Dodaj do ulubionych

Poszukujemy kotka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:24
Przygarniemy kotka ( szczecin )długowłosego ,roznokolorowego lub rudo białego
od osoby ktora chciałaby go oddać w dobre ręce .Przyjmiemy go w naszym domu z
wielką radością ,zwłaszcza nas syn ktory marzy o własnym pupilku domowym.
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika uzupełnijcie ogłoszenie o inf. jak się kontaktować 26.09.05, 17:31

• Gość: Aneta Re: uzupełnijcie ogłoszenie o inf. jak się kontak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:43
        No tak ,przepraszam !! tel.603-225-200,e-mail,jacekaneta96@o2.pl
        • Gość: nezu Re: uzupełnijcie ogłoszenie o inf. jak się kontak IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.09.05, 19:37
          w rzeszowskim Kundelku sa dlugowlose kociaki.

Poza tym zabraszam na forum miau pl. Tam na pewno znajdziecie kotka dla siebie.
          O ile okazecie sie odpowiednim domkiem..
          • Gość: nezu Re: uzupełnijcie ogłoszenie o inf. jak się kontak IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.09.05, 19:39
            jeszcze jedno, ludzie na miau sa nieocenieni, jesli idzie o transport kociaka..;)

Przy odrobinie dobrych checi kot moze przy ich pomocy przejechac z jednego na
            drugi koniec Polski.
            • Gość: Aneta Re: uzupełnijcie ogłoszenie o inf. jak się kontak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:21
              Dziekujemy za podpowiedz !!! Pozdrawiam !!!
    • Gość: Aneta Re: Poszukujemy kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:38
      Dałam ogłoszenie na stronie ,MIAU,zobaczymy czy nam sie uda .Pozdrawiam!!!
    • Gość: Aneta Re: Poszukujemy kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:13
      Ludzie!!!!!!!!!!!!! Czy nikt nie ma kotka do oddania w Szczecinie ????????
    • jasiorki Re: Poszukujemy kotka 27.09.05, 13:48
      Dalej szukamy pomozcie nam!!!!!!!!!!!!!!
      • fruuu Re: Poszukujemy kotka 27.09.05, 14:15
        To są ogłoszenia tylko z zachodniopomorskiego:
        www.miau.pl/adopcje/internetowe.php

Tutaj masz forum adopcyjne:
        forum.miau.pl/viewforum.php?f=13&sid=a3c39597cea9e613acec0c6d92abff30
        Nie ograniczaj się tylko do Szczecina, ludzie z forum pomoga w dowiezieniu z
        drugiego końca Polski :)
        • jasiorki Re: Poszukujemy kotka 27.09.05, 14:22
          Jak mogę nie ograniczac sie jak nikt Mi nie odpisyje ?????????????? Czy nie ma
          kota dla nas ????????????
          • fruuu Re: Poszukujemy kotka 27.09.05, 16:12
            No ja widzę kilka odpowiedzi, sama wkleilam ci linka do ogloszen adpocyjnych. Z
            tego co widzę na kociarni też ktoś wam jednak odpisuje. Proponuję przetrzeć
            okulary i zamiast czekać aż ktoś do was przyjedzie z kociakiem w ręce trochę
            podzwonić i poszukać.
            • jasiorki Re: Poszukujemy kotka 27.09.05, 16:21
              A przeczytałas tresc tych odpowiedzi ????????? To poczytaj.NIE NOSZĘ OKULAROW
              A PRZEDEWSZYSTKIM NIE SIEDZĘ NON STOP NA STRONACH WIĘC NIE JESTEM WSTANIE
              ODOWIADAĆ NA BIEŻĄCO
              • fruuu Re: Poszukujemy kotka 27.09.05, 16:32
                po1. nie masz sie o co wydzierac.
                po2. jak ci tak bardzo na kociaku zalerzy to rusz 4 litery i nie czekaj az ktos
                do ciebie napisze. mało masz tam ogloszeń? na adopcjach rozumeim tez za malo
                jest?
                po3. jak widac masz czas pisac ze nikt ci nie odpowiada, czasu nie masz czytać
                tych odpowiedzi.
                po4. owszem, czytalam odpowiedzi na kociarni. no i? rozumiem że numer telefonu
                do kogos kto zajmuje się adopcjami w waszej okolicy to zla odpowiedz.
                • Gość: Aneta i Jacek Re: Poszukujemy kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:40
                  Ja sie przecież nie wydzieram.....po prostu pierwszy raz szukam kota.....i to
                  jeszcze na stronach ...
    • Gość: mircea Re: Poszukujemy kotka IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.05, 17:00
      Aneto - wysłałam Wam wczoraj maila z wiadomościami o kotach do adocji, poza tym
      napisałam też w Waszym wątku na miau, o tym z kim należy się kontaktować w
      sprawie kociaków, więc nie mów tutaj, że NIE MA ŻADNEJ ODPOWIEDZI. Kot to nie
      zabawka do kupienia w pierwszym lepszym kiosku - może należało by się
      skontaktować z osobami podanymi w mailu zamiast wysyłać takie krzykliwe posty,
      co??
      • jasiorki Re: Poszukujemy kotka 27.09.05, 17:40
        Dzwoniłam pod ten numer do p. Teresy..nie ma dla mnie rudaska !!!!!!!!!!
        • jasiorki Re: Poszukujemy kotka 27.09.05, 17:45
          A w sprawie trzykolorki to czekam na telefon.Dzięki za komentarze!
          • oliwkka Re: Poszukujemy kotka 27.09.05, 21:28
            zobacz na tej stronie :
            zwierzeta.eurocity.pl/ogloszenia.php?v=og&p1=21&m_kateg=349
            www.koty.kom.pl/
            www.cats.alpha.pl/adPage.html
            www.pupile.pl/ogloszenia/ogloszenia.asp?kategoria=1
            zwierzeta.low.pl/?ak=po&bid=22&pbid=110&zasieg=
            animalia.pl/ogloszenia.php?zwierze=2&kategoria=1&ile=20&okres=30&szukaj=&miasto=&start=0&from=gad
            tam jest dużo ogłoszeń, oddania lub kupna kotów.
            Mozesz jeszcze sprawdzić na allegro- tez dużo ogłoszeń, w gratce, anonsach i aaaby.
            Udanych łowów. :)
            • jasiorki Re: Poszukujemy kotka 28.09.05, 10:46
              Bardzo dziękuje za podpowiedz ..napewno skożystam.!!!
              • agataania Re: Poszukujemy kotka 28.09.05, 16:02
                ja mam do oddania długowłosego kotka, ma 8 Tygodni kolory, biały, szary,
                brązowy, jest uroczy.
                Jestem z Gdańska
                • jasiorki Re: Poszukujemy kotka 28.09.05, 16:23
                  Ciężko będzie z dojazdem
    • mircea zmień ton wypowiedzi 29.09.05, 00:28
      Po takim tonie wypowiedzi, to odechciewa się jakiejkolwiek współpracy z Tobą, a
      i na osobę odpowiedzialną nie wyglądasz. Kota - wbrew temu co wynika z Twoich
      postów - można znaleźć bardzo łatwo (nawet rudego i to w Szczecinie). Trzeba
      tylko chcieć go poszukać, zamiast wykrzykiwać tutaj na wszystkich.
      • Gość: Aneta Re: zmień ton wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:59
        Na nikogo nie wykrzykuje ..jestes przewrazliwiona...jestem w kontakcie z osobą
        w Szczecinie ktora zajmuje sie adopcja kociakow..w tej chwili nie ma żadnych
        rudaskow...ale poradziłam sobie w inny sposob.Dziekuję za pomoc .Zgłosiłam
        skasowanie tej wiadomosci .Pa
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka