Dodaj do ulubionych

Piękny dom płockiego masona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:22
dom masona ?
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:49
      tak
      • Gość: MK Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:19
        Mason-Dixon Line
    • enaka Re: Piękny dom płockiego masona 01.06.06, 10:36
      To fajnie, ze wreszcie ktos wpadl na pomysl z wynajmowaniem tych kamienic na
      biura. To najlepszy sposob na takie okolice. Mozna urzadzac imprezy na rynku i
      nikt wieczorami nie skarzy sie na halas.
      • Gość: sutener Re: Enaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:04
        A może jakaś ekskluzywna agencja towarzyska? Hałasy z miasta nie przeszkadzają
        a wręcz przeciwnie.
    • Gość: przechrzta Re: Piękny dom płockiego masona IP: 193.59.95.* 01.06.06, 11:15
      Wydawać by się mogło, że Hipolit Gawarecki był znany przede wszystkim jako
      badacz dziejów Płocka. Ale jeżeli GW uważa, że pisząc o znanych ludziach należy
      wyciągać im drugorzędne zainteresowania i czynić z nich niemal logo
      identyfikacyjne danej osoby, to niech się Państwo Woźniakowie nie zdziwią jeśli
      kiedyś padnie w stosunku do nich określenie, że pochodzą z "żydowskiej gazety".
    • Gość: oshua Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.c243.petrotel.pl 01.06.06, 13:08
      Komu się podoba to wykończenie? Bo jak dla mnie kolorystyka jest zbyt rażąca...
      powinno być bardziej stonowana...
      A dlaczego na wysokości pięter nie dodano żadnych elementów architektinicznych?

(jeśli ktoś uważa że to 'niemądra' wypowiedź pragnę zwrócić uwagę na zielony
      właśnie zrewitalizowany budynek <sześcian> lub bardziej kolokwialnie <klocek>
      na ulicy Zduńskiej gdzie właśnie takie elementy dodano... nie wiem w sumie
      czemu: mało ludzi tamtędy przechodzi i nie jest to zbyt reprezentacyjna budowla
      miasta... a jednak... może urzędnicy chcieli mieć ładny widoczek za oknem? nie
      wiem...)
    • Gość: ... Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:58
      a co z kamienica obok ?? tutaj ladne okna nowa fasada a obok okna zabite
      deskami odpadający tynk ..??
    • Gość: oshua Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.c243.petrotel.pl 01.06.06, 16:12
      Dla wszystkich którzy chcieliby zobaczyć kamienicę Stary Rynek 7 na przestrzeni
      lat oraz kamienicę przy Zduńskiej 2 o której napomknąłem we wcześniejszym
      poście (jeśli ktoś nie wie o który budynek mi chodzi)

www.ars.plock.pl/inwest2005.htm
    • Gość: lol Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.acn.waw.pl 01.06.06, 17:28
      a wiesz chociaz kto to jest mason?
    • Gość: Marilyn Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:01
      No przecież jest napisane,że Mansona.
      • Gość: ? Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:09
        Mejsona chyba
        • Gość: ??? Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:19
          Ludzie, ludzie to o masarza chodzi
        • Gość: Ela Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:16
          Piszcie wyraźnie i czytelnie o który dom chodzi i kto w nim mieszka A ja bym
          chciała wiedzieć czyj jest ten pałac który stoi na wzgórzu nad Wisłą na
          zakręcie na trasie do nowego mostu , To nie z pracy rąk powstał ..........
          • Gość: menel Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:01
            A czego, twoim zdaniem, powstały te domy- bo tam są dwa takie same?
            • Gość: menel Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:42
              korekta: A z czego, twoim zdaniem, powstały te domy? - bo tam są dwa takie same
              - dla jasności, ja tam nie mieszkam.
              • Gość: Pan Kleks Re: Piękny dom płockiego masona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:32
                z budyniu ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka