karpkata 20.04.10, 13:15 Zastanówcie się dobrze zanim się zdecydujecie na prace w tej firmie. tak chorej sytuacji i o niektórych ludzi dawno nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pat Re: Slawex Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 15:27 Zgadzam się. Ja się przejechałem i jeszcze zostałem zwolniony sam nie wiem za co . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: Slawex Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 21:58 Jeśli ktoś zastanawia się nad złożeniem aplikacji tudzież poszukuje opinii i wiadomości na temat tej firmy przed 1 rozmowa, to odradzam tego kroku w karierze, gdyż firma nie cieszy się dobra opinia zarówno na rynku pracy jak i firm współpracujących, pracując na magazynie mogłam się o tym przekonać- panuje specyficzna atmosfera, b. często miałam do czynienia z osobami które maja zawsze coś do powiedzenia nie miłego o swoich koleżankach. ,kierownik magazynu jest b. arogancki i nieprzyjemny ( choć wydaje mu sie że jest odwrotnie ). Duża rotacja tylko potwierdza powyższe. Odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś