Dodaj do ulubionych

Pytanie do administracji

10.08.06, 11:39
Dlaczego usunelisci post, w ktorym cytuje forumowiczke z Izraela uwazajaca, ze
3- i 4-letnie dzieci arabskie "trzeba" zabijac, zeby "samemu nie zginac"?
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: Pytanie do administracji 10.08.06, 11:43
      :)))))
      • goldbaum Re: Pytanie do administracji 10.08.06, 11:47
        :)))))

Skopiowalem sobie ta zydowke mowiaca 60 lat po Holocauscie o arabskich dzieciach
        to samo, co o zydowskich dzieciach mowili Heydrich i Himmler - ale potajemnie.
        Bo wiedzieli, ze narod niemiecki nigdy by tego nie poparl.

W izraelu jak widac sprawy maja sie calkiem inaczej.

:-)))))))
    • sempiasty to pytanie do administracji Busha ? 10.08.06, 11:45
      fakt - jak coś nie gra
      to oni zaraz sa podejrzani :)
      • goldbaum Nawet na to forum potrzeba minimum inteligencji 10.08.06, 11:47
        Ty tym minimum nie dysponujesz.
        • dana33 Re: Nawet na to forum potrzeba minimum inteligenc 10.08.06, 11:55
          widzisz, drzewiecki..... ty zmanipulowales moja odpowiedz i wyszlo zupelnie cos
          innego niz ja napisalam. to jest nie tylko manipulacja, ale i podjudzanie do
          nienawisci. dlatego poleciales. i tak musisz miec niezle fory u adminow, ze nie
          kasuja kazdej twojej manipulacji.... :))))
          • goldbaum Re: Nawet na to forum potrzeba minimum inteligenc 10.08.06, 13:26
            dana33 napisała:

> ty zmanipulowales moja odpowiedz i wyszlo zupelnie cos innego niz ja napisalam.

A coz takiego "innego" moze wyjsc z opowiesci o 3- i 4-letnich dzieciach, ktore
            "oczywiscie trzeba zabic" bo sie je "trenuje" w rzucaniu granatem?

Coz "innego" moze wyjsc z objasnien, ze okazywanie "humanizmu" i "litosci" wobec
            tych dzieci nie jest "alternatywa" bo od tego sie samemu zginie?

• kazuyoshi78 Re: Nawet na to forum potrzeba minimum inteligenc 11.08.06, 14:26
            > ty zmanipulowales moja odpowiedz i wyszlo zupelnie cos
            > innego niz ja napisalam. to jest nie tylko manipulacja, ale i podjudzanie do
            > nienawisci.

Za to z twoich wypowiedzi to sama miłość przebija :)

Uważaj lepiej, bo do wyzwolenia Jerozolimy przez Arabów już coraz mniej czasu
            zostało :)
        • sempiasty tak, tak! i w dodatku jestem bez serca 10.08.06, 11:58
          kiedy tylko spotykam na ulicy
          małe, pokręcone, czerwone goldbaumki
          rozdeptuję je z lubością
          pozostawiając na chodniku tłuste plamki....

• z_daleka Re: tak, tak! i w dodatku jestem bez serca 10.08.06, 12:08
            mnie byloby szkoda obuwia...
            • snajper55 Re: tak, tak! i w dodatku jestem bez serca 10.08.06, 13:30
              z_daleka napisał:

> mnie byloby szkoda obuwia...

Takich rzeczy się nie rozdeptuje. Takie rzeczy trzeba sprzątać. W
              cywilizowanych krajach są nawet do tego specjalne szufelki i torebki. W Polsce
              niestety jeszcze takiego porządku nie ma i poniewierają się takie rzeczy na
              chodnikach i trawnikach a także na forach.

S.
              • goldbaum Re: tak, tak! i w dodatku jestem bez serca 10.08.06, 13:45
                No snajper, znow dales z siebie doslownie wszystko... Szkoda tylko, ze jak
                zwykle maksymalnie po stronie cuchnacych wydzielin i zero po stronie merytorycznej.
    • kropka Re: Pytanie do administracji 10.08.06, 13:45
      proszę o link do wypowiedzi forumowiczki z Israela.
      Wątek usunęłam w trosce o zdrowie forumowiczów. U mnie nastapiło chwilowe
      zatrzymanie akcji serca.
      • goldbaum Prosze bardzo ale prosze tego nie usuwac!!!! 10.08.06, 13:50
        Bo to swiadectwo naszych czasow i pewnych wcale nie odosobnionych tendencji.
        Ponizsze wypowiedzi odnosza sie do watku o zabiciu przez armie izraelska wczoraj
        malych dzieci:

"fakt jest, ze jak juz 3-letnie sie trenuje, to wlasciwie juz 4-letnie powinny
        wiedziec jak si rzucac granatem"
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46671435&a=46677238
        "jak taki smarkacz ma rzucic granat na naszych zolnierzy, to
        oczywiscie trzeba go zabic"
        "alternatywa jak sam rozumiesz, jest okazac "humanizm", litosc nad "dizeckiem" i
        samemu w ten sposob zginac"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46671435&a=46677832
        • kropka Re: Prosze bardzo ale prosze tego nie usuwac!!!! 10.08.06, 13:59
          przeczytałam kilka razy bardzo dokładnie.
          Miałam rację: pomieszały Ci się klocki z różnych pudełek.
          • goldbaum Re: Prosze bardzo ale prosze tego nie usuwac!!!! 10.08.06, 14:03
            No to juz oddycham z wielka ulga skoro w swej nieomylnosci i bezstronniczosci
            (lol) za uzasadnione uwazasz sytuacje, w ktorych 3- i 4-letnie dzieci "trzeba
            zabic" a okazywanie im "humanizmu" i "litosci" nie jest "alternatywa".

Rozwijasz sie kropka...
            :-))))
          • goldbaum I jeszcze raz dzieki za nieusuniecie postow dany 10.08.06, 14:05
            Mysle, ze wielu forumowiczom (i nie tylko) moze byc bardzo pomocna w zrozumieniu
            przedstawicieli narodu zydowskiego...
            ...i administracji? :-)
            • dana33 Re: I jeszcze raz dzieki za nieusuniecie postow d 10.08.06, 14:10
              ladnie i elegancko kropka wyjasnila ci, ze manipulowales. hmm, pewnie sobie
              przyswoje to wyrazenie: mieszac klocki z roznych pudelek... niezle...

ty drzewiecki przestan mieszac te klocki, zawsze ukladaj porzadnie w kazdym
              pudelku i bendzie git... :))))
              • goldbaum Re: I jeszcze raz dzieki za nieusuniecie postow d 10.08.06, 14:17
                Zadnego "wyjasnienia" tam nie widze. Moze ty mi wyjasnisz, dlaczego te dzieci
                "trzeba zabijac" a okazywanie im "humanizmu" i "litosci" nie jest "alternatywa"?

Jesli cos manipuluje i ty mi to pokazesz to chetnie sie z tego wycofam :-)
      • dana33 dla kropki.... :))) 10.08.06, 13:54
        tu link do calego watku:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46671435

tu do postow relewantnych:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46671435&a=46677832
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46671435&a=46678389

a to poszlo na osla:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=46679291

manipulacja per excellence....

pomocna forumowiczka... :)))
        • maglara Re: dla kropki.... :))) 10.08.06, 14:10
          Daaaaana, czy Ty Boga w sercu nie masz ???
          ps. masz wnuki ?
          • dana33 Re: dla kropki.... :))) 10.08.06, 14:15
            nie mam ani boga w sercu, ani wnukow wogole, jeszcze pewnie dlugo nie... :)))
            a ty masz? a dzieci masz? jak taki maly, dobrze wytrenowany dzieciak bedzie
            stal naprzeciwko twojego dziecka z granatem w reku, to nie zapomnij okazac sie
            lepsza od tej zydowki niehumanitarnej i poglaszcz dzieciaka po glowce, jak
            bedzie rzucal ten granat w twoje dziecko. ja ci dostarcze chusteczek na otarcie
            lez.....
            jak wy mozecie bronic terror? jak moze dla was byc cokolwiek innego wazniejsze,
            niz zycie waszego dziecka?
            • maglara Re: dla kropki.... :))) 10.08.06, 14:22
              Ja nie bronie terroru Dana, ja bronie 3, 4 letnich dzieci zabijanych w tym byc
              moze momencie przez Twoja "bohaterska" corke lub syna.
              • dana33 Re: dla kropki.... :))) 10.08.06, 14:27
                te dzieci maglaro o ktorych jest mowa, sa poslane w celu zeby zabic mojego syna
                lub corke. jak bede poslani zeby zabic twojego syna i corke to ty ich bron,
                tych dzieciakow, a ja poplacze nad twoim zabitym synem lub corka, ok?

widzisz, te dzieciaki maja rodzicow. ci rodzice nie powinni pozwalac na
                trenowanie swoich dzieci w obozach terrorystycznych. idz z pretensja do tych
                rodzicow a nie do mnie. ja bronie swoje dzieci.
                w takich sytuacjach sprawa jest jasna zupelnie: albo oni moje dzieci, albo moje
                dzieci ich.
                • goldbaum Re: dla kropki.... :))) 10.08.06, 14:44
                  dana33 napisała:

> te dzieci maglaro o ktorych jest mowa, sa poslane w celu zeby zabic mojego
                  > syna

No to rzeczywiscie "przeciwnik".... Na szczescie twoj syn byl szybszy.

> w takich sytuacjach sprawa jest jasna zupelnie: albo oni moje dzieci, albo
                  > moje dzieci ich.

No to tym razym... wy ich dzieci. To dobrze, nie? Ano jak "trzeba" to "trzeba
                  zabijac".
                  • dana33 Re: dla kropki.... :))) 10.08.06, 14:51
                    widzisz drzewiecki.... rok temu mniej wiecej, nasi zolnierze okazali
                    humanitarnosc... mloda dziewczyna wydawala sie im podejrzana, ale nie chcieli
                    ryzykowac i sprawdzac jej na check point gdzie bylo duzo ludzi, arabow...
                    wiec wzieli ja na bok. dziewczyna wysadzila sie w powietrze zabijajac tych 4
                    zolnierzy.... jakby nie byli tacy humanitarni, to pewnie zgineliby tez, ale
                    jeszcze kilkunastu arabow razem z nimi.
                    takie dzieci rzucaly juz granaty w naszych zolnierzy, ktorzy po prostu nie
                    wierzyli ze taki 7-latek moze rzuci granat. i zostali zabici. a my sie
                    nauczylismy byc podejrzliwi i nie ryzykowac wiecej.
                    nu, ale ty tego tez nie zrozumiesz, natomiast zaraz wyciagniesz pare slow z
                    calego mojego postu i pomieszasz klocki.
                    ty jestes lost case, drzewiecki....
                    • goldbaum Re: dla kropki.... :))) 10.08.06, 15:10
                      dana33 napisała:

> widzisz drzewiecki.... rok temu mniej wiecej, nasi zolnierze okazali
                      > humanitarnosc... mloda dziewczyna wydawala sie im podejrzana,

Miala 3 czy 4 lata?

> jakby nie byli tacy humanitarni, to pewnie zgineliby tez, ale
                      > jeszcze kilkunastu arabow razem z nimi.

I wtedy byloby lepiej?

> takie dzieci rzucaly juz granaty w naszych zolnierzy, ktorzy po prostu nie
                      > wierzyli ze taki 7-latek moze rzuci granat. i zostali zabici. a my sie
                      > nauczylismy byc podejrzliwi i nie ryzykowac wiecej.

Rozumiem. Nie ryzykujecie i zabijacie je zanim dorosna.
                      Jak daleko rzucaja przecietnie granatami 3- latki? A 7-latki?
                    • kazuyoshi78 Re: dla kropki.... :))) 11.08.06, 14:24
                      Dana, nie obrażaj tu nas zbyt mocno, bo jak kiedyś Arabowie wyzwolą Jerozolimę,
                      to będziesz musiała do nas wrócić.
                • krystian71 Re: dla kropki.... :))) 10.08.06, 15:20
                  to ,ze to byl oboz terrorystow tylko wasze media pisza.
                  Dla bardziej wtajemniczonych -zwykle boisko.
                  Bo jakzeby inaczej 3-letni maluch mialby sie platac pod nogami trenujacych na
                  ostro hamasnikow
            • krystian71 a te dzieci swoje to na pewno sama wychowywalas,cz 10.08.06, 15:15
              czy zrobil to za ciebie kolektyw w kibucu?
              Gdybys to zrobila sama, wiedzialabys moze ,ze trzylatek granata to moze sobie
              spuscic na kapcia.Rzucic w ciebie moze najwyzej smoczkiem a i tak w 9 -ciu na
              10 przypadkow trafi w sciane z tylu
    • besciak Zes...rala sie bida i placze 10.08.06, 13:53
      Wszystkie twoje posty powinny wylatywac z tego forum. W niektorych panstwach
      porownywanie zydow do hitlerowcow jest karalne a tym bardziej karalne jezeli
      robisz to publicznie. Niestety, Polsce jeszcze troche brakuje ale przyjdzie
      czas ze i w Polsce takich gnojkow zaczna scigac (im predzej tym lepiej dla
      Polski).
      • goldbaum Sorry twardzielu 10.08.06, 14:09
        Sorry, ze porownalem do nazistow zydowke, ktora w 2006 roku piszac o pewnych 3-
        i 4-letnich dzieciach arabskich pisze, ze "trzeba" je "zabic" (obojetne za co) a
        okazywanie wobec nich "humanizmu" i "litosci" nie jest "alternatywa"....

Sorry twardzielu, sorry kropka....
        • besciak Twoje wypowiedzi na forum nie tycza sie 10.08.06, 14:27
          tylko i wylacznie Dany. Jestes pospolitym antysemita i w koncu prawo cie
          dopadnie. Wtedy nawet zale do kropki nie pomoga.

Dziwi mnie ze takie porownywania sa akceptowane ze strony administracji, w
          jakiej kolwiek formie.
          • rattler Re: Twoje wypowiedzi na forum nie tycza sie 10.08.06, 14:33
            Rany Boskie ze tacy jeszcze istnieja - Tacy jak ty , gdybys mial watpliwosci ...

Back to work :(

-------------------------------------------

tylko i wylacznie Dany. Jestes pospolitym antysemita i w koncu prawo cie
            dopadnie. Wtedy nawet zale do kropki nie pomoga.

Dziwi mnie ze takie porownywania sa akceptowane ze strony administracji, w
            jakiej kolwiek formie.

• goldbaum uoo jezu... ale sie boje! 10.08.06, 14:48
            "prawo" mnie "dopadnie" :-)

Bo czepiam sie zydowki uwazajacej, ze jakies dzieci "trzeba zabijac"...

Ale sie boje....
            • i-love-2-bike Re: uoo jezu... ale sie boje! 10.08.06, 17:29
              goldbaum napisał:

> "prawo" mnie "dopadnie" :-)
              >
              > Bo czepiam sie zydowki uwazajacej, ze jakies dzieci "trzeba zabijac"...
              >
              > Ale sie boje....

wczoraj razem ze szpiclem marudzinskim probowali zastraszyc innego tu
              piszacego,widac propagandystka dostaje premie,za straszenie,intymidacje i
              namierzenie tu piszacych. na twoim miejscu goldek juz bym te gacie kupowala:)))
              he,he najpierw jasio z telefonami, a teraz oblakana z nadwaga przysysaja sie do
              ciebie:))
      • gspnstr Re: Zes...rala sie bida i placze 10.08.06, 17:17
        > W niektorych panstwach
        > porownywanie zydow do hitlerowcow jest karalne a tym bardziej karalne jezeli
        > robisz to publicznie.

Jak to karalne? Tak z definicji? Niezaleznie od tego co dany Zyd akurat uczynil?
        To chyba tylko w Izraelu.
    • goldbaum Gratulacje do administracji :-) 10.08.06, 14:15
      Zupelnie nieszkodliwe posty zydowki o tym, ze pewne 3- i 4-letnie dzieci
      arabskie "trzeba zabijac" (niezaleznie od podanych przyczyn) a okazywanie im
      "humanizmu" i "litosci" nie jest "alternatywa" maja sie swietnie.

Moja wskazowka, ze Heydrich i Himmler rowniez twierdzili ze zabijanie dzieci
      zydowskich jest "niestety" koniecznoscia elegancko zniknela.... :-)

Ciekawe czemu?

Dobrze, ze administracja jest nieomylna i dlatego te powody byly jedynie
      sluszne.... :-)
      • dana33 Re: Gratulacje do administracji :-) 10.08.06, 14:20
        ja ci wyjasnie jeszcze raz drzewiecki, jak ci tak ciezko pojac:
        niemcy zabijali dzieci tylko dlatego ze byli zydami. te dzieciaki zydowskie nie
        mialy z reku za plecami granatow, nie przenosily ladunkow wybuchowych ktore
        mialy zabic niemcow, nie byly wytrenowane w obozach terrorystycznych. te
        arabskie dzieci o ktorych pisze, to wlasnie robia to wszystko. i my mamy do
        wyboru: dac sie zabic przez ten ladunek wybuchowy lub granat, albo
        unieszkodliwic to dziecko. czasem udaje sie rozbroic takiego bez zabicia go.
        czasem nie. i jak nie ma mozliwosci rozbroic go, to ja wole, zeby go zabito,
        niz zeby zabito moje dziecko w zamachu. ty to farsztejst? nie? ja rozumiem ze
        ty nie. bo ty wolisz zabitego zyda. nu, masz rozne mrzonki...
        • goldbaum Swietny post... :-) 10.08.06, 14:29
          Ale porownywanie waszych morderstw do morderstw nazistow wcale mnie nie
          interesuje rozencwajgowa.

Mnie interesuje, jak w XXI wieku (po wszystkich doswiadczeniach jakie przyniosl
          ze soba wiek poprzedni) dorosly czlowiek moze powaznie twierdzic, ze
          JAKIEKOLWIEK 3- i 4-letnie dzieci "TRZEBA ZABIC" a ....
          okazywanie wobec nich "humanizmu" i "litosci" nie jest "alternatywa"....

Mnie sie to w glowie jakos nie chce pomiescic...

No ale tym najwidoczniej roznie sie od ciebie i... kropki.
          • dana33 Re: Swietny post... :-) 10.08.06, 14:44
            dlaczego drzewiecki nie dziwi ciebie, ze w XXI wieku sa rodzice, ktorzy calkiem
            swiadomie posylaja swoje dzieci na trening w obozie terrorystycznym? dlaczego
            nie dziwi ciebie, ze w XXI wieku matka arabka mowi o swoim synu, ktory wysadzil
            sie w powietrze w autobusie pelnym dzieci i kobiet ze jest z niego dumna i ma
            jeszcze paru takich synow gotowych do nastepnego "bohaterskiego" czynu?
            dlaczego ciebie drzewiecki nie dziwi, ze w XXI wieku ustawia sie wyrzutnie
            rakietowe na dachach domow mieszkalnych? dlaczego drzewiecki nie dziwisz sie,
            ze w XXI wieku robi sie arsenaly w domach mieszkalnych?

a ja sie dziwie, ze w XXI wieku, polak, ktorego narod przeszedl gehenne w
            czasie wojny spokojnie w co drugim zdaniu porownuje nazistow do zydow. nawet
            bardzo sie dziwie.
            • goldbaum Re: Swietny post... :-) 10.08.06, 15:19
              No to niech ci bedzie... Ludzi, ktorzy twierdza, ze pewne 3- i 4-letnie dzieci
              "trzeba zabijac" i okazywanie im "humanizmu" i "litosci" nie jest alternatywa
              porownuje do.... innych ludzi, ktorzy to robili wczesniej.

Poza toba (i innymi z twojej frakcji) i przywodcami hitlerowskimi nie natknalem
              sie na nikogo, kto w XX i XXI wieku mowilby o koniecznosci zabijania tak malych
              dzieci. Jak podrzucisz inny przyklad to chetnie cie do niego porownam.
            • goldsax Re: Swietny post... :-) 10.08.06, 15:32
              Twoj post przypomina powolywanie sie pewnego zydowskiego polityka w Nowej
              Zelandi na holokast za kazdym razem gdy zabraklo mu argumentow w dyskusji a
              dzialacz (maori - orginalna ludnosc NZ) sie zdenerwowal i stwierdzil ze nie
              bedzie odpowiadal za grzech europejczykow bo nigdy tam nie byl. Natychmiast
              media NZ i ambasador Izraela nazwal tego polityka antysemita i zazadali
              usuniecia go z rzadzacej partii i parlamentu Nowej Zelandii. Dzialo sie to
              cztery lata temu a dzis ten tubylec pelni funkcje ministra spraw zagranicznych.

Jestem przekonany ze wy nigdy nie zrozumiecie jak chybiona jest wasza
              argumentacja ciaglego powolywanie sie na IIWS, ktora zakonczyla sie 61 lat
              temu.

Nie przypominam sobie aby Palestynczycy brali udzial w IIWS a stawianie nowych
              swiatyn holokaustu jest chore.
        • gspnstr Re: Gratulacje do administracji :-) 10.08.06, 17:44
          > te dzieciaki zydowskie nie
          > mialy z reku za plecami granatow, nie przenosily ladunkow wybuchowych ktore
          > mialy zabic niemcow, nie byly wytrenowane w obozach terrorystycznych.

Trzyletnie dzieci trenowane w obozach terrorystycznych? Rzucajace granaty?
          C'mon, dana, nawet jakbym nie mial wlasnych dzieci to i tak bym nie uwierzyl.

Zadajesz klam niektorym z waszych co tu twierdza, ze Zydzi to
          najinteligentniejsi ludzie na ziemi. Bo okazuje sie, ze najinteligentniejsze sa
          arabskie 3-latki - potrafia robic rzeczy, ktorych zwykly nawet szesciolatek nie
          potrafi.
          • goldbaum Otoz to! 10.08.06, 18:14
            gspnstr napisał:

> Trzyletnie dzieci trenowane w obozach terrorystycznych? Rzucajace granaty?
            > C'mon, dana, nawet jakbym nie mial wlasnych dzieci to i tak bym nie uwierzyl.

To jest wlasnie najstraszniejsze w tym wszystkim, ze rzeczywiscie sa ludzie
            absolutnie powaznie przekonujacy innych, ze te malenstwa stanowia tak smiertelne
            zagrozenie, ze "trzeba" je "zabijac" i to bez okazywania "litosci"!!!!

Jesli czlowieka piszacego cos tak nieludzkiego i pozbawionego sensu porownasz do
            nazisty, to zostajecz pouczony przez administracje, ze go.... "obraziles".

Choc jak sie zastanowic to porownywanie ich do nazistow jest rzeczywiscie
            przesadzone.
            Nawet nazisci nie posuwali sie do tak krancowego absurdu, zeby uzasadniac
            mordowanie malenkich dzieci zagrozeniem plynacym z ich strony w chwili obecnej.
            Mordowali, zeby wyeliminowac potencjalnych mscicieli.
            • i-love-2-bike Re: Otoz to! 10.08.06, 18:18
              goldbaum napisał:

>.
              > Nawet nazisci nie posuwali sie do tak krancowego absurdu, zeby uzasadniac
              > mordowanie malenkich dzieci zagrozeniem plynacym z ich strony w chwili obecnej.
              > Mordowali, zeby wyeliminowac potencjalnych mscicieli.

powiedzialabym,ze niemcy byli pedantycznie metodyczni,ci sa do tego zlosliwie
              okrutni. poza tym nazistom nie pozwolono rozwinac skrzydel tak dlugo,gdyby im
              pozwolono na pewno nowe formy zboczen i propagowanie ich przez platne tuby
              mialoby miejsce jak w chwili obecnej na tym forum,przez takich czy innych
              wielbicieli wojny.
              • goldbaum Re: Otoz to! 10.08.06, 18:23
                Nazisci ukrywali przed spoleczenstwem niemieckim swoje zbrodnie nie bez powodow.
                Przed rozencwajgowymi nie trzeba byloby niczego ukrywac. Chyba wrecz przeciwnie.
                • gspnstr Re: Otoz to! 10.08.06, 18:28
                  Bo nazisci dobrze zdawali sobie sprawe z tego jaki rezim wprowadzaja i po prostu
                  starali sie ukryc metody.
                  Ci natomiast, starozakonni, chca jeszcze do tego wszystkich przekonac, ze to
                  bujna demokracja i ze np. mordujac takich malutkich berbeciow 'ratuja swiat
                  zachodu przed terrorem i wojna cywilizacji'. Te same metody, wieksza obluda.
          • dana33 Re: Gratulacje do administracji :-) 10.08.06, 19:21
            nie pisalam nic o 3 letnich dzieciach rzucajacych granaty. ktos z was rzucil tu
            link do tych 3 letnich dzieci w obozach treningowych, no i oprocz tego linku
            jest masa dowodow na dzieci w tym wieku (4-7 lat), ktore sa w takich obozach
            trenowane. tak ze nie manipuluj ty tez , gespenster, bo nic nie pisalam o
            dzieciach 3-letnich, ale o 7 letnich owszem. i 7 letnie dziecko nie tylko moze,
            ale i rzucalo granaty i zabijalo w ten sposob.
            • goldbaum I po znow te wykrety? 10.08.06, 19:32
              dana33 napisała:

> nie pisalam nic o 3 letnich dzieciach rzucajacych granaty.

"fakt jest, ze jak juz 3-letnie sie trenuje, to wlasciwie juz 4-letnie powinny
              wiedziec jak si rzucac granatem"
              "jak taki smarkacz ma rzucic granat na naszych zolnierzy, to
              oczywiscie trzeba go zabic"

> no i oprocz tego linku jest masa dowodow na dzieci w tym wieku (4-7 lat),
              > ktore sa w takich obozach trenowane.

Czyzbys chciala sie dalej pograzac twierdzac, ze ten niezwykle grozny "trening"
              to juz wystarczajacy motyw ze "trzeba" ich "zabic" nie okazujac "litosci"?
              Okay...

> tak ze nie manipuluj ty tez , gespenster, bo nic nie pisalam o
              > dzieciach 3-letnich,

Pisalas.

> ale o 7 letnich owszem. i 7 letnie dziecko nie tylko moze, ale i rzucal
              > granaty i zabijalo w ten sposob.

Ilu Zydow (chodzi przeciez o ludzi), kiedy i gdzie zginelo od rzutu granatem
              dokonanego przez 7-latka na przestrzeni ostatnich lat? Interesowaloby mnie to w
              odniesieniu (jesli mozna) do ilosci dzieci w tym wieku zabitych przez
              Izraelczykow w tym samym czasie.
            • gspnstr Re: Gratulacje do administracji :-) 10.08.06, 19:32
              A czegoz to znowu mozna uczyc 3-latka w obozie dla terrorystow?
              Potty training? Na czytanie za wczesnie, na mowienie plynne z sensem tez, ale
              rzucanie granatow juz tak, co?

Ja nie manipuluje, link byl do twojej wypowiedzi. I to ty mowilas o ze lepiej
              zabic te dzieci niz one mialyby zabic wasze dzieci.

Tak czy owak, to kompletna bzdura. Nawet 7-latek sam z siebie tego nie zrobi.
              Z podpuszczenia doroslych tak, ale czy to wtedy wina dziecka? Czy to dziecko
              nalezy zabic? Skoro wam tak to tlumacza, to szczerze gratuluje.
              • goldbaum Re: Gratulacje do administracji :-) 10.08.06, 19:35
                gspnstr napisał:

> Tak czy owak, to kompletna bzdura. Nawet 7-latek sam z siebie tego nie zrobi.
                > Z podpuszczenia doroslych tak, ale czy to wtedy wina dziecka? Czy to dziecko
                > nalezy zabic?

W zasadzie to ty masz racje.... Ale uwzgledniwszy masowosc zamachow dokonywanych
                granatami przez 7-latkow...
                • gspnstr Re: Gratulacje do administracji :-) 10.08.06, 23:08
                  Wiesz, to bylo powiedziane czysto hipotetycznie.
                  Jakos nie przypominam sobie wiadomosci o siedmioletnich batalionach
                  Palestynskich kamikaze.
            • krystian71 klamiesz 10.08.06, 23:05
              wypowiedz i watek dotyczyla informacji,ze israelska rakietaa zabila terrorystow
              palestynskich, z ktorych jedno to bylo trzyletnie dziecko.
              Uzasadnialas bardzo dlugo i w wielu miejscach, ze Palestynczycy trenuja w swych
              obozach trzyletnie dzieci w zwiazku z czym i te trzyletnie dzieci nalezy
              eliminowac.
              Zapewne cie to nie wzruszy ,,ale szkoda,ze nie wiesz jakie wzbudzasz
              obrzydzenie
              • i-love-2-bike Re: klamiesz 10.08.06, 23:15
                nie sadze,ze ona rozroznia klamstwo od prawdy,na pewno ktos kto z zimna krwia
                mowi o strzelaniu i zabicu dziecka,usprawiedliwiajac to swym wypaczonycm,chorym
                powodem w obronie wlasnej nie zasluguje na jakikolwiek szacunek. az strach
                pomyslec,ze tego typu matki wychowuja swoje dzieci w takim oto szacunku dla
                zycia sami domagajac sie lez dla tych,co te dzieciaki zabijaja.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46711535&a=46713934
      • kropka Re: Gratulacje do administracji :-) 10.08.06, 14:29
        goldbaum napisał:

> Zupelnie nieszkodliwe posty zydowki o tym, ze pewne 3- i 4-letnie dzieci
        > arabskie "trzeba zabijac" (niezaleznie od podanych przyczyn)

ale Dana właśnie podała przyczyny, uzasadniła swoje zdanie nie łamiąc
        regulaminu:
        "jak taki smarkacz ma rzucic granat na naszych zolnierzy, to oczywiscie trzeba
        go zabic. bo alternatywa jak sam rozumiesz, jest okazac "humanizm", litosc
        nad "dizeckiem" i samemu w ten sposob zginac".

• goldbaum Tym razem nie zrozumialas mnie droga administracjo 10.08.06, 14:36
          "niezaleznie od podanych przyczyn" znaczy tyle co jakiekolwiek przyczyny,
          wlacznie nawet z duzo gorszymi od podanych przez dane.

Dla ciebie i dla dany jak widac istnieja przyczyny, w ktorych "TRZEBA zabijac"
          3- i 4- letnie dzieci. W tym konkretnym przypadku wystarcza "szkolenie" ich w
          rzucaniu granatem.....

Dla mnie takie przyczyny nie istnieja, nawet gdyby byly "szkolone" w detonowaniu
          bomby atomowej...

Ale tym jak widac sie roznimy....
          • marouder Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 14:41
            Goldie, te dzieci maja rodzicow. Nie powiedziales nic n/t ich odpowiedzialnosci
            za "edukacje" potomkow.
            Ani izraelskie ani polskie 3 latki nie sa przygotowywane do misji samobojczych,
            badz innego typu zabojstw.
            Gdyby tak bylo, rodzice tych dzieci poszliby na dlugie lata do wiezienia a
            dzieci spedzilyby dziecinstwo w rodzinach zastepczych.
          • kropka Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 14:46
            ja nie biorę udziału w dyskusji, nie wypowiadam swojego zdania.
            Oceniam Wasze wpisy pod względem regulaminu i netykiety. To wszystko.
            W swoim poście Dana uzasadnia SWÓJ pogląd. Ma do tego prawo, jak i Ty masz
            prawo uzasadniać swoje zdanie. Tylko w sposób regulaminowy
            • goldbaum Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 14:57
              Nie truj droga kropeczko bo wlasnie wzielas i ciagle bierzesz udzial w dyskusjach.
              Twoje opinie na szereg tematow sa znane.

W moim watku, zacytowalem niemal wylacznie dane, dodajac na koniec, ze o
              koniecznosci mordowania dzieci mowili rowniez czolowi nazisci.
              Co w tym jest sprzecznego z regulaminem i netykieta, jesli ktos twierdzi, ze
              pewne dzieci "trzeba zabijac"?
          • kropka Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 14:55
            goldbaum napisał:

> Dla ciebie i dla dany jak widac istnieja przyczyny, w ktorych "TRZEBA zabijac"
            > 3- i 4- letnie dzieci. W tym konkretnym przypadku wystarcza "szkolenie" ich w
            > rzucaniu granatem.....

prywatnie jestem absolutną, skrajną i fanatyczną przeciwniczką zabijania
            kogokolwiek. Nienawidzę wojny, terroru, krzywdzenia ludzi, zwierząt, roślin i
            wszystkiego co żyje. Prywatnie uważam, że człowiek się Panu Bogu zupełnie nie
            udał. Zwierzęta są zdecydowanie lepsze od ludzi. Zabijają żeby żyć. Człowiek
            zabija żeby zabijać w imię zupełnie wyimaginowanych, bzdurnych i nielogicznych
            racji.
            A teraz postaraj się zrozumieć, jak trudne jest dla mnie moderowanie tego
            forum :(
            • goldbaum Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 15:05
              Mysle, ze cie rozumiem. Moderowanie tego forum musi byc horrorem, zwlaszcza
              jesli chce sie byc bezstronniczym.

Ale akurat dosyc wyraznie poparlas osobe, ktora wyraznie twierdzi, ze pewne
              dzieci "trzeba zabijac" i ze okazywanie im "humanizmu" i "litosci" nie jest
              "alternatywa"

Wskazujac na nazistow wcale nie zamierzam stawiac znaku rownosci miedzy tym, co
              robila III Rzesza i tym co robi Izrael. Nie ta skala i nie ta motywacja.

Mimo to, wskazowke, ze rowniez nazisci uwazali mordowanie pewnych dzieci za
              konieczne uwazam za jak najbardziej na miejscu.

Rosjanie mimo ich wszystkich zbrodni zawsze miekli na widok dzieci, nawet
              niemieckich. Wsrod Niemcow dobierano specjalnie ludzi do takich "zadan" a na tym
              forum mamy kobiete, ktora siejac usmieszki na lewo i prawo uswiadamia nas, ze
              pewne 3(!!!!)- i 4- latki "TRZEBA ZABIJAC".
              • kropka Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 16:14
                usuwanie wpisów nie oznacza popierania (lub nie) poglądów w nich wyrażonych.
                Na czas sprzątania chowam swoje poglądy głęboko do szuflady, zamykam na klucz a
                klucz wyrzucam przez okno. Wiesz ile muszę się go potem naszukać? :)
                Jesli piszę coś w swoim, Kropki, imieniu, to piszę na czarno (u niektórych na
                zielono :)
                • krystian71 Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 16:25
                  ale kropko, piszac o swoim braku akceptacji dla KAZDEGO zabijania idziesz na
                  latwizne i zaciemniasz temat.Bo to jest tylko oddalone od rzeczywistosci
                  sekciarstwo.
                  Zwykli ludzie rozumieja bez pudla,ze sa sytuacje w ktorych mozna poswiecic
                  ludzkie zycie.Obrona przed napadem-chocby osobista, konieczna ,gdy ktos wlamuje
                  ci sie do domu.I w medycynie czasem poswieca sie jedno zycie by ratowac inne.
                  U Dany to nie jest generalis tylko vox specialis.
                  Wyraznie pisze o trzy i czterolatkach, tak jak kiedys napisala o 5-cio letnich
                  MASOWYCH mordercach.Czy ty tez uwazasz,ze 3 latek potrafi rzucic granatem
                  chocby na dwa metry?
                  Czy goldi nie ma prawa na ten temat zrobic wlasnego watku?
                  Jakos nie widze,bys wykazala,ze zlamal gdzies etykiete czy regulamin
                  • kropka Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 16:36
                    tu złamał netykietę: "Po raz kolejny zademonstrowalas obrazowo, ze praktycznie
                    niczym nie roznisz sie od najbardziej tepych nazistow"
                    Oskarżył personalnie Danę o nazim.
                    Gdyby napisał bezosobowo: "podobne poglądy mieli naziści" - nie ma problemu,
                    ale nie można obrażać personalnie forumowicza. Widzisz teraz różnicę?
                    • goldbaum Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 18:05
                      No wiesz kropko... :-)

Widzaialas kiedys raczke albo twarz trzyletniego dziecka, kiedy spi i sni cos
                      ladnego?
                      Jak sie okazuje niektore z nich "trzeba zabijac" a okazywanie im "humanizmu"
                      albo "litosci" nie jest zadna "alternatywa".
                      Porownanie ludzi mowiacych OTWARCIE cos takiego do nazistow jest - jak sie
                      okazuje - obraza.

Niech ci bedzie....

Cale szczescie, ze obraza nie jest tytulowanie innych "gnojkiem"
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46687097&a=46696978
                      "kretynem"
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46671435&a=46674058
                      "Durniem"
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46671435&a=46707596
                      "Osiolkiem"
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46657059&a=46662492
                      "Bezrozumna bida"
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46657059&a=46663596
                      itd. itd. itd.....
                      • i-love-2-bike Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 18:08
                        goldbaum napisał:

>
                        >
                        > Niech ci bedzie....
                        >
                        > Cale szczescie, ze obraza nie jest tytulowanie innych "gnojkiem"
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46687097&a=46696978
                        > "kretynem"
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46671435&a=46674058
                        > "Durniem"
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46671435&a=46707596
                        > "Osiolkiem"
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46657059&a=46662492
                        > "Bezrozumna bida"
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46657059&a=46663596
                        > itd. itd. itd.....

e ona ma jeszcze sporo obelg w swoim koszu na brudna bielizne,widac rzadko
                        pranie robi:)
                        • goldbaum Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 18:19
                          Moze jak przeprosze rozencwajgowa za ta wielka obraze to kropka przywroci watek?

No bo jak w koncu mozna porownac kogos do nazisty, jesli twierdzi, ze pewne
                          trzyletnie dzieci "trzeba zabijac" a okazywanie im "litosci" to zadna alternatywa?

Jak pisze kropka:
                          Dana właśnie podała przyczyny, uzasadniła swoje zdanie nie łamiąc
                          regulaminu:
                          "jak taki smarkacz ma rzucic granat na naszych zolnierzy, to oczywiscie trzeba
                          go zabic. bo alternatywa jak sam rozumiesz, jest okazac "humanizm", litosc
                          nad "dizeckiem" i samemu w ten sposob zginac".

Podala przyczyny, uzasadnila swoje zdanie i nie zlamala regulaminu....

Wszystko cacy, nie?
                          • i-love-2-bike Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 18:23
                            goldbaum napisał:

>
                            >
                            >
                            > Jak pisze kropka:
                            > Dana właśnie podała przyczyny, uzasadniła swoje zdanie nie łamiąc
                            > regulaminu:
                            > "jak taki smarkacz ma rzucic granat na naszych zolnierzy, to oczywiscie trzeba
                            > go zabic. bo alternatywa jak sam rozumiesz, jest okazac "humanizm", litosc
                            > nad "dizeckiem" i samemu w ten sposob zginac".
                            >
                            > Podala przyczyny, uzasadnila swoje zdanie i nie zlamala regulaminu....
                            >
                            > Wszystko cacy, nie?
                            absolutnie cacy,tyle,ze jakby ktos napisal,ze to samo moze zrobic arab z
                            zydowskim dzieciakiem,to dana juz go by sadami straszyla a daleki wyl by w
                            schronie nad bezczelnoscia i okrucienstwem arabow,nie majacych serca dla ich
                            dziatek. rozumiem ,ze prewencyjne zabijanie swych wrogow (po obu stronach) jest
                            jak najbardziej zrozumiale i fair,gdyz w ten sposob eliminujesz pozniejsze
                            problemy,czyli 3 i 4 latki zydowskie i palestynskie ustawcie sie pod
                            sciana,tylko w porzadnym rzadku,aby tlumu nie robic.
                        • maglara Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 18:24
                          i-love-2-bike napisała:

> e ona ma jeszcze sporo obelg w swoim koszu na brudna bielizne,widac rzadko
                          > pranie robi:)

Nawet ja jakem maglara, po jej ostatniej odpowiedzi - obrzydzenia do jej
                          brudnego kosza, pelnego zakrwawionych koszulek i spioszkow 3 letnich dzieci,
                          nabralam i nie rusze. TFU!
                          • dana33 Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 19:26
                            :))))))
                    • krystian71 zupelnie nie rozumiem kropko 10.08.06, 23:18
                      to zadna obraza ,jesli sie nazwie zwierze po imieniu.
                      To tylko systematyka
                      Przypominasz mi metne tlumaczenie pewnego profesorka prawa, ktory twierdzil,ze
                      nikogo obrazac nie mozna i nawet zbrodniarz ma swoj honor i prawo do godnosci.
                      To byl taki glosny przypadek -kryminalista zgwalcil ,wydlubal oczy ,a potem
                      zabil dziewczyne.
                      Matka ofiary nazwala go w sadzie zwierzeciem .Podsadny sie zdenerwowal ,obrazil
                      i probowal wytoczyc kobiecie sprawe za uwlaczanie jego godnosci.
                      Ten profesorek nazywal sie Marian Filar ,do niedawna czesto goscil w TV jako
                      opiniotworcza elita
                  • dana33 Re: Tym razem nie zrozumialas mnie droga administ 10.08.06, 19:25
                    widzisz krystek, to co robia terrorysci w israelu, to jest zagrozenie naszego
                    zycia i naszej egzystencji, o czym zreszta mowia calkiem glosno. teraz doszlo?
            • krystian71 to ja cie zmartwie , i tak masz pecha 10.08.06, 16:11
              ze nie kazali ci moderowac jakiegos forum z haaretza czy yneta.
              Tam co drugi post zawiera takie same jak u Dany tresci.
              Z zaznaczeniem,ze zawsze strzelanie niesie pewne ryzyko.Bomba atomowa
              zalatwilaby wszystko od reki
              Goldbaumy wycina cenzura prewencyjna .Moglabys sie wykazac
          • manny_ramirez Goldie w stu procentach jestem pewien 10.08.06, 18:24
            Ze ten Twoj humanitaryzm, ktory tak afiszuesz ulotnilby sie gdybys spotkal
            osobiscie dziecko z granatem gotowe wysadzic w powietrze Ciebie i Twoja rodzine.
            • goldbaum Manny! Jak ty juz cos walniesz... to walniesz! 10.08.06, 18:30
              Kto wie. Moze masz racje.
              Nie wiem jakbym sie zachowal. A podobno tych malych, krwiozerczych, gotowych na
              wszystko bestii z granatami sa setki, jesli nie tysiace!

Mam nadzieje Manny, ze zachowujesz sie odpowiednio czujnie w obliczu trzylatka,
              nawet pojedynczego.

• i-love-2-bike Re: Goldie w stu procentach jestem pewien 10.08.06, 18:31
              manny_ramirez napisał:

> Ze ten Twoj humanitaryzm, ktory tak afiszuesz ulotnilby sie gdybys spotkal
              > osobiscie dziecko z granatem gotowe wysadzic w powietrze Ciebie i Twoja rodzine
              > .

no toc mowie manius,,pod sciane to talalajstwo w pieluszkach i tobie damy
              karabin,abys i ty sobie ulzyl KUKULKO. nie krepaj sie naladuj bron i
              strzelaj,najlepiej w glowe,bedziesz mial pewnosc,ze trafisz.w koncu albo ty albo
              jakis gowniarz w spioszkach,wybor chyba latwy.
            • goldbaum Manny - badz czujny! 10.08.06, 18:35
              Liczba ofiar rozszarpanych granatami rzuconymi w nich celnie przez trzylatki....
              ... eksploduje!
              • manny_ramirez Goldie, osobiscie Cie lubie 10.08.06, 18:40
                wiec Ci napisze szczerze...

glabem jestes:)

Moja zona i dziecko za trzy tygodnie beda wracaly z Polski. Jakos nie czuje
                wiec humanitaryzmu dla tych 21 ktorych przylapali w Anglii. Ty pewnie tak.
                • goldbaum Ty Manny jak zwykle na temat... 10.08.06, 18:44
                  Tak trzymaj chlopie!

manny_ramirez napisał:

> Jakos nie czuje wiec humanitaryzmu dla tych 21 ktorych przylapali w Anglii.

Ale podobno nie wszyscy mieli 3 lata. Dwoch z nich ma ponoc 4 lata (!)
                  i chodza do sredniakow.

Badz dalej tak czujny jak dotad Manny!
                  • manny_ramirez Oj Goldie powtarzam 10.08.06, 18:47
                    glab jestes
                    • goldbaum Manny, przeciez nie przypominam sobie, 10.08.06, 18:49
                      zebys kiedkolwiek blysnal jakimkolwiek sensownym argumentem.
                      Wcale tego nie musisz od nowa potwierdzac...
                      • manny_ramirez Re: Manny, przeciez nie przypominam sobie, 10.08.06, 18:54
                        Goldie, uprawiasz demagogie. Doczepiles sie tych 3 i 4 latkow a zamykasz oczy
                        na rzeczywiste problemy.
                        • goldbaum Re: Manny, przeciez nie przypominam sobie, 10.08.06, 19:05
                          Manny,
                          Jesli do tej pory nie skapowales czego dotyczy ten watek, to zajrzyj na poczatek.
                          Jesli chcesz podyskutowac o "rzeczywistych problemach" to zaloz nowy watek.
                          Tutaj dyskutuje sie o innym "rzeczywistym problemie" niz te twoje.
                • gspnstr Re: Goldie, osobiscie Cie lubie 10.08.06, 18:46
                  > Moja zona i dziecko za trzy tygodnie beda wracaly z Polski. Jakos nie czuje
                  > wiec humanitaryzmu dla tych 21 ktorych przylapali w Anglii. Ty pewnie tak.

Ilu z tych zlapanych mialo 3 lub 4 lata? Bo o to chodzi w calej tej dyskusji.
                  O uzurpowanie sobie prawa zabicia malenstwa, bo za kilka lat wyrosnie z niego
                  terrorysta. Dana posuwa sie jeszcze dalej. Ona twierdzi, ze 3 lub 4-letnie
                  dzieci JUZ SA terrorystami zdolnymi rzucac granaty. Jak mowisz, masz zone i
                  dzieci. Czy wydaje ci sie to chocby w najmniejszym stopniu prawdopodobne?
                  • i-love-2-bike Re: Goldie, osobiscie Cie lubie 10.08.06, 18:47
                    gspnstr napisał:

>
                    > Ilu z tych zlapanych mialo 3 lub 4 lata? Bo o to chodzi w calej tej dyskusji.
                    > O uzurpowanie sobie prawa zabicia malenstwa, bo za kilka lat wyrosnie z niego
                    > terrorysta. Dana posuwa sie jeszcze dalej. Ona twierdzi, ze 3 lub 4-letnie
                    > dzieci JUZ SA terrorystami zdolnymi rzucac granaty. Jak mowisz, masz zone i
                    > dzieci. Czy wydaje ci sie to chocby w najmniejszym stopniu prawdopodobne?
                    >
                    jak najbardziej,dana dla niego jest wyrocznia. wiadomo taki 3 latek jeszcze w
                    majtki siusia,ale juz granatem celnie rzuca,wiec trzeba go
                    wyeliminowac,najlepiej strzalem w glowe. manius bylby pierwszy aby to zrobic za
                    dane.
                    • gspnstr Re: Goldie, osobiscie Cie lubie 10.08.06, 18:50
                      Wlasnie sobie uzmyslowilem. Tyle sie dzisiaj mowi o plynnych bombach - widac w
                      erecu byly przypadki, ze Palestynskie niemowlaki siusialy nitrogliceryna, czy
                      jakos tak. Bo inaczej nie kapuje...
                  • manny_ramirez Re: Goldie, osobiscie Cie lubie 10.08.06, 18:51
                    Jesli tak naprawde twierdzi to ma zle w glowie poukladane. Niemniej jesli
                    mowimy o dziecku KTORE juz byloby by zdolne do takiego czynu to chcialbym Was
                    widziec w takiej sytuacji.
                    • gspnstr Re: Goldie, osobiscie Cie lubie 10.08.06, 18:57
                      W JAKIM wieku, wedlug ciebie, dziecko byloby zdolne do takiego czynu? W akcie
                      zupelnej desperacji, a nie swiadomie. Ja stawiam, ze nie wczesniej niz 7 lat, a
                      i w tym przypadku granat daleko by nie polecial.

A tu byla mowa wprost o 3- i 4-latkach.
                    • goldbaum Ooo Manny! 10.08.06, 19:03
                      Manny.... Czy wiesz chlopie przynajmniej czasami, co piszesz?

Ktory trzylatek (z twoim wlacznie) nie jest "gotowy do takiego czynu", jesli mu
                      powiesz "rzuc w tego pana to dostaniesz cukierek"?

I co teraz? Wszystkich pod sciane?
        • rattler Re: Gratulacje do administracji :-) 10.08.06, 14:56
          Dana nie podala przyczyn a posluzyla sie insynuacja, pilot naciskajac na spust
          wyrzutni nie liczyl sie z rules of engagement of eminent danger cywilizowanego
          swiata, bo zabawa w podchody w zagajniku, czy korzystanie ze sciezki zdrowia w
          parku nie jest zbrodnia.

Gdybysmy sie kierowali podobnymi kryteriami musielibysmy strzelac na widok
          sasiadow czyszczacych bron , bo przeciez moga jej uzyc kiedys przeciw nam i
          naszym bliskim. Nie dajmy sie zwariowac, paranoja nie usprawiedliwia mordu.

Back to work:(

-------------------------------------------

ale Dana właśnie podała przyczyny, uzasadniła swoje zdanie nie łamiąc
          regulaminu:
    • goldsax w obronie administracji 10.08.06, 15:14
      administrator jest tylko pracownikiem i musi wykonywac polecenia przelozonych i
      regulaminy miejsca pracy. Tak samo jak reszta ludzi na na swiecie zatrudnionych
      zawodowo.
      wyluzujcie sie i dajcie kropce mozliwosc robienia tego za co jej placa!!!

• i-love-2-bike Re: w obronie administracji 10.08.06, 17:22
        goldsax napisał:

> administrator jest tylko pracownikiem i musi wykonywac polecenia przelozonych i
        >
        > regulaminy miejsca pracy. Tak samo jak reszta ludzi na na swiecie zatrudnionych
        >
        > zawodowo.
        > wyluzujcie sie i dajcie kropce mozliwosc robienia tego za co jej placa!!!
        >

kropce nie placa:)) ale poniewaz nas lubi odwala te nieprzyjemna robote
        moderowania:))
        ja sie z kropka zgadzam w jednym-wojna jest ochydna i kazdy kto ja popiera tak
        czy inaczej jest zboczencem.
        • snajper55 Re: w obronie administracji 10.08.06, 18:17
          i-love-2-bike napisała:

> ja sie z kropka zgadzam w jednym-wojna jest ochydna i kazdy kto ja popiera tak
          > czy inaczej jest zboczencem.

Święta racja. Te wszyskie Hezbollahy popierające wojnę to zboczeńcy. Oraz
          finansujący ich irańczycy.

S.
    • sempiasty niedaleko jabłko pada od jabłoni... 10.08.06, 19:53
      patrzyłem na słodkiego chłopczyka
      który bawił się w piaskownicy
      i myślałem sobie: "jakie ładne dziecko"

a potem przeniosłem wzrok na jego mamusię
      i jej konkubina
      którzy opodal chlapali sobie winko z siarką
      rzucając w przestrzeń swoje "k..., hu..."

i tak sobie myslałem:
      co też z tego dzieciątką wyrośnie
      czy aby za lat kilkanaście
      nie bedzie terroryzował okolicy
      swoją brutalnością i chamstwem?

lat minęło kilkanaście
      i moje obawy się potwierdziły:
      słodki chłopaczek dźgnął nożem innego chłopaka
      bo ten nie miał pieniędzy
      i nie mógł mu ich dać na tanie wino

nie patrzcie na dzieci jak na aniołki
      patrzcie na ich rodziny i środowisko
      wszyscy zbrodniarze byli kiedyś dziećmi
      • i-love-2-bike Re: niedaleko jabłko pada od jabłoni... 10.08.06, 19:56
        sempiasty napisał:

>
        > nie patrzcie na dzieci jak na aniołki
        > patrzcie na ich rodziny i środowisko
        > wszyscy zbrodniarze byli kiedyś dziećmi
        >
        >
        > no to za strzykawke i usmiercic to talalajstwo panie doktorze mengele,w koncu
        po tobie widac,ze nie warto czekac az jasia,jan wyrosnie. nastepny humanista
        danowy,ktory siedzac na laweczce i patrzac na male dziecko,uwaza,ze
        niepotrzebnie ono jeszcze zyje.
        >
        >
        • sempiasty głupsza juz nie będziesz - bo się nie da 10.08.06, 19:58
          i to by bylo na tyle
          • i-love-2-bike Re: głupsza juz nie będziesz - bo się nie da 10.08.06, 20:01
            sempiasty napisał:

> i to by bylo na tyle

za karabin i strzelaj w dzieciaka,ino szybko lekarzu domowy. po co czekasz az
            mamusia i tatus sie upija,a dziecko jak dorosnie bedzie takie jak oni.
            cudo,poprostu cudo pisane przez slaskiego dr.mengele. tys sie spoznil w
            czasie,bo pewnie bys go pobil z kretesem i przeszedl bys do historii jako lepszy
            od niego,a tak nikt nawet nie splunie w strone jakiegos
            niedouczonego,popapranego zbocznca w fartuszku.
            • besciak Cyklisto widze zes rychla zaslaniac sie cudzymi 10.08.06, 20:24
              dziecmi. Zaslon sie wlasnym z granatem w rece.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka