Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kibice Amiki...no comments

IP: *.radiomerkury.pl 25.07.02, 15:47
    Wczoraj w Merkurym mielismy godziną audycję przed ligą tym razem z Amicą
    (tydzień temu Lech) no i zabawy było co niemiara bo przed tygodniem przez
    godzinę telefon doslownie się urywał a wczoraj zadzwonilo aż 3-ch kibiców z
    Wronek z pytaniami na poziomie ze brak słów(cyt. z głowy czy Amika jak
    wywalczy awans do Ligii Mistrzów to poradzi sobie z druzynami typu Bayern
    Monachium itd).
    Za tydzień będzie groclin czyli kolejna sztuka dla sztuki. Z jednej strony
    pusty śmiech z drugiej złość że takie klubiki po obcięciu kasy z C+ nawet
    tego nie zauwazą. A Lech- druzyna z tradycjami, z kibicami, będąca "na fali"
    będzie musiala kombinować i...oby nie, żyć znowu na kredyt.
    PZDR
    Obserwuj wątek
      • Gość: P.B Re: Kibice Amiki...no comments IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 23:29
        Trudny temat. Ograniczenie pola dla małych klubów byłoby nie fair. Z drugiej
        strony, piłka to nie tylko pieniądze ale i kibice, wówczas nachodzi pytanie czy
        takie kluby (klubiki) jak Amica, Groclin, Odra, Garbarnia, pownny rywalizować z
        tymi dużymi Wisła, Legia, Lech?? Należy zwrócić również uwagę na to, iż małe
        kluby posiadają zazwyczaj jednego inwestora, co nastąpi gdy inwestor
        zbankrutuje, np. Inter Groclin czy Amica, a z praw do transmisji to się nie
        urzymają.
      • go-go Re: Kibice Amiki...no comments 28.07.02, 09:13
        Gość portalu: MaciejK napisał(a):

> Wczoraj w Merkurym mielismy godziną audycję przed ligą tym razem z Amicą
        > (tydzień temu Lech) no i zabawy było co niemiara bo przed tygodniem przez
        > godzinę telefon doslownie się urywał a wczoraj zadzwonilo aż 3-ch kibiców z
        > Wronek z pytaniami na poziomie ze brak słów(cyt. z głowy czy Amika jak
        > wywalczy awans do Ligii Mistrzów to poradzi sobie z druzynami typu Bayern
        > Monachium itd).
        > Za tydzień będzie groclin czyli kolejna sztuka dla sztuki. Z jednej strony
        > pusty śmiech z drugiej złość że takie klubiki po obcięciu kasy z C+ nawet
        > tego nie zauwazą. A Lech- druzyna z tradycjami, z kibicami, będąca "na fali"
        > będzie musiala kombinować i...oby nie, żyć znowu na kredyt.
        > PZDR

sobota, 23: 29, gorący lipcowy wieczór, trawają wakacje, hordy napalonych
        dziewczyn błąkają się po zakamarkach w poszukiwaniu miłości
        wiele z tych kilkugodzinnych spotkań skończy się impulsywną kopulacją
        ale jest jeden niezłomny, trwający na straży swojej ojczyzny - Wielkopolski
        tak - to P.B , rostrzyga kluczowe dla losów jego ukochanego kraju, kwestie
        szacunek dla P.B.
        wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?xx=853107&dzial=pop0005
        tu możecie jego oblicze obejżeć
        • Gość: P.B Re: Kibice Amiki...no comments IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 09:38
          Dział fotki i notki istnieje juz trochę czasu, więc żadnej nowości nie podałeś,
          przy okazji sam byz wysłał swoje zdjęcie i krótki opis do redakcji.
      • go-go Re: Kibice Amiki...no comments 28.07.02, 10:37

nie jest ci przykro P.B ,że twoi koledzy już dawno przeszli inicjację,
        tną towarki a ty baskami się zajmujesz
        zastanów się nad sobą :)
        • Gość: P.B Re: Kibice Amiki...no comments IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 11:21
          go-go napisała:

>
          > nie jest ci przykro P.B ,że twoi koledzy już dawno przeszli inicjację,
          > tną towarki a ty baskami się zajmujesz
          > zastanów się nad sobą :)

Co ty nie powiesz.
          Nie wiem jak ty ale ja mam jeszcze pracę, która trwa od rana do późnego
          wieczora.A i kobiety, które mnie otaczają, całkowicie mi wystarczają. Nie muszę
          tak jak ty szlajać się po miejkich uliczkach licząć na jakąś bezdomną kobietę
          lub jakąś narkomankę. Zastanów się co gadasz?A inicjację to ja przechodziłem
          kilka lat temu.
          • go-go Re: Kibice Amiki...no comments 28.07.02, 12:11
            Gość portalu: P.B napisał(a):

> Co ty nie powiesz.
            > Nie wiem jak ty ale ja mam jeszcze pracę, która trwa od rana do późnego
            > wieczora.A i kobiety, które mnie otaczają, całkowicie mi wystarczają. Nie
            muszę
            >
            > tak jak ty szlajać się po miejkich uliczkach licząć na jakąś bezdomną kobietę
            > lub jakąś narkomankę. Zastanów się co gadasz?A inicjację to ja przechodziłem
            > kilka lat temu.

nie jestem co prawda miłośnikiem junk - food, ale zajadę do ciebie
            na syfmaka przy okazji przjazdu przez Kartofelnodrf
            tylko nie pluj mi do kanapki :)))
            aha mogę ci podrzucić kilka numerów z waszych okolic
            a pyrojadki na prawdę lubią białeczko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka