wam decydować o tym czy chcę oglądać reklamy czy nie i co mam zainstalowane w MOIM komputerze.
            • bagienny Re: Totalny problem z pocztą 22.09.16, 18:24
              Wyłączony adblock i zaktualizowana przeglądarka działają cuda.
              • inna57 Re: Totalny problem z pocztą 22.09.16, 18:51
                I tu się pan panie Bagienny mylisz. Przeglądarka jaka była taka i jest adblock włączony na sztywno że żadna reklamowa mysz się nie prześlizgnie a poczta działa tak jak ja chcę.

A przy okazji, nie wstyd Wam puszczać reklamy tego natręta od "aukcji". Znów rozpanoszył się i na portalu i na gazecie a Wy jeszcze jego reklamy doklejacie do e-maili.
                • bagienny Re: Totalny problem z pocztą 22.09.16, 19:10
                  Inna57 proszę Cię, byś nie wprowadzała innych użytkowników w błąd. Problem leżał w nieaktualnej przeglądarce oraz włączonym adblocku - na Twoim koncie nie dokonano żadnych zmian.
                  • inna57 Re: Totalny problem z pocztą 23.09.16, 09:29
                    Wiesz co panie Bagienny, lepiej nie brnij dalej. Najpierw wmawiasz że e-mail może dojść po 5 dniach od nadania. Później jako remedium na wszelkie problemy z pocztą polecasz czyszczenie ciasteczek. Owszem czasami to działa ale nie zawsze.
                    Jeszcze raz. Walczyłam z Waszymi informatykami 3 tygodnie i to ja wygrałam. Mam nie zmieniony system operacyjny, tą samą przeglądarkę, zainstalowanego i włączonego adblocka który blokuje WSZYSTKIE reklamy (łącznie z pajacykiem) i po długich bojach odzyskałam moją poprawnie działającą pocztę. I polecam wszystkim żeby nie dawali sobie wmówić że poczta z włączonym adblockiem nie może działać prawidłowo.
                    • bagienny Re: Totalny problem z pocztą 23.09.16, 12:05
                      Brak wszystkich informacji od użytkownika zgłaszający problem nie pozwalają na szybkie rozwiązanie problemu.
                      • inna57 Re: Totalny problem z pocztą 26.09.16, 00:33
                        A teraz panie Bagienny proszę przeczytaj napisane przez siebie zdanie, a następnie udaj się ponownie do szkoły podstawowej żeby nadrobić braki w edukacji, zwłaszcza w zakresie języka ojczystego.
                        Czy to tak trudno przeczytać to co się napisało zanim naciśnie się "WYŚLIJ".

To jest zwykłe niechlujstwo i brak szacunku dla adwersarza.

I na tym naszą dyskusję uważam za zakończoną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka