jola_iza 09.06.08, 12:45 Kiedy problemy techniczne się skończą ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 Re: Moderacja bajka IP: *.red.bezeqint.net 09.06.08, 12:47 to zdarza sie juz tak czesto, ze zaczynam sie zastanawiac, czy nie ma w tym jakiegos celu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Moderacja bajka 09.06.08, 12:59 Się nie zastanawiaj, chcą Nam obrzydzić , wredne kosmity :) Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Moderacja bajka 09.06.08, 13:03 Mam nadzieję, że niedługo. To jest zupełnie niezależne od moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Moderacja bajka 09.06.08, 13:21 Przecież wiem, od kasy, tylko od kasy. Nawet nie śmiem napisać, że inne są kryteria doboru informatyków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moderato_cantabile Nie dadzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:34 wiary;spisek modertorów i już. siwa napisała: > Mam nadzieję, że niedługo. > To jest zupełnie niezależne od moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie dadzą 09.06.08, 13:41 nie wiem czym spisek, ale napewno swiatowy.. :))) nu, po prostu trudno uwierzyc, ze takie awarie moga sie zdarzac tak czesto i mimo ciaglego poprawiania, ulepszania i bog wie co jeszcze, zdarzaja sie bez przerwy.... otwiera sie forum i nigdy nie wiadomo, co nas czeka... a moze po prostu zapewniaja nam ciagle niespodzianki? :)) juz dziala, jak widac.... do nastepnego razu... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moderato_cantabile Dla mnie jasne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:53 awarie zdarzają się wszędzie a niecierpliwość jest złym doradcą. Jedna awaria co kilka dni to nie jest często. Niespodzianki dobra rzecz:) Odpowiedz Link Zgłoś