micky711 30.10.03, 20:19 chyba moja najgorsza kolejka od początku będę miał ok. 35 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andchud Re: fatalna kolejka 31.10.03, 11:11 A ja wrecz przeciwnie !!! Przewiduje okolo 55 punktow, a moze nawet wiecej wyjdzie !!! :-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: fatalna kolejka 31.10.03, 15:32 Też 55. Dwa gole i cztery asysty. Minus dwa za kolejny nietrafiony transfer :/ /GD Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: fatalna kolejka 31.10.03, 16:35 A ja mam 56! Myslalem, ze bedzie malo po pierwszym dniu, ale jak zwykle mozna liczyc na Zurawia i Brasilie, szkoda, ze Kasperczak go nie wystawia od poczatku... A co by bylo, gdybym sprzedal Szymkowiaka jak planowalem i kupil Reissa jak planowalem, tylko, ze nie zdazylem (myslalem, ze jest do 19...). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andchud Re: fatalna kolejka 31.10.03, 19:38 A jednak wyszlo 57 (-4 za transfery mialem). A gdybym dal Reissa jeszcze na kapitana (dobrze mimo wszystko ze go wystawilem do skladu, 15 punktow tez piechota nie chodzi) i nie wystawil Jozwiaka (-4), lecz Mynara (ktorego mialem w druzynie, ale zostal na lawce), byloby wiecej... Ale trzeba sie cieszyc tym co jest, Zurawski swoje zrobil, to samo Svitlica, no i Jop, plus czyste konto Djokovica i asysta Vukovica. Nie jest zle !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bejrut4 Re: fatalna kolejka 01.11.03, 12:18 ja nie majac Reissa w skladzie i -10 pkt za transfery dostalem 64 pkt :) Odpowiedz Link Zgłoś