Dodaj do ulubionych

Przyjmę królika

IP: *.75.58.52.brzesko58.ptc.pl 19.10.04, 16:18
Przyjmę króliczka, najlepiej rasy baranek chodź niekoniecznie (może być np
miniaturka). Króliczek może być jakiś ułomny lub niepełnosprawny (mieć wadę
wrodzoną) - przyjmę każdego. Uszatek dobrze by było gdyby miał wyposażenie,
chociaż klatkę ponieważ napewno się z nią związał i nie chcialby jej
zmieniać, ale jeżeli jest bez to trudno - zapewnie mu inną. Wiek i płeć
króliczka jest zupełnie obojętna. Byłoby dobrze gdyby ktoś mieszkał w
okolicach Nowego Sącza i Tarnowa lub gdziekolwiek w małopolsce ale proszę
pisać z różnych części Polski.
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Przyjmę królika 19.10.04, 18:31
      nie wiem czy ogłoszenie jest nadal aktualne - króliczka jest
      do oddania w stołycy..
      • Gość: gość bacha Re: Przyjmę królika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 00:18
        Wkurzają mnie takie "przyjmę-sępienia....Rozumiem i chwała, że ktos chce
        aoptowac zwierzaka, ale te wymagania przy tym! I Klatka, i wyposażenie, i żeby
        był z najblizszej okolicy... Zero wysiłku i odpowiedzialności! Jeśli nie masz
        kasy to napisz wprost. Ale wtedy po cholerę bierzesz zwierzaka, czy wiesz,
        jakie to wydatki? Jeśli cię nie stać na klatkę i wyposażenie to nie będzie cię
        stać na resztę (a np. choroba królika - koszty wetów itp).

Spadencja z takimi nieprzemyslanymi bredniami!

Bacha (właścicielka 2-ch króli)
        • Gość: aga Re: Przyjmę królika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:22
          Chyba zle przeczytalas to ogloszenie. Moze powinnas to zrobic jeszcze raz i
          wtedy bys byla mniej arogancka i wulgarna. Osoba ktora napisala ogloszenie ze
          przyjmie krolika nie napisala ze musi byc z klatka, chetnie wezmie go bez
          klatki.A to ze podala okolice w ktorej mieszka to nie powod aby ja krytykowac
          tylko moze latwiej jej by bylo dojechac do osoby ktora oddaje krolika.Na drugi
          raz zanim zaczniesz z siebie wypluwac jad zmiji przeczytaj dokladniej ogloszenie
        • Gość: weronika Re: Przyjmę królika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.05, 12:08
          Do Bachy:

Ludziki kupują sobie kilkutygodniowe króliczki i myślą że one zawsze będą takie
          słodziutkie i malutkie. A nie są. Skoro masz je w domu to pewnie wiesz że dużo z
          nimi pracy, że trzeba wiele cierpliwości żeby je przekonać do wielu rzeczy. Znam
          wielu, którzy chcą lub juz pozbyli sie tego problemu.
          Ja też dostałam moją piękną bo już nikt jej nie chciał, bo zostawiała bobki i
          sikała na łóżko, za co dostawała pożądne lanie.
          Teraz moja króliczka jest najszczęśliwszym królikiem na świecie: ma super dom,
          uwielbia się przytulać, załatwia się do kuwety i nie ucieka przy każdym
          stuknięciu.

Uważam że autorka postu to bardzo odpowiedzialna osoba. Najłatwiej to właśnie
          pójść do sklepu i kupiś słodziutkie maleństwo, które i tak znajdzie domek,
          właśnie dlatego że jest małe.
          Adoptujcie króliczki!
      • Gość: PaulaZogłoszenia:) Króliczek IP: *.75.58.52.brzesko58.ptc.pl 04.11.04, 20:53
        Przepraszam że tak długo nie odpisywałam... Myślałam że odpowiedzi są wysyłane
        na mail (jestem początkowa na tym forum). Transport byłby do załatwienia:) A
        czy masz więcej informacji o tym malcu? Np czy ma klatkę, jakiej jest rasy i
        czy nauczony jest załatwiać czystości:) Czekam na odpowiedź:)
    • Gość: asia Re: Przyjmę królika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:44
      Witaj!
      Ja mam dwa króliki do oddania, jest i baran (beżowy)ona i lew (czarny z białym
      brzuszkiem)on. Lecz mieszkam bardzo daleko od Ciebie, bo aż we Wrocławiu.
      Króliki nie mają więcej niż rok. Chciałabym aby ktoś nimi się zaopiekował,
      wymagają dużo pracy, a mam jeszcze świnkę morską. Pisz pod adres pryzmat1@gazeta.pl
    • zlosia Re: Przyjmę królika 22.01.05, 23:21
      Witam!
      Oddam w dobre ręce króliczka. Pisałam o Paszteciku kilka postów niżej. Jest tam
      stronka do zdjęć. Króliczka oddam razem z klatką.
      Pozdrawiam
      Ola
    • Gość: Nataliii Re: Przyjmę królika IP: *.kijowska.waw.pl 02.02.05, 19:20
      Jestem ze Stowarzyszenia Pomocy Królikom i jeśli twoje ogłoszenie jest nadal
      aktualne to napisz do mnie maila nataliii_spk@wp.pl. A myśle, ze jakoś pomogę.
      Pozdrawiam.
    • Gość: Gosc Re: Przyjmę królika IP: 195.136.88.* 06.06.24, 21:56
      Proszę o inf czy jeszcze ogłoszenie o przyjęciu królika jest aktualne?
    • zoomia_pl Re: Przyjmę królika 12.07.24, 23:15
      Może jeszcze aktualny i nie wielka cena a wyglądają bardzo ładnie Serwis Zoomia.pl Rex czarny Królik, Radom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka