Dodaj do ulubionych

Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny?

05.08.07, 23:15
Fatalna organizacja... kto był ten wie o czym pisze... naćpana banda
ochroniarzy pacyfikująca ludzi... mnie się oberwało bo filmowałem jak Panowie
w czarnych strojach okładają Bogu ducha winnych uczestników... NIE
PRZYJEżDżAJCIE DO PłOCKA, TO NIEPRZYJAZNE MIASTO!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: spieprzajdziadu Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 23:38
      chyba Cie pogielo, czlowieku.
      Wlasnie chcialem pochwalić ochrone za zdecydowanie i profesionalizm. grzecznie
      prosili na bok osoby podejrzane czy wnoszace jakies plecaki do przeszukania,
      naprawde w sposob kulturalny. w działaniu byli zdecydowani i o to chodzi na
      tego typu imprezach gdy wlasnie (narkotyki zawsze wejda na takie imprezy, wiec
      to ze byly to nei wina ochrony) widzieli pijane czy nacpane bandy - wyrzucali
      ich za teren festiwalu. dalej powinna ich przejmowac policja, neistety tego nie
      bylo.

a co do płatnego wstepu - dla przyjezdnych 10 pln różnicy nie zrobi, ale dla
      miejscowych owszem. co prawda dresiki zamiast jechac tego dnia do ambry czy
      blue jeszcze taniej wejda sobie na audioriver, ja akurat nie dalbym nawet tej
      minmalnej oferowanej w ankiecie kaski - 10pln. i mysle, ze takich ludzi jak ja
      jest duzo, bo nie wszyscy ktorzy tam byli to super fanatycy tych wykonawcow i
      tej muzyki.

szczerze to człowiek - nie komar, do żarówki leciec nie bedzie, wiec gdybym
      miał płacic nawet te minimalne 10 pln za słuchanie muzyki z piaskiem w butach -
      wole zostać na betonie (na górze, na skarpie czy gdzieś obok) i mieć w kieszeni
      10pln. z tym organizatorzy muszą sie liczyc i tego nie zwalcza przy imprezach
      na otwartej przestrzeni.

pozdrawiam wszystkich, ktorzy zawitali do płocka i zapraszam za rok:)
      • czapie Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? 05.08.07, 23:46
        Kolego w takim razie nie widziałeś wszystkiego... zostałem pobity za to ze
        filmowałem akcję Panów, których tak chwalisz... na szczeście film własnie sie
        odzyskuje... w imię zasad nie wolno im odpuścić
        • Gość: xs Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 23:55
          Wrzuc film na youtuba, jezeli go odzyskasz.
          • czapie Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? 06.08.07, 00:03
            Taki mam plan
        • Gość: anonymus Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:40
          No ja bylem swiadkiem jak z 10 panow niby z "ochrony" ninja rzucilo sie na 2
          chlopakow zamiast ich odprowadzic poza impreze, obrewali porzadnie za nic. Nawet
          prosby nie pomogly aby przestali meczyc chlopaka.. ZENADA.... Ochrona, smiechu
          warte...
      • Gość: xs Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 23:50
        najlepiej zoorganizowana impreza w Płocku, bilety chętnie ale po 10pln - niby
        nic ale 25tys ludzi x 10pln = 250tys zł, napewno nie zwróci to wszystkich
        kosztów ale jeżeli wprowadzą to za rok to przyzwyczają ludzi za impreza jest
        płatna, a w następnych latach mogą podnosic standart, chociaż i tak jest bardzo
        wysoki i ceny biletów.
      • Gość: aware Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.static.petrus.com.pl 06.08.07, 00:07
        Pogieło to chyba Ciebie. Moze jestes jednym z nich, co? Chwalic za to, ze
        napie..ja niewinnych ludzi? Czlowiek, ktory lezy na ziemii i ma zalozone rece
        chyba niewiele moze zrobic? A jednak szmaciarze ubrani w czarne kostiumy (dzieki
        ktorym pewnie czuli sie fajniejsi) i naspeedowani (co byl w stanie zauwazyc
        nawet chlopiec chodzacy do podstawowki) kopali go i okladali pałami, zeby dac
        upust swojej frustracji. 20 osob z ochrony napie.. jednego chudego blondyna,
        ktory lezy na ziemi z rekoma zalozonymi na glowie - tak, to sie nazywa
        "zdecydowanie i profesjonalizm". Nowa definicja przy wydawaniu licencji na
        ochrone. Powinszować. Tobie zamiast sluchania "muzyki z piaskiem w butach"
        proponuje włożyc łeb w piasek, moze Ci troche rozumu przybędzie, chociaz wątpie.

Impreza powinna byc platna i te indcydenty sa tego najlepszym przykladem.
        Odwiedzam co roku wszystkie najwazniejsze festiwale w Polsce i takiej siary
        dawno nie widzialem. Zastanowie sie powaznie czy wybrac sie tam za rok.

Pozdro.
      • Gość: baba Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.plock.msk.pl 06.08.07, 08:23
        hahaha grzeczni i uprzejmi??? hahaha
        Jakas narąbana stara baba-ochroniarz awanturowala sie ze mna o dowod osobisty i
        ze jestem niepelnoletnia i ze rodziców trzeba zawiadomic jak sie cos stanie
        itd. A ja juz jetstem pełnoletnia od dobrych 10 lat! No ale to nie wszystko.
        Jak zobaczyli chlopaka który wnosił piwo to zaczeli go szarpac i o malo go nie
        przewrócili zeby sie natychmiast cofal i spadal z tym piwem! Żeneda!
    • Gość: ulubiony Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.chello.pl 06.08.07, 00:11
      miałem okazję być. wydawało mi się nad wyraz spokojnie.
      ale oczywiście wszystkiego nie widziałem.
      ale uwielbiam takie popieprzone teksty nawiedzonych gości... "nie jedź do francji bo tam pogryzł mnie
      pies, to wrogie państwo..."
      prawda, że chore???
      ale w imię zasad nie odpuszczaj. doprowadź sprawę do końca. ich albo Twojego...
      walcz!
      • czapie Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? 06.08.07, 00:18
        Chora była sytuacja którą widziałem... Ochrona to była jakaś bojówka
        zakompleksionych kolesi
        • Gość: spieprzajdziadu Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 01:20
          nie, nie jestem jednym z nich:)
          tez wszystkiego nie widzialem i jak ktos napisal o francji - nie mozna przez
          jeden przypadek (opisywany przez kogos kto teraz odzyskuje film) oceniac
          calosci imprezy i wszystich ochroniarzy.
          Ogolnie tez chetnie obejrze filmik i czekam na linka do neigo. pozdrawiam.
          • Gość: xbasss Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.aster.pl 06.08.07, 01:46
            hejo
            fajnie bylo
            bylem 2 dni drugiego dnia pod glowna scena wypas. Fajny festiwal. Oby tak dalej.
            TYlko ochrone wymienic, bo tez widzialem palowanie blondyna przez
            zakompleksionycyh pedalow w czarnym. Szczegolnie taki mlody gowniarz (tez
            blondyn) byl Aktywny w palowaniu - pewnie ma mala palke. Nie mniej jednak
            miejscowaka zajebista i muzycznie byl wypas i wracam tam za rok. Pozdro Plock.
            • Gość: mirokami Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 06.08.07, 05:03
              wiecie jak to sie robi z ochrona!
              jest wlasciciel sefo ktory ma swoje pieski z licencja ale licencje sie kseruje
              i tak czy owak na bramkach stoja chlopaczki 16-17-18lat skoksowane ktorych az
              rzuca by komus dowalic. Kiedys taka agencja co to po plockim stadonie badz na
              meczaach miedzynarodowych sie bujala wlasnie miala kserowane licencje a jak
              wchodzac na mecz zobaczylem kolesia mlodszego od siebe zapytalem sie o
              pokazanie licencji i w ten czas podszedl starszy moze szefo tych gosci i kazal
              mi isc dalej.Drazac temat okazalo sie ze orginalny papier wydawal pewien pan z
              plockiego LOKU ale sporo ludzi kserowala ten blankiet i wpisywaala czarnym
              dlugopisem swe imie i nazwisko i tak wlasnie 16-18lat kolesie stawali sie
              wspanniala ochrona.

czekam na linka do filmu stary draz temat a moze trafisz na cos podobnego, moj
              temat ucichl bo gazeta twerdzila ze to nic ciekawego
    • Gość: zorro Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 07:53
      audioriver to najbardziej profesjonalna, z olbrzymim rozmachem zorganizowana
      impreza w Płocku! jest to pierwsza impreza, na której byłem, gdzie muzyka była
      grana naprawdę głośno i czysto - wielki plus za nagłośnienie!

mimo tych plusów czuję niedosyt, zresztą jak co roku.
      cytat:
      "Zachować różnorodność, mieszać ze sobą gatunki, publiczność i muzyków"
      nie wiem gdzie była ta różnorodność. odczuwam, że osoba odpowiedzialna za muzykę
      na tej imprezie ma mocno ukierunkowane preferencje muzyczne. w sobotę od godziny
      21 do 2 z głównej sceny dawał cały czas ten sam kwas, myślałem, że pod namiotem
      cyrkowym będzie coś innego - ależ byłem zdziwiony - wchodzę, muzyka ta sama.
      chcecie różnorodności to zaproście przedstawicieli rav'u, ambientu, trancu i
      wielu innych nurtów muzyki techno. chcecie mieć imprezę, która zasłynie w całej
      polsce - zaproście carl cox'a, westbam'a, chemical brothers czy prodigy. na taką
      kwaśną łupankę niewiele osób przyjdzie zapłacić nawet te 10 zł.
      • kwisniewski Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? 06.08.07, 09:06
        audioriver już na zdjęciach galeria.plock24.pl Dziękujęmy za nadesłane
        zdjęcia
    • Gość: zdjecia Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: 81.210.66.* 06.08.07, 11:39
      zdjecia z audioriver:
      www.clubbing.waw.pl/gallery2/v/album/
      • Gość: Warszawiak Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: 213.17.175.* 06.08.07, 11:49
        Impreza niesamowicie fajna. Muzyka, nagłośnienie i oprawa bez zarzutu.
        Niemniej jednak, jak to zwykle bywa, mankamenty są i będą... Osobiście się na
        to natknąłem w okolicach godz. 22 przy wejściu na festiwal. Tłum naciskał
        na "górne" wejście, a ochrona tylko iduiotycznie wszystkich blokowała,
        wpuszczając po trzy osoby do podpisania idiotycznej ankiety. Ankiety były
        totalnym niewypałem, bo kto podpisał się własnym nazwiskiem, kto to w ogóle
        czytał, podczas kiedy za Tobą kłębi się ściśnięty tłum??? Rada na przyszły
        rok... Odpuście sobie ankiety, bo to i tak jest "lipa". Reasumując, kiedy
        przekroczyło się ten "Rubikon" wszystko było w najlepszym porządku, choć
        odnoszę wrażenie że tzw. sort ludzi z roku na rok się pogarsza. Do przyszłego
        roku...
        • hrabiapotocki Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? 06.08.07, 12:09
          Jednym słowem typowo "po Płockiemu". Ale i tak nasz MM może sobie zapisac
          kolejne "punkty za pochodzenie". Bo przynajmniej "pochodził" koło tej imprezy.
          • joker78 Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? 06.08.07, 12:58
            line up, back stage - tak ciężko znaleźć polskie odpowiedniki tych wyrazów?
            • hrabiapotocki Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? 06.08.07, 13:21
              Uszeregtować, stac w kolejce. OK! Tylko co to ma do festiwalu!!
    • Gość: R Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: 193.221.126.* 06.08.07, 14:57
      Byłam jedynie w piątek, ale żałowalam gdy musiałam jechać...impreza jak dla
      mnie udana. Kwestia organizacyjna na "+", ale jak to ktos juz wczesniej
      napisał - wszystkiego nie widziałam, więc pewnych sytuacji nie będę oceniać.
      Bilety - jeżeli będą płatne to i tak będę na imprezie, choc powiem szczerze, ze
      AR wiąze się jednak z tym, że jest imprezą darmową i to na dobrym poziomie.
      • hrabiapotocki Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? 06.08.07, 15:07
        Taki to juz Płocki "klimat". Jak cos jest dobre, to KASAAAAAAAAA!
    • Gość: klubowicze Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 15:30
      Droga p. Agnieszko i p. Jacku my "bywalcy podpłockich dyskotek" bardzo prosimy o
      przeproszenie nas za obraźliwą uwagę na nasz temat w państwa artykule.
      Chcielibyśmy zauważyć że nie było nas na festiwalu Audioriver gdyż wszyscy
      bardzo tłumnie zjawiliśmy się w naszych ulubionych podpłockich klubach- płacąc
      za bilet wstępu i ponosząc koszty dojazdu. Jak więc sami państwo widzicie nie
      straszne nam bilety bo za takowe płacimy co tydzień regularnie uczęszczając do
      naszych ulubionych klubów gdzie poziom muzyczny na imprezach elektronicznych nie
      odbiega od poziomu festiwalu. Wszyscy wykonawcy polscy biorący udział w
      festiwalu(min Matusz, Levy, Poziom X)grali również w naszych klubach a jeśli nie
      mieli okazji prezentować swojej muzyki to wysyłali swoje oferty i przejawiali
      chęć występu w klubach o których mowa. Podpłockie kluby organizują również
      imprezy dalekie od klimatu elektroniki, bardziej komercyjne, ale niestety nie
      mają sponsorów, którzy zapłaciliby za występy niszowych artystów życzymy wszyscy
      powodzenia organizatorom w realizacji odpłatnego festiwalu choć nie sądzimy aby
      doszło do realizacji takowego gdyż sponsorzy nie będą mogli odznaczyć go na
      swoich ulotkach wyborczych. Reasumując nie sądzimy abyśmy w jakikolwiek sposób
      byli gorsi od innych czytelników Gazety Wyborczej czy uczestników festiwalu i
      państwa uwaga na nasz temat jest niesmaczna i nie na miejscu. Obraża nas i nasze
      ulubione kluby. przypominamy że Audioriver jest organizowany za pieniądze z
      podatków płaconych również przez nas jak i "podpłockie kluby". Pozdrawiamy i
      życzymy powodzenia w dalszej pracy redakcyjnej.
      Bywalcy podpłockich dyskotek
    • Gość: superpitcher Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 17:16
      Elo!
      Ja bawilem sie ze znajomymi pysznie. Muzyka byla calkiem niezla, chociaz dobor
      artystow moglby byc nieco bardziej wysublimowany (bron boze nie zapraszajcie
      jakichs pokemonow a la lupanka z jednoliterowego radia). Reasumujac
      "+"
      - muzyka
      - piasek na plazy, widoki, Wisła o poranku
      - sympatyczni tubylcy
      - brak lub minimalne ilosci patroli policyjnych, ktore niepotrzebnie wzbudzalyby
      terror i agresje
      - plockie zoo :o) (idealne na chill out)

"-"
      -dojazd (jeden pociag????)
      - komunikacja miejska
      - brak selekcji, czyli tlumy byczkow strugajacych debowe pnie pod wplywem pigul
      kiepskiego sortu (kto widzial ten wie)i długotipse panny pijane w sztorc - w
      zasadzie nie obchodzi mnie czy to byli "tutejsi" czy nie, chcodzi o adresatow
      festiwalu, bo to nie byl wystep Dody pod hasłem dla Panow potrzasne biustem, dla
      Pan zaspiewam o zlamanym sercu, a dzieci dostana wate cukrowa. Tutaj zgadzam sie
      z tymi, ktorzy sa za biletowaniem imprezy. Tych 50 dyszek byloby zapora dla
      prypadkowych gosci, a w zamian za to moznaby na pewno posiciagac ludkow z
      Kompaktu, BPitcha, Gigolo czy EdBangera ... Nie wiem jak inni, ale ja widzac
      bysiow, ktorzy urwali sie z sali gimastycznej (nazwalismy to ATAKIEM
      KLONOW...hehehe), czulem niesmak jakis...
      - ochrona - fakt, ze impreza byla bezpieczna, nie znaczy, ze ochrona byla dobra.
      Faktycznie mialo sie wrazenie, ze to jakas zbieranina ludzi dobranych wedlug
      jakiegos nieznanego mi klucza (cale rodziny???). Sprawe komplikowal fakt, ze
      ludki te byly malo sympatyczne, niedokladnie przeszkolone (wejscie z roznych
      stron festiwalu oznaczalo rozne reakcje np. na wode mineralna)i chyba troche
      wzbudzaly przerazenie w oczach malolatow...
      - niesmaczne zapiekanki (oj polecam TEJa w Poznaniu, to sie nazywa zapiekanaka)

W kazdym razie - w przyszlym roku nasza obecnosc gwarantowana!!!! :o)
    • Gość: p Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:09
      mam nadzieję że obecni na imprezie (fajnej przecież) nie mieli
      okazji ogladać pobojowiska, stery śmieci i syfu w niedzielne
      popołudnie tj. 17.30 na płockiej plaży. jeżeli organizatorzy mówią o
      profesjonaliźmie - to w tym przypadku....brakowało go niestety.
      uszanujcie naszą plażę, ot co.
      • Gość: gmR Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: 85.134.197.* 06.08.07, 21:50
        za 2-3lata możecie pomyśleć o biletach wtedy to festiwal będzie miał już swoją renomę nie tylko w naszym pięknym kraju...
        ...a póki co oby tak dalej:)
        • Gość: Adam Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.eranet.pl 06.08.07, 23:01
          dziś jest czysta jak dawno nie była. Posprzątali w poniedziałek rano
    • Gość: * Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 23:17
      festiwal suuuuuper!!!!! tak trzymac!!!
      natomiast jesli chodzi o ochrone, to byla wielka porazka! banda
      oszolomow, ktora tylko wypatrywala kogos, komy mozna skopac tylek...
      wstyd! na moich oczach pobito 3 chlopakow praktycznie za nic...
      tekst jednego z ochroniarzy wbil mnie w ziemie z przerazenia: "ejjj
      chlopaki, ale idzcie z nim gdzies dalej zeby ludzie nie widzieli co
      z nim robicie!!!!"
      chlopak zostal zmasakrowany....
      ktos wie moze co to byla za firma (pseudo)ochroniarska?
    • Gość: aaa Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: 213.76.179.* 07.08.07, 09:13
      ten festiwal by beznadziejny. szkoda ze moja ukochana dodzia nie
      przyjechala :(((
      świry, a tak na serio to nie wiem czy biletowanie jest dobrym
      pomysłem, bo może się okaać, że na festiwal przyjeżdżają się bawić
      ludzie z innych miast a nas, płocczan tam nie będzie bo myślę, że
      troszkę szkoda będzie nam zapłacić 50zł...
      • Gość: Ox Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 09:51
        Bilety ok ale nie za rok. Za rok trzeba lepiej dobrac wykonawcow
        zeby nie bylo jak to ktos napisal ze od 21 do 2 w piatek na glownej
        scenie łupanka, nie powiem ze zle bylo bo dobrze sie bawilem przy
        tym, az za dobrze bo pozniej nie mialem na nic sil. Plusow wiecej
        niz minusow, co do ochrony to smialem sie z tego rodzaju samurajow.
        Za rok nalezy dobrac line up, pomyslec o wiekszej ilosci miejsc
        wejsciowych zeby nie trzeba bylo czekac 30 minut na wejscie i dobrac
        lepiej ochrone i mogliby sie znac na paru przepisac typu "wode w
        plastiku mozna wniesc" bo tak mowil regulamin. Znajdzcie wiecej
        sponsorow za rok zrobcie lepsza impreze i reklame za granica, jak
        juz festiwal bedzie naprawde dobrze znany za 2 lata bilety, zeby
        klapy nie zrobic.
        Pozdrawiam do zobaczenia za rok
        • Gość: żul z Tumskiej Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.203.c87.petrotel.pl 10.08.07, 00:19
          Za rok to MUSZĄ być bilety jako czynnik zaporowy, jak na razie za dużo przypadkowej chołoty.
    • Gość: LU Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.lublin.enterpol.pl 07.08.07, 20:35
      impreza ogólnie świetna ale ochrona to chyba z wariatkowa!!nie dość że nie znali regulaminu, który pozwalał na wnoszenie plastikowych butelek, to jeszcze czepili się mojego narzeczonego bo miał perfumy w butelce:< hmm chyba im się te perfumy spodobały...no ale że mój narzeczony ma 2 m wzrostu to się odpier...:P a propo jeszcze tych plastikowych butelek, to jak ktos nie pije alkoholu (a tylko piwo bylo dostepne w namiotach) to miał problem i musiał tam balowac o suchym pysku.chore!!jak bedzie ta sama ochrona za rok to niech się opanują bo w końcu ktos nie wytrzyma zbierze brygadę i dopiero bedą się bujać te buraki!!!:)
    • Gość: Simone Audioriver vs Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 14:11
      Niestety Audioriver wraz ze zmianą nazwy zmienił też swój profil...
      W porównaniu do pierwszej odsłony festiwalu tegoroczna zupełnie sie
      nie umywa...Ja rozumiem ze może w Polsce DNB ma wielu fanów ale nie
      samym basem i werblem człowiek żyje:) Nie wiem czemu-może to po
      zeszłorocznej schizmie-organizatorzy postawili na profil imprezy
      typowo "tanecznej". Jesli wcześniej mogliśmy usłyszec na festiwalu
      tak róznych wykonawców obok siebie jak Norman Jay, Metro Area, Tiga,
      Lindstrom, Deatbeat, Paul Wirkus, etc to był to właśnie festiwal
      muzyki elektoenicznej a nie jak teraz muzyki "klubowej".
      Cóż...dla mnie szkoda, bo do tej pory festiwal był na prawade dla
      mnie wyjątkową imprezą pośród typowych imprez tanecznych w plenerze.
      • Gość: mak Re: Audioriver vs Astigmatic IP: *.c156.petrotel.pl 08.08.07, 21:43
        własnie
        audioriver to potancowka.. duza impreza masowa, niezla muzycznie i
        organizacyjnie ale jak to ktos dobrze powiedzial to nie byl festival
        tylko impreza. martwi mnie ze taka muzyka jaka tam prezentuja
        podoba sie "bywalcom podplockich dyskotek" ubolewam nad tym z tego
        powodu, ze Ci ludzie to "bydlo"!
      • Gość: Ox Re: Audioriver vs Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 23:30
        > Niestety Audioriver wraz ze zmianą nazwy zmienił też swój profil...
        > W porównaniu do pierwszej odsłony festiwalu tegoroczna zupełnie sie
        > nie umywa...Ja rozumiem ze może w Polsce DNB ma wielu fanów ale nie
        > samym basem i werblem człowiek żyje:)

Dokladnie, puszczanie na kazdej scenie tego typu muzyki to blad, w tamtym roku byl wybor, na glownej scenie spokojniej w namiocie imprezka + chillout, teraz zrobili masowke, szkoda
    • Gość: Radmor Ochrona ? prFFffF IP: *.195.c82.petrotel.pl 09.08.07, 14:09
      1 sprawa....ogolnie cale show zostalo przygotowane zaje**scie..muzyka+swiatla
      robily niepowtarzalny klimat...bilety moga byc ale nie powyzej 30zl (to tylko
      moje zdanie)..
      2 sprawa... takich ochroniazy bym fpizdziec wywalil...wiecej jedli dragow niz
      uczestnicy...bylem swiatkiem conajmiej z 6 incydentow jak ziomki dostawali za
      nic .... a ochrona swiete krowy ;/ napewno taki koks jeden z drugim jest dumny
      ze pobili dzieciaka w 10 ;/....ale i tak musisz sobie zadac te pytanie drogi
      organizatorze :P ....ZMIENIC FIRME OCHRONIARSKA :PP na jakis normalnych ludzi ;/
    • Gość: Magda Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.torun.mm.pl 12.08.07, 12:48
      Szczerze mam mieszane uczucia co do platnego wjazdu. Trzeba wziasc
      pod uwage, ze niektorzy pokonuja cala pielgrzymki zeby dojechac do
      Plocka. Mnie( nie jestem z Plocka ani okolic) bilet PKS kosztowal
      ponad 60 zl. w dwie strony, do tego ewentualny wjazd i juz nie jest
      tak kolorowo. Proponowane przez kogos 50 zl. to troche przegiecie
      • Gość: ok ok ok Re: Z nurtem Audioriver. Za rok - rejs płatny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 23:01
        Na zachodzie za takie imprezy sie placi ok. 50-70 Euro. Nam dalko jeszcze do
        zachodu, ale wtedy masz pewnosc, ze:
        a. dobor artystow bedzie interesujacy
        b. niebedzie na festiwaluprzypadkowych gosci (znaczy sie wszytskim mowimy
        "herzlich wilkommen" ale najpierw zastanow sie, czy to impreza dla ciebie, a
        potem plac)

Swoja droga smieszy mnie wypowiedz aaa: Jesli jestes fanka Dody, to ja rozumiem,
        ze audioriver byl w twoim mniemamniu "do bani". I po co wlaczasz sie di dyskusji
        o biletach, skoro i tak ci sie nie podobalo...ech...ludzie to nie maja co robic :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka