Gość: Kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 12:43 Proszę pomóżcie... napiszcie z własnego doświadczenia co Wam pomogło w rzuceniu palenia. Chcę się uwolnić od tego okropnego nałogu. Co jest skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamila Re: Jak rzucić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 12:28 BARDZO PROSZĘ. Nie mogę stosować plastrów, tabletek ani gum a chciałabym rzucić palenie. Nie mogę stosować NiQuitin ani Nicorette. Czy są jakieś inne sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x nie rzucaj palenia tylko przestań palić papierosy! IP: *.unitymediagroup.de 09.03.10, 15:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Jak rzucić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 16:00 Kamilo, odezwij sie na mojego maila jester0@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_mama Re: Jak rzucić 20.10.10, 18:34 Nie wiem czy ci się udało..ja rzuciłam bo w końcu złapałam się na tym, ze nie mam 2 zł na jogurt dla dziecka a papierosy miałam..rzuciłam..pieniędzy więcej nie mam, ale już nie śmierdzę:)Przestałam palić z dnia na dzień..może nie do końca, jak jestem u teściowej zapalę, ale raczej z przyzwyczajenia, bo nic innego nie mam do roboty:P Papierosów nie kupowałam od pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Jak rzucić IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.10, 21:27 Jeśli Ci nie śmierdzi z ryja jak z popielniczki to nie rzucaj. Jakoś przeżyjesz swoje życie omijana przez cywilizowanych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś