perla 31.07.05, 12:37 to proszę Administrację, aby nie dawali mi tego niebieskiego znaczka właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 31.07.05, 12:42 Pierwszy raz zgadzam sie z wnioskiem Perly. Ja rowniez prosze o nie dawanie mi juz niebieskiego znaczka,bo nie chce byc w jednym szeregu z Prezu. Patrz post moj, o tutaj : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=27144827 Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 31.07.05, 12:46 Ten obrzydliwiec zmienił sobie chyba nick na "kierwonik" Poobserwujmy.. Uszanowanie dla Perły:) Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 31.07.05, 14:27 Wypraszam sobie te epitety w moim kierunku. Takiego tonu dyskusji komentował nie będę, proszę tylko o przynajmniej lekką zmianę nastawienia do mnie, wasze wypowiedzi są najzwyklej niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 14:57 > wasze wypowiedzi są najzwyklej niesmaczne. Ty najczęściej wypowiadasz sie o swoim członku. Czy ma to jakiś związek ze smakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 01.08.05, 00:02 zapytaj o to moją kobietę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 01.08.05, 00:45 Jak mam rozmawiac z twoja ręka? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita post scriptum et factum 31.07.05, 12:44 "Madrego" Perlo, w tym przypadku oznacza odpowiadajacego regulaminowi i netykiecie i bedacego po linii. Madrosc to zupelnie inna kwestia. To nie forumowy zbior przepisow. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: post scriptum et factum 31.07.05, 16:34 marianna.rokita napisała: > "Madrego" Perlo, w tym przypadku oznacza odpowiadajacego regulaminowi i > netykiecie i bedacego po linii. Madrosc to zupelnie inna kwestia. To nie > forumowy zbior przepisow. i kto to mowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 31.07.05, 14:23 Pisz na FoM niezalogowany, to wtedy ptaka nie dostaniesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
perla i popatrz Basiu jak wycinając czyjś post 31.07.05, 19:36 wypaczono układ w wątku tym. Teraz trzeba chyba eksperta z niebieskim ptakiem aby wytłumaczył do kogo pisałaś właśnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx no wlasnie( i apel do admina) IP: *.acn.waw.pl 31.07.05, 20:05 kiedys byl taki dobry zwyczaj na forum,ze nie wycinano postow ,cieto tylko ich tresc-ostatnio to sie zmienilo i jak widac powoduje nieporozumienia rozumiem,ze poniewaz jest to tworcze rozwiniecie prowadzenia porzadkow na forum wymyslone przez Jabbe,to nie bedzie mozna przywrocic starego sposobu ingerencji nozyc cenzorskich. W takim razie proponuje wiec ciecie wszystkich odpowiedzi na ten znikniety post,przywroci to przynajmniej logike wypowiedzi w niektorych watkach Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: no wlasnie( i apel do admina) 31.07.05, 21:04 > W takim razie proponuje wiec ciecie wszystkich odpowiedzi na ten znikniety > post,przywroci to przynajmniej logike wypowiedzi w niektorych watkach to raczej niemozliwe. Nawiasik z kropkami powinien jednak zostac. W tym watku, ala autora, jest oczywiste, ze nie do niego pisalam, ale w innych watkach moze przy okazji takiego wycinania rozpetac sie jakas awantura. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: no wlasnie( i apel do admina) 31.07.05, 21:17 ja wiem ale myslisz ze Jabba to wie?? nie jest to pierwsze jego usprawnienie na tym forum(znikanie postow w srodku watku),ale kazde kolejne jest glupsze od poprzedniego Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: no wlasnie( i apel do admina) 31.07.05, 21:34 Sorry, Kixx :) jasne:) nie doczytalam miedzy wierszami. Powiem prosciej - wyciac wszystko, oprocz postu autora! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: no wlasnie( i apel do admina) 31.07.05, 21:40 o o o my forumowicze osiagnelismy consensus i co na to nasz kochany Jabba? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: no wlasnie( i apel do admina) 31.07.05, 21:48 Ja się zgadzam Pod warunkiem, że administracja agorowe dyby na widoku postawi. Kara buda musi być, my nie Wyszków, żeby jednemu bydlakowi się dać zdominować. I nie udawajmy, że to deszcz pada. To nie deszcz, to gó... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: i popatrz Basiu jak wycinając czyjś post 31.07.05, 20:53 rzeczywiscie. Wyglada tak, jakbym do Ciebie tamten post pisala :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: i popatrz Basiu jak wycinając czyjś post 31.07.05, 21:10 To było do mnie. Wykropkuję, bo dostałam reprymendę pisemną PS. Starej daty jestem i nie rozumiem pojęcia masochizm. Natomiast pojęcie estetyki,przyzwoitości i dobrego wychowania - owszem, tak. **** ja - do ..tfu :( won ś...o. Uszanowanie dla Pana Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: i popatrz Basiu jak wycinając czyjś post 31.07.05, 21:44 jaa_ga napisała: > Natomiast pojęcie estetyki,przyzwoitości i dobrego wychowania - owszem, tak. Trudno pojac jak wytrzymujesz tak dlugo na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: i popatrz Basiu jak wycinając czyjś post 31.07.05, 21:44 basia napisała: > jaa_ga napisała: > > > Natomiast pojęcie estetyki,przyzwoitości i dobrego wychowania - owszem, t > ak. > > Trudno pojac jak wytrzymujesz tak dlugo na forum. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: i popatrz Basiu jak wycinając czyjś post 31.07.05, 21:51 Ponieważ wiem, że większość użytkowników wg takich samych zasad chowana. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 01.08.05, 11:37 Nie da rady. Nawet mnie nie posłuchali, kiedy na wszelki wypadek o to poprosiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 01.08.05, 19:49 perla napisał: > to proszę Administrację, aby nie dawali mi tego niebieskiego znaczka właśnie. > ja mysle przyjacielu, ze napisanie czegos madrego absolutnie ci nie grozi. mozesz spac spokojnie, a jak sie wyspisz popracuj nad szykiem wyrazow w zdaniu. wlasnie ! ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 01.08.05, 22:05 perlisty napisał: > perla napisał: > > > to proszę Administrację, aby nie dawali mi tego niebieskiego znaczka właś > nie. > > > > ja mysle przyjacielu, watpie by sie ktos przyjaznil z taka upierdliwa i glupia pacynka. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 01.08.05, 22:35 messja napisała: > watpie by sie ktos przyjaznil z taka upierdliwa i glupia pacynka. I tu się bardzo mylisz, Messjo. Otóż ciulisty ma bardzo liczną rodzinę (np. jednojajowe bliźnięta klops wraz z centre.gravity). A daleki kuzyn landkretyn? A amigosany i reszta jednokomórkowców? Wszyscy bardzo zżyci są. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 01.08.05, 23:07 messja napisała: > watpie by sie ktos przyjaznil z taka upierdliwa i glupia pacynka. fakt, perla jest nieco upierdliwy, ale ta upierdliwosc, to nic - jest niegramotny. sama widzisz jak on tragicznie buduje zdania. mimo wszystko przyjaznimy sie, dzieki mnie zdal egzamin do zst (zasadniczej szkoly tapicerskiej, a podszkole go tak, ze kto wie - moze i mature mu sie uda zrobic. rachuje calkiem niezle, gorzej z jezykiem polskim, ale przyjaciele mu pomoga. usciski messjo.... ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 02.08.05, 14:10 perlisty napisał: > > fakt, perla jest nieco upierdliwy, ale ta upierdliwosc, to nic - jest > niegramotny. w porownaniu z perla to ty jestes niegramotny. zbawny jestes zupelnie w inny sposob niz ci sie wydaje: poprawiajac perle sadzisz prawdziwe byki, kiedy on bawi sie przewaznie forma. dlatego jestes nie tylko upierdliwy, nudny ale i zalosny. nic dziwnego ze perla cie ignoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 02.08.05, 15:59 widzisz messjo, problem polega na tym, ze on niestety nie bawi sie forma. byc moze srodowisko, w ktorym dojrzewal i to, w ktorym zyje nie nauczylo go prawidlowych wzorcow. jest posmiewiskiem forum, jego grafomanskie popisy budza zdumienie nie tylko na aquanecie, a wystarczy odrobina samozaparcia i pracy nad soba. ja, jako jego przyjaciel szczerze mu wspolczuje i staram sie naprowadzic go na droge zwana polszczyzna, dlatego moze ci sie wydawac, ze jestem upierdliwy, ale to wszystko dla jego dobra. jest nieco przytepawy, ale dosc ambitny, moze cos z tego bedzie. zatroskany perlisty ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 02.08.05, 22:04 perlisty napisał: > jest posmiewiskiem forum, nie to ty jestes bo poprawiajac go sadzisz znacznie wieksze byki, co juz ci na innym forum wytknieto. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 02.08.05, 23:48 jestes widze zupelnie na bieRZaco (c by Misja) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 03.08.05, 13:40 aniela napisała: > jestes widze zupelnie na bieRZaco (c by Misja) ale sie pollak zdziwi kiedy zobaczy stara aniele znowu w akcji. twierdzil wlasnie, ze ta juz nie pisuje na forum. zdziwi sie tym bardziej, ze to aniela zakazywala mu bicia piany:) jak to mowi pan pendzelek: ja tam lubie moje torbiszony:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 03.08.05, 17:39 messja napisała: > ale sie pollak zdziwi kiedy zobaczy stara aniele znowu w akcji. twierdzil > wlasnie, ze ta juz nie pisuje na forum. zdziwi sie tym bardziej, ze to aniela > zakazywala mu bicia piany:) jak powiedzial deleuze: tak z nieba na ziemie zlądowal w jeleniej. > jak to mowi pan pendzelek: ja tam lubie moje torbiszony:) jak twierdzil sokrates: coz. kazdy ma taki wzor na jaki zasluguje. Wy (M&P_p)jestescie w ciapki i na dobre zakonczenie motto z platona: kto gra ten przegrywa. Tylko sie nie łam. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: gdybym napisał kiedyś coś mądrego na forum ty 03.08.05, 21:57 aniela napisała: > jak twierdzil sokrates: coz. kazdy ma taki wzor na jaki zasluguje. > Wy (M&P_p)jestescie w ciapki lal! ale mi dogadalas! uwaga! teraz bedzie dowcip na tym samy poziomie: a ty w paski. wiezienne:) > > i na dobre zakonczenie motto z platona: kto gra ten przegrywa. Tylko sie nie > łam. lal po raz drugi! mocne masz docinki. tylko nie znikaj znowu na zbyt dlugo bo bede musiala zalozyc gramatycznie poprawnie skonstruowany watek pt:" gdzie aniela - moj wierny torbiszon:)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy wiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:09 co robiła Aniela jak jej tu nie było! aniela napisała: > jak powiedzial deleuze: tak z nieba na ziemie zlądowal w jeleniej. > [...] > jak twierdzil sokrates: coz. kazdy ma taki wzor na jaki zasluguje. > Wy (M&P_p)jestescie w ciapki > [...] > i na dobre zakonczenie motto z platona: kto gra ten przegrywa. Tylko sie nie > łam. Przeczytała coś w stylu 'sto cytatów na każdą okazję'. Z drugiej strony też szczwana bestia z tej Anieli, tak se to babeczka wykombinowała. Ale z drugiej strony chyba pisała w stresie (pewnie po lekturze Deleuze). Zawsze wszystko takie wyważone, zawsze małymi literami (całe szczęscie że nie jest purystką językową, bo to ponoć niezgodne z ortografią) no i bez polskich znaków (też niezgodne z ortografią), a tu taki rarytas: "kto gra ten przegrywa. Tylko sie nie łam." [(C) Aniela] Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wiem! 03.08.05, 22:28 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > > "kto gra ten przegrywa. Tylko sie nie łam." [(C) Aniela] ja tam sie nie czepiam takich pierolowatych szczegolow ale gdyby aniela tedy przechodzila to... ...tego prawda. to aniela napisala. kiedy ostatnia purystka siegnela bruku kto mi bedzie przewodnikiem, matka i nauczycielem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: wiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:38 > [...] kto mi bedzie przewodnikiem, matka i nauczycielem? yyyyy.... Skoro nie Aniela to może S.o...nik? (słownik będzie Ci przewodnikiem) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wiem! 03.08.05, 23:00 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > > [...] kto mi bedzie przewodnikiem, matka i nauczycielem? > > > yyyyy.... Skoro nie Aniela to może S.o...nik? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > (słownik będzie Ci przewodnikiem) e. slownik nie bedzie sam za mna chodzil ani bil piany. nie mowiac juz o tym, ze slownik nie steskni sie za mna nagle i nie zalozy dla mnie watku. a aniela to wszystko potrafi. i jeszcze wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wiem! 04.08.05, 11:26 dla MEssji cytat z kartezjusza: Idzie grzes przez wies. smieci ciurkiem sypią sie za grzesiem Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wiem! 04.08.05, 14:52 aniela napisała: > dla MEssji cytat z kartezjusza: Idzie grzes przez wies. smieci ciurkiem sypią > sie za grzesiem widze anielo,ze "Tylko sie nie łam" to twoja dewiza bez wzgledu na to ile razu juz podobno skobczylas:) mam nadzieje wiec, ze ci nie zabraknie "glebokich" mysli i sentencji bo do setki jeszcze daleko. zostan z nami zlota ty nasza i pamietaj: "Tylko sie nie łam":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: wiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:32 "kuj po tej linii" (jak mawiał Sofronow) Odpowiedz Link Zgłoś