wolnanarnia 23.09.09, 19:54 Witajcie, chcę zgubić 5 kg-głównie w okolicach pasa-oponka. Czy macie jakiegoś dobrego specjalistę? Tylko Poznań. Może być endermologia, liposukcja.Cwiczenia i dieta nie pomogły.Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BIMOTA Re: Poznań odchudzanie. IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.09, 21:40 A modlitwa.. ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nutter Re: Poznań odchudzanie. IP: 82.153.193.* 23.09.09, 22:49 Moze poprostu jej mniej, a zdrowiej. I troche wiecej sie ruszaj, efekt gwarantowany. Jak jestes glodna to pij wode. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Poznań odchudzanie. 23.09.09, 23:51 Pamiętaj, że liposukcja jest niebezpieczna i może zostawić nieładne zniekształcenia. Chyba najstarszą kliniką w Poznaniu jest ta, która należy do p. Kolasińskiego, ale jest mnóstwo innych. Poszukaj w necie i może będzie jakieś forum z opiniami. Tutaj chyba nikt Ci nie doradzi w takiej sprawie, ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMOTA Re: Poznań odchudzanie. IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.09, 23:58 No to juz jest jawna obraza... ! Wlasnie sobie przypomnialem, ze mam ekstra odchudzajace i do tego wyjatkowo slodkie winogrona w "mega" cenie 10 zl/kilogram... 5 kg dziennie powinno wystarczyc... Nadzwyczajne efekty w krotkim czasie ! No tak, ale to nie lipo...suk... cos tam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Poznań odchudzanie. 24.09.09, 00:04 Gość portalu: BIMOTA napisał(a): > No to juz jest jawna obraza... ! :) W Pierwszej chwili nie wiedziałam, czym Cię znów obraziłam, ale już wiem;) Od winogron można tylko przytyć. Tego nawet cukrzykom nie wolno jeść:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMOTA Re: Poznań odchudzanie. IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.09, 00:12 U... to niedlugo bedzie ze mnie kuleczka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Poznań odchudzanie. 23.09.09, 23:52 Pomyślałaś o masażu?? Może to by pomogło?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMOTA Re: Poznań odchudzanie. IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.09, 00:14 Fakt.. to bardzo energetyczne zajecie... niektorzy nawet biora za to kase. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Linki: 24.09.09, 00:45 www.hair-clinic.poznan.pl/ www.epoznan.pl/index.php?section=instytucje&subsection=miejsca&id=138 Podobno ta na Leszczyńskiej też jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMOTA Re: Poznań odchudzanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 10:45 Nie wiem ile... ty jestes oblatana.. ;) Ciebie moge obsluzyc gratis, no ale na razie nie ma potrzeby, moze jak sie utucze od tych winogron.. ;) To jeszcze poza tematem... Co takiego tuczacego jest w winogronach ? Mi sie wydawalo, ze tyje sie od tluszczu... Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Poznań odchudzanie. 24.09.09, 11:23 Gość portalu: BIMOTA napisał(a): > Nie wiem ile... ty jestes oblatana.. ;) Bo ja wiem... Masaż każdej części ciała z osobna mieścił się w granicach 50zł./godz., ale pod warunkiem, że to była wizyta domowa. W gabinecie jest drożej i nie wiem, czy obejmuje całe 60 minut. Myślę, że to i tak jest sprawa indywidualna. Winogrona tuczą i to bardzo. Nie wiem, czy jest owoc, który zawiera więcej cukru, niż one. Tłuszcz jest niezbędny, ale nie w wielkich ilościach. Oczywiście piszę o roślinnym. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Poznań odchudzanie. 24.09.09, 11:46 CZyli co ? Cukier sie odklada pod skora, czy moze zamienia w tluszcz... ? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Poznań odchudzanie. 24.09.09, 12:07 www.dobrametoda.com/ARTYKULY/cukier_zabojca.htm www.naleniucha.pl/medicine-and-health/alternative-medicine/1873819-t%C5%82uszcz-odchudzanie-fakty-mity/ Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Poznań odchudzanie. 24.09.09, 12:22 No to wreszcie sie dowiedzialem dlaczego mamy tak schorowane spoleczenstwo i porabane... Wszystko przez ten cukier ! Chyba wszyscy spozywaja go regularnie, a to wg artykulu bardzo szkodliwe... No i wszyscy mnie do tej pory oklamywali gloszac, ze miod jest zdrowy... Ja na dokladke miod jem regularnie wiec poprostu wrak czlowieka ze mnie, spaslak o wiotkich miesniach... i dlatego tez pisze takie bzdury... :P Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Poznań odchudzanie. 24.09.09, 12:37 Widziałeś, jak wyglądają dzieciaki w podstawówkach?? Coraz więcej ma nadwagę. Kiedyś tego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMOTA Re: Poznań odchudzanie. IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.09, 00:16 No i co z tego ? Kiedys nie bylo mcdonaldow i wielu inych rzeczy... Statystykami sie nie interesowalem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
taxigold-poznan Mam doświadczenia,schudłem 40 kg w 10 miesięcy 24.09.09, 11:06 Zaraz tutaj dobrze poinformowani będą obrzucać mnie błotem że kłamię,ale to jest fakt.Wystarczy trochę poszukać po necie i zastosować się w 100% do pewnych zasad.Podstawą odchudzania jest wiedza np.dlaczego musisz jeść to czy tamto i jak organizm na to reaguje.Jeżeli jesteście zainteresowani to mogę odkryć trochę tej tajemnicy,ale będę szczery,napiszę to po to żeby się trochę zareklamować.Jeżeli nie dajecie wiary temu co napiszę to zapraszam na kawę,wyglądem udowodnie że to prawda.Ważyłem 122-125 kg (te trzy/cztery kg nie robiły mi różnicy przy tej wadze)Teraz 84-86 i sporo przytyłem bo moja najniższa wago to 78 kg.Żadnych ubocznych skutków,byłem u lekarza i badałem się pod tym kontem.Nie głodziłm się,nie biagałem ani żadnych specjalnych ćwiczeń,no może trochę na brzuszek poćwiczyłęm ale szybko mi się znudziło. Nie reklamuję żadnego gabinetu spa bo uważam że to wyrzucone pieniądze,dietetycy też biorą dużą kasę a za dużo Wam nie pomogą,a właściwie to może i pomogą ale ich dieta to za dużo pracy na co dzień.Wiadomo o co mi chodzi. Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam puszystych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach... Re: Mam doświadczenia,schudłem 40 kg w 10 miesięc IP: *.icpnet.pl 24.09.09, 12:13 brzmi jak reklama jakiegoś cuda :D wrzuć jeszcze tylko swoje fotki przed i po odchudzaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
taxigold-poznan Re: Mam doświadczenia,schudłem 40 kg w 10 miesięc 24.09.09, 12:38 Chyba napisałem że nie reklamuję niczego co ma związek z odchudzaniem.Reklama to mój nik i zdjęcie po prawej stronie. Podstawą odchudzania jest wiedza tak jak wcześniej to napisałem. Zacznijmy od początku: Posiłki musisz jeść małe co 2,5 / 3 godziny.Najlepiej 5/6 razy dziennie.Dwa duże reszt małe i najpóźniej 2 godziny przed spaniem.Duże tzn nie ile wejdzie tylko większe.Musisz pamiętać że jabłko to też posiłek.Wszystko co weźmiesz do ust ;) musisz Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Mam doświadczenia,schudłem 40 kg w 10 miesięc 24.09.09, 12:24 Jeszcze opisz na czym polegaly te "cwiczenia na brzuszek", bo mysle, ze przy tej wadze typowego "brzuszka" nie udalo ci sie wykonac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
taxigold-poznan Re: Mam doświadczenia,schudłem 40 kg w 10 miesięc 24.09.09, 12:40 Brzuszek to przy 85 kg ćwiczyłem.Polecam szóstkę weidera.Jest super tylko trochę monotonne. Odpowiedz Link Zgłoś