Dodaj do ulubionych

Piwnica pod Aniołem -potrzebna KLIMATYZACJA !!!!

05.02.06, 12:44
Ostatnio w sobotę wieczór spedzałam w Piwnicy pod Aniołem. Muzyka w klubie Pierwsza klasa, towarzystwo tez super. Tylko dla czego nie ma tam KLIMATYZACJI !!!!????????. Duzo ludzi pali papierosy, nie ma tam czym oddychać , jest naprawdę duszno!!!! Widac nawet mgłę od papierosów. ponadto duzo ludzi tańczy i robi sie wtedy naprawdę gorąco. A najgorsze jest t ze póxniej wszystko totalnie śmierdzi dymem papierosowym. szczególnie źle jest w głebi pomieszczenia. Czy właściciele naprawdę tego nie widzą? Mogłoby byc duzo przyjemniej!!! Nie wiem nawet czy sanepid nie powinien sie tym zająć.
pozdrawiam dj' z ostatniej soboty - zabawa pierwsza klasa!
Obserwuj wątek
    • torrman Re: Piwnica pod Aniołem -potrzebna KLIMATYZACJA ! 05.02.06, 16:12
      tym bardziej jest to dokuczliwe dla niepalących, dym nie ma gdzie uciekać,
    • przeor_oomenele Re: Piwnica pod Aniołem -potrzebna KLIMATYZACJA ! 05.02.06, 18:51
      albo przynajmniej niech zaczną palić jakieś normalne papierosy ze zwyczajnego
      tytoniu
    • ddu Re: Piwnica pod Aniołem -potrzebna KLIMATYZACJA ! 05.02.06, 20:46
      tak, w aniele bywa w weekendy mnóstwo osób, już kilka razy ze znajomymi
      żartowaliśmy, że zrobimy wśród stałych bywalców zrzutkę na klimę. klub, który
      pretenduje do reprezentacyjnego miejsca w Toruniu, gotyk na dotyk itd...a
      oddychać nie ma czaym. i te krzesła....brudne, okropne smierdzące stare fotele i
      okropnie niewygodne ławy. w innych "świetnych" klubach w Polsce- nie do
      pomyślenia. w Toruniu chyba najwygodniej w moskwie, ale tam nie lubię, za to w
      aniele- ze względu na muzykę i znajomych- bywam prawie co weekend...wracam
      przesiąknieta papierochami :(
      • sdb Re: Piwnica pod Aniołem -potrzebna KLIMATYZACJA ! 06.02.06, 07:37
        > oddychać nie ma czaym. i te krzesła....brudne, okropne smierdzące stare
        fotele

wąchałaś? :)
    • grzeg27 Re: Piwnica pod Aniołem -potrzebna KLIMATYZACJA ! 05.02.06, 23:14
      mylenie klimatyzacji z wentylacją jest częste ale niestety nie zależy
      włascicielowi na zdrowiu ludzi dziwne że miasto nic nie robi w tym wzgledzie
      ale zrobić wentylacje w tym miejscu z uwagi na zabytkowy charkter budynku to
      bardzo duże
      koszty.
    • mmmmmmm7 Re: Piwnica pod Aniołem -potrzebna KLIMATYZACJA ! 07.02.06, 20:12
      Piwnica Pod aniołem - klimat muzyczny i piwko 10/10 - komfort siedzenia 0/10. Brak wentylacji!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka