Dodaj do ulubionych

Wykopmy chamstwo z Forum ! - apel do moderatora

IP: *.chello.pl 05.07.06, 11:38
Zaglądając ostatnio na Forum jestem przerażony straszliwym obniżeniem poziomu
wpisów i chyba największym w jego krótkiej historii natężeniem kłamstw i
pomówień rzucanych bez jakiegokolwiek zastanowienia i uzasadnienia.
Chyba jak nigdzie widać na Forum zbliżające się wybory, które uaktywniły
jakąś małą grupkę wulgarnych „osarżaczy”, „pomawiaczy” i „uprzejmych
donosicieli”, którym udało się prawie całkowicie zdominować forumową
dyskusję. Niestety mam wrażenie, że ta kilkuosobowa grupa zdecydowanie
negatywnie wpłynęła na poziom wpisów także innych forumowiczów.
Stąd mój apel do moderatora Forum.
W imieniu swoim, choć myślę, że nie tylko, uprzejmie proszę o zdecydowane
usuwanie wpisów jawnie obraźliwych, krzywdzących i fałszywie uderzających w
dobre imię innych osób, które to wpisy ostatnio notorycznie pojawiają się na
Forum.

Zdaje sobie sprawę, że ktoś złośliwy może moją prośbę nazwać
wołaniem „cenzuro wróć..”, więc może, niejako wyprzedzając, chciałbym zwrócić
waszą, szanowni forumowicze, uwagę na fakt, iż większość wpisów których mój
apel dotyczy nikt nie odważyłby się firmować swoim nazwiskiem, bo w normalnym
(a nie wirtualnym – anonimowym) świecie naraziłby się w najlepszym wypadku
na śmieszność a w najgorszym na potrzebę udowadniania swych, w większości
wątpliwych, twierdzeń przed wymiarem sprawiedliwości.
Apel mój jest więc niczym innym jak zwróceniem się o respektowanie,
ewentualnie egzekwowanie, ogólnie przyjętych zasad współżycia społecznego
także na płaszczyźnie internetowej.
Jednocześnie chciałbym prosić was, szanowni forumowicze, o nieodpowiadanie na
wulgarne i kłamliwe wpisy, a jedynie wrzucanie do kosza gdzie ich miejsce.
Obrońmy poziom Forum.

Parafrazując pewne hasło ze stadionów piłkarskich : Wykopmy chamstwo z
Forum !
Obserwuj wątek
    • skrzydlak Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! - apel do moderat 05.07.06, 11:42
      Przyłączam się do apelu. Wykopać chamstwo z forum.
      • Gość: pepe Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! - apel do moderat IP: *.c157.petrotel.pl 05.07.06, 11:50
        Popieram pomysł
    • Gość: ciekawy Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! - apel do moderat IP: *.plock.mm.pl 05.07.06, 11:42
      Przecież ten moderator z tego żyje.Nic nie zmienia.
      • Gość: ares admin ciągle wycina na tym forum, jeszcze za mało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:03
        wszedzie jest tak samo, ujawnia sie prawdziwa natura ludzi bo myślą że sa
        anonimowi,droga jest prosta: prokurator -IP - sąd, były takie przypadki, i będą,
        • Gość: Zenon Dylewski Re: admin ciągle wycina na tym forum, jeszcze za IP: *.plock.mm.pl 05.07.06, 12:23
          Proszę obywateli o przemyslenie. Prosicie o normy ludzkie na Forum nie
          podpisując się. Popatrzcie na wpisy. Piszący czekaja wręcz na podpisane posty i
          z przyjemnościa sadysty, klną podpisanego. Z reguły znaja osobę jak to w małym
          miasteczku i okazji nie przepuszczą. Nie podpisani, czym róznicie się od
          wyzywaczy? Jeżeli właścieciel Forum nie reaguje, widać ma w tym jakiś cel. Ale
          zamysł popieram. Pisanie o cenzurze nie jest uprawnione. Proszę napisć
          cokolwiek na Forum w warszawie, Znika natychmiast. Spróbójcie dołączyć się do
          wpisów o Żydach. Wytną natychmiast. Nazwisko dobre do karania za odwagę ale
          TYm z Forum nie o to chodzi.
          • Gość: Szawara.w Re: admin ciągle wycina na tym forum, jeszcze za IP: *.chello.pl 05.07.06, 18:44
            Szanowny panie Zenonie, dziękuję bardzo za poparcie apelu zarówno do
            administratora jak i do użytkowników Forum. Gratuluje też odwagi podpisywania
            się swoim nazwiskiem, bo faktycznie niesie to za sobą pewne ryzyka. Jednak
            wydaję mi się, że Pana twierdzenie zrównujące osoby korzystające z nick’ów do
            osób ewidentnie łamiących elementarne zasady społeczne jest dalece przesadzone.
            Tu kwestia dotyczy raczej złej bądź dobrej woli piszących i poziomu kultury
            osobistej. Natomiast uważam, że w sytuacji rzucania poważnych oskarżeń, co
            nierzadko ma miejsce na Forum, oskarżyciel powinien mieć odwagę podpisać się z
            imienia i nazwiska bo w przeciwnym wypadku są to fałszywe kalumnie, nie warte
            czytania.
            Pozdrawiam
            • Gość: Zenon Dylewski Re: admin ciągle wycina na tym forum, jeszcze za IP: *.plock.mm.pl 05.07.06, 20:02
              Ma Pan rację. Nie każdy chce być kopany. Ja też. Ale właściciel nie reaguje i
              to jest niedobre. Nie chcę domyślać się za dużo ale widać wyraxnie złaą wolę
              właścicieli. Wiemy przecież że podlądy są rozmaite i tak będzie zawsze. Do tej
              pory żyliśmy beztrosko. Tak jak ja wierzyłem, ze dorze robię utrawlając
              tradycję narodową. I po tych atakach mniejszości w polskosci, przejrzałem na
              oczy. Tyle się starali a ja podcinałem to , co uzbierali. Nie wątpię, ze
              działają na zasadzie instrukcji z zewnątrz. W mieście jest wszystko rozwalone.
              Komunikacja sięgnęła dna. Nic za nic nie odpowiada. Tak zawsze sie dzieje kiedy
              ma przujść jakiś kataklizm światowy, wojna itd. Nic racjonalnego nie można
              nikomu wyjaśnić. Forum mogłoby stać się rzeczywiście katalizatorem podtrzymania
              wątpiących na duchu. A tak to działa jak w komuniźmie radio Erewań. Jakiś dobry
              człowiek domaga się, zebym opisał portki, jakie radni dostaliz z Lewisa.
              Bylismy niedoświadczonymi ludźmi, którzy pierwszya raz stanęli w historycznej
              misji budowy struktur samorządowych, które znane były w teorii. Zaskoczono nas
              wizytą w Firmie, i odbarowano nas portkami jak pisze świeżo obudzony
              mieszkaniec. Nikt nam nie powiedział, nie bierz. Nikt z nas ich nie ukradł. Nie
              wiedzielismy jak się zachować. Okazało się, że nasza IKadencja dała najlepszych
              ludzi po okresie przemian. Nie liczono dni i i godzin. To co było
              charakterystyczne dla tej Rady, to np Protokoły z Sesji, były przepisywane z
              taśmy, słowo w słowo. Tak było kilka lat. Ta uciązliwa forma Protokołów jest
              Niezwykłą okazją dla historyka, socjologa. Jest szansą dla młodych,
              magistrantów, doktorantów. Aż sie prosi cykl dyskusji na Forum A tu bluzgi
              ciągłe. nic nie można zbudować. Żadnej nadzieii na wymianę poglądów.
              Dlatego próbowałem kilka razy pożegnać się zwami, zwłaszcza kidy nadal mi
              uświadamiają, że moje teksty trzeba z powrotem tłumaczyc na język polski. Pewna
              pani wyrażała to dobitniej. Ale myśl, że nikt nie jest w stanie nic napisać
              choćby o Padlewskim, nie korzystając z moich zebranych materiałów, jest
              zapłatą. Jest krytyka, zdawałoby się, standart. Ale na Boga, nikt nie daje nic
              w zamian. Wtedy krytyka mnie nie interesuje, lecz ludzi, którzy się dołączą i
              storzą coś lepiej. Dlatego Forum mogłoby być przydatne a nie jest.
              • Gość: ?? [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:08
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • Gość: Zenon Dylewski Re: admin ciągle wycina na tym forum, jeszcze za IP: *.plock.mm.pl 05.07.06, 20:29
                  i to jest miarą poziomu Nowych.Nie żyje się samymi portkami.Temat zamykam ,
                  prosze zgłosić to do prokuratury rejonowej, potem okręgowej, potem Warszawy i
                  do ministra. Ja już nic więcej nie dopowiem. Kiedy istniał jeszcze mały
                  fragment folwarku Kunzmana, prześladował nas jeden były oficer specjalista.
                  Nazwałem go Biegający z Psem. nie znam przciez człowieka. Ale ten Dobry
                  przyjaciel psów krzyczał na nas, że na każdego można coś znaleźć. Trzeba się
                  tylko postarać. Wierzyłem, że wie. Specjalista. Za przykład dawał Pułkownika
                  Dąbka, rzekomo Bohatera ale on biegający wiedział o nim coś złego. Myślę, że
                  tysam jesteś klonem tego Dobrego oficera Specjalisty. Nie bacząc, że Napradę
                  nic nie wiesz co robiłem i portki są twoją ostania nadzieją na sianie zła.
                  Zostań z nim a zobaczysz skutki. Jaką sobie robisz niedobrą Karmę do 4
                  pokolenia. Znam się natym od 25 lat. Pena Nowa kiedy pisałem o Bogu, dołozyła
                  do Niego penisa. Nie bała się. Ja na jej miejscu nie spałbym już spokojnie.
                  Żadnych chamulców, żadnej kindersztuby. A przeciez ktoś wychowuje potomstwo.
                  Kiedy mówisz, żem łotr, korupcja portkowa, miałbyś rację. Najgorsze jest to, że
                  ci wogóle piszę. Ponieważ mam dostateczną wiedzę, żebym z góry wiedział, że nie
                  trafi do ciebie. Równe przyciąga równe. Powinienem pozostawić cibie temu
                  losowi, który cie nie ominie. Dlatego pora kończyć. Nie jesteś uczniem, nie
                  możesz być gotowy.
                  • Gość: ELTON Re: admin ciągle wycina na tym forum, jeszcze za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:20
                    Panie Zenonie proszę powiedzieć, za te portki to ile daliście Levisowi
                    zwolnień? Niech ludzie nie żyją w nieświadomości.
                    Podobno zwolniliście Levisa z opłat za wodę i ścieki (tzn. że mieszkańcy płacą
                    za Levisa).
                    Podobno zapłaciliście za rurociąg gazowy.
                    Podobno był i jest zwolniony z opłat podatków.
                    Podobno....
                    Podobno....

Powiedz Pan, czy za te portki opłaciło się?
                    • Gość: robert wiesz elton,forumowy głupku,ile ludzi zatrudnia Le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:29
                      zainm cos napiszesz zastanów sie jesli jestes w stanie to uczynić
                      kłamstwa kosztują,
                      • Gość: ELTON Re: wiesz elton,forumowy głupku,ile ludzi zatrudn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 08:37
                        A wiesz głupku ile ludzi mogłaby zatrudnić każda polska firma zwolniona od
                        płacenia podatków, opłat za ścieki (a wykorzystuje b. dużo), podatków
                        gruntowych itd.itd.
                        • Gość: czy Re: wiesz elton,forumowy głupku,ile ludzi zatrudn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 08:44
                          tak jak Auchan zwolniony przez czerwonych za grubą kasę ?
                        • Gość: :) Re: wiesz elton,forumowy głupku,ile ludzi zatrudn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 00:22
                          chyba się wam wątki pomyliły :))
                          • Gość: pyt. Re: wiesz elton,forumowy głupku,ile ludzi zatrudn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 00:37
                            zaczynam ,wierzyc w to co ludzie o romanie wypisują
                            doszło donosicielstwo, to wrodzone ?
                            • Gość: płocczanin. Re: wiesz elton,forumowy głupku,ile ludzi zatrudn IP: *.plock.mm.pl 09.07.06, 14:55
                              Niejaki duduś pisał, że minister to Hitler, dzisiaj posyła ludzi do obozu
                              koncentracyjnego a wasz moderator nie widzi, nie słyszy. Jak zachować sie
                              kiedy faszyzm rosnie na tym forum a nie gdzieś tam. Czu nie potrzeba FBI?
                          • Gość: Historyk II Re: wiesz elton,forumowy głupku,ile ludzi zatrudn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:53
                            To jest jeden wątkowy układ zależności -taki " SINE QUA NON",
                            jaki warunkuje rozwój firmy, po zwolnieniu jej z podatków.
                            Jak było -jak funkcjonował ten związek _ " drenażowo-dobijający" nasz małe -
                            rodzime firmy, po tzw II gim wejściu Balcerowicza poczytaj mojego posta.
                            Takich były tysiące, które " pluły krwią"(...):
                            >>>wiadomosci.onet.pl/1,15,11,9791986,29294690,1489837,forum.html
                            My to przerabiaLIśmy9 po '8-98 r) podczas gdy " portki" i inne np "
                            telewizory" Z. Ni....go k. Mławy były zwalniane z podatków(!!!).
                            • Gość: nono jak elton forumowy głupek to Robert życiowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:08
                              jak czytam te wpisy to moja ocena taka, że jak elton forumowy głupek to Roman
                              ŻYCIOWY GŁUPEK
                    • Gość: szpieg Re: admin ciągle wycina na tym forum, jeszcze za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:14
                      ELTON, zapewniam cię że nie tylko Zenek był "bezinteresowny". Prokuatura w
                      Płocku powinna się wziąć za przewodniczącego Rady Miasta Płocka w kadencji w
                      której radnym był Zenek, tj. prof. Budowskiego. Dla mnie był łapownikiem. A
                      łapówka była bardzo zawoalowana. Był taki czas że oczyszczalnia ścieków LEVISa
                      śmierdziała na całe osiedle a ścieki nie oczyszczone spuszczano do Wisły. Na
                      smród zaczeli skarżyc się mieszkańcy osiedla. Prof. Bukowski został
                      "zatrudniony" do napisania ekspertyzy że oczyszczalnia jest cacy i spełnia
                      wszystkie wymagania i normy. Pamię tam jak kasjerka jeżdziła po pieniądze do
                      banku bo pan profesor jechał akurat na wczasy. A te "obiadki" z uwczesnym szefem
                      Wodociągów, tak tak. dużo można by o tym powiedzieć. Ale można by wyjaqśnić czy
                      wporządku jest gdy mieszkańcy pisza skargi do Rady Miasta, a pan profesor bierze
                      "fuchę" w firmie na którą skarżą się mieszkańcy
              • Gość: Edek Baranowski Re: admin ciągle wycina na tym forum, jeszcze za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:58
                Ma Pan sporo racji w swych wywodach, często wtórował Panu św.pamięci Kazik
                Papiński. Niestety ale u nas w kraju, upominających się o przeszłość, uważa się
                za ....troglodytów, hamulcowych,etc...Ja byłem radnym /nowej Rady III RP w
                Płocku/ po Panu w l.1994-98 r. Dziedzictwo po Was - I kadencji niestety
                skojarzono z nieudaną inwestycją pn. "Infiltracyjne ujęcie wody" a nie
                wolnością, demokracją ...i że będzie za Was lepiej oraz kombinacjami ówczesnej
                Unii Wolności wodzącej za nos koalicjanta.... O cyrkach w przewodniczeniu nie
                wspominam i ma Pan rację, że ciekawym jest co pisano w Protokołach z Sesji a
                jeszcze ciekawsze rzeczy znajdowały się w Protokołach ówczesnej Komisji
                Rewizyjnej, której byłem ...członkiem. Idzie 18 rok tej pseudowolności - i co?
                Powiedz Pan dziś coś na PiS odmienne zdanie niż myślą Kaczyńscy i
                jego ...różnej maści poplecznicy!!!!! Znowu narodzili się ....wszystko
                wiedzący, najmądrzejsi, pseudemokraci często z mętną przeszłością, którzy
                wypłynęli na haśle walki .....z komuną a teraz ...walczą z ....układem /ciekawe
                z jakim????/- żywcem nowa......PZPR. Skrajności w kraju nigdy do niczego
                dobrego nie doprowadziły macierewicz, Olszewski, Wasserman etc./. Szkoda, że
                Pan nie jest w parafii św. Ducha to po ostatnim niedzielnym kazaniu o godz. 8-
                ej, wnętrzności by się Panu wywróciły jak ksiądz narzekał, że ludzie na tacę
                nie chcą dawać tylko ....łasdują kasę na ....ślub córki i inner dyrdymały /o
                ubiorze w Kościele - do katedry Notre Dame można wejść w krótkich spodenkach ia
                panie z odkrytymi plecami. Panie Zenku startuj Pan - emeryt młody do
                wyborów!!!! W pojedynkę to można tylko ...sie nagadać. Na forum jeden z
                dyskutantów zauważył słusznie,że "Pan Bóg dał dzieci ale nie dał na
                dzieci".....i o czym tu...gadać /pisać/.
          • Gość: Historyk II - Re: admin ciągle wycina na tym forum, jeszcze za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:25
            Jestem za apelem o walkę z chamstwem internetowym.
            Anonimowosć, niektórym dodaje skrzydeł, zapominają jednak, że NIELOT pozostanie
            zawsze nielotem. Mogą jednak stać się pokarmem dla np " jastrzębi"(...).
            Popieram apel do moderatorów. Co do w większości prawdziwych zarzutów o
            selektywność i subiektywizm tego forum, wskazuję ONET(...).
            Koledzy, nie narzekajcie na " wybiórczość " wybiórczej(...).
            PS
            CDN, a w czym zapytacie?
            W ukazywaniu DOKUMENTÓW z okresu schyłkowego PRL-u i "wymaszczania sobie
            gniazdek" za państwowe pieniadze.
            Dał im " przykład Olek" z funduszami jakie płynęły na ich " fundacyjne konta"
            z lat '87-90(!)
            Np. z akcji w "S...." " w temacie" HEMAFRA(...)
            Ktokolwiek wie, ktokolwiek słyszał, zapraszam na forum.
            Najwięcej wie pewna Pani( wowczas Gł. Księgowa w "S")o imieniu -MIROSŁAWA j...
    • roman_j Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! - apel do moderat 05.07.06, 20:08
      Gość portalu: Szawara.w napisał(a):

> Stąd mój apel do moderatora Forum.

Na tym forum nie ma moderatora i może dlatego wygląda ono tak, jak wygląda. Może
      więc zamiast apelu "do" moderatora przydałby się apel "o" moderatora. :-))
    • Gość: artur Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:19
      brawo panie Zenonie,
      też uważam że Rada Miasta w której Pan był radnym działała dobrze
      beziteresownie i ideowo,no cóż, zbliżają sie wybory a Pan tu pisał że nie
      będzie kandydował,
      • Gość: oko admin jest bo wycina, czerwony kosz jest skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:35
        klikac na czerwony kosz albo telefon do prokuratury o odtajnienie IP jeśli
        kłamie, rzuca kalumnie itp.
      • Gość: Zenon Dylewski Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! IP: *.plock.mm.pl 05.07.06, 20:44
        Dziękuję za dobre słowo. Nie da się przekazać NIc, nie pragnącemu wiedzieć. Nie
        startuję. Nigdy nie byłem politykiem raczej trbunem ludowym. Jak przekonać?
        kiedy System mówi, że to niemożliwe, żeby napisać tak nieudaną książkę jak 3
        moje, trzeba FIZYCZNIE pracoawać TYSIĄCE godzin. Zamiast np spać. Żeby nawiązać
        kontakty Z rodziną Padlewskich, trzeba pokory cierpliwości,telefonów, faksów i
        duuużo pieniędzy. Żeby zeskanować dokumenty, zrobić fotografie, skany, patrz
        wyżej. Korekta foto, setki dysków. Na koniec jak już niw widzi się naoczy i
        milknie telefon, uwiesi się Dobry człowiek i wyzywa. Opisywałem już jak
        przyjechał potomek Rodziny gen. Z.Padlewskiego ale nikt z Vipów, nie
        potrzebował rozmawiać, zapoznać się z dokumentami Kronik rodzinnych. Ludyczne
        władze nie przeszły kindersztuby i nie potrzebowały gościć Człowirka który
        wierzył, że jego przodek coś zrobił dobrego dla Polski. Nie było źle do końca.
        Oprócz portek przyjąłem jescze poczęstunek w barze na koszt Miasta. Razem z
        Gościem , zjedliśmy kluski ziemiaczane, narażając podatników na straty. nikt
        nie czekał na niego i straszy pan odjechał ze smutkiem do domu.
        • Gość: adam Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:51
          czemu Pan sie przejmuje głosami ludzi źle wychowanych,lub zawodowo tu piszących
          na przygłupów nie zwracać uwagi i sami zaprzestaną tu bazgrać,
          Panie Zenonie,"Psy szczekaja, karawana jedzie dalej", nie jest Pan sam,
          • Gość: Szawara.w Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! IP: *.chello.pl 05.07.06, 20:56
            Roman_j, dzięki za informacje. W takim razie droga Gazeto zaszczyć nas proszę
            moderatorem a ja sobie wtedy do niego poapeluję. :)
            PS. Widzę ze Pan Zenon całkowicie zdominował wątek.
            • roman_j Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! 06.07.06, 15:44
              Problemowi można zaradzić w inny sposób, choć nieco pracochłonny. Trzeba zebrać
              linki do wpisów lub wątków, które są chamskie i ich listę wysłać na adres:
              forum.abuse@gazeta.pl Ja czasem popycham maila na ten adres i zwykle po jakimś
              czasie widzę efekt. Polecam, choć przyznaję, że gdyby ktoś chciał wyczyścić
              porządnie tę stajnie Augiasza, to musiałbym non-stop pisać maile. Choć może po
              jakimś czasie chamstwo samo by się zniechęciło widząc, że długo tutaj nie może
              zabawić. :-))
          • Gość: Historyk II Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:56
            Adamie, czy to Ty?
            >>forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=44049039&a=44061928
    • Gość: c. Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! - apel do moderat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:34
      tu jest taki: IP: *.plock.mm.pl
    • Gość: czytelnik Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! - apel do moderat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:06
    • Gość: czytelnik Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! - apel do moderat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:12
      Rada jest prosta na chamstwo i obelgi na forum Gazety.
      Należałoby wporwadzić konieczność logowania się aby dokonać wpisu.
      Oczywiście nie wolno tym pomysłem stosować jakiejś formy cenzury, ale
      odpowiedzialoność za słowo powinna być, co chociaż w niewielkim , ale jednak,
      stopniu daje konieczność zalogowania się.
      Może także prokuratura w ramach nadzoru na przestrzeganiem obowiązującego prawa
      z urzedu zajęłaby sie wpisami,któe łamia prawo w Naszym kraju.
      Krytyka wszystkim sie przydaje, ale żeby znowu nie było to polowanie na
      czarownice i szykanowania tych którzy maja odwagę miec swoje zdanie na temat
      np.sprawujących władzę....
      • Gość: czekam Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! - apel do moderat IP: *.plock.mm.pl 11.07.06, 12:07
        ale tej rady ktoś nie chce. Niech sie goje napieprzają.
        • Gość: rolex Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! - apel do moderat IP: *.c243.petrotel.pl 14.07.06, 20:59
          I co pan na to panie Zenonie? I ty romanie_j? Czy nie wszystko powiedziane w
          tym jednym zdaniu
          > ale tej rady ktoś nie chce. Niech sie goje napieprzają

Bo ja już wiem wszystko.
          • Gość: bez nazwiska Re: Wykopmy chamstwo z Forum ! - apel do moderat IP: *.plock.mm.pl 14.07.06, 21:49
            Mnie nie ma. 6 razy wycinali obelgi na mnie. Czyli Admin starał sie. Ale
            potrzebny jest system. Ostatnia wypowiedź dobrego człowieka mówiła, że
            zespołowo zmówili się, zeby niszczyć polskie wypowiedzi. Istnieja służby
            specjalne ale jedna osoba nie jest warta, zeby pomogli. .Natomiast wierzę, że
            jak zechcą, załatwią bez zmrużenia oka. Musi być tak uczynione jak wejście na
            opinie TV - wszystkie dane itd. Możemy różnić sie istotą poglądów ale nie wolno
            tykac ludzi osobowo. Zwłaszcza jak ktoś nie zyje. Zmasowany atak, to robota na
            rzecz pewnej nacji nie lubianej powszechnie właśniez podstęty i prawo zemsty.
            Jest to nieuleczalne. A tyle wiedzy mozna jeszcze przekazac ludziom
            ciekawym .Pozdrawiam.
        • Gość: Roland głos we własnej sprawie IP: *.c158.petrotel.pl 16.07.06, 10:12
          Ciekawe, że są zabieranie głosy we...własnej sprawie.
          Prawda romanie_j?
          • Gość: kasandra Re: głos we własnej sprawie IP: *.plock.mm.pl 16.07.06, 11:05
            Nie widze nic ciekawego. Tworzycie waska grupę wzajemnej adoracji i uwazacie,
            ze inni nie dorastaja do was. Druga grupa to v kolumna ludzi z pochodzenia
            zydowskiego. . # grupa to dzieci z pokolenia wsi, klikaja nie mając wzorca
            postepowania w grupie. $ to właściciel Forum, który celowo nie likwiduje
            problemu za pomoca systemu. Ile to mozna jeszcze prosić o zmiany. Zabiearanie
            głosu we własnej sprawie jest konieczne. Jeżeli uwazacie , ze jest to czyn
            niegodny, mówcie pozytywnie o innych. Dajcie świadectwo godności.Jest to grzech
            zaniechania. Żydzi mówią , kto uratuje chocby jednego Zyda, to jakby uratował
            cały świat. i nie mówcie, że jest napisane inaczej, bo przeciez mordowani
            Palestyńczycy nie sa uwazani za ludzi. Jakoś Izrael nie ratuje jednego
            człowieka ale zabija masowo właśnie nie ludzi. Jakoś nie ratuje świata.
            • Gość: Patriota Re: głos we własnej sprawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 11:14
              Jest to forum żydowsko-lewacko-liberalne. Nic ująć, nic dodać.
              • Gość: Szawara.w Re: IP: *.chello.pl 16.07.06, 13:03
                Czytam niektóre z powyższych wpisów i ogarnia mnie pusty śmiech. Sam już nie
                wiem czy to ktoś próbuje skompromitować forum czy to może coś zgoła innego. Ale
                jako Żyd, lewak i co gorsza liberał ( dowodem jest to, że pisze na forum) cały
                czas proszę Was drodzy roztropni forumowicze nie dajmy się zdominować grupce
                myślących inaczej.
                Pozdrawiam :)
                • Gość: Zenon Dylewski Re: Poniżanie Polaków IP: *.plock.mm.pl 16.07.06, 14:15
                  Wierze w twój pusty smiech. Ale jest on groźny. Możesz byc kim chcesz, nasza
                  federacja mówi,że jestes Polakiem. Bądź tylko lojalny wobec niej. Ale nie knuj.
                  Ludzie prosza o wyrzucenie chamstwa z Forum. Na nim obrazaja władze Polski.
                  Przyróiwnuja polskiego ministra do Hitlera a ty powiadasz, ze ktos nalatuje na
                  forum? Tę metodę skłócania społeczenstwa znamy od lat. Właściciel Forum nie
                  reaguje. Dlaczego to czyni? Jak na zawołanie pokazują sie wasi ludzie i
                  atakuja, nastepny pisze , ze ktos wypowiada sie o sobie? A o kim ma sie
                  wypowiadac poniewierany systemowo człowiek? Bądź sobie kim chcesz ale daj zyc
                  innym. A wobec państwa , należy byc lojalnym.
                  • Gość: ELTON Re: Poniżanie Polaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:40
                    "A wobec państwa , należy byc lojalnym."
                    A ty byłeś lojalny, jak brałeś te portki?
                • Gość: Goj Re: Sawarowi IP: *.c158.petrotel.pl 16.07.06, 18:36
                  Głupcze! Albo "lewak" albo "liberał". O Żydzie nie wspomnę bo nie chcę.

Próbujesz prowokować? Chcesz jątrzyć?
                  Jesteś skompromitowany i nie szukaj takich na forum.
                  • Gość: Szawara.w Re: Sawarowi IP: *.chello.pl 16.07.06, 21:44
                    Goju, co do "lewaka i liberała" cytowałem tylko ciebie albo jakiegos twojego
                    kolegę z poprzedniego wpisu, więc sie bracie nie popisałeś blyskotliwością.
                    Natomiast reszta wpisu to moja prosba do forumowiczów by nie dali się takim jak
                    ty.
                    • Gość: Goj Re: Sawarowi IP: *.c243.petrotel.pl 17.07.06, 11:38
                      No lej mu wodę na oczy, a on swoje. Czy cię pogięło?
                      Chociaż, nie! Myślę, że jesteś większą kanalią niż by to sie wydawało na
                      pierwszy rzut oka. Po wpisie poznaję, że zmieniasz tzw. nicki i żądlisz na lewo
                      i prawo. Ponieważ unikam takiego towarzystwa - wychodzę sobie z
                      tego "specyficznego" forum. A ty zostań na łańcuchu...
            • Gość: Roland Re:Kasandrze IP: *.c158.petrotel.pl 16.07.06, 18:43
              Kasandro! Niby jesteś domyślna ale tu nie trafiłaś.
              Zabrać głos we własnej sprawie , ale tu uwaga (!), na temat, i nie miało to
              związku z tym co podsuwasz skrzętnie. Chodzi, tu wyłożę, że wypowiadają się
              osoby które nie widzą ( nie czują) belki we własnym oku, a dostrzegają żdżbło w
              oku innych. "Moraliśći" na własną potrzebę, tzn. we własnej sprawie.
              Teraz kumasz? Czy jeszcze mam bliżej tłumaczyć?
              • Gość: K Re:Kasandrze IP: *.plock.mm.pl 16.07.06, 19:38
                poczekamy, pozyjemy. Może nastapi reforma na Forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka