marianna.rokita 27.04.05, 02:39 czy na Aquanecie mamy nowego admina ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23234555&a=23236142 MaR PS.Mam dosc straszenia tej Pani, ze zalatwi nam zamkniecie Aquanetu. :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blong a jakze inaczej 27.04.05, 02:45 amant miriamki /tzw. perla/ ci w ryj strzeli jesli sie nie zgadzasz, i pozniej wyjasni ze ma dostep do wszystkiego prywatnego na forum, bo on tym rzadzi jesli admini zaprzecza to tylko potwierdza ze on king jest na calym forum i cala donosicielska ferajna znow zwyciezy fuuuj :( Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita dzisiaj mnie obrazil z 5 razy dosc porzadnie.... 27.04.05, 02:48 Nie obchodza mnie jego prywatne kontakty, watpie z reszta,zeby sie przyjaznil z adminami.Nie ta klasa! Nie ta kasta! Naruszyl prawo, netykiete, regulamin i co tylko sie da. Ja to ja,w sumie przywyklam, ale wyzywa innych, ktorzy nie umieja sobie z nim poradzic. :( Odpowiedz Link Zgłoś
blong robi to juz kilka lat 27.04.05, 02:51 ale miriam ktora donosy pisze nigdy tego nie zauwazyla. pomijam megalomanska wizje perly /ja wszystko wiem/, mysle ze dla adminow tez to bylo zero na ktore uwagi nie zwracali /tak jak inne sceptyki ktore lubia donosy pisac/ Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita kazdy pisze donosy prawie, jeno nie kazdy sie do 27.04.05, 02:53 tego przyznaje :) A oto troche prawa : W innych przypadkach mamy do czynienia z pomówieniem lub znieważeniem: Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego. Art. 213. § 1. Nie ma przestępstwa określonego w art. 212 § 1, jeżeli zarzut uczyniony niepublicznie jest prawdziwy. § 2. Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut służący obronie społecznie uzasadnionego interesu; jeżeli zarzut dotyczy życia prywatnego lub rodzinnego, dowód prawdy może być przeprowadzony tylko wtedy, gdy zarzut ma zapobiec niebezpieczeństwu dla życia lub zdrowia człowieka albo demoralizacji małoletniego. Art. 214. Brak przestępstwa wynikający z przyczyn określonych w art. 213 nie wyłącza odpowiedzialności sprawcy za zniewagę ze względu na formę podniesienia lub rozgłoszenia zarzutu. Art. 215. Na wniosek pokrzywdzonego sąd orzeka podanie wyroku skazującego do publicznej wiadomości. Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary. § 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita komentarz do przepisow: 27.04.05, 02:55 Uzyskane dzieki uprzejmosci forumowicza Kir'a. "Pomówienie to najkrócej posądzenie osoby (przypisanie jej) własciwościwości, które są ujemnie oceniane przez społeczeństwo.Może ono mieć formę określonego zarzutu,krążącej pogłoski albo tylko wiadomości,które dają dopiero podstawę do wyciągnięcia wniosków o charakterze zarzutu przez osobę,która jest informowana. Postępowanie lub właściwości muszą być tego rodzaju,że mogą <ale nie muszą> narazić pokrzywdzonego na utratę zaufania niezbędnego w danym zawodzie,na danym stanowisku,w danym rodzaju działalności albo poniżyć go w opinii publicznej.Dla bytu tego przestępstwa nie jest więc konieczne wystąpienie skutku,jest to przestępstwo formalne.Wystarczy sam fakt,że taki skutek mógłby wystąpić.Wyobraźcie sobie np.sexgwiazde,ktora posadza sie o uprawianie zoofilii,badz pedofilii. Znieważenie natomiast to działanie polegające na takim zachowaniu,które uwłacza godności osobistej znieważonego.Znieważyć można słownie,pisemnie lub gestem.Przestępstwo to może zostać popełnione zarówno w obecności osoby znieważonej jak i podczas jej nieobecności np. publicznie albo w taki sposób aby zniewaga dotarła do zainteresowanego np.zniewaga wypowiedziana w obecności osób trzecich utrzymujących kontakt z pokrzywdzonym. Zarówno POMÓWIENIE jak i ZNIEWAŻENIE ścigane są z oskarżenia prywatnego.Cóż to oznacza? Oznacza to ni mniej ni więcej,że aby takie postępowanie mogło się toczyć należy opłacić jego koszty.Jest stała taksa,nie wiem ile ona wynosi, chcecie się sądzić to dowiedzcie się w Sądzie który jest pod ręką" Dodaje od siebie : mozna przeprowadzic przewod karny. Odpowiedz Link Zgłoś
blong czy slowo kazdy jest na miejscu ? 27.04.05, 03:00 nawet z towarzystwa milosnikow donosicielki miriam i ubeka sceptyka, przynajmniej siodemka i luka sie chyba osobiscie nie zaangazowali w zadne donosicielstwo /oczywiscie tych moralizatorow trudno znalezc jako potepiajacych ubecki proceder, i dystansujacych sie od kolegow z ub/. pomijam innych ludzi ktorych donosy pisac tez nie widzialem. cale sie oczywiscie odnosi glownie do tego forum, bo na temat realu raczej malo wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita slowo "prawie kazdy" 27.04.05, 03:22 Widzisz mnie tez mozna zaliczyc do donosicieli, bo bez wahania klikam na kosz, i nie uwazam, by bylo to cos zlego. Szczegolnie jak Perla pisze o ludziach "szmato, spier..""kropekuk to twoj alfons ". A propos Kropka, to nie zadna Gabi C. jeno dziennikarz, korespondent,do jednej z bardziej konserwatywnych gazet w Anglii.Nawiasem mowiac red nacz GW, tez tam czasem pisuje podobno. Znamy sie osobiscie z Kropą. Odreagowywuje po prostu na forum, i wkurzaja go "moherowe bereciki". Albo tez klikam na kosz, jak pojawia sie walecc1, minotaurus, volm, agneswl,gni,gnni,al_an.ski, newsrum czyli ciagle jedna i ta sama osoba. Nie uwazam zeby bylo to cos nagannego.My,mlode pokolenie mamy inny stosunek do "donosow"niz wy stare.To cos w rodzaju powinnosci spoleczenstwa obywatelskiego.Mlodzi nie wahaja sie przed zlapaniem za telefon, jesli zalozmy sasiad rozwala samochod policyjny, albo Perla mowi biednej owcy_czarnej "spierd...","szmato".Ja mam 26 lat, 3 swoje firmy,(teraz 4 w perspektywie bliskiej) uwazam, ze cos robie pozytecznego.Skoro np. daje zarobic kilkudziesieciu ludziom miesiecznie.I nie beda tacy jak wyzej wymienieni, psuc mi ani humoru, ani interesow, ani marki.Wiec bez wahania korzystam z kosza. Sprobuj mnie zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita PS. 27.04.05, 03:27 Ps.Faktem jest, ze kropa czasem zbiera tu materialy.I nic w tym zdroznego. Ja tez zbieralam, prowokowalam itd. Z tym ze do zydowskiej gazety :) Jestem upowazniona do udzielenia tej informacji o Kropekuk. Odpowiedz Link Zgłoś
blong moja droga 27.04.05, 03:27 ja oceniam tylko i wylacznie pewne towarzystwo i jego reakcje gdybym mial umiescic to co napisalas w ocenie, to jestem pewny ze ze strony tej ferajny bym sie spotkal z reakcja "ty jestes o takich i takich pogladach i jestes z tego powodu paskudny kapus" ich samych oczywiscie taka ocena nie dotyczy btw. zauwaz jak "gentelman" perla zarzucil patience donosicielstwo, widzialas taki zarzut w stosunku do kochanki miriam czy kumpla sceptyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: moja droga 27.04.05, 03:37 Nie widzialam.Oczywiscie,ze nie widzialam.Znajomych tez od "kurew"i "prostytutek"i od "psychicznych"nie wyzywal.Nie uzywal tez ich danych personalnych,co jest ewidentnym przykladem lamania regulaminu. Slabo mi sie robi.Zaluje, ze mnie czasem tez nerwy ponosza. No ale dzisiaj, raczej staralam sie "smiac" i "nabijac", niz wsciekac. Kurcze wiem,ze ban dla niego to ostatecznosc,ale .... po prostu wielkie ale. Z reszta admini sami ocenia. Nie moze byc tak,ze jednym wolno wyzywac a innym nie. Jestesmy rowni wobec prawa. Znikam teraz, bo zawalilam robote, swit tuz tuz, a ja musze cos skrobnac waznego.No i obiecalam sobie,ze skoncze hehe cos malowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
blong Re: moja droga 27.04.05, 03:57 tu jest to co na tym portalu jakos funkcjonuje, maja ustalone zasady, ale wzgledem zasad istnieja rowni i rowniejsi, tak bylo, tak jest i obawiam sie ze tak i bedzie z jednym malym ale w pelni akceptuje prawo wlasciciela do jego wlasnosci /tyle ze przynajmniej powinien - w ramach uczciwosci - to jakos zakotwic w regulaminie, naprz. formulacja "netykieta i caly ten belkot ponizej dotyczy tylko niekotrych osob"/ Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita mam cicha nadzieje, 27.04.05, 04:53 ze netykieta i regulamin jednak obowiazuja.Jak ja pisze cos versum JSM,bo juz mi nerwy puszczaja post leci, jak JSM pisze cos szkalujacego mnie post tez leci.Rzecz w tym, jak dlugo obrazliwe posty wisza na forum.Czy wylatuja zaraz po zgloszeniu, albo niestety tez czekaja na wyrzucenie 6 godzin. Np. w nocy brakuje moderatora. Chocby dyzurnego spolecznego,rotacyjnie. Np. raz adminuje Aes ze "Znaczkow", raz z forum "Francja"itd.I odpowiada za to glowa,przed zawodowym adminem. Why not? Ceterum censeo : na takie rzeczy,jakie czyni Perla nie wolno pozwalac, nawet jesli ktostam, kiedystam, z kimstam przyjaznil/przyjazni.Podejrzewam,ze kumpel tez dostaje ostrzezenie, "nie pisz tak a tak,bo mimo naszej znajomosci, bede musial/musiala cie zabanowac".To logiczne. Chociaz nie sadze, by admini przyjaznili sie z kims kto na wstepie pisze "jestes nikim","kur...","prostytutka", "ten, tamten to twoj alfons", "odpelznij". Dobra wracam do roboty.Ptaki za oknem wieszcza dzien a ja zapycham. :( Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita wlasnie admini, czy mozecie sie odniesc do postu 27.04.05, 04:59 powyzej? pod tytulem "mam cicha nadzieje":)? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: w sprawie danych personalnych 27.04.05, 10:20 Czyż to nie Kropa właśnie w prawie każdym poście nie wypisuje nazwisko pewnej osoby w ogóle na forum nie piszącej, ale związanej u osobami na forum piszącymi? Uważasz, że to jest w porządku? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: proszę bardzo 27.04.05, 10:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23141288&a=23141371 To tylko przykład. Więcej nie mam czasu szukać, ale był taki czas, kiedy Kropa pisał to nazwisko pod prawie każdym postem Perły. Pozdr. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: proszę bardzo 27.04.05, 10:50 nie omieszkam spytac co autor mial na mysli :) i dam odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Gdyby mnie kto pytal... 27.04.05, 05:21 Jestem przeciwna banom, donosom, aesom, rotacyjnym dyzurnym cenzorskim, procesom sadowym z powodu pyskowek na forum, a takze przeciwko wymienianiu mojego nika w dyskusjach na fom w dyskusjach na te tematy. Perla mi tylko probowal podskoczyc, ale donosicielem nie nazwal, z tego prostego powodu, ze w calej swojej karierze nie mialam takiego watpliwego zaszczytu. Nawet kosza unikam. Przedostatni raz jak klikalam, to juz dawno temu, na posty, w ktorych pewna wytworna dama wymienila imie nazwisko oraz miejsce pracy zony forumowicza, do ktorego palala szczera miloscia blizniego. To juz chyba mozna liczyc w miesiacach? A ostatni raz - na poczatkowe posty pacyny roztoczanskiej. Nie za pacynowanie bynajmniej, tylko za puszczanie duzej ilosci jednakowo brzmiacych postow z najwyzsza dozwolona na portalu predkoscia. Pacyna przestala spamowac, ja przestalam klikac. W obu przypoadkach wczesniej jasno i wyraznie rozmawialam z tymi osobami usilujac je przekonac, zeby przestaly. A ten post zawieszam na wszelki wypadek, bo zostalam wymieniona w dyskusji o banie. Zarowno Perla jak i Miriam mocno przegrzali, owszem. Nie mam zadnych uwag, jesli ktos klika na kosz, zreszta sie nawet temu specjalnie nie dziwie. Ale ban jest cenzura prewencyjna. Jesli komus ktos mocno dopiekl, to faktycznie, sady sa dla ludzi. Kazdy wie sam najlepiej, na ile sie czuje urazony i sam podejmuje decyzje. Tyle ze sad dotyczy tego co bylo, a ban - tego co byc moze, ale nie musi. Oddaje wiec glos przeciw banom. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita a ban odstrzegawczy np. na tydzien? 27.04.05, 05:34 by miec czas na ochloniecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: a ban odstrzegawczy np. na tydzien? 27.04.05, 05:47 Wypowiedzialam sie wyraznie. Jestem przeciwko cenzurze prewencyjnej. Jestes jedna z osob, ktorym Perla ublizal w sposob wysoce chamski i od dawna, wiec sie specjalnie nie dziwie ze masz dosyc. Niemniej zaprowadzanie cenzury prewencyjnej zawsze jest niezdrowe z tego prostego powodu, ze to prewencja a nie post factum. Nie dziwie sie klikaniu na kosz, sama tego nie robie, ale nie potepiam, jak ktos inny klika na posty ewidentnie wulgarne i naruszajace netykiete. Ale prewencja - nie. Jesli bardzo ci zepsul samopoczucie, rzeczywiscie idz do sadu. Najpierw mu jasno i wyraznie powiedz, ze to zrobisz. Daj mu czas wlasnie na ochloniecie, a jesli sie nie uspokoi, to to zrob. Bez awantur na forum, wystarczy byc konsekwentnym. To samo dotyczy tego drugiego mlotka. Puszczaja ci nerwy? A po co czytasz? Mozesz go wygasic, mozesz tez oddac sprawe do sadu. Lepsze to, niz ciagnace sie tygodniami pyskowki i dyskusje o banach. pozdrawiam, wybacz, nastepnych postow nie przeczytam bo mam jakies zajecie w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita wyjasnienie for all (tez do adminow ) 27.04.05, 06:35 Nie lubie sadow z zasady.Wiec, nie wiem.Nie jestem pieniaczem, jak pewnien niegdys znajomy pan,i nie latam do sadu. Poczekam spokojnie.Moja cierpliwosc w takich sprawach jest ogromna. Heh czasem latami gromadzi sie material dowodowy...Ja Perle ostrzeglam, ze bede wnioskowac o bana,kropekuk tez: Odpowiedzial mi na to tak : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23234555&a=23237037 kropa Autor: perla Data: 27.04.2005 02:20 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- ty przekroczyłeś wszelkie normy tu. Wstrząsnęła tobe informacja jak Kacxanow z gimy wyleciała na zity pysk. Coż chcesz kropa, taka prawda jest. A teraz kropa jak resztki honoru i fantazji masz to zakład proponuję. O 2 tys, euro. Chyba stać cię grzebiący w śmieciach na taką sumę? Otóż jak mnie zabanują na twoj wniosek to ja ci płacę te nedzne 2000 euro, a jak nie, to ty na piśmie obiecasz, iż zaczniesz po sobie spuszczać wodę w kiblu właśnie. Przyjmujesz zakład czy boisz się? Niemniej jednak uwazam, ze przydaloby sie, zeby z wlasnej kieszeni zaplacil owe 2 tys, o ktorych wpominal, na np, akcje Pajacyk.Taki czlowiek nabiera szacunku do slowa. A MOWIENIE, ZE BEDE ROBIL CO CHCIAL A I TAK NA WNIOSEK KROPKA MNIE NIE ZABANUJA, JEST SZCZYTEM BEZCZELNOSCI. Ostrzeglismy go tez wlasnie, ze pojdziemy do sadu jak nie przestanie, chociaz uczynie to bardzo niechetnie,oto co odpowiedzial : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23234555&a=23237189 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23234555&a=23237216 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23234555&a=23237206 A na deserek jego co pikantniejsze wypowiedzi na forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23234555&a=23236774 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23234555&a=23236907 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23028439&a=23030318 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23234555&a=23236862 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23016157&a=23024644 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23016157&a=23025093 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23126763&a=23145771 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23234555&a=23236809 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23204915&a=23204915 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23126763&a=23144658 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23204915&a=23221662 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23141288&a=23142757 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23169830&a=23173486 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23126763&a=23146175 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23141288&a=23141758 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23141288&a=23142493 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23141288&a=23143744 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23145751&a=23146050 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23126763&a=23136687 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23126763&a=23130611 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23126763&a=23145551 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23126763&a=23145971 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23028439&a=23032856 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23016157&a=23021979 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23016157&a=23024265 na razie tylko tyle znajde wiecej pozniiej "kulturalnych,milych,zgodnych z netykieta i regulaminem" postow Perly. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:manka nie boj sie 27.04.05, 09:13 Tebe nie zamlknie ci szambonetu, bedziesz sie mogla , wuklocac ze swojm alfonsem jeszcze dlugie lata. Kropa bedzie ci gorliwie sekundowal, tymi swoimi jednozdaniowymi poscidlami. Przeciez po to Tebe zlikwidowal FA , by stworzyc wam przytulne gniazdko. Czy zostal juz prezesem partii koronkowych stringow? Czy zostal tylko zastepca kretyna52, w kazdym badz razie zasluzyl sobie. Absolutnie Tebe nie kasuj szambonetu, powinienes go wystawic na strone glowna jako wasze sztandarowe forum. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita no a teraz to jest zabawa na calego 27.04.05, 10:38 Kolezanka miriamfirst_ zapowiada wyciecie watku. No wiec, rzeczywiscie ma uprawnienia nowego Admina :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23234555&a=23244616 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita nawet hasz napisal,ze to zwykly cham : 27.04.05, 11:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23179525&wv.x=2&a=23241771 Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: wyjasnienie for all (tez do adminow ) 27.04.05, 12:23 Jeżeli widzisz na forum posty, które naruszają regulamin - zgłoś je nam. "Kosz" działa szybko :) W sytuacji, kiedy odpowiadasz na wypowiedzi trolli i przechodzisz do personalnych ataków: a) prowokujesz ostrzejsze wypowiedzi b) sama stajesz się trollem To co Ty, Twoi wrogowie i Twoi sojusznicy zrobiliście z FA to Wasza zasługa, jeżeli nie potraficie zachowywać się na poziomie, ani używać narzędzi do moderacji to może warto abyście się wszyscy zastanowili nad tym po co piszecie na forum i co to Wam daje. - a także nad tym, co sądzą o Was normalni użytkownicy portalu. j/a Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: wyjasnienie for all (tez do adminow ) 27.04.05, 12:31 jabbur napisał: > Jeżeli widzisz na forum posty, które naruszają > regulamin - zgłoś je nam. "Kosz" działa szybko :) > > W sytuacji, kiedy odpowiadasz na wypowiedzi trolli > i przechodzisz do personalnych ataków: > a) prowokujesz ostrzejsze wypowiedzi > b) sama stajesz się trollem > > To co Ty, Twoi wrogowie i Twoi sojusznicy zrobiliście z FA > to Wasza zasługa, jeżeli nie potraficie zachowywać się > na poziomie, ani używać narzędzi do moderacji to może > warto abyście się wszyscy zastanowili nad tym po co > piszecie na forum i co to Wam daje. > - a także nad tym, co sądzą o Was normalni użytkownicy portalu. > > j/a Zaraz, zaraz, kto co zrobil z FA?Wystarczy porownac stare watki z tym co sie dzieje teraz. Tebe myslal o zmianach ponoc od dawna, w w jeden weekend te zmiany przeprowadzil, zmieniono nazwe forum na zyczenie kilku forumowiczow, niezbyt wlazsciwie sie na FA udzielajacych, w tej chwili traktuja te forum jak forum prywatne. Moze czas sie obudzic szanowni admini. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita taaaak 27.04.05, 15:42 przeciez juz jest nowy watek o tym samym. Bynajmniej nie zalozony przez moje stronnictwo..... I tak w kolo Macieju........ Odpowiedz Link Zgłoś
blong Re: Gdyby mnie kto pytal... 27.04.05, 12:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=23234555&a=23236535 Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Admini, czy mamy nowego Admina na FA? 27.04.05, 12:04 Rozumiem, że chodzi Ci o moderatora społecznego? Nie, póki co nie macie - posty są sprawdzane po zgłoszeniu ich do nas kosz/poczta. j/a Odpowiedz Link Zgłoś