krzysksy 31.05.06, 16:29 Chcesz pracować we Włoszech jako opiekunka.Napisz do mnie,dam Ci bezpłatnie kontakt do biura pośrednictwa pracy.krzysksy@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowita18 Re: Praca we Włoszech 01.06.06, 07:14 Odpowiadam na zamieszczone ogloszenie, prosze o podanie ni adresu pośrednictwa,pracy. Bardzo Dziekuje Jowita18@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ines19861 Re: Praca we Włoszech 01.06.06, 13:26 Witam!!! Bardzo mnie interesuje praca we Włoszech.Interesuje mnie bardziej opieka nad osobami starszymi i w miejscowości Ancona.Jezeli bedzie mozliwosc znalezienia mi czegos to z gory dziekuje bo bardzo mi na tym zalezy.Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
lo_li_ta6 Re: Praca we Włoszech 01.06.06, 19:15 Chce pracowac jako opiekunka bardzo prosze o kontakr lo_li_ta6@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zyta1955 Re: Praca we Włoszech 02.06.06, 17:12 krzysksy napisał: > Chcesz pracować we Włoszech jako opiekunka.Napisz do mnie,dam Ci bezpłatnie > kontakt do biura pośrednictwa pracy.krzysksy@gazeta.pl Witaj!proszę o kontakat do tego biura na adres :rozeta@poczta.onet.pl.Z góry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Praca we Włoszech IP: *.is.net.pl 22.09.13, 10:31 Witam. Szukam pracy jako opiekunka we Włoszech. Proszę o podanie adresu biura na e-mail - edzia5614@wp.pl. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: Praca we Włoszech IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.13, 04:23 Szukam pracy opiekunki dla zony. Obecnie jest we Włoszech i tam pracuje jako opiekunka. Zajmuje sie tym juz od 2004 r. Teraz ma problem z platnosciami za prace , dostaje nieterminowo i w ratach. Ma opanowany bardzo dobrze jezyk włoski. Ma 56 lat. Prace moze podjac od reki. Pozdrawiam. Włodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: Praca we Włoszech IP: *.home.aster.pl 02.10.14, 10:16 chcę pracować jako opiekun osób starszych Odpowiedz Link Zgłoś
slawomira64 Re: Praca we Włoszech 23.02.16, 10:04 Witam ,pracowałam we Włoszech kilka lat temu,prosze o kontakt z biurem posrednictwa pracy krzysksy@gazeta.pl,,,na moja poczte slawka64@gmail.com dziekuje,,pozdrawiam,, Odpowiedz Link Zgłoś