Gość: wroclawi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 20:47 nie dajmy objac prowadzenia na forum Warszawie ! pomozecie ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cesar01 Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: 06.02.02, 20:51 za skrzynke dobrego piwa, no problem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 22:31 wiedzial gdzie uderzyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
couleur3 Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: 07.02.02, 16:14 Ja wiele nie jestem wstanie pomoc , niestety . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 18:15 Gość portalu: wroclawi napisał(a): > nie dajmy objac prowadzenia na forum Warszawie ! > pomozecie ? > :-) AAAAA,teraz wołacie o pomoc, ale jak my jej potrzebowaliśmy to Wrocław siedział cicho? Tobrze wam tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 20:14 tu chodzi o honor "mniejszych" miast ! pokazmy, ze stolica wcale nie jest taka najwieksza przynajmniej w necie dostaje po tylku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechita2 Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: 07.02.02, 20:30 Ciekawe, dlaczego Wrocławiacy się wcześniej nie odzywali, albo dlaczego nie nabijają NAM liczby postów. Warszawa przynajmniej siedzi cicho. A co Poznań ma powiedzieć? wyprzedza nas Bydgoszcz, to takie dołujące.... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 22:07 moglabym pomóc ale nie jestem pewna czy powinnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: 211.168.222.* 09.02.02, 06:07 Gość portalu: wroclawi napisał(a): > nie dajmy objac prowadzenia na forum Warszawie ! > pomozecie ? > :-) Nawet jak was zaleje powodz to nie wysle wam 1 grosza! Nie bede pomagal waszej wsi. Spadaj do swojego wrocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 11:00 aś Ty zawzięty, Lechita. A wiesz, że złośliwi żyją krócej???A może Ci do dzisiaj przeszło i się uśmiechasz?Wiesz, we Wrocławiu świeci słonko, tylko wicher dmie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lechita2 Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: 12.02.02, 17:00 Lechita to nie lechita2, więc jakby co to pretensji dot. wypowiedzi niezarejestrowanego Lechity przoszę nie kierować do mnie. Wrocławiowi nie pomagajmy, sami sobie pomóżmy, bo dla mnie to jest obojętne kto prowadzi. Wisi mi to bo ani Wrocka, ani Wawy niw nawidzę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 12:28 e, tam, zaraz nienawidzisz. Mnie również jakoś specjalnie nie zależy, kto pierwszy, może chodzi tylko o pozytywne gesty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: 211.168.222.* 14.02.02, 16:01 lechita2 napisał(a): > Lechita to nie lechita2, więc jakby co to pretensji dot. wypowiedzi > niezarejestrowanego Lechity przoszę nie kierować do mnie. Wrocławiowi nie > pomagajmy, sami sobie pomóżmy, bo dla mnie to jest obojętne kto prowadzi. Wisi > mi to bo ani Wrocka, ani Wawy niw nawidzę. > > pzdr Tak, tylko pamietaj #2 kto tu jest #1 na tym forum hehe. A moje poglady sa moimi pogladami, kazdy chyba juz je zna wiec nikt nie bedzie ich mylil z twoimi. Odpowiedz Link Zgłoś