Dodaj do ulubionych

Forum Kraj Himmlerem żyje

29.09.17, 21:18
Czy aby zgodnie z prawem, dopuszczalne jest doczepianie twarzy Himmlera innym forumowiczom?
GW szerzy faszyzm?
Obserwuj wątek
    • kasi.aa Re: Forum Kraj Himmlerem żyje 02.10.17, 19:00
      Prosiłam już o zgłaszanie wpisów niezgodnych z regulaminem, wraz z linkiem, pod adres forum@agora.pl
      Przestań plz spamować na Pomocowych.
      • inocom Re: Forum Kraj Himmlerem żyje 03.10.17, 01:36
        kasi.aa napisała:

> Prosiłam już o zgłaszanie wpisów niezgodnych z regulaminem, wraz z linkiem, pod
        > adres forum@agora.pl
        > Przestań plz spamować na Pomocowych.

Pisałem już, że listy wysłane na forum@agora.pl giną. Tu jest po nich ślad. Jak macie problem z odpowiadaniem na te listy, to zatrudnijcie nowych pracowników.
        Jeśli Wam przeszkadzają fora "pomocowe" tak przy okazji w czym to forum pomaga, to je zlikwidujcie.

Wracając do Himmlera. Dlaczego nie reagujecie? Totalny może wszystko?

PS
        Pomimo zaklinania rzeczywistości PiS ma 43%. Będzie miał jeszcze więcej.
        Koniec z zamiataniem pod dywan.
      • inocom Ostatnią odpowiedź mam od Ciebie sprzed 2 lat. 03.10.17, 13:11
        kasi.aa napisała:

> Prosiłam już o zgłaszanie wpisów niezgodnych z regulaminem, wraz z linkiem, pod
        > adres forum@agora.pl
        > Przestań plz spamować na Pomocowych.

Faktycznie można pisać na Berdyczów.
        • kasi.aa Re: Ostatnią odpowiedź mam od Ciebie sprzed 2 lat 03.10.17, 16:44
          Sprzed tylu właśnie lat mamy ostatniego maila od Ciebie, nie wprowadzaj więc innych w błąd, bo mam wrażenie, że bardzo Ci na tym zależy. Na maile odpowiadamy. Podaj linki do zgłaszanych wpisów, na podany wyżej adres. EOT.
          • inocom Re: Ostatnią odpowiedź mam od Ciebie sprzed 2 lat 03.10.17, 17:56
            kasi.aa napisała:

> Sprzed tylu właśnie lat mamy ostatniego maila od Ciebie, nie wprowadzaj więc in
            > nych w błąd, bo mam wrażenie, że bardzo Ci na tym zależy. Na maile odpowiadamy.
            > Podaj linki do zgłaszanych wpisów, na podany wyżej adres. EOT.

Napisałaś w nim, że Ty nie przekonasz mnie, a ja nie przekonam Ciebie
            Cóż co innego nas bawi. forum@agora... jest martwe, listy tam giną bez odpowiedzi.

Możesz mi wytłumaczyć dlaczego mam słać listy na martwe konto, do którego nikt nie zagląda?

W dalszym ciągu jestem ciekawy, jak osoba wyzywająca innych od hitlerowskich zbrodniarzy (Himmler) może spokojnie i z opieką administracji, dalej uczestniczyć w życiu forumowym. Ba być jego wodzirejem.
            • snajper55 Re: Ostatnią odpowiedź mam od Ciebie sprzed 2 lat 03.10.17, 19:46
              inocom napisał:

> Możesz mi wytłumaczyć dlaczego mam słać listy na martwe konto, do którego nikt
              > nie zagląda?

Ty, gołąbek, to jak ten facet, co prosił boga o wygraną na loterii. Aż bóg mu odpowiedział: "Kup los". Ty nie piszesz bo nikt ci nie odpowiada. I masz o to pretensje. Lepiej zagraj w szachy. :)

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka