Gość: bolo IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.04, 22:40 Cytujesz fragmenty w ktorych paru ZYDOW udaje ze oskarza rzad PL I co z tego ?????? Gdzie tu pisze ze USA USA USA oskarza POLSKE ? NIGDZIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe Re: BALLEST KRETYNIE IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.04, 22:46 USA=Israel=USA Adolf-KRETYNIE ile masz lat?W przedszkolu was tego nie ucza???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: BALLEST KRETYNIE IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.04, 22:48 wiesz Pepe Pisa Studie ci sie klania chyba ze tylko Slazacy sa takimi debilami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: BALLEST KRETYNIE IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.04, 22:46 wiesz ballest , byles oslem i nim pozostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dennis Re: BALLEST KRETYNIE IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.04, 22:19 Nie wysilaj sie osle ballestowy na madre komentarze . Ja wiem co ty uwielbiasz. Wielkie tytuly i aby twoj watek byl na samej gorze. I drazni cie ze ktos sie taba bawi .Tupiesz nozkami . ´zakladasz nowe watki ktore i tak sa bez argumentow. Zaden z twoich cytatow nie obronil twojej tezy ze USA pomawia polske za obozy. Wiec zaczynasz rozmydlanie . Ale ja lubie pluc ci w hitlerowska morde .poprostu lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: BALLEST KRETYNIE IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.04, 22:34 pofutrujam cie osle na zdrowie. widzisz ballest , ja wiem co ty lubisz . to nie musi miec sensu co piszesz , byle tworzyc nowe watki . no to wklejaj dalej osle . Odpowiedz Link Zgłoś