inocom 29.09.17, 21:18 Czy aby zgodnie z prawem, dopuszczalne jest doczepianie twarzy Himmlera innym forumowiczom? GW szerzy faszyzm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasi.aa Re: Forum Kraj Himmlerem żyje 02.10.17, 19:00 Prosiłam już o zgłaszanie wpisów niezgodnych z regulaminem, wraz z linkiem, pod adres forum@agora.pl Przestań plz spamować na Pomocowych. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Forum Kraj Himmlerem żyje 03.10.17, 01:36 kasi.aa napisała: > Prosiłam już o zgłaszanie wpisów niezgodnych z regulaminem, wraz z linkiem, pod > adres forum@agora.pl > Przestań plz spamować na Pomocowych. Pisałem już, że listy wysłane na forum@agora.pl giną. Tu jest po nich ślad. Jak macie problem z odpowiadaniem na te listy, to zatrudnijcie nowych pracowników. Jeśli Wam przeszkadzają fora "pomocowe" tak przy okazji w czym to forum pomaga, to je zlikwidujcie. Wracając do Himmlera. Dlaczego nie reagujecie? Totalny może wszystko? PS Pomimo zaklinania rzeczywistości PiS ma 43%. Będzie miał jeszcze więcej. Koniec z zamiataniem pod dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Ostatnią odpowiedź mam od Ciebie sprzed 2 lat. 03.10.17, 13:11 kasi.aa napisała: > Prosiłam już o zgłaszanie wpisów niezgodnych z regulaminem, wraz z linkiem, pod > adres forum@agora.pl > Przestań plz spamować na Pomocowych. Faktycznie można pisać na Berdyczów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Ostatnią odpowiedź mam od Ciebie sprzed 2 lat 03.10.17, 16:44 Sprzed tylu właśnie lat mamy ostatniego maila od Ciebie, nie wprowadzaj więc innych w błąd, bo mam wrażenie, że bardzo Ci na tym zależy. Na maile odpowiadamy. Podaj linki do zgłaszanych wpisów, na podany wyżej adres. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Ostatnią odpowiedź mam od Ciebie sprzed 2 lat 03.10.17, 17:56 kasi.aa napisała: > Sprzed tylu właśnie lat mamy ostatniego maila od Ciebie, nie wprowadzaj więc in > nych w błąd, bo mam wrażenie, że bardzo Ci na tym zależy. Na maile odpowiadamy. > Podaj linki do zgłaszanych wpisów, na podany wyżej adres. EOT. Napisałaś w nim, że Ty nie przekonasz mnie, a ja nie przekonam Ciebie Cóż co innego nas bawi. forum@agora... jest martwe, listy tam giną bez odpowiedzi. Możesz mi wytłumaczyć dlaczego mam słać listy na martwe konto, do którego nikt nie zagląda? W dalszym ciągu jestem ciekawy, jak osoba wyzywająca innych od hitlerowskich zbrodniarzy (Himmler) może spokojnie i z opieką administracji, dalej uczestniczyć w życiu forumowym. Ba być jego wodzirejem. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ostatnią odpowiedź mam od Ciebie sprzed 2 lat 03.10.17, 19:46 inocom napisał: > Możesz mi wytłumaczyć dlaczego mam słać listy na martwe konto, do którego nikt > nie zagląda? Ty, gołąbek, to jak ten facet, co prosił boga o wygraną na loterii. Aż bóg mu odpowiedział: "Kup los". Ty nie piszesz bo nikt ci nie odpowiada. I masz o to pretensje. Lepiej zagraj w szachy. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś