Gość: Monisiaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:42 15 maja 2005 r. w Komorowie/Pruszków-Ostoja zaginął 6-letni Barry, owczarek niemiecki. Miał grubą, skórzaną obrożę. Jesteśmy zrozpaczeni. Gorąco prosimy o pomoc. DLA ZNALAZCY NAGRODA!!! tel. 0-603 311 872 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bondzik Re: POMOCY!!!! ZAGINĄŁ BARRY!!!! 07.06.05, 19:11 Nie wiem czy juz to zrobilas ale odwiedz wszystkie schroniska jakie znajduja sie w poblizu i moze nawet te dalsze!Moze Twoj piesek gdzies tam siedzi i czeka na Ciebie! Powodzenia w szukaniu!Daj znac jak sie odnajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
dogomaniak Re: POMOCY!!!! ZAGINĄŁ BARRY!!!! 22.06.05, 14:49 W schroniskach też go szukamy. Na razie ani śladu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEZ Z DOGO Re: POMOCY!!!! ZAGINĄŁ BARRY!!!! IP: 57.67.177.* 23.06.05, 09:37 Monisiaczku jestesmy z Toba!!! Strasznie to smutne ,ze Barry sie jeszcze nie odnalazl. Trzymaj sie jakos, nie poddawaj, szukaj Go gdzie sie da : gieldy,bazarki,targowiska.... Odpowiedz Link Zgłoś
dogomaniak Re: POMOCY!!!! ZAGINĄŁ BARRY!!!! 24.06.05, 15:35 Dzięki. Szukamy go dalej. Znajomi (małpy jedne!!!) roztaczają już czarne wizje, ale staram się ich nie słuchać. Barry gdzieś przecież jest. Musimy go "tylko" wytropić. Odpowiedz Link Zgłoś
dogomaniak Re: POMOCY!!!! ZAGINĄŁ BARRY!!!! 30.06.05, 10:16 Barry jeszcze nie został odnaleziony. Poszukiwania trwają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisiaczek Re: POMOCY!!!! ZAGINĄŁ BARRY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:51 Barry nadal zaginiony :(( Odpowiedz Link Zgłoś
dogomaniak Re: POMOCY!!!! ZAGINĄŁ BARRY!!!! 08.07.05, 14:58 Barry nadal poszukiwany. Odpowiedz Link Zgłoś
qella Re: POMOCY!!!! ZAGINĄŁ BARRY!!!! 12.07.05, 10:24 Gdy byłam w Krakoie koło Wawelu widziałam Owczarka Niemieckiego. Był na wolności. Wyglądał na 2 miesięcznego pieska. Jednak nie wiem czy to był Barry. Ale jeżeli zaginął trzeba równierz wywiesić kartki najlepiej tam gdzie jest najwięcej osób. Z pewnością się kiedyś znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś