Gość: split IP: *.hsd1.wa.comcast.net 23.04.08, 23:01 A kropka sie uwziela na mnie ,... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=78732566&wv.x=1&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=78741291 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: Mommy !!! :((( ,... 23.04.08, 23:50 przeciwnie, to Ty uwziąłeś sie na mnie. Co ma Getto Warszawskie do forum Świat? To temat na Kraj lub Warszawę Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Mommy !!! :((( ,... 24.04.08, 01:23 kropka napisała: > przeciwnie, to Ty uwziąłeś sie na mnie. > Co ma Getto Warszawskie do forum Świat? To temat na Kraj lub Warszawę a co ma latryna do forum swiat? chyba do wychodka mozna chodzic incognito. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=78678658 widze,zes z letargu sie wybudzila i zaczynasz kosic jak leci ..zgodnie z szeregami nickow ma sie rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 rochellina ty niczyja...... 24.04.08, 14:23 a propos twojego "a co ma latryna do forum swiat?"..... special for you... sztuka konwersacji, ktora opanowalas do perfekcji: cywilizowany czlowiek powie: szanowny kolego, dlugo sie nie widzielismy. rochellina skroci: kope lat, ku..a mac. cywilizowany czlowiek powie: ten pan jest bardzo elegancki rochellina skroci: co za pedal cywilizowany czlowiek powie: nie zauwazyl pan wszystkich aspektow umowy rochellina skroci: na galy ci padlo? cywilizowany czlowiek powie: pan raczy zartowac... ? rochellina skroci: ochu...es? cywilizowany czlowiek powie: nie, nie ma pan racji. rochellina skroci: ch.j ci w dupe cywilizowany czlowiek powie: dane ktore posiadacie nie odpowiadaja faktom. rochellina skroci: nie pie.. cywilizowany czlowiek powie: pana sekretarka jest bardzo sympatyczna. rochellina skroci: Posuwasz ja? cywilizowany czlowiek powie: smacznego! rochellina skroci: udlaw sie ch..u! cywilizowany czlowiek powie: jaka funkcje pelni ten pan w firmie? rochellina skroci: co to za fiut? cywilizowany czlowiek powie: chwilowo nie jestesmy zainteresowani reklama. rochellina skroci: na ch.j mi reklama? cywilizowany czlowiek powie: wydaje mi sie, ze nie musimy sie liczyc z jego zdaniem. rochellina skroci: pie..c go! cywilizowany czlowiek powie: ten projekt jest latwy do zrealizowania. rochellina skroci: z palcem w dupie cywilizowany czlowiek powie: to jest niemozliwe! rochellina skroci: ni ch..a! cywilizowany czlowiek powie: chwilowo nasza firma nie prosperuje najlepiej. rochellina skroci: siedzimy w gownie po uszy cywilizowany czlowiek powie: ten pan jest bardzo ostroznym rozmowca. rochellina skroci: dyplomata je..ny! cywilizowany czlowiek powie: rozwoj sytuacji na rynku nie idzie w pomyslnym kierunku. rochellina skroci: jest ch...owo! cywilizowany czlowiek powie: To wplywowi panowie. rochellina skroci: same ku...y. cywilizowany czlowiek powie: ten pan nie ma znaczacych kontaktow. rochellina skroci: moze mi zrobic laske. cywilizowany czlowiek powie: dziekuje! dla rochelliny: wyraz nie istnieje milego dnia, rochelliny ty niczyja... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: Mommy !!! :((( ,... 24.04.08, 02:01 Kropka , do jasnej , na forum kraj czy na forum W-wa nie zabieram glosu z racji ze moj kontakt z polska rzeczywistoscia ogranicza do miesiaca wakacji raz w roku w bylej ojczyznie , przed wyjazdem z Polski mieszkalem w Slupsku , Warszawa mi wisi ,... Sympatyczne posty na ten temat jak te , wisza ,... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=78161628 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=78363037 ================================================================= przeciwnie, to Ty uwziąłeś sie na mnie. Co ma Getto Warszawskie do forum Świat? To temat na Kraj lub Warszawę ,... Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide kropko zdejmij klapki z oczu 24.04.08, 06:20 Jesli wedlug ciebie kropko Getto Warszawskie jest wewnetrzna sprawa Polski to co robil w Warszawie Peres ? Odpowiedz Link Zgłoś
spit_me Re: Mommy !!! :((( ,... 24.04.08, 18:49 Well , kropka , dlaczego moj post o gettcie na Oslej a picard'a , (tez o gettcie) nadal wisi ??? ,... =================================================================== Co ma Getto Warszawskie do forum Świat? To temat na Kraj lub Warszawę Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Alez Splitku... 23.04.08, 23:59 ...raz-dwa wkleiles ten watek na Aquanecie, spamerku amerykanski:-/ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=78740893 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Alez Splitku... 24.04.08, 01:40 marouder.eu napisał: > ...raz-dwa wkleiles ten watek na Aquanecie, spamerku amerykanski:-/ Ciekawe ile jeszcze będzie tych wątków... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=78740893 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=78554046 S. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 [...] 24.04.08, 04:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lazega-net Re: Alez Splitku... 24.04.08, 12:22 marouder.eu napisał: > ...raz-dwa wkleiles ten watek na Aquanecie, spamerku amerykanski:-/ > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=78740893 Niektórym trzeba dwa razy powtarzać, aby zrozumieli, że Żydzi nie byli kryształowi, tak jak to przedstawiacie na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Mommy !!! :((( ,... 24.04.08, 14:17 nie rozumiem ciebie, splitowski.... przeciez ci to wycinanie w gruncie nic nie przeszkadza..... wycinaja cie na jednym forum, lecisz z ta sama wiadomoscia na drugie, nie? to w czym problem? i zobacz jaki sukces.... na swiecie dorobiles sie z trudem 7 postow, z tego 4 twoje wlasne... :)))) a na aqua juz 24 posty jak w pysk strzelil... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=78740893 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Kryteria wartosci bojowej cyber-soldiers 24.04.08, 15:19 dana33 napisała: > i zobacz jaki sukces.... na swiecie dorobiles sie z trudem 7 postow, > z tego 4 twoje wlasne... :)))) a na aqua juz 24 posty jak w pysk > strzelil... Ach, O TO zatem chodzi!..... na forum. Im wiecej postow, tym lepiej? Tym wiekszy "sukces" i bardziej jest sie lubianym, czy co? O rany..... Odpowiedz Link Zgłoś