Gość: samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:20 Polski, chrześciajński i uczciwy. Złodzieje macie się teraz czego bać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tokar Re: Mamy rząd! IP: *.c155.petrotel.pl 28.04.06, 07:57 Chyba nie wierzysz w to co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Mamy rząd! IP: *.c240.petrotel.pl 28.04.06, 09:24 Zapewniam cię, że nie jestem złodziejem, aferzystą czy wyłudzaczem. A boję się tego rządu jak wszyscy diabli! Na szczęście długo to nie potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander.kwasniewski nie ma sie z czego smiac!!! 28.04.06, 09:35 A co powiesz optymisto, na wszystkie decyzje które podejmują bracia?Nawet chyba nie ma sensu Ci tłumaczyć skoro sam tego nie rozumiesz!! Leper wice premierem:( co z wstyd, na cały świat. Kto wie ile ten człowiek ma spraw sądowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drab Re: nie ma sie z czego smiac!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:39 No i co że ma. Mirek tez ma i co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: nie ma sie z czego smiac!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:42 ? Wiosna trawa kwitnie,rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dei Re: Mamy rząd! IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:57 ornitologiczny, pseudochrześcijański, chłopsko-mieszczański i Ubecko- solidarnościowy. Brawo oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ętelygęt Re: Mamy trąd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:43 > Polski, chrześciajński i uczciwy. Złodzieje macie się teraz czego bać! samym faktem że jest to jest polski, chrzescijański i uczciwy rząd dużo nie zdziałają. Rząd nie jest od tego żeby polował na złodziei czy inne czarownice. Chiałem wspomnieć tylko o takich mało istotnych rzeczach jak np PROGRAM ROZWOJU PAŃSTWA czy WYPEŁNIANIU OBIETNIC WYBORCZYCH.... ale to chyba faktycznie tylko szczegół... no to co jak będzie? Może jakaś nowa komisja śledcza? No przecież trzeba komuchów wyłapać! A ja mam kolejną aferę do rozliczenia.... pamiętacie jak w XVIII wieku takie państwa jak Prusy, Austria i Rosja rozgrabiły polskie ziemie. Przecież Polsce należą się odszkodowania!!!!! Tego nie można puścić płazem!!! Odpowiedz Link Zgłoś