brumbak111 04.01.07, 22:31 - czyli kto nadzoruje moderatorów są b.powazne zastrzeżenia do "działalności " pary z nich a Administracja nic w tej sprawie nie robi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: dokładnie - czekamy na wyjaśnienia! 05.01.07, 11:06 No to czekajcie:))) jest was już dwóch, a nawet trzech.. Odpowiedz Link Zgłoś
perry.o Re: Kto stanowi Administracje forum 05.01.07, 15:26 Jeśli są poważne i konkretne zastrzeżenia do działalności moderatorów, rozpatrujemy je i interweniujemy, jeśli uznamy je za słuszne i uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Kto stanowi Administracje forum 05.01.07, 20:16 perry.o napisał: > Jeśli są poważne i konkretne zastrzeżenia do działalności moderatorów, > rozpatrujemy je i interweniujemy, jeśli uznamy je za słuszne i uzasadnione. .......... a to nowosc !! b.ciekawe , skorzystam na pewno :))) a mówiac powaznie: tonie jest odpoweidx na moje pytanie owszem jest sprawa która niby trzeba zglosic Administracji9( choc ona doskonale ja zna :))) ) ale internauci nie wiedza KTO stanowi administrację : czy jest to 1 osoba jaki ma nick czy jest to Administracja dwuizbowa -czekam(y) na konkretne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
perry.o Re: Kto stanowi Administracje forum 08.01.07, 15:36 Administrację stanowią Ci, którzy na tym i na innych forach udzielają się pod czerwonymi loginami. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Kto stanowi Administracje forum 08.01.07, 19:09 perry.o napisał: > Administrację stanowią Ci, którzy na tym i na innych forach udzielają się pod > czerwonymi loginami. ..... no już lepiej, troche dokładniej Ale dlaczego trzeba się o to uporczywie dopytywac ? ( pare lat temu osobnik o ksywce tebe napisał : " no chyba ja"(jestem Administracją) Dlaczego nie ma stopki redakcyjnej? To w koncu ile osób liczy Administracja i czy jest w niej ktoś kto odpowiada za nadzorowanie moderacji i kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Administracja nie odpowiada 06.01.07, 08:31 nawet w tak prostej sprawie woli ukrywac informacje " W mętnej wodzie ryba lepiej bierze" czy to jest motto Anonimowej Grupy (jakiej) Tryzmjacej Wladze na Foum ? "Czasem gdy runie piedestal widac ,że nikt na nim nie stał" Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus potwierdzam, na moje wszystkie skargi 08.01.07, 22:23 i kiedy zablokowano mi IP, kiedy je pascal, moderator forum wege zablokowal, odpowiedziano mi: podobno trollujesz. nic wiecej A na tym forum widze coraz to nowe nicki administracji i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś