Dodaj do ulubionych

:: WROCLAW WOLA O POMOC ::

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 20:47
nie dajmy objac prowadzenia na forum Warszawie !
pomozecie ?
:-)
Obserwuj wątek
    • cesar01 Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: 06.02.02, 20:51

za skrzynke dobrego piwa, no problem ;)
    • Gość: posener Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 22:31
      wiedzial gdzie uderzyc;)
      • couleur3 Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: 07.02.02, 16:14
        Ja wiele nie jestem wstanie pomoc , niestety .
    • Gość: P.B Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 18:15
      Gość portalu: wroclawi napisał(a):

> nie dajmy objac prowadzenia na forum Warszawie !
      > pomozecie ?
      > :-)
      AAAAA,teraz wołacie o pomoc, ale jak my jej potrzebowaliśmy to Wrocław siedział
      cicho?
      Tobrze wam tak!
      • Gość: wroclawi Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 20:14
        tu chodzi o honor "mniejszych" miast !
        pokazmy, ze stolica wcale nie jest taka najwieksza
        przynajmniej w necie dostaje po tylku :-)
        • lechita2 Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: 07.02.02, 20:30
          Ciekawe, dlaczego Wrocławiacy się wcześniej nie odzywali, albo dlaczego nie
          nabijają NAM liczby postów. Warszawa przynajmniej siedzi cicho.
          A co Poznań ma powiedzieć? wyprzedza nas Bydgoszcz, to takie dołujące....

pzdr
          • Gość: anka9009 Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 22:07
            moglabym pomóc
            ale nie jestem pewna czy powinnam
    • Gość: Lechita Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: 211.168.222.* 09.02.02, 06:07
      Gość portalu: wroclawi napisał(a):

> nie dajmy objac prowadzenia na forum Warszawie !
      > pomozecie ?
      > :-)

Nawet jak was zaleje powodz to nie wysle wam 1 grosza! Nie bede pomagal waszej
      wsi. Spadaj do swojego wrocka.

• Gość: kluska Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 11:00
        aś Ty zawzięty, Lechita. A wiesz, że złośliwi żyją krócej???A może Ci do
        dzisiaj przeszło i się uśmiechasz?Wiesz, we Wrocławiu świeci słonko, tylko
        wicher dmie..
        • lechita2 Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: 12.02.02, 17:00
          Lechita to nie lechita2, więc jakby co to pretensji dot. wypowiedzi
          niezarejestrowanego Lechity przoszę nie kierować do mnie. Wrocławiowi nie
          pomagajmy, sami sobie pomóżmy, bo dla mnie to jest obojętne kto prowadzi. Wisi
          mi to bo ani Wrocka, ani Wawy niw nawidzę.

pzdr
          • Gość: kluska Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 12:28
            e, tam, zaraz nienawidzisz. Mnie również jakoś specjalnie nie zależy, kto
            pierwszy, może chodzi tylko o pozytywne gesty.
          • Gość: Lechita Re: :: WROCLAW WOLA O POMOC :: IP: 211.168.222.* 14.02.02, 16:01
            lechita2 napisał(a):

> Lechita to nie lechita2, więc jakby co to pretensji dot. wypowiedzi
            > niezarejestrowanego Lechity przoszę nie kierować do mnie. Wrocławiowi nie
            > pomagajmy, sami sobie pomóżmy, bo dla mnie to jest obojętne kto prowadzi. Wisi
            > mi to bo ani Wrocka, ani Wawy niw nawidzę.
            >
            > pzdr

Tak, tylko pamietaj #2 kto tu jest #1 na tym forum hehe. A moje poglady sa moimi
            pogladami, kazdy chyba juz je zna wiec nikt nie bedzie ich mylil z twoimi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka