tobi256 23.01.07, 08:08 Zgadzam się.. Też niedawno dzwoniłem pod 986 i nikt długo nie odbierał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: senior Dzwońcie pod stare numery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 08:53 Panie redaktorze Arkadiuszu ! Jak pańskie sumienie, może w końcu opiszesz swoje wyczyny ''wzorowy '' obywatelu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Dzwońcie pod stare numery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 10:01 Proponuję dzwonić do Miejskiego Centrum Zarządzania Kryzysoweo w Urzędzie Miasta, które pracuje całodobowo; nr tel. 024 367 15 70. Miałem dwa razy kontakt z w/w instytucją, w przypadku kiedy wszystkie służby utrzymania porządku publicznego okazały się bezradne, a tam po zgłoszeniu w ciągu 15 minut problem nie do rozwiązania dla innych, został rozwiązany w sposób fachowy i merytoryczny. Szkoda, że miły pan, któremu chciałem osobiście podziękować nie mógł mi podać swojego nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: Dzwońcie pod stare numery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:44 A co na to ten komuch, pijak Januszczyk, który niedawno się na łamach gazety produkował? Odpowiedz Link Zgłoś