negativum Re: Co oznaczają poszczególne batony 20.11.23, 20:27 Można gdzieś znaleźć opisu panelu moderatora? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co oznaczają poszczególne batony 20.11.23, 21:40 Zaznaczasz wybrany wątek „ptaszkiem” i wtedy go możesz usunąć (Ty go nadal widzisz, inni moderatorzy też, zwykli użytkownicy nie), opublikować ponownie, przykleić na górze na szpilce (trzy wątki mogą tylko być przyszpilone), zamknąć (będzie widoczny, ale nie będzie można w nim pisać). Tak samo usunąć lub ponownie opublikować możesz posty w wątku, zaznaczasz w tych małych kwadracikach kiło postu. Najlepiej załóż sobie na forum u siebie wątek testowy, napisz w nim kilka postów byle jakich żeby ich nie było żal i potem usuwać, przywracaj, przypinaj, odpinaj, żeby zobaczyć jak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co oznaczają poszczególne batony 20.11.23, 22:49 panna.nasturcja napisała: > przykleić na górze na szpilce (trzy wątki mogą tylko być przyszpilone) Pozycja określa na którym miejscu wątek będzie przyszpilony. 1 jest na górze. S. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co oznaczają poszczególne batony 21.11.23, 01:32 Na żadnych z trzech moderowanych for mi to działa, przyszpilają się kolejności doczepiania. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co oznaczają poszczególne batony 21.11.23, 11:21 panna.nasturcja napisała: > Na żadnych z trzech moderowanych for mi to działa, przyszpilają się kolejności > doczepiania. Na niektórych forach nawet przyszpilanie nie działa. Pisałem o teorii, nie o praktyce. 🙂 S. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Co oznaczają poszczególne batony 21.11.23, 15:22 snajper55 napisał: > panna.nasturcja napisała: > > > Na żadnych z trzech moderowanych for mi to działa, przyszpilają się kolej > ności > > doczepiania. > > Na niektórych forach nawet przyszpilanie nie działa. Pisałem o teorii, nie o pr > aktyce. 🙂 A tak w ogóle to po co ono istnieje? Istotną informację można nadać w opisie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Co oznaczają poszczególne batony 21.11.23, 17:49 negativum napisał: > A tak w ogóle to po co ono istnieje? Żeby wątki z istotnymi informacjami były na początku listy wątków. Zwykle wątki wyświetlane są według ostatniego wpisu, więc opadają na liście i łatwo je przegapić. Na przykład kiedyś przyszpilaliśmy na początku listy skasowany wątek do komunikowania się między adminami - użytkownicy go nie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Co oznaczają poszczególne batony 21.11.23, 18:32 wariant_b napisał: > negativum napisał: > > > A tak w ogóle to po co ono istnieje? > > Żeby wątki z istotnymi informacjami były na początku listy wątków. > Zwykle wątki wyświetlane są według ostatniego wpisu, więc opadają > na liście i łatwo je przegapić. > > Na przykład kiedyś przyszpilaliśmy na początku listy skasowany wątek > do komunikowania się między adminami - użytkownicy go nie widzieli. Acha, u mnie jest inaczej. Właśnie padła 100wa dziesięć dni od założenia nowego forum. Ale pomysł z przypilaniem postów ukrytych rozważę w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Ponad 300 :) w dwa tygodnie. 25.11.23, 20:38 negativum napisał: Ponad 300 :) Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Pękło 400 :) 26.11.23, 16:00 negativum napisał: 400 Wynika z tego, że ludzie chcą rozmawiać i rozmawiają. Nie należy tylko im w tym przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Ponad 600 :) w dwa tygodnie. 27.11.23, 23:43 negativum napisał: > negativum napisał: > > > Ponad 600 :) Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: 1000 pobity 16.12.23, 01:47 negativum napisał: > W niecałe 3 tygodnie. Już prawie 1700 :) Od czegoś trzeba zacząć. Zero chamstwa, zero cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Pękło 2200 01.01.24, 13:07 A na forum kraj snajper się dalej bawi. snajper55 Re: Wiatraki niszczą Polskę 28.12.23, 15:57 yoma napisała: > Byłam pierwsza. Skasuj się 😝😝😝 Mój "pasek" jest lepszy. Bardziej TVPowski. 🤣🤣🤣 S. <*> Piszesz tak jak chce Agora i nikt cie nie blokuje. S. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co oznaczają poszczególne batony 21.11.23, 17:52 Informację tak, ale wtedy nikt nie może do niej nic dodać, a do wątków owszem. Czasem są jakieś szczególnie ważne i takie wiszą, by ni pe spadły na dół. Obowiązku nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co oznaczają poszczególne batony 21.11.23, 20:08 panna.nasturcja napisała: > Informację tak, ale wtedy nikt nie może do niej nic dodać, a do wątków owszem. > Czasem są jakieś szczególnie ważne i takie wiszą, by ni pe spadły na dół. > Obowiązku nie ma. Na emamie przyszpilone są wątki z linkami do innych wątków: forum.gazeta.pl/forum/f,567,emama.html Przyszpilanie można roznie wykorzystywać. S Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co oznaczają poszczególne batony 21.11.23, 20:10 To dość popularna opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Co oznaczają poszczególne batony 21.11.23, 22:54 panna.nasturcja napisała: > Informację tak, ale wtedy nikt nie może do niej nic dodać, a do wątków owszem. Ależ można normalnie pisać w przyszpilonym wątku, chyba że go zamkniesz. A jeśli chcesz przyszpilić skasowany (niewidoczny dla użytkowników) wątek, to należy w nim umieścić dwa posty, bo na ten pierwszy, skasowany, nie można odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś